Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 5917|Reply: 50
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Kristina進大觀園(下)

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 6-8-2022 02:23:17 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
轉- 盲魚在田野裏搖搖晃晃

按約定, Kristina提著一顆心兩顆膽外加一條白色內褲彳亍而至。
(免責聲明:此處攜帶物品只作修辭之用,詳情請參考活動須知)
溫柔友善的長腿叔叔說過會好好善待她,還準備了surprise。
她嘴上說著期待,可心底裏終是不信,天下間可沒有免費的午餐。

“轟隆隆隆。”列車到達終點站,所有乘客請下車。

再次見到面試官時他已經轉行做了車長,似乎是對這份新工作很滿意,一副喜笑顏開的模樣。
好吧,我承認,被關心的感覺很好,擁抱的感覺很好,被熟悉的氣息佔領的感覺也很好。

在一堆“很好”的誘勸下,我漸漸鬆開提著的心,緊緊提了一整晚,終於能讓它喘一口氣了。

脫口罩,疊起,收好。
月黑雁飛高,此刻我是個有勇無謀的將領,決意要帶領萬千驍勇兵卒斬破樓蘭。

“準備好未?準備好就帶眼罩跟住入去啦。”
“下,咁快啊。”
失策,嘴比腦子先行一步投了降,只好順而轉用無辜的眼神抬向車長。For sure,投降失敗。

幸好他是個細心的人,小心翼翼地,用安穩的嗓音為我扣上安全帶,
待我定下心,才關上眼睛裏的燈。

被安置在溫熱乾燥的掌心上,他說他叫Madmax,是我的mentor。
噢,你就是引路的白兔先生,默默心想著。
白兔沒有像往常般急於趕路,反而是緩慢的,耐心的,帶我穿過大門。

這是一片有著椰子和鼠尾草香氣的麥田,麥子之間相互摩擦,我也是麥子。
他們的嗓音和手心一樣溫軟,所以我想用力地去聽每個名字,努力記下每個人的聲音。

小伊貝和Mouse,可能是因為名字很可愛,聽得尤其清晰;
Jocelyn皮膚涼涼的,講話帶著笑意,八成是個愛笑的女孩子;
阿喬的手帶著溫柔的骨感,暖暖的,和她磁性爽朗的音色非常般配;
Taylor自帶bgm,忍不住浮現出一個金髮碧眼的輪廓;
Belle輕輕向我耳朵說話,希望她沒有看出我笑容後的羞澀。

如同一陣暖風拂過指隙,他們沒有停留多久。
心裏空了一拍,指尖又涼了,趕緊攥住自己發顫的雙手,
試圖向僧侶學習打坐,
吸氣,
呼氣,
吸氣。

“唔洗驚,我喺呢度啊。”
指尖又暖了。
不是白兔,倒更像是有意讓法海破戒的那條青蛇。

於是蛇牽著條垂死的魚前往浴室,

“可以向前行,前面咩都冇,係啦,慢慢黎。”
“冇錯,跟住宜家轉右,再行多兩步會有個大概3寸嘅台階。”

“3寸呢個數字好抽象。”我語無倫次。

“唔緊要,我捉住你,唔會有事嘅。”
是個盡責又耐心的導賞員。

勞煩mentor細心地分好底褲前後再幫我穿上,說來羞愧,明明都已經被一覽無遺,
但當知道有人仔細端詳自己的內褲時還是會倍感害羞,希望弗洛伊德能幫忙解答。

迎來熟悉的驗身和光明,驗身程序後就是第一次了,
大佬說的驚喜,會是什麼驚喜?會不會痛?我的肚子有沒有因為午餐鼓起?
多p到底是多少p?多於2算多嗎?他們會不會覺得我不好看?
早上剃的腋毛有沒有長出來?看一下?算了,長出來都來不及剃了。

驗身時分神的感覺也分外熟悉。

重見黑暗,被埋在被子裏,
門開了,他們說了些什麼,沒聽明白。
緊張,我太緊張了,
緊張到顧不上發冷的手腳和乾涸的喉嚨,
緊張到從眼前一片空白處看出靛藍色的星星點點。
門關了。

