Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 3195|Reply: 60
Collapse the left

[Ocean Team] Jacy 第一次 Part B

[Copy link]
Post time 13-7-2022 20:50:47 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
無估到咁快就可以出活動,講真,仲緊張過驗身。
之前同Chris講過嘅concern又開始kick in,不過應承得會出,咁就出啦。

化左個淡妝,噴左啲啲香水,沖埋涼,刷埋牙,換埋乾淨底底同bra就出門。
一路上其實幾開心,諗到終於可以食飽飽啦。
點知一去到附近,就開始要不斷深呼吸。
喺樓下等個陣就不斷檢查個妝有無溶到,黑眼圈係咪好明顯。

喺lift入面,我清楚聽到自己嘅心跳聲,突然而來的緊張,腎上腺素開始飆升。
‘叮’一開lift就見到James,即刻控制唔到自己熊抱左佢先。
‘好緊張啊!’我攬到會長實一實。
‘你mentor係Solar’ James錫我一啖。
我記得Solar依個名,記得都係受歡迎嘅資深member,咁應該都好有經驗。

門內嬉笑聲不斷,ok。
蒙眼,入門,忍唔住咬實嘴唇。
跟住聽到Solar好溫柔咁介紹自己,‘我頭先同Coffee玩緊,但未沖涼,你介唔介意一齊沖?’
我第一反應係好想笑,見到mentee第一句就咁誠實講你頭先同另一個女仔玩完但未沖涼。不過我都唔介意一齊沖,可以同靚女一齊沖,其實都幾正。

浴室入面聽到Coffee把聲,wuuu好溫柔。
除左衫,行入沖涼房,
‘你自己沖定我幫你沖?’Solar問,
‘自己黎,自己黎,唔該’ 無可能俾Solar幫我沖,我驚未入房就已經濕到大脾。
伸手打算攞showel gel,點知掂到一樣軟綿綿嘅東西,
‘啊啊啊啊!係Coffee個胸啊!’我喺心入面狂尖叫,等一等見Coffee無出聲鬧我,我暗暗鬆一口氣。輕輕回想指尖嘅柔軟觸感,塊面忍唔住開始慶。

好不容易沖完涼,入埋房,Solar出房叫Chris幫我檢查身體。
James 一入黎,我再熊抱多次求勇氣。
‘想唔想同mentor玩?’James。
‘好啊’

Solar
我承認,我的確有啲緊張。
你自我介紹之後,我係放鬆左啲,因為了解左你多啲,但當你問返我轉頭時,我開始hang機,唔知可以講啲咩。
當你好溫柔咁錫我全身,我成個人係唔知點算好。
無故呻吟我驚顯得好突兀,但又唔敢主動出手,咁唯有繼續死魚落去。
除左眼罩,視覺返返黎,見到你嘅笑容,有返啲安全感,即刻放鬆好多。

You are a great kisser! 因為你,我先知道原來背脊係咁sensitive,你一錫落黎,即刻連帶周邊肌肉一齊起雞皮,體溫急速上升。
同埋我無同你講嘅係,我鐘意攬攬,你好主動咁攬住我抽插個陣時,真係覺得好正。多謝你過程入面不斷讚我同埋咁溫柔lead住我。
最鐘意個個位就係你訓喺我隔離同我細聲傾計,望住你對眼我真心enjoy。

抱歉當晚未能好熟練咁回應你嘅吻,但無論蒙眼定開左眼嘅kiss我都好享受,希望日後有機會,我train up返自己嘅吻技再邀請你一次!

Daryl
出返房,聽完briefing,好榮幸收到Daryl邀請。
喺度想多謝你主動過黎同我傾計,因為一聽完briefing個下我係panic左,唔知做咩好,而你過黎講野啱啱好俾到個focus我。

入房1分鐘已經feel到你係一個完全唔同style嘅對手,不過,我都鐘意 :P
多謝你不斷lead住我,同我試左幾個你鐘意嘅pose,唔洗我諗。
最印象深刻嘅係情境個一段,諗返覺得自己勁cringe,下次我會improve下我嘅搭訕skill。
同你講過你有啲似我某個朋友,可能係因為咁,對你有多一絲絲嘅熟悉感,玩起上黎都幾有刺激感,加埋聽到肉體撞擊聲簡直就係強力春藥。
同埋你解鎖左我一個新姿勢,其實我未試過女上,試過先知原來咁頂。
Detail唔講啦,多謝你最後嗰個back hug,好溫暖好正。
希望有機會再見啦,我會努力進步的!

