Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 2220|Reply: 19
Collapse the left

09年1月至四月升級報告

[Copy link]
Post time 12-5-2009 14:54:13 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
09年第二季升級報告:
這些日子,出現了許多位表現傑出的人士,受到男士、女士和監場人的讚賞,絕對值得表揚和升級,或授予勳章。如下:
亞水:多材多藝、有身型有風度、為活動帶來歡樂氣氛和話題,獲 [開心大使] [美妙身段] 章和再升半級,升為B-級。
Sam~:以成熟體貼溫柔取勝,除待人接物細心外,更按得一手好骨,備受男女參加者欣賞,獲得[溫文有禮] [樂助] 勳章並升為C+級。
Bogyman (Peter):成熟型男,有品味,有風度,每每為活動帶來輕鬆感覺,獲 [成熟型男] 章,升為C+級。
Litpony (Gary):外表溫文害羞,能力過人,受女士激讚,獲 [溫文有禮][長跑手]章,升為C+級。
Snowball (六仔):身形均稱優美,多次受女士讚賞,笑容可躬,待人有禮親和,獲 [溫文有禮] [美妙身段]章,升C+級。
laplap88(Lap):身型高度,超級無敵,仍本人親眼所見中,具最令人羨慕的男士身軀,每每令到在場人士(包括男士) ,愛不惜手,獲[美妙身段]章,升為C+級。
DreamerVVI (Ken):年輕俊美,身型、呎吋和耐力俱罕見強橫,假以鍛煉,必為新一代的A級人馬,獲[美妙身段] [重炮男][長跑]章,升為C+級。
ABC (埃BC):文筆流暢,勇氣過人;除照顧女士,多次受讚賞外,男新人亦受其協助之下,進入狀態,值得鼓勵,獲[樂助] [性技高手]章,升為C+
V6666:成熟溫柔,黝黑健碩,多位女士為之傾倒,獲[成熟型男]章,升C+級。
Freewalker (細K):外型高大俊美,單以口技已能令對手獲得高潮,頒[成熟型男][口技大使]章。
小笨妖:其貌不揚,但技巧不緩不急,細心有耐性,全晚只照顧一位女士,已獲讚賞,獲[性技高手]章,升C級。

另亦有部份女士獲得嘉許:
Carado(小葵):在論壇和活動中皆給予會方幫助和支持,活動現場積極照顧男女新人,兼具豐碩的喇喇球,獲[樂助] [] [豐乳]章。
Little_lamb(欣欣杯):性格溫柔,嬌小玲瓏,獲[美妙身段][溫文有禮] 章。
Ava(魔頭):在論壇和活動中皆給予會方極大幫助和支持,活動現場積極照顧男女新人,多番協助飲食,主力清場、獲 [樂助] [建樹]章。
Mocha在論壇和活動中皆給予會方幫助和支持,獲[建樹] 章。
紫雨:在論壇和活動中皆給予會方極大幫助和支持,活動現場照顧參加者,飲食安排,並主力協助Set場,獲[樂助][建樹][美妙身段][豐乳]章。
Chinada:外型出眾,身段火辣,曲線玲瓏,獲 [美妙身段][豐乳] 章。
波子妹妹在論壇和活動中皆給予會方幫助和支持,笑容迷人可愛,獲 [建樹] [開心大使]章。
Tiffany:外表高貴有禮,皮膚幼滑,白裡透紅,身形骨肉均稱,戰力耐力強橫,人稱戰神Tiffany[估佢唔到]一族族長,獲 [美妙身段] [溫文有禮]章。
小紅帽:乖巧幼嫩,外表文靜,內置頑皮野性,屬[估佢唔到]一族,獲[美妙身段][溫文有禮]章。
Moddy:酒窩笑容迷人,性格溫婉,懂得享受生活,獲 [美妙身段]

Steffie:外型乖巧,[估佢唔到]一族公主,惹人憐愛,廣東順得人士,不懂say”no” ,獲 [溫文有禮] 章。

希望未來日子,有更多男女獲得升級和獎章。
Post time 12-5-2009 15:42:46 | Show all posts
真係估唔到小葵都有份獲獎 :$ :$
多謝校長~ :loveliness:
Post time 12-5-2009 16:08:37 | Show all posts
 Author| Post time 12-5-2009 18:55:18 | Show all posts
其實ABC果段原本唔係咁,原本係咁.....

