Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 4634|Reply: 41
Collapse the left

[Ocean Team] Camila內在小孩窺探世界的第一次

[Copy link]
Post time 3-8-2022 02:25:19 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
正值喺人生無聊之際,係交友app到見到safe sex party呢個字被吸引咗
本着傾吓計唔會小忽肉嘅心態,就同佢吹吓水啦,覺得唔對路咪un match返囉

傾咗幾句,覺得對方都好有禮貌,唔會一味強迫。
佢就話可以試吓註冊個AC先,哦,好啦睇吓又唔使錢,
咁就註冊咗啦。

註冊咗之後,會長勁快手就聯絡我。
心諗一句:使唔使咁快手呀大佬,我仲諗住「拖字訣」㗎嘛⋯
因為見吾到樣,所以我都非常放心咁同會長講:
[我係處女嚟㗎,所以未必啱我㗎啦,我都係好奇同你傾兩句㗎jai。]

點知會長同我講:我個會都幫過唔少女士破處㗎,年紀大過你,細過你都有。
唔講猶自可,一講叮醒咗。
吓!原來可以咁嘅,興趣即刻大咗少少哈哈。
因為本人係母胎單身,由細到大都好驚男仔,
唔識點樣同男仔相處,導致一直都唔敢拍拖。
對性嘅既有印象好恐怖,覺得男仔都鍾意「監粗呢啊」。
加上工作忙,更加冇時間諗。
Er⋯⋯雖然興趣大左,但係都冇動力去行動,又係「拖字訣」!
再講啦會長!

某日瞓醒咗,收到會長message,你幾時得閒呀?
做個interview啦,快手嘅即日可以去驗血。
其實我完全唔知interview要做啲咩,只係覺得會長叫我起身,
唔好再賴床把聲由好好聽,就出咗去了。

當日氣溫高達32度,個人係熱到完全冇咗緊張嘅心情。
黎到interview地方,天堂啊大佬!有冷氣!
會長好好人,真心nice,吾會手多多,仲有美味健康餐食。
傾咗一陣計,睇咗套may in hong kong。

嗯,同呢個男人都幾岩嘴型幾夾,做吓朋友都好呀。
食完健康餐,填埋問卷,會長就叫我沖一個「人生最乾淨嘅涼」,
好呀大佬,啲汗癡粒粒!(嗰陣都仲未知道一陣會發生咩事哈哈)

沖完涼出嚟,影埋啲入會相,會長就叫我瞓低,幫我驗身。
會長超級專業,亦都超級似婦科醫生,一啲色情成份都無,
所以都無驚,除少少尷尬。
咁大個女都未俾人睇過呀嘛。
未尷完之際,會長已經’啪’一聲熄咗燈,幫我測試敏感度。
心諗一句:奇怪,點解要測驗我敏感度?

眼球細胞未適應到暗淡的環境,已經感覺到會長的氣息包圍住我最私密,
從未被曝光過的妹妹。由於未被開發,感受吾到有咩特別。
眼光光地望住會長「嗯⋯無咩感覺」「嗯⋯呢度有少少感覺」「嗯⋯都仲係冇咩感覺」
會長被我報告式嘅資訊逗笑,笑住講咗句「唔該晒喎⋯」然後繼續錫。
會長越錫得耐,感覺就開始大同奇怪(唔識形容啊!)。
雙腳不自覺地抽搐咗1次?2次?
到最後,只係爆咗一句:我一陣間約咗人夠鐘啦~

我嘅說話打破咗會長的動作。會長坐起身,笑住話我「有冇咁多笑料呀」
我下意識咁轉身背對着Chris,Chris將佢嘅手輕輕放喺盆骨上邊,一邊同我傾偈。
呢個動作一啲都唔討厭。

夠鐘喇真係要走啦,已經遲到俾人詐型啦。
Chris走前問咗我一句:幾時驗血呀?
都係果句「拖字訣」!好啦我搵日去!

———————————

被會長追數式瘋狂問,終於有一日的起心肝去驗血。
驗完之後,chris問我:聽晚得唔得閒?
吓!使唔使咁快手?聽日真係唔得喎。

推咗一次,推吾到第二次⋯好啦出活動啦。
血都驗證咗啦,唔好浪費!