感覺自己是一塊快要乾裂的泥板,沒有眼睛,
只剩下稀碎的呼吸,冷氣把我凍住了,才沒至於碎掉。
有什麼堵住了呼吸口,濕濕熱熱的,帶著潮濕溫暖的空氣和刺刺的鬚根,
我嚐出來了,好像是Mouse。第一次接吻就來個french kiss,我真是厲害,
如果能除去當時不知所措、無能為力的徬徨。
原來自己的嘴唇這麼薄,這麼僵硬,他/他們卻從容得像是嚼一粒香口膠,
不用想就知道怎樣用舌頭把我裹起來,快是把我成個人化在他口腔裏。
我的心狂跳,想要回應,想以微薄之力探出來說什麼。

說不出來,可以說,但說不出口,也說不上是什麼。

可能大佬抬頭見我快要枯萎(後來說的,當時我連他在場也不知道),
連掙扎的力都沒了,貼心地讓mentor隔著嘴喂我水喝。
親身體會了一次久旱逢甘露,水真好飲。
滿足了最底層的生理需求,肉體貼肉體的觸感也愈發清晰,
手被綁住,動不了,不要舔耳廓,好癢。
比起觸手,更接近浮在海面,海浪在耳邊晃呀晃,進了耳洞,又退了出去,
中間多次的停頓,足以發出哽咽般的呼吸聲。

海浪們悄然退回大海,留下我和他在瀚海中央浮沉。

Madmax教我,要張開嘴,大啲,再大啲。
脷伸出來,伸到最盡,你這樣是最盡嗎?冇錯,就是這樣。
然後我學會了french kiss,不是用喉嚨發聲,是要張開,要伸出來,伸到最盡。

硬硬的,比我想象中還要硬,還要熱,我的指尖好冷,碰到會不會不舒服。
他說沒我想得那般脆弱,凍凍地,都幾得意啊。我更相信這像是哄騙的話。

甜甜的,壓住了上顎和舌頭,這太滿了,吃不下。
我害羞也害怕,因為看不見眼睛,看不見眼底的顏色。
他一直安慰我。蒙住眼睛的我異常脆弱,謝謝mentor接住了我。

……

咳咳,寫到這裏莫名有啲shy you know,後面也一切順利,
一切enjoy,就不贅述了,後續可以去Madmax動後觀看。

點心紙,令我頭痛的小東西。

補習名師Madmax,逐條逐條,輔以生動例子外加詳盡解釋,帶你熟讀每一項規則。
冇問題,ok,明白,知道,確實是名師出高徒,高徒稱不上,但名師絕對名副其實,
學習過程完全沒有阻滯,從一知半解到完全明白不過一杯紅酒的時間。

淨是這點心紙,難搞,果真難搞。

迷茫之際,感謝救命恩人Day兄拔刀相助,主動邀請了躊躇不前的我,才算脫離困境。
不得不說,正骨的前提真的很吸引。Day讓我先去房間等他。

開了眼,如獲新生。

第一步、調高冷氣溫度,太凍容易誤導感官。
第二步、偷望窗外風景,確認自己不是做夢。
第三步、再調冷氣溫度,30度左右差不多了。
第四步、等他,帶著心跳。

等了大概425下心跳的時間,恩人終於再次大駕光臨。他讓我背對躺下,就真的開始正骨了。
非常專業的手勢,按摩斜方肌,開肩,放鬆腰背手臂肌肉,舒服得眼皮越來越沉。
誰知翻了個身,醒了,因為大腿好像蹭到了不該蹭的地方。
保持鎮定裝作無事發生,撇一眼當事人,好像沒反應?再看一眼,他笑了。

他笑了,所以我也笑了,他問我笑什麼,我答不出來。

汗是鹹的,額頭黏上了晃動的碎髮,做一套貓式伸展,那個角度,正好。
他手護住我的頭,所以都撞在他手上了。
30度可能太高了,臉頰熱,胸前熱,頭有點脹脹的,腦裏一片白色滿得快要溢出。

