Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Return to list New
Author: Kristina
Collapse the left

[Ocean Team] Kristina進大觀園(上)

[Copy link]
 Author| Post time 6-8-2022 08:54:51 | Show all posts
Rapunzel replied at 21-7-2022 01:33
一路睇一路忍唔住嗌左出黎,我同你嘅經歷簡直一模一樣!
幼稚園磨凳角、噤聲自慰、三個選項、睇重口 ...

Rapunzel!之前都有聽大佬講過我地兩個嘅經歷好似,冇諗過會係咁似。你最後一句話真係睇到我好感動,hug。

上次活動見到你其實有小小怕醜,見到靚女突然唔識講野係正常的,
又見你好似有啲忙,所以冇同你傾好多計......
不過之後點都有機會嘅,到時候我會鼓起勇氣同你打招呼架!

Author| Post time 6-8-2022 09:01:32 | Show all posts
Hailey replied at 21-7-2022 01:44
歡迎你呀~ kristina (๑ºั╰╯ºั๑)
Hailey 超喜歡你隻8爪魚bb~
Hehe~ 入到黎 就吾洗再忍啦~

多謝你咁得意嘅歡迎啊Hailey~
第一次!有人覺得我icon隻八爪魚得意(感動
我都覺得好cute,然後send俾大佬幫我整icon嘅時候佢問咗句:你黎真架?
差啲懷疑自己......
睇文字就覺得Hailey你係一個好可愛嘅人,希望之後嘅活動可以見到你!
 Author| Post time 6-8-2022 09:10:58 | Show all posts
Jocelyn replied at 21-7-2022 02:18
Welcome!!!!期待你嘅下集啊!
希望你可以係到滿足曬你嘅fantasy!!

多謝你嘅歡迎啊Jocelyn~呢度真係滿足到我好多fantasy,特別係唔可以同人講嗰啲。
個日怕醜冇講到,你笑起身真係好sweet,講野又好溫柔,
所以你黎同我goodbye kiss個陣內心其實有啲失措,成個人呆咗係度,最後都係要你主動黎錫我.....
時間好短,傾唔到好多計,希望之後見到再傾啦!

Post time 9-8-2022 13:09:44 | Show all posts
好入心的文字, 可以感受到你心裡的既驚且喜!
Post time 28-10-2022 18:33:46 | Show all posts
Kristina
妳好。謝謝妳的分享。妳的描述很仔細很有趣。連對鬚根的反應都這麼誘人地訴說。我還是馬上看完下集。
謝謝妳
Post time 16-1-2023 23:13:17 | Show all posts
次次睇第一次 你地D文筆都睇到我硬曬 坐定定先咁睇
Post time 20-1-2023 08:35:47 | Show all posts
自慰是無罪,是生理需要,等同肚餓要食飯。最重要是找一個合適地點進行。
Post time 10-2-2023 21:05:59 | Show all posts
Kristina妳好,多謝妳精彩的分享,細緻的描述(我一路食飯,一路睇,)唔覺意食多左碗飯! 妳的描述就好似妳八爪魚的圖像,觸鬚接觸每寸細微的地方,就算鬚根也能感覺到!希望我的鬚根也能感受你的觸鬚!當然你個八爪魚都好cutie 喎!
Post time 21-2-2024 11:24:08 | Show all posts
幼稚園,磨凳角被同學見到
Unquote

睇到呢度好有共鳴,讓我諗起以前喺學校測驗嘅時候我會把手放在兩腿中間(手按椅子上)用手錶磨下體。。。

從小教育都知道這是不對的,但沒有辦法阻止身體嘅慾望,所以我也好像你一樣把自己的這一面收起,將暗裏進行。。。
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 21:47 GMT+8 , Processed in 0.061536 second(s), 14 queries .