當日我早咗少少到場地,會長都一直陪伴我舒緩我嘅不安感。
真係超級緊張,緊張到笑唔出嚟。
仲不停抱着Chris隻手!好驚呀!會長同我講「你mentor 係呀Real呀,靚仔嚟㗎!」
講完就幫我帶上眼罩,錫咗我兩啖就將我交咗俾mentor

Real:

好活力,好樂觀嘅一個mentor。
多謝你遷就我呀,知道我太驚,幫我同Chris 要求除眼罩。
除咗眼罩真係安心咗100倍,唔會強逼呢點真係令我好舒服。

後來發生左一啲事,唔關Mentor事的,我發覺原來我自己有陰影未化解都吾知道,
真係唔好意思呀Real,冇完成到,我就衝左入另一間無人既房,會長即刻入黎。
見到比較熟悉嘅會長,即刻忍唔住,眼淚冚冚聲流出來。
喺會長嘅懷抱中唔知道嚎哭咗幾耐,會長又氹番我笑,多謝你呀會長。

我請會長幫我叫mentor 入黎同我傾偈。
一嚟係想講聲唔好意思,唔關佢事,係我自己問題,希望佢唔會有唔開心。
Real非常好人,超nice咁同我傾埋啲無聊嘢,好似朋友咁。
即刻安心到爆錶。
會長成日講「冇得迫」,真係冇得迫㗎。
我拉住Real同我傾偈傾咗咁耐,搞到佢少咗時間玩,我都有啲吾好意思。
Real真係好好,完全唔介意,仲話覺得更加了解我,係件好事。
使唔使咁好人呀!
又喺度大家幫大家拉筋(咩玩法?)先一齊去沖涼,最後將我交返俾會長。

因為夜晚要食飯,所以我都一早同咗會長講我幾點要走。
走之前,我應承咗會長會同佢講返發生過咩事。

我都意識到係自己衰,會長第一日開始就問我有冇俾人性侵過?
或者有咩陰影?我全部都答冇。
因為我真係以為自己已經冇事,所以冇講到。
大家新人真係要做好溝通啊!有咩陰暗面都要同會長講啊!
好緊要!好緊要!好緊要!

雖然第一次因為陰影問題而未成功,但係s&b俾我感覺真係好安心。
唔會有任何強迫,唔會鎖住你唔俾走。
總之你唔鍾意ge,一律唔會發生,非常超級照顧每位會員。
會長,真心多謝你呀。

仲有朋友咁同你傾偈,會長嘅健康餐!(我超鍾意食哈哈)
所有嘢都非常恰到好處。

我有少少期待自己下一次出現喺活動呀哈哈。

Post time 4-8-2022 03:02:33 | Show all posts
CadenKoo replied at 4-8-2022 01:22
Thanks Camila’s sharing
你好勇敢啊!第一次就踏出甘大踏!

見到你留言,有些事想細細聲話你知....

你個登入名唔及格,原因係有姓氏,
係既,我知道既,係戲入面既角式名丫嗎,
但唔知頭唔知路既人就會以為可以加姓氏,
亦證明你無睇註冊須知,我建議你去睇睇,絕對幫到你,
呢個名會被刪除的,所以如果真係鐘意呢度文化,
睇完註冊須知後,再重新註冊,然後電郵我地,通知我地幫你刪除呢個戶口。

另外,響呢個版區入面既所有人,都係響S&B踏出第一步,
都係響個會度破處的。
唔算好多,十零廿位左右。

Post time 3-8-2022 07:38:54 | Show all posts
Hello Camila
唔駛介意架!呢度既人都係因為明白自己,坦白面對自己,先會聚集一齊,大家都好互助,好支持對方。
發生過的事,雖然被放入櫃桶,以為已經過去,但就好似背脊上的暗瘡,有一日在你意想不到的時候,會突然被你再次發現,嚇你一嚇。
往事好難抹去,既然無法忘記,不如試下學習共存啦。
在這個環境發現有此困難,去處理,或許比在親密的另一半面前才突然發現更好。要相信一切都是最好的安排。
風可以把你吹倒,但不能把你拆斷。天氣有時放晴,有時下雨,既然改變不了天氣,我學會了在陽光中暢泳,在雨中跳舞。
奸把爹!
Post time 10-11-2022 12:07:35 | Show all posts
hi Camila,妳很勇敢,敢於走出自己的陰影。可以看出你內心是充滿陽光的,相信不久之後你可以找到方法痊癒自己,我感覺你在這裡已經找到了對的人。

