Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 1932|Reply: 46
Collapse the left

[Ocean Team] Karina之第1次

[Copy link]
Post time 7-9-2022 03:23:00 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Hello大家好~我係Karina
話說我差不多1年冇食過仔, 因外界太多渣男and難遇到好對手, 都已經放棄, 自己玩玩具算了.咁岩早排同朋友傾計, 佢就推介我來S&B,
話應該岩哂我, safe sex, 男士好尊重女士and skillful !

聽到我心動, 就膽粗粗登記, 點知James就咁快contact我interview.
我當時都好怕羞
經過一輪問答, James 檢查我的敏感度, 原來James的口交技術實在超班,
令我不斷高潮, 口交左起碼3rounds, 簡直令我慾罷不能
估唔到陰蒂area都有分得咁仔細, 令我大開眼界
之後就車左我去驗身.

等到驗身報告後, 終於出第1次活動~
我既緊張, 又期待出第1次活動.
到場後原來要蒙眼, 我有點驚驚, 好唔慣睇唔到野, 好驚仆街整親.
當時由mentor Jax扶我入去, 聽到mentor把聲, 心裡覺得"哇,呢個男把聲好溫柔呀!!"
心裡都幾緊張, 唔知嚟緊要做咩step.
聽到mentor Jax把溫柔既聲音都令我定D, 不禁幻想緊mentor係咩樣呢
話說我都幾鐘意J好聽,溫柔聲音既男士.
我當時好似有讚Jax把聲好好聽, 好溫柔. 真心無法抵抗.
我仲記得我好心急地問幾時可以除眼罩, 真係好唔慣, 好想快d除.
Mentor Jax好溫柔地幫我除衫沖涼, 安慰我到時入房後就可以除眼罩了.
好少有男士serve我沖涼, 果下覺得好怕羞, 覺得唔好意思但又覺得窩心.
之後沖完後回到房我已經心急除眼罩, 想望下我個mentor Jax係咩樣~
OMG, Jax係一名靚仔, 個樣好乖乖仔咁. 暖男type咁. +把好J 溫柔既聲線簡直不得了, 果刻多謝James安排呢個mentor俾我, 我好滿意
去到床上, 我都已經緊張到不知所措. 唔知點做好.
之後我都唔記得邊個主動kiss起來了, 大家已經除哂衫.
過了一陣子, 個人已經好hyper, 好ready, 突然有人開門衝入來話漏左step, 未檢查身體 and未問我同唔同意同mentor玩(當時已經同mentor玩起上來)
當下嚇一跳, 又好尷尬, 之後就俾james檢查, 當時我下面已經好濕
檢查完畢後就繼續同mentor水乳交融, 玩左幾個position. 真係玩到出哂汗.
我最喜歡都是doggie position. 同埋我鐘意kiss and fingering/口交.
Mentor Jax都真係幾好kiss
成個過程我都好enjoy. 估唔到溫柔暖男Mentor Jax係床上完全可以咁man, 完全反差萌. 下次可以再wild d, 我都鐘意
之後Mentor出房後同我briefing下守則, and 介紹現場既人我認識.

開頭我都比較靜, 有點尷尬同不知所措.
村上好主動就走過來介紹and推介男仔俾我,
之後村上話同我玩, 我話好呀, 但佢岩岩同完Denise激戰, 村上就話抖下先.
我就同坐我隔離既Madmax傾計, 講下我以前交友app/酒吧食仔既經歷
我發現呢位文青男子都幾好傾. 樣都斯文靚仔. 我對靚仔係冇抵抗力
之後村上就推波助瀾我同Madmax入房玩, 我當然welcome. 睇男士
Madmax係一個好講mood既男士. 我會覺得佢有種文藝氣息, 好藝術家性格的一位.
入房後都同佢傾左一陣先入正題.
佢對我都好溫柔. 我都幾enjoy同佢kiss. 佢fingering都不錯.
整體我都覺得不錯. 氣氛幾好.

完事後出房後, 村上已經拉住我入房來第3 round.
我心諗咁快?! 仲想抖陣, 不過回過神來已經入左房.
村上已經好快行動, 大家好快除哂衫, 撫摸我,
但我還未入狀態, 我下面未完全濕哂,
小村上已經急不及待進入, 不斷抽插, 每一下都插得我好入
係幾爽既, 但有點辛苦, 因我下面未濕透, 還有大家都係round3, 都已經有點累.
期待下次round1再同村上大戰.