我曾以為潮吹是經濟發展的產物,原來不是。

合- thank you

多謝你睇到嚟呢度啊,距離上篇的確用咗太多時間去寫,要講聲唔好意思。

講翻活動,真係好感謝大家咁肯幫我,有耐心咁教我,提醒我(to阿喬:多謝你提醒要除飾物!我完全唔記得咗呢件事)。
同埋多謝主動嚟同我傾計嘅Jocelyn、小伊貝、阿喬、村上同Day,我係一個內向嘅人,
有陣時社交energy唔夠就會唔敢出聲,所以見到全部人都好nice咁打招呼嘅時候真係好感動。

當然要感謝大佬同我嘅mentor Madmax兩位不辭勞苦,苦口婆心(?)咁教我野,令我有個咁開心嘅體驗。
通常聽人講會話“失去”咗第一次,我覺得好奇怪,明明係“得到”咗第一次更加符合語境,
所以要多謝你地令我得到一個咁特別嘅第一次。

Love u all——我地之後嘅活動再見啦

Recommend
Post time 12-8-2022 08:53:51 | Show the author posts only
Kristina replied at 11-8-2022 18:20
一言為定!唔可以呃我!到時攬到你唔想攬為止

一言為定
Recommend
Post time 11-8-2022 20:52:20 | Show the author posts only
Kristina replied at 11-8-2022 18:18
信我,完全冇講錯野
睇我係咁讚你可愛又靚仔就知啦~

哈哈
多謝妳讚我呀
妳心地真係超好Kristina
即刻自信心返晒黎
Recommend
Post time 9-11-2023 02:00:16 | Show the author posts only
Hi Kristina, 很高興認識妳。
當晚回來,
即刻上壇search 妳的「第一次」

細讀妳兩篇作品之後,
大驚,
腦海即刻浮現了六個字:

「人美,文字更美!」

很用心的兩篇文,
似散文,又似短篇小說,
情感豐富,引人入勝。
讀罷,似乎對妳了解更多了一些,
解答了我很多內心的好奇和疑問。

再看回妳的可愛頭像,
嗯,我以後見到八爪魚或其他多「觸手」類動物/怪物,
將會有完全不一樣的感覺。
謝謝妳教嘵我新的知識。

希望妳日後多出席活動,
若能再次遇上,
我可以聽到妳更多有趣的分享。
妳真是一位很特別又漂亮的女孩。
Recommend
 Author| Post time 6-8-2022 09:24:19 | Show the author posts only
村上 replied at 6-8-2022 08:33
上次見到你Mentor, 佢仲係好擔心你仲有無繼續來,我話:好少見佢喎,你做過啲乜野黎?

哈哈哈哈

澄清!俾我澄清!真係完全唔關佢事,係我近排忙到抽筋,驚你地見到我個殘樣嚇親姐。

呢篇文打咗好耐,大部分時間都係度發呆回憶翻個日嘅情形,要向村上你請教下點解寫野可以咁有效率,又有品質保證。
都未同你坐低好好咁傾次計,所以下次見到一定會請教你好多野,做好心理準備啦!

Recommend
 Author| Post time 11-11-2023 17:13:25 | Show the author posts only
Rumba replied at 9-11-2023 02:00
Hi Kristina, 很高興認識妳。
當晚回來,
即刻上壇search 妳的「第一次」

Haloo Rumba~好開心見到你!
相比起其他人嘅文字,我進步嘅空間都幾大,
好彩你冇覺得我寫嘅嘢太意識流。

當日同你傾計都好開心,因為你係一位好好嘅聆聽者,
希望我嘅小興趣冇嚇親你啦
之後活動再見!

Recommend
 Author| Post time 6-8-2022 08:37:14 | Show the author posts only
Daryl replied at 6-8-2022 03:30
一個突如其來訓唔著既晚上睇到妳呢篇第一次
再次歡迎妳Kristina
Madmax好charm,亦有內函,真有幸成為 ...

