Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1331|Reply: 26
Collapse the left

[Ocean Team] Madrid的第一次

[Copy link]
Post time 5-12-2022 10:21:34 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
「你O 唔OK呀?」「幪住眼緊唔緊張呀?」Mentor問我。

「有少少 不過之後會習慣嘅。」我用冷靜嘅聲線回答。

「咁我哋嚟囉,你平時會係做啲咩㗎?」Mentor好奇問。
我話:「都係好平常普通體位,完全唔識花巧嘢。」
就係咁開始咗我哋嘅交流,亦都真真正正實現咗我個多月前想發生嘅事。

我平時有聽開Boardcast,有日冇意中喺Youtube某channel搵到S & B嘅interview,
一聽就幾個鐘,內容其實好顛覆我自己。
不過我自己係一個循規蹈矩嘅人,突然喺到諗自己會唔會接受到呢,
我又諗人生在世咩都試吓,最後自己做下資料收集同上S&B forum八掛下,
最後膽粗粗決定報名。

但要成功成為會員,報名程序都煩複,
影相碌 forum資訊解題,就連改名都好講究,
老實講有一刻見太煩差啲想放棄
不過諗深一層其實保障自己同大家啫, 不過最後都係碌過程序,
感謝同麻煩James and Chris.

Login/Register to enlarge

Login/Register to enlarge

大約兩星期後,突然接到電話話申請審核中,
即刻精神為之一振,而我正式準備S&B嘅旅程。

當日,我去到匯合地點由James帶我上去並且幪眼入去屋裡邊。
當時已經聽到房間男男女女喺度傾計。
當我入去時,各位member逐一同我握手同介紹,
但緊張關係完全唔知邊個打邊個
最後我放好嘢之後就由mentor帶我入去沖身。

Beckett 就係我今次嘅mentor,佢好小心翼翼拖住幪住眼嘅我入去浴室,
十分之溫柔體貼。
緊隨其後由大佬驗身,其間決定由mentor執行我嘅「新人禮」。
漆黑嘅房間等候mentor入嚟,
突然聽到「Hi ! Madrid ! 我係Beckett呀!你緊唔緊張呀宜家?」
可能我表現始終有啲緊張,繼續閑談幾句了解吓大家,
然後不知不覺間開始大家上中路嘅攻防戰,你來我往,
就連有人入嚟經過都唔知

其實咁大個人真係未試過呢種幪眼玩法,刺激感十足,
經過若干數回合上中路你來我往之後,大家都有默契開始進攻最後禁區,
但因為太黑睇唔到關係,我徵求除眼罩作最後攻勢。
唔除由自可,一除心中一嘩
我諗喺街上面睇到Beckett你,應該好多男人會回望。
喺大家大汗淋漓下作出咗唔同方式嘅禁區突入,
最後完事且雙雙攤喺床到喘息。

沖涼後,執好嘢著好衫就出去主廳,原來都真係唔少人,
男男女女,濟濟一堂。
然後大家紛紛向我再自我介紹,非常親切!亦都好高興認識大家!
而過程中,亦有mentor主動親切鼓勵我嘗試同唔同女會員交流,
最後大膽咁同Nina入房純心靈交流,感覺都好滿足!
好高興認識你 Nina!

途中亦有CoCo 同 Jocelyn探班,有機會一定要下次多多交流
最後我仲參加左push up challenge ,有幸二次成功挑戰寶座,
多謝大家俾面
以下是各位出席會員,我好興幸認識到大家!

女子組嘅
阿喬、Giselle、Taylor、Hailey

仲有男子組
咁多位猛男 ,分別有Jax、Daryl 、Rio(好鬼fit)、
Real、Bunny(超strong!)、Pollux同SunnyB
感謝大家包容小弟
希望下次好快再見到大家 (如果有遺漏請多多包涵)

最後特別多謝我嘅Mentor - Beckett
妳好詳盡解釋所有規則規條同責任,妳亦好關切新人嘅睇法,
同照顧佢哋需要,簡直冇得彈!!

時候唔早,望一望鐘都係時候幫手喺房執少少嘢同攞埋自己嘢就走。
(有得幫真係盡量幫!)
雖然有啲意猶未盡,但真係要「走先啦!係咁先啦!下次再玩啦!」

落到樓下,冷風吹入心窩,不禁拍拍自己面,
吸一大啖冷空氣,心身都需要重回現實。
唔……唔知下次又會係點呢?

Post time 5-12-2022 10:43:29 | Show all posts
恭喜 Madrid 完成新人禮
相信每一個新人既第一次都會又緊張又興奮 ,
但 Snb 既 mentor 真係好了不起 , 照顧到新人可以好快融入 , 請鼓掌
希望你一不離二 , 下次更加享受
Post time 5-12-2022 10:52:07 | Show all posts
恭喜哂Madrid,同我一樣第一次活動已經玩得順利又開心又滿足

「大汗淋漓下禁區突入」「雙雙攤喺床上喘息」每次睇動後最期待就係呢啲香艷又有畫面嘅文字 的確Beckett係真係激sweet

有機會見面嘅話就多多指教

Post time 5-12-2022 14:08:20 | Show all posts
好似一場世界盃,畀你突破防線,最後殺入禁區,一見到對手,好彩無臨陣腳軟,順利達陣
恭喜恭喜
Post time 5-12-2022 14:24:35 | Show all posts
恭喜Madrid , 開展snb既旅程, 除眼罩至喘息, 個種興奮到完事,情緒起伏,正

第一次就大膽既邀請,
下次一定更精彩
Post time 5-12-2022 14:39:05 | Show all posts
恭喜!  我都係十一月註冊, 仲碌緊 forum 儲緊coins.  努力中呢!

