Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 2582|Reply: 77
Collapse the left

[Ocean Team] Giselle [前傳] 暫時沒有終點的酥麻過山車

[Copy link]
Post time 7-11-2022 01:58:55 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Halo,我係Giselle,呢篇係我嘅第一次的第一次,如果我唔寫低,應該過多幾日就會得返好零碎嘅記憶

我有聽podcast嘅習慣,咁岩又有聽齋傾唔做,又咁岩聽到會長嘅介紹,嗰時覺得都幾有趣,
原來有呢種sex party ,一路聽一路搵S&B呢個網之後係度睇大家嘅第一次。
都睇咗2-3日後又冇諗好多就join 咗
(反而係join咗先諗 究竟試唔試好~個腦有兩把聲:一個叫我試。一個叫我諗吓先)

Join 咗一個星期,都未收到Wts /email , 亦都冇將呢件事擺上心,
間唔中都會上S&B睇吓大家嘅第一次,當故仔咁睇 都幾開心,睇到大家描述到 我好似睇梗小說,真心讚嘆。
我文筆較差,記性都差,希望大家睇得明

過咗一個星期,我無無聊聊睇吓IG,就見到有個Wts msg 我say Hi,
我個時都仲諗梗 邊位?? 美容?   係會長!!! 個時都冇諗好多 都同會長傾咗一陣計,
我都放低咗戒心,反而懷疑梗自己係咪真係試?亦都覺得人一世物一世, 試吓都無妨嘅~~   

會長亦都好有耐性同我講要點做,我比較粗心大意,會長對住我應該就嚟嘔血,
幾番波折後,好快就安排抽血丫,同與會長會面,我都估唔到咁快

面試

準備見會長個時,我係等待嘅時候,我係一個不安的心情周圍望,究竟誰是會長。
最後我選擇玩電話咁等,直到我身邊多咗個 度梗我身高嘅男人,我就知係會長了~  
估唔到穿著比較隨性 但有style,我係等待嘅時候,我仲以為會有一個著西裝男人行出嚟
(因為成日睇到大家話 會長好高大有型。哈哈 所以有幻想)

之後就係大家會講嘅面試內容啦,會長好細心咁同我對多次之前填過三份表格,
度埋三圍(其實都冇咩尷尬 冇咩好大嘅感覺,好彩會長同我講嘢唔係不斷Chur我,唔係嘅話我應該想走)。
然後傾吓曾經嘅經驗 balabala….

然後去到沖涼,呢個真係好笑,會長話沖一個人生最乾淨嘅涼,我個時係諗 咁我洗唔洗埋頭????
最後我覺得人生最乾淨嘅涼係要洗埋頭嘅,唔好意思呀會長耽誤咗你嘅時間(哭哭)

黎到驗身時間,一路傾 會長一路檢查,去到一刻 會長熄燈之後同小Giselle oral ,
會長試咗唔同方法方式,而我已經紅都臉哂,會長問咗幾次 有冇唔舒服?我:冇,好酥麻,好似無止境嘅酥麻過山車。
會長亦都繼續,我都忍唔到不斷發出聲音,真係好舒服,但真係好酥麻!!!
過程中 我feel到自己震哂 ,然後雙手要捉實會長 (唔知有冇整痛你…..)去到某d位,
我自己係度講:冇終點嘅?  大家都笑咗幾下。
之後會長就同我分析完就再繼續oral , 我個腦剩係得:好舒服 好想做好想做好想做好想做…….同 好酥麻

去到最後 會長嘅高大,一嘢抱起咗我,我好似隻樹熊咁,
我突然回想對上一次咁俾人抱到咁高應該係好細個,俾爸爸抱起嘅記憶,哈哈哈。
會長仲話我唔係好重 都輕。我心諗:???邊度輕???

然後就着衫走啦(草率地結尾,因為我真係記唔到好多….唔好意思,如果大家睇到呢度真係俾個讚大家,我講嘢同埋寫嘢都係一嚿嚿,請大家見諒)

最後,期待參加活動~~~

Rate

Number of participants 1Coins +1 Collapse Reason
Darkness + 1 Excellent 無得頂!

View Rating Log

Post time 7-11-2022 02:10:37 | Show all posts
Hi Giselle! 其實活動入面都試過幫女士洗頭,仲吹埋Tim……

寫得好好吖!完全feel 到妳嘅心路歷程!期待見面!
 Author| Post time 7-11-2022 02:22:53 | Show all posts
Dino replied at 7-11-2022 02:10
Hi Giselle! 其實活動入面都試過幫女士洗頭,仲吹埋Tim……

寫得好好吖!完全feel 到妳嘅心路歷程!期待見 ...

