Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1438|Reply: 37
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Lorie驚驚驚的面見

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 18-5-2023 17:41:42 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
(打呢篇文嘅時候記憶已經有啲零碎,好努力咁拼湊返出嚟,
可能會1999咁,大家多多包涵~)

背景
出生喺一個好傳統嘅家庭嘅我,由細到大,「性」甚至係「拍拖」喺屋企都係一個禁忌嘅話題,
甚至連學校都幫我揀咗齋校,杜絕我同男仔接觸嘅機會。
仲讀緊書嗰陣,比爸爸發現咗我同一個男仔puppy love,
佢當晚喺全家面前大發雷霆嘅模樣,到而家都仲記得

記得有一日上bio堂教sexual intercourse,
miss輕描淡寫咁講咗句”clitoral stimulation can lead to female orgasm.”
一聽到,嘩,心諗咩嚟㗎,究竟高潮嘅感覺係點㗎呢?
然後當晚,好奇心滿滿嘅Lorie就試咗佢人生嘅第一次diy啦

但係,用手好攰㗎嘛,大個咗嘅Lorie再一次充滿好奇心咁試吓各式各樣唔同嘅玩具,
亦都練成一個絕技就係——玩任何玩具甚至高潮嘅時候係可以完全冇聲,
因為唔可以比屋企人知我做緊呢樣野。。。
(所以其實我覺得自己真搶實彈嗰陣係亂咁嗌嘅。。。)

S&B
機緣巧合之下,有一日喺google到搵到S&B,一睇不得了,
原來香港有咁多規矩嘅sex party㗎,仲要睇落幾安全添!再睇吓,咦。。。
「女士要求有腰肢」,errrr我肥得嚟又冇胸,豬腰就有條。。。
「靚仔靚女」,ummm由細到大甚至我嘅ex,都係話我又肥又唔靚㗎喎。。。
心諗,睇嚟可以say goodbye就熄咗個網頁lu

一個月之後,朋友聚會講起sex唔滿足,又比我諗返起S&B,返到屋企一時衝動就註冊咗,
諗住做吓CD-rom,睇吓大家嘅動後感都幾開心呀。
點知第二日就見到會長send咗個email比我,話留低聯絡方法了解吓。

(呢度多謝會長遷就我呢個要求多多嘅麻煩人呀~)
「我好靜好慢熱㗎,得唔得㗎?」
「性經驗方面我好green㗎,得唔得㗎?」
「我又肥又唔靚,得唔得㗎?」
會長好有耐性咁解答我嘅問題,傾吓傾吓,會長話可以填表啦,
咁就襯對啲會規仲有印象就嗱嗱聲填咗佢先,死就死啦,send!!
然後仲有裸照啵,ummmm再諗諗先~
「幾時得閒呀?」
咦,我未send 裸照都可以去見面㗎咩?

面試
一見到會長,同大家所講嘅差唔多,係高大有型嘅叔叔haha
上咗車之後,又驚又緊張嘅我攬到個袋實一實,安全感嘛~
「好驚咩你?我仲驚過你呀」
內心小劇場: 咩話!? 點會呀,會長咁多年做過呢個程序咁多次,
蝦我咩大佬

好快就去到面試場地,兩隻貓貓超得意啊!
然後就go through吓啲表,講吓答錯咗啲咩咁,
「你睇落冇咁矮㗎喎」
「係咩?其實我應該冇咁高啵」
「度吓先,用咩度好呢?不過我好少幫人度高」
好好笑,會長係咁想搵工具同我度高但係搵唔到,最後放棄咗xd 之後就到3圍,
我有寫㗎,但係會長都係要拎住軟尺幫我度一次,搞到我又怕羞又尷尬wuuu

之後就到咗「沖人生之中最乾淨嘅涼」嘅環節,
未交齊相嘅我亦都喺呢個時候被影咗張相haha 瞓低之後,
會長好專業咁講解手檢目測嘅程序、目的同埋工具,一啲色情嘅成份都冇㗎,
係我自己一個勁怕羞咁尷尷尬尬,所以其實只要抱住「只要你唔尷尬,尷尬就係人地」
呢個信念就ok,可惜我做唔到啊hahaha
咦,黑咗嘅!會長突然間幫小Lorie oral!
啊。。。。。條脷係咩構造嚟架,好舒服好刺激,又吸又吮咁,
搞到我係咁想避開推開會長,但係都比會長箍到實一實走唔到,
不斷係咁抽搐,係咁震到出哂汗,嗚啊
唔知oral咗幾耐,我都唔知自己震咗幾多次,
會長突然話好肚餓xd 佢就去咗煮晚餐,
係好好食嘅健康餐呀!多謝會長~~

食飯嗰陣,會長介紹我睇「豬兜有情人」,套戲好有意義㗎,
大家都可以睇吓~~ 睇完戲又玩吓card game,
然後會長話要再做吓「正經的事」….