多謝你再次歡迎Daryl!我真係好幸運,可以遇到咁好嘅大家。以後動後我會快手啲寫,會再拖拖拖拖。
希望之後嘅活動可以見到你啦~
Recommend
Post time 10-8-2022 10:36:24 | Show the author posts only
Welcome Kristina
我係一個內向嘅人,
有陣時社交energy唔夠就會唔敢出聲

簡直說到我心坎裡去
不過我慢慢就搵到個方法解決, 下有機會話妳聽吧~

第一次出席活動前做嘅各種多餘/無謂嘅準備&擔憂...
完全又係我當時嘅寫照
我嗰啲仲要__到今時當日都唔敢寫返出嚟呀陰公
Recommend
Post time 10-8-2022 19:49:08 | Show the author posts only
Kristina replied at 10-8-2022 19:16
好開心你上次主動黎邀請我,當知道你原來係一個害羞男孩個陣好感動,

我都係一個唔太主動、容易怕醜嘅人 ...

妳享受就好了
我都會努力主動啲不過如果講錯野
因為唔知點解一見異性就腦霧
請妳見諒

諗起當日
我都覺得好享受

Recommend
 Author| Post time 7-8-2022 00:12:14 | Show the author posts only
Hailey replied at 6-8-2022 22:41
Welcome you again Kristina~(*/ω\*)
Hehe 等Hailey比滿滿既energy你先~~~ (( 抱
呢度既大家都好好  ...

好,我真係好需要差電(hug
好鍾意呢度嘅氛圍,完全感覺到大家都好nice好熱情,
我地之後活動見啦Hailey~
Recommend
 Author| Post time 10-8-2022 19:16:09 | Show the author posts only
Hockey replied at 10-8-2022 14\"\"
講開神奇上次妳俾機會我

我真係好感動

好開心你上次主動黎邀請我,當知道你原來係一個害羞男孩個陣好感動,

我都係一個唔太主動、容易怕醜嘅人,
所以都知道應該要鼓起好大勇氣先踏出到呢一步,
多謝你啊~我個日好enjoy
Recommend
 Author| Post time 6-8-2022 19:17:47 | Show the author posts only
Solar replied at 6-8-2022 12:15
千呼萬喚始出來,好開心睇到下集,又是一篇用心寫的動後,我作為讀者,都好感受到你的心情起伏。感恩有這個 ...

Halooo Solar,多謝你睇到我嘅努力(感動)
上次同你傾計同相處真係好開心,希望之後可以再見啦——
Recommend
 Author| Post time 6-8-2022 19:22:02 | Show the author posts only
Mustard replied at 6-8-2022 15:58
Welcome Kristina! You must forget me already lol
That’s good. So I can properly introduce myself in ...

多謝你嘅歡迎!我冇唔記得你啊隊長,只不過上次實在冇咩時間打招呼,希望之後我都可以同
你面對面介紹自己啦~

Recommend
 Author| Post time 10-8-2022 10:47:48 | Show the author posts only
阿草 replied at 10-8-2022 10:36
Welcome Kristina

簡直說到我心坎裡去

多謝你嘅歡迎阿草~
我真的很需要方法解決,想快啲見到你請教下

之前真係做咗好多無謂嘅擔憂同準備,宜家諗翻都覺得好笑,唔知之後有冇機會聽下你當日發生咗咩事呢
Recommend
Post time 28-10-2022 19:24:41 | Show the author posts only
Kristina
又再一次謝謝妳的詳細分享。看到我也有點緊張。第一是蒙着眼睛真有意。少了一些尷尬感但同時也多了神秘感。我猜如果是我,我也會在最後一刻企在別人前去考慮到毛有沒修剪好。把自己的精神分開。太刺激了。
感謝分享
Recommend
 Author| Post time 8-8-2022 09:09:49 | Show the author posts only
Leo replied at 7-8-2022 00:55
Kristina 的動後散發著優雅動人的氣質,大腦果然是最重要的性器官,期待值 up 10pt   ...

awww多謝你,睇黎表面多少呃到人

完全同意大腦係最重要嘅性器官呢句話,我嘅性感帶就生咗喺大腦度
Recommend
 Author| Post time 10-8-2022 10:39:58 | Show the author posts only
karlos replied at 9-8-2022 13:15
很有文學意味的report, 很有感染力...