我加入沒多久,看post來了解這裡發生的事情,讀你這篇感覺好真,這或許就是snb可以帶給大家的,在活動中坦誠相見,展示最真的自己,而且這裡的人都很nice,讓我覺得很舒服,更加期待參加活動。如果他日可以相見,很想看看Camila這個勇敢的女孩長什麼樣子。
Post time 12-11-2022 01:04:12 | Show all posts
你好Camila,我覺得你非常勇敢,能夠走出自己的陰影已經係一件唔容易嘅事,還要接受一啲新嘅事物更加係非常之了不起,我真的為你感到驕傲。希望你可以完全走出以前嘅陰影。而我深信S&B絕對可以幫到你.多謝你分享你的故事謝謝你。
Post time 3-8-2022 14:56:49 | Show all posts
唔緊要 慢慢黎!
你踏出呢步已經係痊癒嘅開始
如果未ready 可以慢慢試其他嘢先
唔急唔急!而且呢度d會員其實好高質
即使出活動都唔需要做曬所有嘢 可以take it slow 慢慢搵返同男仔嘅相處方式!
喺呢度可以放心relax自己
希望有緣再見
俾個攬你
Post time 7-8-2022 01:25:33 | Show all posts
歡迎你啊Camila
首先係欣賞你既勇敢啊
人人都有過去,所以開心同唔開心嘅情緒都可以盡情向會長表達出嚟啊,佢唔整蠱人既話安慰人都幾叻既
讚你第二個叻就係你呢篇文章勇於面對自己,期待見面啊
放心啦,就算係呢度唔做愛都好多嘢玩架

Add post (7-8-2022 01:26):
Btw 唔好信我strength同dislike..唔係我改架:(
Post time 3-8-2022 16:58:57 | Show all posts
Thanks for your sharing , u are brave enough to overcome the first hurdle and register and show up on the event .
Do it step by ate at your own pace ,
hope you overcome your bad experience soon to enjoy the safe sex party !
Look forward to meeting u
Post time 11-11-2022 22:56:28 | Show all posts
Hello Camila!我都係新人一名。見你嘗試踏出第一步係好勇敢,但人生有啲事唔係咁易磨滅,如果真係唔得唔好太勉強自己,同值得信賴嘅人傾訴都係一個好好嘅方法。慢慢嚟,冇嘢係可以一步登天。 祝你生活愉快
Post time 7-8-2022 13:48:02 | Show all posts
Luigi replied at 6-8-2022 11:28
Hi you are right. We need Moana, Mulan, Ariel...
Wait a minute, would u count Mulan as a princess? ...

Mulan is a soldier...A chinese soldier
But we have many princesses and queens already here in snb no worries :p

Author| Post time 9-8-2022 03:13:40 | Show all posts
CoCo replied at 7-8-2022 01:25
歡迎你啊Camila
首先係欣賞你既勇敢啊
人人都有過去,所以開心同唔開心嘅情緒都 ...

會長追數式叫人出席/驗血 + 安慰人都真係有一手
整蠱嘅話,我咁可愛整蠱我令佢自己心痛就唔好那
Post time 28-10-2022 19:45:44 | Show all posts
Camila
妳好。多謝妳的分享。妳説得很對。如果決定參加就真的要對自己垣白。我相信在那一刻是很無助的。是把自己交給別人。但我同樣相信他們也能在這一方面幫妳解開這心結。
在這祝妳快樂性福
Post time 3-8-2022 20:50:40 | Show all posts
你已經行出左最重要嘅第一步,跟住嘅路程,你就放心比隻手比我地,扶住你,一步一步咁慢慢行啦~
我曾經有嘅小障礙都係入會之後近乎完全痊癒,我相信你都得嘅!加油! 你好勇敢!

Add post (3-8-2022 20:51):
oh 白雪公主 hi >_<
Post time 3-8-2022 08:43:52 | Show all posts
Hi Camila
係S&B 我哋每個人都有自己嘅故事
你絕對唔係自己一個㗎加油

Real Real 係一個內內外外都係好有質素嘅一個男仔
如果有一日你ready
又再遇到佢可以嘗試吓好放心咁交俾佢

Gill
 Author| Post time 4-8-2022 08:33:50 | Show all posts
Solar replied at 3-8-2022 07:38
Hello Camila
唔駛介意架!呢度既人都係因為明白自己,坦白面對自己,先會聚集一齊,大家都好互助,好支持 ...

多謝大家咁包容我,我會試吓學識共存㗎喇
Post time 6-8-2022 22:28:57 | Show all posts
歡迎你呀 Camila( • ̀ω•́ )✧~
你原意踏出你既第一步已經係一個好好既開始~
用另一個角度認識一下自己啦 會入邊既大家都好nice架~
吾洗咁擔心 期待日後見到你 (๑Ő௰Ő๑)~
Post time 3-8-2022 22:54:37 | Show all posts
Rapunzel replied at 3-8-2022 20:50
你已經行出左最重要嘅第一步,跟住嘅路程,你就放心比隻手比我地,扶住你,一步一步咁慢慢行啦~
我曾 ...