小Lorie頂唔順啦!!好舒服好舒服,係咁震係咁震(我個腦嘅記憶得返呢啲)
「有冇試過潮吹?」
「冇啊,我好難㗎。。」
呀!!!!!! 點解連手指都可以咁粗咁大力㗎!Lorie比會長整到欲仙欲死之際,
突然間,會長再幫小Lorie oral!!! 呀!!! 唔得啦,
係咁想推開會長但係失敗,換嚟嘅只有身體無限嘅抽搐。。。
咦突然間,停咗嘅?

「你夠鐘返屋企啦,再咁落去我想插㗎啦」
「但係。。。我想要啊」(怕羞掩面mode again)

會長好好人咁滿足我嘅要求,小會長戴好condom之後就慢慢放入小Lorie到,
啊。。。。好大好粗好熱好滿好入好%#@&$。。。
「痛唔痛?」
「少少但係舒服。。。」
之前同男性發生關系嘅感覺只有一個「痛」字,
會長好好人咁慢慢嚟,雖然有少少痛,但係終於有舒服嘅感覺!
「轉doggy先」
Lorie即刻轉身擺好個姿勢,入啦!
咦!?會長試咗幾吓入唔到之後叫我轉返身,教我之後參加活動嘅時候要摸吓個套係咪仲喺度~
內心小劇場: 知道!但係嗯?完咗啦。。。?
我係咪唔小心做咗啲咩turn off咗會長?
原來會長有啲陰影,所以做唔到落去lu
「死啦,你會唔會唔夠飽返去電自己㗎?」
「嗯。。。。。」(肚餓嘅女人已經完全唔知醜字點寫)
然後,會長喺間房度拎咗一袋沒收返嚟嘅玩具出嚟,
我地就開始研究萬惡嘅玩具xd 但係點解,裏面會有部洗面機㗎!!??
好想知邊個咁唔好彩比人沒收咗部洗面機hahahahaha  
嘩!見到有款dildo未玩過,好似好得意咁,會長幫佢戴咗condom之後就用佢嚟玩小lorie了~
「鐘意咁樣定咁樣?」(配合唔同手部動作)
「嗯。。。。。」
「答我先得㗎你!」
怕羞mode答唔出啊
用後感: 呢枝dildo非常不錯,好舒服xd
玩完之後就去沖涼準備走啦,當我差唔多沖完嗰時,會長突然氣急敗壞咁沖咗入嚟:
「唔好出嚟住!!」
「做。。。做咩啊?」
「有個沖涼儀式要做!」
多謝會長幫我沖咗個殘廢浴,我成碌木咁完全唔知比咩反應好
同埋原來形狀奇特嘅櫈係咁用嘅,下次睇AV嘅時候搵吓佢出嚟先haha 沖完之後皮膚變到滑捋捋,
就真係係時候講bye bye了。
Thanks for your big hug and the amazing night!

待續。。。。。

P.S. 讀緊書嗰陣中文作文經常性地唔及格,讀完書之後都冇再寫過咁多中文字了,
大家當係小學雞日記咁睇啦~

First
Post time 18-5-2023 18:48:14 | Show the author posts only
Hi Lorie,讀你的動後就感受到你的真誠和喜悅,恭喜你跨越咗咁大嘅一步
3Floor
Post time 18-5-2023 19:09:09 | Show the author posts only
Hi Lorie, 唔覺得你中文作文差, 可能因為內容真實, 你手寫你心, 真心感受到你突破的喜悅.
4Floor
Post time 18-5-2023 21:55:41 | Show the author posts only
妳很厲害,差不多全程鉅細無遺地寫出來,讓我也回到了當日的情景當中去回味。
輪到我尷尬了。

襯這機會在這裡重申,面見原因和情序,
在FAQ內有明確指引。
個別的遷就是因應參加者背景去有所調節。
而面見時附加的一切行為,是非必須或必然發生的,不存在會長有和任何人有親密行為的權利。

我要補充…
1.Lorie有腰肢,很有曲線的,不要被她謙虛蒙混。
2.Lorie是美麗動人的。
美麗的地方,不全是在外貌,是表情,是性格,是態度,是體貼別人所帶出來的高層次的美。
3.和Lorie接吻,是會被融化的,請各位務必在有所依靠的地方才好進行。
4.多次的慘痛經歷,令我對某些情況會影響表現,希望有機會再續。
5.如果除了口交外,還有親密接觸,過去是必定會給對方擦背的,當日應該是還在回味接吻的感覺,所以迷糊地忘了禮數,罪過。
6.我手寫我心,Lorie寫得好好,有感情有畫面。7.每次見新人,都會緊張是真的,緊張是因為面見所做的每一步,都有可能影響該女士會否正式出現活動,關乎會內的事,至關重要,而這份「緊張」又可以讓自己更謹慎,所以我會保持著它。