Halooooo Dino,咁夜都未瞓~好細心呀,洗埋頭仲要吹埋頭。睇得明就好了安心哂
Post time 7-11-2022 02:28:30 | Show all posts
Giselle replied at 7-11-2022 02:22
Halooooo Dino,咁夜都未瞓~好細心呀,洗埋頭仲要吹埋頭。睇得明就好了安心哂
...

我手寫我心......新人幾夜都要支持呢~

Author| Post time 7-11-2022 02:48:45 | Show all posts
Dino replied at 7-11-2022 02:28

嘩~~~好有心
Post time 7-11-2022 04:11:33 | Show all posts
夜晚,醒左睇到有新文, 過黎留個言,支持一下,

期待我會係通過考核後, 係會到見面!!!
Post time 7-11-2022 07:14:09 | Show all posts
恭喜你進入了一個新世界,期待睇你第一次活動的感想,當然更加期待見你真人啦
Post time 7-11-2022 07:47:05 | Show all posts
很有心的詳細記錄,猶其是「無止境的酥麻過山車」,絕對能想像你那種享受著刺激的愉快感
我相信你到時會有多部過山車等著你。
 Author| Post time 7-11-2022 09:51:12 | Show all posts
Dino replied at 7-11-2022 02:28

期待見面~~
 Author| Post time 7-11-2022 09:52:23 | Show all posts
Rico replied at 7-11-2022 04:11
夜晚,醒左睇到有新文, 過黎留個言,支持一下,

期待我會係通過考核後, 係會到見面!!!

嘩 咁早醒, 希望係會見啦~
 Author| Post time 7-11-2022 09:56:00 | Show all posts
Solar replied at 7-11-2022 07:14
恭喜你進入了一個新世界,期待睇你第一次活動的感想,當然更加期待見你真人啦 ...

Haloooo Solar,我都好期待第一次活動丫,去完應該要拿拿聲寫文,轉個頭就咩都唔記得哂,希望係會見到啦~~
 Author| Post time 7-11-2022 09:58:52 | Show all posts
Wilco replied at 7-11-2022 07:47
很有心的詳細記錄,猶其是「無止境的酥麻過山車」,絕對能想像你那種享受著刺激的愉快感
我相信你 ...

哈哈 我都係趁住仲有記憶要寫返低,個種酥麻感,無止境咁。期待往後日子~
Post time 7-11-2022 11:40:13 | Show all posts
Hi Giselle,恭喜你!完全唔覺得你寫野一嚿嚿,反而好邏輯,正如最乾淨嘅涼係要洗埋頭
活動見!
Post time 7-11-2022 11:44:20 | Show all posts
Welcome Giselle
願妳即將展開的S&B旅程同樣是趟無止境的過山車...刺激又好玩
 Author| Post time 7-11-2022 12:05:28 | Show all posts
阿草 replied at 7-11-2022 11:44
Welcome Giselle
願妳即將展開的S&B旅程同樣是趟無止境的過山車...刺激又好玩 ...

好丫好丫
Post time 7-11-2022 12:22:23 | Show all posts
一D都唔零碎喎,寫得幾好,加油

沒有終點既過山車幾有意境
Post time 7-11-2022 13:19:13 | Show all posts
Giselle

歡迎加入呀
你寫得好清楚、好直接
好似Leo話齋
一啲都無一嚿嚿
希望你黎到可以搵到你要嘅野
好好享受
活動見
 Author| Post time 7-11-2022 13:49:21 | Show all posts
poker replied at 7-11-2022 12:22
一D都唔零碎喎,寫得幾好,加油

沒有終點既過山車幾有意境

睇得明就好了 嘻嘻暫時找不到終點
 Author| Post time 7-11-2022 13:50:46 | Show all posts
Hockey replied at 7-11-2022 13:19
Giselle

歡迎加入呀

希望係度開開心心,有緣係活動見啦~~
 Author| Post time 7-11-2022 14:02:00 | Show all posts
Leo replied at 7-11-2022 11:40
Hi Giselle,恭喜你!完全唔覺得你寫野一嚿嚿,反而好邏輯,正如最乾淨嘅涼係要洗埋頭
活動見! ...

真係好好笑, 我真係企咗係度諗洗唔洗頭好,諗咗一陣,睇得明就好了 邏輯之鬼 哈哈
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 00:54 GMT+8 , Processed in 0.108771 second(s), 24 queries .