Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 2379|Reply: 64
Collapse the left

[Ocean Team] Giselle[後傳]酥麻過後,我卻感到失落……..

[Copy link]
Post time 11-11-2022 12:48:38 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
題目係向曾經的作文題目致敬……

個日,係我行新人禮,係第一次參加活動,你話緊唔緊張?
我話唔緊張就假嘅,唔多唔少都有D嘅,
仲同會長講:得唔得㗎?!好驚喎!好驚丫!  
會長仲答我:正常反應黎 放心。  ok!實信會長嘅,

係呢度,好似要學識呢家要放鬆自己 嘗試去相信別人~~

等到James 嘅來臨 就一齊上去,
都幾驚嘅講真(點講呢….唔係好驚恐個隻 係個心好囉囉攣 啫,好驚融入唔到,又好驚會犯規 balabala……)

好啦入返正題~~
帶好眼罩要入去啦,一入去,聽到大家好開心嘅聲音,
我握到大家伸埋黎嘅手仔,哈哈 好有趣,一路握手一路自我介紹,
好記得係Dino!!係好夜仲覆我嘅Dino丫,行去廁所個過程好正。
哎呀! 唔記得咗我親愛的mentor — Sunnyb AKA 強姦犯(嘻~),
一入門口 James交咗我俾Sunnyb, Sunnyb就捉住我隻手一路帶住我行 一路驚我撞到整親,
一路沖涼 我哋都傾咗好多嘢,我feel 到佢好溫柔 好小心,好似驚整爛嘢咁,
我feel 到你手震(燦笑~~)沖涼個時都好似已經有講有笑咁,相處不錯。

行新人禮個時,Sunny b 好溫柔 好溫柔 好溫柔 (好重要所以講3次),
但對住佢 我不斷笑,佢見我笑 佢又笑, 搞到笑場,唔好意思丫 但我忍唔住,
過程中 我知你好緊張,手仔都震埋,我哋都俾d力再試,但都係笑場,
但!後尾,手指帶套伸入去小Giselle 個時好爽,狗仔式都好正,舒服~~
可惜好似臨尾都係笑場咗,唔緊要啦,第一次啫 都知要磨合嘅,
下次封住我把口啦 嘻 ,我哋下次會再見㗎嘛應該~~~
Ah,除眼罩。我第一個見到嘅人係Coco ,好搞笑, Coco 好nice ,笑得好好睇~~

行返出房 ,Sunnyb同我講解會規~coffee 都係隔離,
coffee好QQ同好溫柔,Sunnyb一路講 coffee都有補充俾我知,好好丫(哭哭)

Sunnyb 好溫柔體貼 好好人 (我用盡一切詞語去讚賞你了。嘻嘻,你應該對住我 反白眼反到後腦了)
去到最後,傾多咗計,但我哋都不斷笑,我唔講嘢 你望住我都笑,咩事㗎 哈哈。
好啦 你最後抱起咗我 我係開心㗎,雖然成晚喺度鬥嘴 哈哈 ,
你走個時 我冇同你抱抱同講88(哭哭。  下次有機會 會再見的 嘻~~

阿火
第一次交手,都知要磨合的,但唔講嘢都幾好,唔洗特登搵嘢講,
唔講嘢都唔會尷尬的,希望有緣再係活動見啦 嘻~~

之後坐喺個廳度,同大家玩下game ,睇吓電視,大家都好好人,
雖然我覺得自己有面盲症,但我相信呢度係一個好地方 因為有大家。

多謝大家,我唔知有冇打漏(打錯請提醒):
James, Boudica,Helen, Alexandra, Coco,Coffee,Rapunzel, PuiChing,阿火,Dino,Rio,阿草,Jet,Day, MENTOR- Sunnyb。

感謝sunnyb ,湊住我應該好麻煩,因為要忍笑

而失落係指: 唉 又一日啦~~~.

如果每一日過得咁快,你又會選擇乜嘢去作為當日嘅結尾呢?

呢度同我幻想中唔同 , 同我所習慣嘅模式都唔同,
再次感謝Chris 給予機會俾我踏入呢個不一樣的世界(抱抱 嘻~)

大家有緣 會係活動再見的~~~~

Rate

Number of participants 1Coins +10 Collapse Reason
SunnY + 10 Like 贊一個!

View Rating Log

Post time 11-11-2022 13:11:49 | Show all posts
入左去一陣妳就已經唔驚啦,自來熟咁樣,

響呢度,除左我,個個都會對妳超呵護,一來妳幼嫩,二來妳有啲傻氣,
討人喜愛。
放心,黎緊大把爽感等住妳,拉定筋,飲定多啲水。

哎唷,做乜唔提我玩Rummikub(魔力橋)好無打算咁連贏三鋪呀?
我真係好求其玩架乍。

Post time 11-11-2022 13:22:16 | Show all posts
Thanks for sharing.
睇到都覺得好好玩同大家都好friendly, like a small family.
希望黎緊有機會見大家
 Author| Post time 11-11-2022 13:28:51 | Show all posts
James replied at 11-11-2022 13:11
入左去一陣妳就已經唔驚啦,自來熟咁樣,

響呢度,除左我,個個都會對妳超呵護,一來妳幼嫩,二來妳有啲傻 ...