5Floor
Post time 18-5-2023 22:30:20 | Show the author posts only
從文字可以感受到Lorie妳願意嘗試既性格,相信SB可以滿足妳對性既需求。
6Floor
Post time 18-5-2023 22:46:52 | Show the author posts only
篇文章好易明,文筆感到妳係謙遜的人。
有咩講咩,性格爽直仲有幽默感,期待妳的待續。
7Floor
Post time 18-5-2023 23:16:24 | Show the author posts only
Hi Lorie 你將會長描述到成個完美暖男咁真係要好好學習
8Floor
Post time 19-5-2023 00:09:43 | Show the author posts only
妳好Lorie, 由一個咁傳統既環境到s&b, 踏出呢一步好犀利,加油。

Btw, 妳既靜音絕技應該唔需要係呢到用
9Floor
 Author| Post time 19-5-2023 00:15:17 | Show the author posts only
Chris replied at 18-5-2023 21:55
妳很厲害,差不多全程鉅細無遺地寫出來,讓我也回到了當日的情景當中去回味。
輪到我尷尬了。

唔好意思令到會長尷尬了
多謝會長嘅讚賞,我都想補充返少少~~
我同我以前嘅partners係有玩過各式各樣嘅dildo嘅,所以反而對dildo有一種更熟悉嘅感覺?
另外,沖涼嗰part,當時會長係有詳細解釋點解要咁做,而我只係尷尬緊張mode變咗嚿木冇打出嚟係因為我懶趕住收工,虎頭蛇尾咗sorry wuuuuu
10Floor
 Author| Post time 19-5-2023 00:16:50 | Show the author posts only
Leo replied at 18-5-2023 18:48
Hi Lorie,讀你的動後就感受到你的真誠和喜悅,恭喜你跨越咗咁大嘅一步 ...

Hello Leo!
我覺得我呢一大步行得冇錯㗎!
11Floor
 Author| Post time 19-5-2023 00:18:18 | Show the author posts only
basement replied at 18-5-2023 19:09
Hi Lorie, 唔覺得你中文作文差, 可能因為內容真實, 你手寫你心, 真心感受到你突破的喜悅.
...

Hello basement!
多謝~ 希望遲啲有機會喺活動見!
12Floor
 Author| Post time 19-5-2023 00:21:48 | Show the author posts only
Geff replied at 18-5-2023 22:30
從文字可以感受到Lorie妳願意嘗試既性格,相信SB可以滿足妳對性既需求。
...

Hello Geff!入嚟S&B嘅其中一個原因係想發掘更多可能性啊haha
13Floor
 Author| Post time 19-5-2023 00:24:06 | Show the author posts only
wave replied at 18-5-2023 22:46
篇文章好易明,文筆感到妳係謙遜的人。
有咩講咩,性格爽直仲有幽默感,期待妳的待續。 ...

Hello wave!
下一篇我會比心機寫㗎啦!
14Floor
 Author| Post time 19-5-2023 00:26:15 | Show the author posts only
Hershel replied at 18-5-2023 23:16
Hi Lorie 你將會長描述到成個完美暖男咁真係要好好學習

Hello Hershel!
你係咪無時無刻都坐到好直嗰位男士,佩服你嘅好腰骨!
15Floor
 Author| Post time 19-5-2023 00:29:24 | Show the author posts only
John replied at 19-5-2023 00:09
妳好Lorie, 由一個咁傳統既環境到s&b, 踏出呢一步好犀利,加油。

Btw, 妳既靜音絕技應該唔需要係呢到用{:t ...

Hello John!
我都覺啊~~ 同埋聽講男士係鍾意聽聲音導航?可惜我覺得自己係亂咁叫
16Floor
Post time 19-5-2023 00:40:34 | Show the author posts only
Hi Lorie 讀書時作的文,是為了交功課而作

今次寫的文章,是為了自己選擇喜歡的路而寫,感覺是原全不同

如果妳交作文功課好似這個動後咁,我相信無100分都99分

期待妳嘅新人禮分享
17Floor
Post time 19-5-2023 01:01:58 | Show the author posts only
Hi Lorie
你寫得好好呀,一啲都唔1999希望你可以係呢度有所得着,無論身體或心靈上。等睇你下次分享,我好期待呀
18Floor
Post time 19-5-2023 01:03:41 | Show the author posts only
女仔果然細心又好記性,述事鉅細無遺,厲害
19Floor
Post time 19-5-2023 01:09:07 | Show the author posts only
Welcome Lorie
我都讀咗好多年齋校,家庭背景都有啲相似,
有機會希望係其他男士手中捉住你傾下計先
20Floor
Post time 19-5-2023 01:14:00 | Show the author posts only
Lorie replied at 19-5-2023 00:26
Hello Hershel!
你係咪無時無刻都坐到好直嗰位男士,佩服你嘅好腰骨!

Haha 我好少坐得咁直架
喺會度你可以放任咁叫出聲
其實你把聲都好sweet
希望下次見到你可以多點交流啦

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 12:34 GMT+8 , Processed in 0.103378 second(s), 22 queries .