Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1322|Reply: 20
Collapse the left

堅守會規,合則來,不合則去

[Copy link]
Post time 3-8-2013 20:31:12 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
一晚之間可以發生以下這麼多事........

講野咬耳仔....

一班人聚會,你見到其他人咬耳仔,細聲講大聲笑,你有什麼感覺?如果要咬耳仔的,即表示不方便於人前講出來,為何又可以向對方講?

三個以上同性圍在一起傾計.....
會將男女比例突變,其他性別想走近邀請便倍加困難,亦形成小圈子,多無謂是非。

手機內的資訊未經監場人同意向其他人展示(一晚發生兩次),或要求別人給自己睇相.....
到底知唔知咩野係[瓜田李下,到底知唔知咩野係保護私隱?咁啱睇到果個人原來識既,點算?

男士和橙帶人士親近,不是女孩自己脫下橙帶或未徵求女孩同意便脫下其手帶而進入,男方係資深人士,女方是首次參加活動…
辛苦建立的守規嚴謹會風,話比人知男女、都好nice,有風度,都給新人見笑了。

預定到場時間過了,沒有通知交帶.....
到底黎唔黎?有無事發生?要唔要預食飯?如果男女比例緊張的,我要唔要比其他想黎既人補上?

到場後三催四請也不沖涼....
就算黎到hea都請尊重場合,尊重其他參加者,沖沖涼換換衫吧,唔好比人黎[睇辨]
既感覺。

燈光火著,人頭湧湧,摸摸剿剿,對方還是第一次參加的橙帶女孩......
已經熟左?有玩過兩次以上?會唔會嚇驚左對方?下次唔再參加入邊個數?

男士手指進入唔使用安全套....
女士亦沒有提醒,引致陰道受損,邊個可憐?抵唔抵可憐?可以怪邊個?

入場前無將手錶飾物除低,大模斯樣入會場…

有無見過我響門口一腳伸番原本入左場既人出去,要佢將所有野除抵至比再進入會場?

------------------這是失望和憤怒的分隔線----------------------------------

以上係我知道同眼見到既種種,見唔到既唔知仲有幾多,係咪現在太幸福了,每次都一定有房,已經鬆懈晒,當會規唔係野?
係咪要回歸番以前只有床沒有房,我拎住電筒同棍坐響床尾,保安員咁望住大家玩至識守規矩?
宜家就算地方大,靚既,但無房既地方我都唔敢租,驚班大爺[唔習慣]、[唔集中]、[受影響]…

我會知道行番以前既玩法,會有超過一半既舊人會唔適應而離開,
但如果要維持一個人多但亂七八糟,不知自律既大會,我情願只留下肯守規三五七人的細會算了。

過去收身份證、驗乙肝、禁煙、加驗其他項目,每次也會令某些人卻步或離開,但我不會姑息,更不會婉息,合則來,不合則去。

如果舊人睇完呢篇之後,覺得唔舒服,唔啱玩,可以向我提出,刪除會席是很容易的事,比面對犯規後要處理會輕快的太多了。

Post time 3-8-2013 20:44:38 | Show all posts
一句到尾絕對支持!
Post time 3-8-2013 21:10:04 | Show all posts
對唔住會長,下次我會留意。。
會除哂所有飾物先入場
Post time 3-8-2013 21:14:39 | Show all posts
好對唔住, 日後必小心言行。
Post time 3-8-2013 21:29:48 | Show all posts
i m sure all the members will stick to the rules after reading this
thanks for your hard work on keeping the rules tight
Post time 3-8-2013 21:59:04 | Show all posts
係, 會長! 一定要會記住的!
Post time 3-8-2013 22:09:12 | Show all posts
有時係出邊太理智,反而覺得哩到有份人情味,有規有矩,互相尊重,又安全……

係出邊玩你可以亂黎,可以唔守規矩,可以扮傻扮痴,可以感情用事……………

當然,係會內都可以咁做,無人阻止到你……

無對與錯既…………

不過,入會前,你都知道有哩啲規則,無人迫你入會…………

所以入得嚟,就要守規……共勉之。

總之,珍惜吧!
Post time 4-8-2013 01:34:35 | Show all posts
睇完呢篇, 個心真係好唔舒服, 一份形容唔到既感覺。
anyway, chris...在心中喇, 辛苦你!
Post time 4-8-2013 02:17:59 | Show all posts
我已經舉手自薦成為警(熊),下次邊個曳保安Chris會放我咬。
Post time 4-8-2013 02:32:53 | Show all posts
Post time 4-8-2013 02:36:36 | Show all posts
哼,問你怕未?唔蔕咬咬波,嚙死你地!
Post time 5-8-2013 00:36:19 | Show all posts
唔好嬲啦,忟得多會有紋咖~
大家以後都會乖咖喇~~
Post time 5-8-2013 01:47:46 | Show all posts
唔乖會咬你,咬妳同咬你同你。吼吼!
Post time 5-8-2013 15:24:33 | Show all posts
原帖由 Auntie 於 3-8-2013 22:12 發表 有時係出邊太理智,反而覺得哩到有份人情味,有規有矩,互相尊重,又安全……係出邊玩你可以亂黎,可以唔守規矩,可以扮傻扮痴,可以感情用事……………當然,係會內都可以咁做,無人阻止到你……無對與錯既…………不過,入會前 ...

姨姨完全講哂我心入面要講既事。

有時人係出面玩慣左,突然要規規矩矩,好多人都會忽略左
但總有會長去堅守本會原則,大家先可以玩得安心又放心。

享受得S﹠B既樂趣,就要守返S﹠B既規矩
Post time 6-8-2013 01:45:42 | Show all posts
支持chris,睇完呢篇感想,會回想起,所有活動都係做搞手個個最勞心勞力,
我地會謹記架喇…
再次感謝你的standard keeping n efforts to S&B
Post time 6-8-2013 03:48:43 | Show all posts
留意番,守規係基本野,我唔敢想像無左個會,點算好:'( :'( :'(
Post time 6-8-2013 11:50:17 | Show all posts
關於手帶嘅問題,小弟突然諗番起會長喺床上床下其中一個帖,想分享俾大家: :loveliness:

http://swingandbangclub.com/viewthread.php?tid=4819&extra=page%3D1
Post time 9-8-2013 16:42:17 | Show all posts
老熊的頭像, 會時不時轉下, 搞下新意
但係老熊的 簽名處, 就自設立以來, 都一直就是那一句說話, 目的就是要警剔自己, 不要再犯錯

尊重大會, 尊重對手, 保護自己, 這是很重要的
Post time 26-5-2018 22:40:13 | Show all posts
絕對支持
嚴緊遵守會規其實都係保障返大家,對大家都好!
Post time 30-10-2018 12:48:34 | Show all posts
喜歡咁炆的會長,因你的緊張,才令個會嚴謹,守規則,因而玩得安心,支持支持
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 09:38 GMT+8 , Processed in 0.125742 second(s), 23 queries .