ABC (BC):文筆流暢,膽敢形容Chris為 "手長腳長,憾頭埋牆" 勇氣過人;除照顧女士,多次受讚賞外,男新人亦受其協助之下,進入狀態 (方法不便透露),值得鼓勵,獲[樂助][性技高手]章,升為C+級。

哈哈,不過驚比人話我無厘正經,所以留番響度,大家笑下算。;P
Post time 12-5-2009 21:06:17 | Show all posts
校長~ :$
小葵可唔可以申請唔要呢項丫~ :Q :Q :Q
兼具豐碩的喇喇球 ~ [豐乳]章。 :L :L :L
Post time 13-5-2009 01:21:22 | Show all posts
原帖由 Mocha 於 13-5-2009 01:20 發表

呢個獎小葵你實至名歸。。冇得唔要;P ;P ;P

連Mocha Baby都唔幫小葵既~ :Q :Q :Q
 Author| Post time 13-5-2009 03:17:53 | Show all posts
原帖由 carado 於 12-5-2009 21:06 發表
校長~ :$
小葵可唔可以申請唔要呢項丫~ :Q :Q :Q
兼具豐碩的”喇喇球”  ~ [豐乳]章。 :L :L :L  

妳呢個[申訴],係想提醒大家妳有呢個章者,明既,照去,無事。;P
Post time 13-5-2009 09:31:56 | Show all posts
原帖由 Chris 於 13-5-2009 03:17 發表

妳呢個[申訴],係想提醒大家妳有呢個章者,明既,照去,無事。;P

小葵唔係咁既意思丫~~~ :Q :Q :Q
Post time 13-5-2009 09:33:35 | Show all posts
原帖由 ABC 於 13-5-2009 03:45 發表

我都有 :lol:victory:

男新人亦受其協助之下,進入狀態 :funk::funk:
我做過 d 乜?? ;P;P

我都好想知你用咩方法協助其他男仕進入狀態 ;P ;P ;P
唔通係埃BC特別服務~ ;P ;P ;P
 Author| Post time 13-5-2009 13:04:21 | Show all posts
原帖由 ABC 於 13-5-2009 03:45 發表

我都有 :lol:victory:

男新人亦受其協助之下,進入狀態 :funk::funk:
我做過 d 乜?? ;P;P

http://swingandbangclub.com/viewthread.php?tid=1717&extra=page%3D1

[.....忽然見到新人蟹仔
好慢好慢、一步一步咁走過黎,
原來想同女神傾下計 ;P
佢d動作,似足我第一次參加function咁 ;P
又怕羞、又想曳曳 :$
見你第一次參加, 當然比 d support 你 la :loveliness:
比個眼色示意你去馬之後, 就拉左 Mocha 入 camp
Mocha 臨走前仲好抵死咁話: 讓埋張床比你喇 ;P....]

;P

Author| Post time 13-5-2009 15:38:40 | Show all posts
原帖由 Mocha 於 13-5-2009 15:20 發表

即係原來我都有份鼓勵新人ge~~;P ;P

其實,佢寫就係一次,我見佢都好有師兄風範,會照顧新黎既師弟,所以值得嘉許既。
Post time 13-5-2009 15:42:11 | Show all posts
原帖由 v6666 於 13-5-2009 15:30 發表

算啦小葵~:loveliness:
獎頒左點會收番~
況且校長同mocha所講既都係真話~;P
妳自己覺得唔夠豐咩? 我幫妳練豐佢囉~;P :$

其實小葵係想再豐滿多少少既~ :$ :$
練番對完美啦啦球 :P :victory: :victory:
咁就交比六婆幫我練啦喎~ :$ :$
Post time 13-5-2009 15:45:09 | Show all posts
原帖由 Chris 於 13-5-2009 15:38 發表

其實,佢寫就係一次,我見佢都好有師兄風範,會照顧新黎既師弟,所以值得嘉許既。

同門埃BC確係實至明雞~ ;P ;P
Post time 13-5-2009 16:36:41 | Show all posts
原帖由 Mocha 於 13-5-2009 16:31 發表

等我下次都學下照顧新人先~~

照顧埋小葵丫~ 唔該~ :$ :$
Post time 13-5-2009 16:57:10 | Show all posts
原帖由 ABC 於 13-5-2009 16:44 發表

:loveliness:
其實,我都仲係一個新人 :$ 好多野仲需要學習 :$

其實小葵都係新人~ :$ :$
Post time 13-5-2009 16:57:51 | Show all posts
原帖由 Mocha 於 13-5-2009 16:44 發表

係咪令你回憶起d開心架回憶呢?

S&B既集體開心回憶~
多謝埃BC~ :P ;P ;P
Post time 13-5-2009 17:01:07 | Show all posts
[quote]原帖由 ABC 於 13-5-2009 16:47 發表

你個[豐乳]章都的確名符其實 ;P;P [/quote

埃BC講大話~~~ :Q :Q :Q
Post time 13-5-2009 17:52:21 | Show all posts
真係...............................太感動喇!  o係咁悽涼o既環境都有得 up grade.   多謝!:'(
 Author| Post time 28-7-2009 03:30:35 | Show all posts
原帖由 FreeWalker 於 28-7-2009 00:26 發表
成熟型男和口技大使...........當之有愧!

幾時再見到你呀?:)
Post time 10-12-2016 01:32:30 | Show all posts
Chris replied at 13-5-2009 13:07
http://swingandbangclub.com/viewthread.php?tid=1717&extra=page%3D1

[.....忽然見到新人蟹仔

嘩!ABC真係好照顧新人哦!下次我有機會參加活動時,請師兄照顧照顧呢!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 04:59 GMT+8 , Processed in 0.097376 second(s), 20 queries .