我也要下定決心了

完完本本咁寫咗當日嘅心境出黎,可以感染到你實在太好了。
下決心已經係踏出一大步,希望可以喺活動度見到你啦Karlos!
Recommend
Post time 6-8-2022 03:30:05 | Show the author posts only
一個突如其來訓唔著既晚上睇到妳呢篇第一次
再次歡迎妳Kristina
Madmax好charm,亦有內函,真有幸成為佢mentee
好detail的第一次,而且有好多好耐無見熟悉的面孔,期待活動有更多妳的開心動後分享

Recommend
Post time 6-8-2022 22:41:10 | Show the author posts only
Welcome you again Kristina~(*/ω\*)
Hehe 等Hailey比滿滿既energy你先~~~ (( 抱
呢度既大家都好好 的確係可以“得到”好多好好既感受同回憶~
有時間多d黎差電啦~(/≧▽≦)/~
期待日後見到你 ~
Recommend
Post time 6-8-2022 08:33:31 | Show the author posts only
上次見到你Mentor, 佢仲係好擔心你仲有無繼續來,我話:好少見佢喎,你做過啲乜野黎?

哈哈哈哈

你寫呢篇咁有誠意同境界既動後,令人有衝動寫篇動後感的閱後感。多謝你既努力!
Recommend
Post time 9-8-2022 02:47:26 | Show the author posts only
Kristina replied at 6-8-2022 19:22
多謝你嘅歡迎!我冇唔記得你啊隊長,只不過上次實在冇咩時間打招呼,希望之後我都可以同
你面對面介紹自己 ...

好呀,可以傾下計,交個朋友仔!
Recommend
Post time 6-8-2022 12:15:19 | Show the author posts only
千呼萬喚始出來,好開心睇到下集,又是一篇用心寫的動後,我作為讀者,都好感受到你的心情起伏。感恩有這個園地,又感恩有你的加入。有緣再見!(記得唔好入錯門口啊)

Recommend
 Author| Post time 10-8-2022 10:28:24 | Show the author posts only
Hockey replied at 7-8-2022 07:38
害羞嘅Kristina ,實質內心是熱情滿滿的,感受到一份既緊張,又享受嘅心境。 ...

Hockey u know meee
冇錯,真係字面上又緊張又享受嘅心情,好神奇
Recommend
Post time 6-8-2022 11:07:11 | Show the author posts only
Kristina replied at 6-8-2022 09:24
澄清!俾我澄清!真係完全唔關佢事,係我近排忙到抽筋,驚你地見到我個殘樣嚇親姐。

呢篇文打咗好耐,大 ...

同魔鬼交易要付出代價,你懂的
Recommend
Post time 9-8-2022 13:22:02 | Show the author posts only
Kristina replied at 8-8-2022 09:09
awww多謝你,睇黎表面多少呃到人

完全同意大腦係最重要嘅性器官呢句話,我嘅性感帶就生咗喺大腦度

文字比外表更難呃到人 有緣見面驗證
Recommend
 Author| Post time 11-8-2022 18:18:43 | Show the author posts only
Hockey replied at 10-8-2022 19:49
妳享受就好了
我都會努力主動啲不過如果講錯野
因為唔知點解一見異性就腦霧

信我,完全冇講錯野
睇我係咁讚你可愛又靚仔就知啦~
Recommend
 Author| Post time 10-8-2022 10:30:21 | Show the author posts only
Virgo replied at 9-8-2022 13:46
有中文課散文嘅感覺

會不知不覺浸沉喺當日嘅情境同你嘅內心世界...

