Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1017|Reply: 37
Collapse the left

香港真的就沒有更優質的男士嗎?

[Copy link]
Post time 15-6-2013 10:02:48 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
邊寫文邊睇左幾集 <求愛大作戰>,唔係好信自己對眼,到底個節目係咪引人鬧黎搏收視,平常在街上行走的,我沒話說,大家也是尋常的市民,隨隨便便可以,好醜宜家都係上電視,係咪應該攪攪佢呢?....... 到底想點?
單以外形計,以S&B近來的收人標準,大部份都批唔落手,最快可以批果個係DJ Chris(哈哈,又係Chris)
,可惜佢原來係無間道陳永仁(唔怪得開頭要扮跛),唔怪得望落比較企理,其他就算批都可能要睇外貌以外的項目分數如何。

印象中......
Justin
感覺輕挑,不可靠。

Winter:[宗教信仰]和[婚前性行為]
如何取捨?很好的問題。典型的教徒外型,悶。

Rocky:人夠真,真係幾好,攪好一點皮膚就好。
Vincent:神情、言談和態度也令我想伸佢一腳。自視過高,如果勝出,電視機都掟爛。
Cryus:扮演受害者最佳人選,轉數慢,不討好。
Thomas:男士28歲是處男還要未拍過拖,難以致信之餘,擔心如何照顧女士。
佳:深藏不露,可惜外型非冠軍相,不過話說回頭,恕我眼拙,看不出那位有冠軍相。

香港真係無優質男還是優質男唔會咁樣比人舞?

….心理配對專家、愛情玄學家,再加個唔男唔女既形象指導,成件事好似柴娃娃,玩咁款。

突然諗,S&B入面有大把男士,如果肯參加,條件都比他們要好。

好想攪番個S&B男優大賽,大家點睇?

Post time 15-6-2013 11:38:32 | Show all posts
Dj Chris 都令我諗起你

比人舞得既都係有問題,Vincent 直頭有嚴重既性格缺陷啦!

Rocky 係我最鐘意個個,我很醜,但我很溫柔

男優…………
Post time 15-6-2013 14:46:34 | Show all posts
雖然我對ABC係會有好感,但Vincent 絕對係令我反感既type
性格有問題,自視過高,不論談吐定行為都係風度零分。
好彩係會內我地唔會搵到呢類...
Post time 16-6-2013 14:08:24 | Show all posts
拉票拉票...求你那一票~~~

整個會我只求一票!!!!
Post time 17-6-2013 17:47:28 | Show all posts
見你地講得咁高興, 又去上網睇下
都係 show 一場者, 為求收視, 好多野都要「安排」一下.

不過睇睇下, 請到 5分男, 6分男個度, 會諗起會中男士 :handshake
alpha male 又諗起 haze 大師所講的 粗暴地溫柔 :victory:

各人的成長經歷都不同, 有時真係無機會或無意識去學習與不同異性相處之道
見到有D參加者係玩玩下, 有D真係想改變下自己

其實 S&B 都有相同功效 :lol
Post time 17-6-2013 17:50:19 | Show all posts
原帖由 Hitomi 於 15-6-2013 14 發表
雖然我對ABC係會有好感,但Vincent 絕對係令我反感既type
性格有問題,自視過高,不論談吐定行為都係風度零分。
好彩係會內我地唔會搵到呢類... ...

Vincent 都算係 ABC 咩?
Justin 個D先係
話時話, 我地會個個 justin 都係呢種 ABC feel 喎 :lol
Post time 17-6-2013 17:57:07 | Show all posts
原帖由 熊叔叔 於 17-6-2013 18:05 發表 Vincent 都算係 ABC 咩?Justin 個D先係話時話, 我地會個個 justin 都係呢種 ABC feel 喎 :lol

佢扮丫嘛
 Author| Post time 17-6-2013 17:58:21 | Show all posts
原帖由 Hitomi 於 17-6-2013 18:12 發表

佢扮丫嘛

Vicent呢D成個大陸喱扮ABC喇~
Post time 17-6-2013 18:06:41 | Show all posts
好耐無睇無綫嘅節目(唔想鬧所以選擇唔睇!)
其目的是“話提”!愈有人講就愈成功!
“你鬧即是它贏了!”