入到去瞬間,清除哂所有不安感,大家都好好好好 真係!多謝大家睇住我哎呀唔記得咗講你連贏3鋪,好過份可唔可以下次 鬆手D
Post time 11-11-2022 13:29:18 | Show all posts
終於見面了!對妳嘅感覺同James形容嘅一樣,可愛傻氣笑的女孩!希望日後有更多機會了解妳呢……
 Author| Post time 11-11-2022 13:29:36 | Show all posts
chester replied at 11-11-2022 13:22
Thanks for sharing.
睇到都覺得好好玩同大家都好friendly, like a small family.
希望黎緊有機會見大家 ...

係丫,大家都好好㗎, 希望未來見到你啦~
Post time 11-11-2022 13:31:13 | Show all posts
Giselle replied at 11-11-2022 13:28
入到去瞬間,清除哂所有不安感,大家都好好好好 真係!多謝大家睇住我哎呀唔記得咗講你連贏3鋪,好 ...

我下次讓妳單手。

再讓埋單起一隻眼,算錫住妳啦。
 Author| Post time 11-11-2022 13:32:40 | Show all posts
Dino replied at 11-11-2022 13:29
終於見面了!對妳嘅感覺同James形容嘅一樣,可愛傻氣笑的女孩!希望日後有更多機會了解妳呢…… ...

瘋狂同你握手James形容得好好呢,有緣會再見嘅 下次見到可以繼續握手同傾吓計~~~
 Author| Post time 11-11-2022 13:34:09 | Show all posts
James replied at 11-11-2022 13:31
我下次讓妳單手。

好丫好丫 下次再玩 開心開心
Post time 11-11-2022 13:44:45 | Show all posts
一陣間已經咁多回覆!
我諗到一句「笑聲笑聲滿載溫馨」
大家都要盡情享受呀
Post time 11-11-2022 14:03:33 | Show all posts
Giselle replied at 11-11-2022 13:32
瘋狂同你握手James形容得好好呢,有緣會再見嘅 下次見到可以繼續握手同傾吓計~~~
...

瘋狂握手呢個印象好深刻呢(太可愛了).......哈哈~一於咁話啊~!
 Author| Post time 11-11-2022 14:06:25 | Show all posts
stevebs replied at 11-11-2022 13:44
一陣間已經咁多回覆!
我諗到一句「笑聲笑聲滿載溫馨」
大家都要盡情享受呀 ...

哈哈哈哈 有聲,好貼切! 係丫 最緊要開心同享受,希望未來活動會見到你
 Author| Post time 11-11-2022 14:07:51 | Show all posts
Dino replied at 11-11-2022 14:03
瘋狂握手呢個印象好深刻呢(太可愛了).......哈哈~一於咁話啊~!

可愛 哈哈哈哈 好少見見到呢個形容詞 (燦笑~~
Post time 11-11-2022 14:37:50 | Show all posts
我都認同大佬所形容,可愛傻氣笑女孩,唔單止外表,連性格都係,超級吸引
十分榮幸同妳入房,感激

不過下次要拉下筋先
Post time 11-11-2022 15:50:04 | Show all posts
希望你有個愉快難忘嘅第一次, 你將會係個會度好受歡迎,到時唔好唔記得我 ,我走之前入去搵你,不過嗰陣時你係瞓着咗
 Author| Post time 11-11-2022 15:52:10 | Show all posts
SunnyB replied at 11-11-2022 15:50
希望你有個愉快難忘嘅第一次, 你將會係個會度好受歡迎,到時唔好唔記得我 ,我走之前入去搵你,不過嗰陣時 ...

好難忘~~ 點敢唔記得你丫mentor,,我聽到你話 我走啦, 我應該醒咗一嘢 望一望就瞓返,講唔到88
Post time 11-11-2022 15:52:30 | Show all posts
有緣再見
Post time 11-11-2022 15:52:45 | Show all posts
真係想參加, 可惜, 時不與我!
 Author| Post time 11-11-2022 15:59:27 | Show all posts
阿火 replied at 11-11-2022 14:37
我都認同大佬所形容,可愛傻氣笑女孩,唔單止外表,連性格都係,超級吸引
十分榮幸同妳入房,感激

Yeah~ 可能拉筋都冇用成日都就黎抽筋咁 哈哈哈
 Author| Post time 11-11-2022 16:00:05 | Show all posts
Black replied at 11-11-2022 15:52
真係想參加, 可惜, 時不與我!

有心就有機會!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

18-4-2024 16:15 GMT+8 , Processed in 0.143225 second(s), 22 queries .