我想大家也已看了不少其他人寫的'第一次", 實際上和你預期的是否完全一致?感覺上你的臨場表現也很不錯, 該完成的都完成了! 勁!

Post time 5-12-2022 22:48:27 | Show all posts
Congrats Madrid!

Looking forward to seeing you in the parties.

I think everyone must be a little bit nervous when they enter a party for the first time. As you say, to get to the parties is a lot of work, and people often get nervous or anxious in new situations. When I get nervous, I try to think about the reason why I'm nervous, and if something I'm excited about, I try to let the positive emotions be stronger. We'll see if I can practice what I preach
Post time 6-12-2022 01:14:08 | Show all posts
你好madrid
“數回合上中路你來我往之後,大家都有默契開始進攻最後禁區”
上面嗰句對睇緊日本隊既我好有feel
好期待將來我都有機會體驗除眼罩種刺激感
我是新人 多多指教
Post time 6-12-2022 01:20:02 | Show all posts
恭喜Madrid期待有日可以成功加入這個大家庭
Post time 6-12-2022 09:03:44 | Show all posts

恭喜和謝謝Madrid的分享。睇到你嘅入會後第一次的活動。超期待日後可以成功加入這個大家庭。感受和認識一下其他會員
 Author| Post time 6-12-2022 13:46:46 | Show all posts
Maximus replied at 5-12-2022 10:43
恭喜 Madrid 完成新人禮
相信每一個新人既第一次都會又緊張又興奮 ,
但 Snb 既 mentor 真係 ...

Mentor真係好好,好有心機
絕對會下一次的,希望活動遇到你
 Author| Post time 6-12-2022 13:48:54 | Show all posts
Virgo replied at 5-12-2022 10:52
恭喜哂Madrid,同我一樣第一次活動已經玩得順利又開心又滿足

「大汗淋漓下禁區突入」「雙雙攤喺床上喘息」 ...

過程太刺擊,唯有比喻方式描述, 希望大家啱睇
有機會活動見到一定要多多交流
 Author| Post time 6-12-2022 13:54:48 | Show all posts
Wilco replied at 5-12-2022 14:08
好似一場世界盃,畀你突破防線,最後殺入禁區,一見到對手,好彩無臨陣腳軟,順利達陣
恭喜恭喜:7 ...

攻方太利害,被人猜禁區猜到體無完膚,最後俾人攻入  好在頂咗90分鐘完場先破網
 Author| Post time 6-12-2022 18:35:12 | Show all posts
Rico replied at 5-12-2022 14:24
恭喜Madrid , 開展snb既旅程, 除眼罩至喘息, 個種興奮到完事,情緒起伏,正

第一次就大膽既邀請, {:handshak ...

過程刺激嘅,不過我都係識吓人傾吓偈為主
 Author| Post time 6-12-2022 18:41:56 | Show all posts
Nixon replied at 5-12-2022 14:39
恭喜!  我都係十一月註冊, 仲碌緊 forum 儲緊coins.  努力中呢!

我想大家也已看了不少其他人寫的'第一次", ...

我都因為太忙關係俾James吹咗幾次留言太少,所以如果好似我咁最後積埋同一日先爆回覆草coin就好辛苦,最好平時得閒上一上嚟,覆下post最緊要睇Q&A 同會規,答問題幫到手,不過我自己都唔係太多時間煲熟,所以你都加油! 祝你成功
Post time 6-12-2022 18:44:08 | Show all posts
恭喜Madrid祝你係呢度可以如魚得水
由怕醜再進化到唔知醜
Post time 6-12-2022 22:52:31 | Show all posts
開心見到你踏出左第一步呀仔
俾到個good start你就好喇
自己搵食喇~
Post time 8-12-2022 00:00:55 | Show all posts
拍拍自己面就重回現實,下次再去過喇
Post time 8-12-2022 09:38:15 | Show all posts
Welcome Madrid (๑ºั╰╯ºั๑)~~~
嗚哇 係beckett 寶寶做 你mentor ~~~~
好幸福呀~ hehe(๑•̀ω•́๑)
同一日挑戰2次pushup 仲要坐實頭3寶位hehe
新人果然潛力無可限量( • ̀ω•́ )✧
祝你玩得開心啦~ Enjoy~~~~~
Post time 9-12-2022 12:07:58 | Show all posts
恭喜 Madrid 完成新人禮!
多多指教
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 21:51 GMT+8 , Processed in 0.107749 second(s), 23 queries .