整體我對於呢次活動好enjoy, 好滿足, 一次活動試左3個不同男子, 爽呀!
各有千秋, 我覺得好正~
成件事好似發左場夢咁.
原來一晚同3個男士玩都幾累(可能我太緊張?亦可能唔夠訓, 平時我都算大食), 第2日我對腳好酸軟, 成個人好疲累. 好似做完劇烈運動咁.
期待下次活動再來同不同男士玩~

Post time 7-9-2022 04:54:03 | Show all posts
活動時同妳講左一句,[妳遲左認識我地]....
不過事後諗,如男無之前既糟遇,妳未必會明[幸福唔係必然],
希望妳繼續享受呢度既一切。
Post time 7-9-2022 06:54:33 | Show all posts
恭喜你!呢度好啱你玩

要再讚讚你口技,係有下個苦功既

太心急唔好意思,實屬低級錯誤

仲有好多正野推介,下次問我
Post time 7-9-2022 07:24:16 | Show all posts
恭喜Karina加入SnB啊!希望妳接吓來長玩長有!
Post time 7-9-2022 07:27:23 | Show all posts
Welcome Karina
喺度玩得開心就好
希望你發掘更多
體驗更多
期待同你見面
你呢晚見到咁多神嘅
我羨慕啊

Gill
Post time 7-9-2022 09:29:33 | Show all posts
恭喜Karina, 你同村上既大戰睇到我興恰恰阿
Post time 7-9-2022 10:38:54 | Show all posts
恭喜Karina!有冇好好報答介紹SNB俾你既朋友?
Post time 7-9-2022 10:42:03 | Show all posts
再次歡迎Karina
呢度的確集合左好高質素的男女士,我唔止講外表,最緊要係心態上都好高質,令人可以好放心咁玩。
要多啲出活動啊!Enjoy!
Post time 7-9-2022 11:42:44 | Show all posts
歡迎你呀Karina,期待同你見面
Post time 7-9-2022 12:05:05 | Show all posts
恭喜妳由自我介紹到出第一次都順利,第一次已同3位不同style的男士玩,抖好身體,迎接下一次的活動吧,加油,期待有幸見面
Post time 7-9-2022 12:33:31 | Show all posts
村上 replied at 7-9-2022 06:54
恭喜你!呢度好啱你玩

哈哈,你做左[村]公所,想食好野就要搵你....,
想被好野食,更要搵你,你好忙。

Post time 7-9-2022 12:36:08 | Show all posts
Denise replied at 7-9-2022 09:29

妳自己都忙緊,掙紮緊,都仲得閒睇隔離床?

妳既興恰恰可能唔關人事,發自妳體內呢。
Post time 7-9-2022 12:54:17 | Show all posts
Denise replied at 7-9-2022 09:29

好似係喎,你地喺隔離,我趕頭趕命都無留意添sor sor
Post time 7-9-2022 12:56:24 | Show all posts
James replied at 7-9-2022 12\"\"
哈哈,你做左[村]公所,想食好野就要搵你....,
想被好野食,更要搵你,你好忙。

村公所,絕對係藏污納垢既好地方

大家快啲黎查詢啦
Post time 7-9-2022 13:52:33 | Show all posts
歡迎Karina,要數高質素男生,S&B好多,又安全又好玩,好好享受
 Author| Post time 7-9-2022 14:41:11 | Show all posts
村上 replied at 7-9-2022 06:54
恭喜你!呢度好啱你玩

期待再見到村上,玩得盡興d等你介紹正野俾我
 Author| Post time 7-9-2022 14:42:06 | Show all posts
Randolph replied at 7-9-2022 07:24
恭喜Karina加入SnB啊!希望妳接吓來長玩長有!

哈哈, 好呀, 時間就到的話都會來~
 Author| Post time 7-9-2022 14:43:09 | Show all posts
James replied at 7-9-2022 04:54
活動時同妳講左一句,[妳遲左認識我地]....
不過事後諗,如男無之前既糟遇,妳未必會明[幸福唔係必然],
希 ...

James講得岩~呢度令我大開眼界~
好多好正既體驗
 Author| Post time 7-9-2022 14:44:39 | Show all posts
Gillian replied at 7-9-2022 07:27
Welcome Karina
喺度玩得開心就好
希望你發掘更多

多謝Gillian,我都期待跟你見面~
原來我第1次咁幸運識到咁多男神
Lucky me
 Author| Post time 7-9-2022 14:46:53 | Show all posts

我見Denise 你地都好激呀
我未試過隔離床有人望到,怕醜
但我發覺慢慢適應左
睇嚟可以試下3P lol, 人生未試過
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 03:26 GMT+8 , Processed in 0.096694 second(s), 23 queries .