多謝你Virgo!
如果係似中文堂課文嘅話,希望你冇睇到眼瞓haha
Recommend
 Author| Post time 10-8-2022 10:35:18 | Show the author posts only
方中SIR replied at 8-8-2022 22:23
Wow 好好文采
期待你下次動後

方中sir!個日喺紙度見到就覺得你個名好得意,希望下次可以目睹下你本人係咪都係咁得意啦~
Recommend
Post time 10-8-2022 14:33:04 | Show the author posts only
Kristina replied at 10-8-2022 10:28
Hockey u know meee
冇錯,真係字面上又緊張又享受嘅心情,好神奇

講開神奇上次妳俾機會我

我真係好感動
再次多謝妳
Recommend
Post time 21-2-2024 11:17:56 | Show the author posts only
多謝Kristina嘅分享,同我哋分享咗你嘅內心世界。

你的文字好引人入勝,用字細膩,讓我更了解你,好想現實跟你見面,看看有點害羞的你。
Recommend
 Author| Post time 11-8-2022 18:20:14 | Show the author posts only
Jacy replied at 11-8-2022 14\"\"
下次見到你唔知幾時了
見到一定比個大hug你!

一言為定!唔可以呃我!到時攬到你唔想攬為止
Recommend
Post time 11-8-2022 14:33:42 | Show the author posts only
Kristina replied at 8-8-2022 08:59
Jacyyyyyyyy我都掛住你了
好想攬到實體嘅你

下次見到你唔知幾時了
見到一定比個大hug你!
Recommend
 Author| Post time 8-8-2022 08:59:28 | Show the author posts only
Jacy replied at 7-8-2022 13:42
Kristinaaaaaaaaaaaa 攬攬攬攬攬
嗚嗚掛住你

Jacyyyyyyyy我都掛住你了
好想攬到實體嘅你
Recommend
 Author| Post time 12-8-2022 09:41:31 | Show the author posts only
Pako replied at 12-8-2022 02:14
寫得好!希望稍後有機會參加

多謝你!
一定有機會嘅,希望之後可以喺活動見到你啦Pako~
Recommend
Post time 9-8-2022 12:18:48 | Show the author posts only
喜歡瘦的女孩,從文字上看到你新手的羞澀。好喜歡, 然而學懂開放,認識自己,應該會享受更多,加油
Recommend
Post time 6-8-2022 15:58:40 | Show the author posts only
Welcome Kristina! You must forget me already lol
That’s good. So I can properly introduce myself in the future.
Recommend
Post time 17-9-2022 01:06:28 | Show the author posts only
Kristina 你好呀..
睇晒兩集見到你有好多內心讀白.. 相信你係一個好有深度既人
期待同你第一次見面
Recommend
 Author| Post time 6-8-2022 19:13:00 | Show the author posts only
村上 replied at 6-8-2022 11:07
同魔鬼交易要付出代價,你懂的

放馬過黎,我唔驚架(顫抖)
Recommend
Post time 7-8-2022 00:55:15 | Show the author posts only
Kristina 的動後散發著優雅動人的氣質,大腦果然是最重要的性器官,期待值 up 10pt
Recommend
Post time 23-2-2024 11:18:46 | Show the author posts only
多謝你嘅文字
唔單止好似跟住你去參加活動,仲體驗埋你嘅感受
謝謝你願意分享
Recommend
Post time 7-8-2022 07:38:31 | Show the author posts only
害羞嘅Kristina ,實質內心是熱情滿滿的,感受到一份既緊張,又享受嘅心境。
Recommend
Post time 9-8-2022 13:46:33 | Show the author posts only
有中文課散文嘅感覺

會不知不覺浸沉喺當日嘅情境同你嘅內心世界...
Recommend
Post time 16-1-2023 01:27:15 | Show the author posts only
我睇曬你上下集
寫得好有文采喔haha
期待你下個動後感
Recommend
Post time 7-8-2022 13:42:06 | Show the author posts only
Kristinaaaaaaaaaaaa 攬攬攬攬攬
嗚嗚掛住你
Recommend
Post time 18-8-2022 03:44:35 | Show the author posts only
so nice, thanks for your sharing
Recommend
Post time 8-8-2022 22:23:12 | Show the author posts only
Wow 好好文采
期待你下次動後
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 23:22 GMT+8 , Processed in 0.133357 second(s), 21 queries .