Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 1517|Reply: 42
Collapse the left

[Ocean Team] Jennifer 第一次報到 失禮了

[Copy link]
Post time 25-2-2023 00:30:18 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
主旨: Jennifer 尷尬症發作 下次會努力
{唔好意思and Sorry …}

本身黎M就唔係好想咁樣就去第一次活動 ,
不過又好想快啲見識下,緊張到食唔落飯,
放工衝出去場地附近,點知太早到,未上得去,咁就係附近行下。
行行下個腦又愈諗愈多野(黎m不易出門), 個人就愈黎愈tense,基本上失去哂social skills 。

到真係上去,已經超級淆底~帶埋個眼罩,個腦完全function 唔到,
淨係知mentor 阿草餵野我食同埋摸咗好多人隻手(個腦已經比個子宮打敗咗)
入到去沖涼Jennifer已經半投降,淨係識廢up,接受阿草既殘廢浴,
中途好似仲揸咗另一個女仔個波( 已經唔記得係邊個,不過好好揸)
出返去個腦已經爆炸,好似記得響廳到好多人笑緊,而我卻未能融入其中。

唉呀呀呀~我平時唔係咁架,個腦真係唔聽話丫嘛!!!!

原諒呢篇無咩甜,我真係尷尬到唔想記起。
多謝阿草照顧我呢個唔爭氣既新人,搞到周圍污糟邋遢,仲要你幫我清理….
有機會再報答番你,仲有Nina都有份幫手,麻煩晒。

多謝半新人Borison 陪住我,仲同我入房,
雖然唔知你想唔想, but it means a lot already。

多謝James 體諒我,陪我坐係角落頭自閉。
多謝有嘗試撩我講嘢既會員,雖然我唔係好應機,
一出聲又好跳掣,我下次會正常啲架啦。

PS. 大家問點解我會用阿愁做icon,
就係因為內心世界有點兒黑暗,有點兒自卑,有點兒無助,
我會努力調整自己。會成為返一個風趣幽默、
活潑可愛、跳脫奔放既Jennifer,等我。

Post time 25-2-2023 01:33:46 | Show all posts
Hi Jennifer
唔緊要啦,親戚到先影響咗你,幻覺黎啫,嚇你唔到既..
從你既文字睇得出你係活潑、跳脫的。今次忘記佢啦,下次重新出發,加油!Enjoy!
Post time 25-2-2023 02:25:03 | Show all posts
Hello Jennifer this is Hailey ~~(*๓´╰╯`๓)♡
唔洗擔心啦~~~ 小事黎~~ 大家都好開心見到你 (=^▽^=)
第一次黎係會有少少不在狀態
祝你之後係snb玩得開心啦!nice to meet you~~ヾ(@^▽^@)ノ
Post time 25-2-2023 09:40:23 | Show all posts
Welcome Jennifer, 我都有份黎搭爹既… 個晚成日吾著衫通屋走個個呢… 記唔記得我叫咩名 ?

吾記得你可以睇下左手邊
Post time 25-2-2023 09:56:02 | Show all posts
唔緊要,唔好太過壓抑自己,放鬆,做自己。
Post time 25-2-2023 10:20:51 | Show all posts
Welcome~
禁快見到你真係好
Post time 25-2-2023 11:00:14 | Show all posts
Hi Jennifer 可能妳當時緊張,我睇完都感覺都有另一種甜,有風度,細心同有善嘅氣氛

記唔記得隻貓仲係妒忌妳

多謝妳的分享,期待下個
Post time 25-2-2023 11:37:02 | Show all posts
加油呀 jennifer, 相信你去多幾次, 同其他S&B會員混熟左, 就可以做返自己, 佢地咁caring, 你都唔洗太擔心
希望你有日可以變成 阿樂 , 同阿愁say goodbye

Author| Post time 25-2-2023 11:42:27 | Show all posts
Havertz replied at 25-2-2023 01\"\"
Hi Jennifer
唔緊要啦,親戚到先影響咗你,幻覺黎啫,嚇你唔到既..
從你既文字睇得出你係活潑、跳脫的。今 ...

而家變咗人前人後兩個樣,希望唔好嚇親第一次見我嘅人
 Author| Post time 25-2-2023 11:43:41 | Show all posts
Hailey replied at 25-2-2023 02:25
Hello Jennifer this is Hailey ~~(*๓´╰╯`๓)♡
唔洗擔心啦~~~ 小事黎~~ 大家都好開心見到你 (=^ ...

希望大家下次見到我會再開心啲
 Author| Post time 25-2-2023 11:44:45 | Show all posts
ToP replied at 25-2-2023 09:40
Welcome Jennifer, 我都有份黎搭爹既… 個晚成日吾著衫通屋走個個呢… 記唔記得我叫咩名 ?

吾記得你可以睇 ...

你咁矚目好難唔記得你喎
 Author| Post time 25-2-2023 11:47:06 | Show all posts
mawin replied at 25-2-2023 09:56
唔緊要,唔好太過壓抑自己,放鬆,做自己。

我學緊架啦 Jennifer而家無咩事luuu
 Author| Post time 25-2-2023 11:48:11 | Show all posts
Camila replied at 25-2-2023 10:20
Welcome~
禁快見到你真係好

下次再見你會更好,最鐘意黎望靚女
 Author| Post time 25-2-2023 11:50:09 | Show all posts
sunman replied at 25-2-2023 11:00
Hi Jennifer 可能妳當時緊張,我睇完都感覺都有另一種甜,有風度,細心同有善嘅氣氛

記唔記得隻貓仲係妒忌 ...

可能就係無咗隻貓先失準
 Author| Post time 25-2-2023 11:51:18 | Show all posts
Johnmax replied at 25-2-2023 11:37
加油呀 jennifer, 相信你去多幾次, 同其他S&B會員混熟左, 就可以做返自己, 佢地咁caring, 你都唔洗太擔 ...

S&b 個個都好好我都要變好!!!!
Post time 25-2-2023 13:28:11 | Show all posts
歡迎你呀 Jennifer
都話好多臥虎藏龍會員架啦,無呃你架,阿草就係好例子,M come對阿草真係小兒科,難唔到佢既
要再黎啊! Enjoy the ride!
希望見到啦!
Post time 25-2-2023 13:43:16 | Show all posts
Hi Jennifer, 雖然仲未見過妳,但都好想安慰妳,妳要知道活潑可愛的電兔也須要休息,更何況S&B 會給妳另一個溫暖的家!
Post time 25-2-2023 16:07:13 | Show all posts
妳好
不要緊,遞form,面試,出席第一次,已經為自己打左場漂亮既硬仗,係度再一次歡迎妳先

日後大把機會出現,再同大家見面,溝通,當晚見到妳,原來係幾charm,帶點含蓄既女孩,希望妳會鍾意呢度啦
 Author| Post time 25-2-2023 18:23:40 | Show all posts
Solar replied at 25-2-2023 13:28
歡迎你呀 Jennifer
都話好多臥虎藏龍會員架啦,無呃你架,阿草就係好例子,M come對阿草真係小兒科,難唔到 ...

我都要變臥虎藏龍
 Author| Post time 25-2-2023 18:25:45 | Show all posts
liberal replied at 25-2-2023 13:43
Hi Jennifer, 雖然仲未見過妳,但都好想安慰妳,妳要知道活潑可愛的電兔也須要休息,更何況S&B 會給妳另一 ...

Thank you 你哦 休息完充滿電就大殺四方
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 01:39 GMT+8 , Processed in 0.104732 second(s), 23 queries .