最支持係 S﹠B男優大賽!
Post time 17-6-2013 18:19:29 | Show all posts
原帖由 Chris 於 17-6-2013 18:13 發表 Vicent呢D成個大陸喱扮ABC喇~

所以咪
Post time 17-6-2013 19:07:52 | Show all posts
一次過睇番幾集,都幾有娛樂性丫 。

我比較喜歡Rocky, Cyrus, Thomas  三個都比較純品溫柔。

最唔鐘意目中無人嘅Vincent,佢同佳一樣都係膚淺又自視過高,佳感覺仲奸奸地添; Winter大叔咁,極品;Justin典型ABC又有錢,唔憂無女啦 (但我唔鍾意ABC);DJ Chris又真係似似地Chris你噃,都係唔憂冇女,如果你有份參賽,我應該都一樣唔會揀,呵呵。                                                                                                  
呢幾個參賽者其實都幾代表現實生活中不同類別嘅單身男士,都令我諗到自己身邊冇拖拍嘅男士都係呢D咁上下,咁個節目係揀老公唔係選港男麻,實用D好 。
Post time 17-6-2013 19:37:21 | Show all posts
仲有個江西女律師畀完好人咭,都仲識奉上愛心抱抱,其他香港女生就比較吝嗇了。
 Author| Post time 18-6-2013 11:30:08 | Show all posts
原帖由 Erica 於 17-6-2013 19:22 發表
一次過睇番幾集,都幾有娛樂性丫 。

我比較喜歡Rocky, Cyrus, Thomas  三個都比較純品溫柔。

最唔鐘意目中無人嘅Vincent,佢同佳一 ...

暫時Rocky心理質素最好,最實用。
我?哈,算把喇。
 Author| Post time 18-6-2013 11:33:34 | Show all posts
原帖由 熊叔叔 於 17-6-2013 19:52 發表
仲有個江西女律師畀完好人咭,都仲識奉上愛心抱抱,其他香港女生就比較吝嗇了。

比抱抱果個唔係佢喎,佢張咭係比左遲到果位Cyrus,

winter係被抱果個。
Post time 18-6-2013 19:17:42 | Show all posts
平時TBB啲劇集幾爛我都可以坐喺sofa發呆零思考咁望下,但呢個節目,我無—次睇多過三分鐘……我接受假,但比啲戲我吖唔該!再睇各人嘅表情,真係再睇多一秒都想掟左部電視出街!:@

S&B男優大賽?絕對有睇頭啦!梗係支持呢!:icon36
Post time 18-6-2013 20:58:16 | Show all posts
原帖由 Dino 於 18-6-2013 19:32 發表
平時TBB啲劇集幾爛我都可以坐喺sofa發呆零思考咁望下,但呢個節目,我無—次睇多過三分鐘……我接受假,但比啲戲我吖唔該!再睇各人嘅表情,真係再睇多一秒都想掟左部電視出街!:@

S&B男優大賽?絕對有睇頭啦!梗係支持呢!:ico ...

完全同意。。。。
Post time 19-6-2013 11:21:49 | Show all posts
原帖由 Dino 於 18-6-2013 19:17 發表

S&B男優大賽?絕對有睇頭啦!梗係支持呢!:ico ...

我又咁睇喎~
好似琴晚, 迫D參加者去面對陌生女生咁, 咪同會長大人講既 「新人基本要求」 差唔多
有時D人, 係自己既模式生活咗咁多年, 係要有D野迫你上前線, 你先會面對, 先會改進的

所以 S&B 真係好野黎架:victory:
Post time 19-6-2013 11:36:33 | Show all posts
原帖由 熊叔叔 於 19-6-2013 11:36 發表

我又咁睇喎~
好似琴晚, 迫D參加者去面對陌生女生咁, 咪同會長大人講既 「新人基本要求」 差唔多
有時D人, 係自己既模式生活咗咁多年, 係要有D野迫你上前線, 你先會面對, 先會改進的

所以 S&B 真係好野黎架:victory ...

呢個當然非常之認同呢!:lol :victory:

其實,個show嘅硬件無問題,係我自己頂唔順show入面啲人嘅面口...無奶油日頭返工已經對住,返屋企又對住咁去S自己架?(呢個係我個人問題啦):icon28
 Author| Post time 19-6-2013 14:13:42 | Show all posts
Post time 19-6-2013 14:29:34 | Show all posts
原帖由 Chris 於 18-6-2013 11:30 發表

暫時Rocky心理質素最好,最實用。
我?哈,算把喇。

2013-06-19 14.28.18.png
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 21:41 GMT+8 , Processed in 0.111254 second(s), 24 queries .