Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Return to list New
Author: Chris
Collapse the left

到底有幾想參加?

[Copy link]
Post time 27-5-2017 00:14:13 | Show all posts
呢條thread幾好=@ 好多師兄姐嘅感想,參加嘅原因,心態,都好值得去思考一下。。明白大家做決定都係心思熟慮,清楚自己先去參與,從咁多位參加者嘅分享留言都睇到認真態度同果種忠於會內原則嘅精神。
Post time 4-8-2017 23:01:12 | Show all posts
MilkTea replied at 22-5-2016 09:55
哈哈,S&B由2007年建立至今會長閱人無數,真係乜野都可以比會長睇穿,無錯,我就係一個滿腔熱誠人,有些人 ...

Milk,我的想法心情跟你以前一樣.......

Post time 13-8-2017 23:29:28 | Show all posts
我聽晒你D訪問,一邊聽一邊幻想緊有個朝早你打比我。。。然後。。。咦。。。。就係依把聲
Post time 16-9-2017 23:22:51 | Show all posts
真係好想好想參加!希望唔會變成會長口中成日見到嗰啲三分鐘熱度既人啦
Post time 30-10-2017 22:08:20 | Show all posts
對我來說,SNB系一個能讓性與人性並存嘅地方,而這個也是我所追求的東西。系不少嘅討論區上,男女都不是放在同一位置上,要不是就男性單方面看低女性,當女性為發洩性慾嘅工具,要不是就是女性當男人為提款機,為性添上嘔心的目的。
身為新人,SNB是我所盼望能進入的性地。雖然要付出大量的時間和心血,才能贏得會長的認可,但是我認為這是必須的,為了保護這地方,有必要清楚的了解每個人是否有心加入。
我真係好想快點可以同唔同嘅女性互動,好讓自己開闊眼界。我想臨死的一刻都可以無憾,回想一生都有帶過細佬見過世面,同唔少靚女打過茄輪...
Jacko This user has been deleted
Post time 9-1-2018 11:24:04 | Show all posts
Note: The author has been banned or deleted.
Post time 21-1-2019 01:43:24 | Show all posts
好想參加,但又未夠條件
Post time 21-1-2019 12:46:24 | Show all posts
Sun replied at 30-10-2017 22:08
對我來說,SNB系一個能讓性與人性並存嘅地方,而這個也是我所追求的東西。系不少嘅討論區上,男女都不是放 ...

好認同師兄你既睇法。感覺這個地方是聚集了一群追求性享受並且彼此互相尊重大家的地方。
這個星期不停細讀會上的各種規矩,好理解到呢啲規矩制定都係令到大家係彼此尊重既前題下去享受各式各樣的交流。
以致唔會出現到好師兄咁講"男性單方面看低女性,當女性為發洩性慾嘅工具,要不是就是女性當男人為提款機,為性添上嘔心的目的。" 呢一種低劣既人性。
而作為剛登記會員的我,當然係非常非常非常咁希望可以參加活動。但係交表之前 我一定要先準備好自己 變成更乎合會內條件的一個。

你好,我係new join 既 Forum Intern。多多指教。
Post time 23-3-2019 14:34:44 | Show all posts
細水長流 先至會長久 好認同呢個講法  開左AC兩三日 屬於慢慢探索緊既階段 會去睇各位既第一次同動後感 又會去聊天室爬下文睇下其他師兄師姐既留言 了解S&B更多 希望係度可以建立到形象出黎 不論係壇上 或者將來有機會去活動 同大家傾計既時候 都會知道原來係VVD你

開得AC最終目標當然想參加活動 我知道心急係冇用既 只能透過時間證明自己有幾想去參加 等待同忍耐相信係比新人既一個考驗 通過到考驗先可以打開到去另一個世界既門 亦都叫我地更加珍惜 知道能夠加入唔係必然既 希望能夠保持心態 繼續努力落去
Post time 6-7-2019 14:54:39 | Show all posts
個人認為:熱誠從來冇得呃,一個人有冇心其實完全可以睇得出。

好多人都係咁,會先諗下自己有冇益處,為左得到一啲野而付出一啲野,得到後就會消失

熱誠應該係與生俱來,我相信會長搞呢個會都係憑住一番熱誠先搞到今時當日

熱誠係我既理解中其實係唔會熄,會熄既唔係熱誠,雖然可能有時會攰,但係只要有野刺激到,佢一定會著返

會長加油!S&B加油!
Post time 8-8-2019 11:59:34 | Show all posts
到底有幾想參加

呢個問題其實我都問左自己幾年..
於是又反覆斷續留意左S&B的呢幾年,看電視節目 ,朋友親述(朋友還不知道我有意加入)
發現這裡可能就是補完我現實不足的地方,再看了一段時間這裡的留言,發現這裡的大家都是理性和認真交流,安全/健康的

看罷此帖(雖然留言都是數年前)很警嘆會長和一眾元老的意志和付出 廿幾年,不是一個短時間,也非常加大了我對S&B的信心

(先繼續留意動向)

多謝S&B各大大的無私奉獻

S&B 繼續努力

Post time 1-9-2019 20:31:07 | Show all posts
我到底有幾想參加
我直頭想做會長助手
呢個工作一個人做絕對吃力, 我不但只想參加仲想有貢獻, 畀到價值
Post time 3-11-2023 19:47:01 | Show all posts
到底有幾想入呢條問題,當我未註冊時都有問自己,首先係會一時衝動,等待期間要睇文章回覆留言,有足夠分數後再做其他事情,相信這些程序已經令一部份人放棄了,究竟自己會唔會?我只相信自己一係不幹,一開始了就幹到底,直到完成所有程序後被拒絕入會吧;也許因為工作關係不會常常上到嚟,只係都會盡量抽時間睇多點文章和留言,讓大家認識我多一點。
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 21:16 GMT+8 , Processed in 0.114462 second(s), 14 queries .