我地個family又多個公主
Post time 4-8-2022 10:14:01 | Show all posts
Camila replied at 4-8-2022 08:38
冇錯!外面靠自己做女王,喺呢度梗係做返個公主俾人錫啦呀哈哈

一定啊!呢度嘅男士超gentleman 你要好好體驗同享受!
 Author| Post time 4-8-2022 08:43:41 | Show all posts
Rapunzel replied at 3-8-2022 20:50
我曾 ...

hi 長髮公主
Post time 10-8-2022 10:13:24 | Show all posts
Welcome Camila
每個人都有自己嘅節奏, 自己嘅故事
喺哩度唔駛諗咁多, 專心服侍好自己就得喇~
可以誠實面對自己, 冇人會judge妳, 唔係咁多地方可以咁做咖
Post time 10-8-2022 09:41:25 | Show all posts
欣賞你面對自我的勇氣, 突破自己的界限真是不簡單.  希望之後你可以chill and relax...do whatever you wanna do.

Thank you for your inspiration.
Post time 3-8-2022 19:48:18 | Show all posts
多謝Cami 坦誠分享,雖然肉體上未完全成功連線,換來卻是心靈上更多交流。
這獨一無二的動後感,令我對SnB 裡關懷備至的愛有更多的憧憬。謝
 Author| Post time 4-8-2022 08:36:37 | Show all posts
Gillian replied at 3-8-2022 08:43
Hi Camila
係S&B 我哋每個人都有自己嘅故事
你絕對唔係自己一個㗎加油

我之前單打獨斗咗好耐,累死寶寶
Post time 6-8-2022 11:28:42 | Show all posts
Jacy replied at 3-8-2022 22:54

Hi you are right. We need Moana, Mulan, Ariel...
Wait a minute, would u count Mulan as a princess?
 Author| Post time 6-8-2022 21:34:34 | Show all posts
Mustard replied at 5-8-2022 16:22
慢慢來,唔好急! 開心去面對人生,想做你喜歡的事
隊長給你一個抱抱,歡迎你加入!
...

我要真。抱抱
 Author| Post time 4-8-2022 08:41:58 | Show all posts
Jacy replied at 3-8-2022 14:56
唔緊要 慢慢黎!
你踏出呢步已經係痊癒嘅開始
如果未ready 可以慢慢試其他嘢先

有緣見面要真抱抱
Post time 5-8-2022 14:29:07 | Show all posts
希望你可以慢慢放下包袱 學到體會free sex嘅樂趣呀
唔使急 慢慢嚟
Real係一個好好嘅對手,你可以放心交俾佢呀
Post time 6-8-2022 11:22:57 | Show all posts
Hi Camila. The important part was you willing to take this first step. Proud of you girl.

Take couple more steps and you will be there.
 Author| Post time 4-8-2022 08:38:16 | Show all posts
Jacy replied at 3-8-2022 22:54

冇錯!外面靠自己做女王,喺呢度梗係做返個公主俾人錫啦呀哈哈
 Author| Post time 4-8-2022 08:31:26 | Show all posts
村上 replied at 3-8-2022 06:43
多謝share。

你的文字很真誠很有生活感,同我地衣度的人一樣。

多謝你。下次會錫返Real
Post time 3-8-2022 15:26:44 | Show all posts
Camila,多謝你同大家分享你嘅故事和經歷,你行出呢步已經好勇敢,其他嘅事可以一步一步,不用心急,加油呀!
Post time 4-8-2022 10:15:07 | Show all posts
Camila replied at 4-8-2022 08:41
有緣見面要真抱抱

其實你見過我啦哈哈哈 不過無攬 only打個照面有緣見到要攬攬
Post time 7-8-2022 08:22:39 | Show all posts
歡迎妳!

慢慢地、順其自然地、舒舒服服地走著自己嘅路吧!

呢度或許係妳嘅一個好嘅診療所
Post time 4-8-2022 22:53:12 | Show all posts

只要有心
慢慢適應一定會更好的,衝破左之後就可以慢慢享受
活動見面再傾
Post time 5-8-2022 16:22:15 | Show all posts
慢慢來,唔好急! 開心去面對人生,想做你喜歡的事
隊長給你一個抱抱,歡迎你加入!
Post time 9-8-2022 02:51:57 | Show all posts

見到面,我會給你一個大大的
Post time 3-8-2022 06:43:07 | Show all posts
多謝share。

你的文字很真誠很有生活感,同我地衣度的人一樣。

Welcome.

Add post (3-8-2022 06:46):
首席浪漫擔當 Real應該俾你嚇到呆左,記得錫番佢
Post time 8-8-2022 22:26:56 | Show all posts
Camila 加油,希望你之後可以好好享受
Post time 18-8-2022 03:48:25 | Show all posts
慢慢黎 急唔黎
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 10:33 GMT+8 , Processed in 0.127180 second(s), 22 queries .