Pollux
希望你唔介意我咁講,但你真係好可愛,估唔到我一下估中你嘅敏感位,跟住開啟左我s嘅mode。
不斷攻擊你敏感點,第一次聽到自己奶野奶到雪雪聲
我其實幾鐘意聽到男仔叫,睇到你mi埋眼細聲呻吟個時,真係覺得幾turn on。
你仲不斷講你平時唔係咁架,okok,唔緊要,因為我平時都唔係咁s架 :p
當晚時間太少,精力太少,不過都enjoy同你嘅pillow talk,出房之後其實反而好似recharge左咁,精神返啲,下次有機會再見就做埋下半part啦。

Day
本身出房之後就夠鐘走人,但俾會長捉入房傾計,趴喺James身上勁治愈,傾幾句之後會長介紹Day按摩幾好,想唔想試下。
我又見有啲攰,咁就試下啦。

Day入房 問 ‘要正骨,正骨定正骨?’
我呆一呆,‘errr 正骨啊唔該’
點知正骨嘅意思係真係正骨,按到我upper back啪啪聲,痛完個下就feel到膊頭打開左,輕左;再按lower back,痛 但快樂著,跟住就feel到成個背脊鬆曬,人都即刻精神左
你按摩手勢我真心覺得驚艷。

不過正骨最後都變邪骨。
你將我反轉之後,抬頭一眼撞入你個對電眼入面。
房間溫度正好,音樂這般性感,燈光又咁明亮,我一眼看到你眼底嘅情慾。
心知不妙,嘗試避開,但俾你壓住無位走。
你一邊按我,我一邊深呼吸迴避眼神,點知都係失守,跟住下刪500字。
出房前叫到拆天,好彩出到黎外面無人 。
我應承你嘅下次一定會兌現,有緣再見嘅時候你再問我攞,我保證會乖乖做到。

村上:好可惜唔夠時間,希望有機會喺活動再遇到你!
小姚:多謝你陪我傾咁耐,鐘意同你吹水,下次一齊睇Jumanji 1好唔好 <3
Hailey:辛苦曬你!你係好稱職嘅風紀,多謝你提醒我時間,希望快啲再見到你
Puiching:個對長腿真係過目不忘,希望下次有機會可以吹下水
Mia:記得睇過幾篇動後個個都話你係反差大,當日終於見識到,我喺廳完全係聽到你同Solar(同埋村上?唔記得)此起彼落嘅震撼叫聲,搞到我好好奇究竟入面搞緊咩。
Rapunzel:其實基本上好似無見你出過房?希望下次活動會遇到你
Coffee:你又係好似無出過房,唔知幾時可以再見多次呢
Issac:同為新人 見你咁at ease都知你enjoy同融入得好好 下次見再吹水!

再次多謝咁多位當晚咁照顧我
最後多謝Chris & James,辛苦帶我入黎,照顧左我咁耐。

See y'all soon.

Post time 13-7-2022 21:05:54 | Show all posts
一定會撞到我嫁,你問下人就知點解
等你呀妹
Post time 13-7-2022 21:08:00 | Show all posts
嘩!!! 原來妳當日入了4次房, 係咪笑住咁出門口呢...

返到屋企係咪好鬆, 好舒服 , 第二日瞓醒精神爽利呢...

妳要有心理準備, 妳唔會有時間睇戲的, 點解, 出到活動妳就明....

再次替妳開心, 我, 我真係好吹得水的.....哈哈哈

Post time 13-7-2022 21:08:43 | Show all posts
村上 replied at 13-7-2022 21:05
等你呀妹

路過....我係人, 我唔知點解喎........

Post time 13-7-2022 21:08:51 | Show all posts
真係好精彩,有冇飽到上心口?
Post time 13-7-2022 21:20:41 | Show all posts
見到啦仲想講唔好吊我地癮,點知原來已經一次過出晒兩集
哇哇哇第一次就入咁多次房,夠唔夠飽呢
睇黎你已經好快融入到呢度啦啵!
黎多啲填飽啲個肚!我地有緣再見再傾~
Post time 13-7-2022 21:53:34 | Show all posts
Hehe 要見到Hailey 吾難....
前提係 你未比人夾入房~ (= ̄ω ̄=) ~
Post time 13-7-2022 21:55:23 | Show all posts
Hello Jacy, welcome to the club!!!
Wish to see u soon!好想認識lovely嘅你~(from solar動後)
第一次就入左房咁多次,真係幸福啊!
 Author| Post time 13-7-2022 22:04:28 | Show all posts
村上 replied at 13-7-2022 21:05
等你呀妹

不如你講埋點解啊
好吊癮
Post time 13-7-2022 22:07:54 | Show all posts
Jacy 原來你當日咁忙
收穫豐富! 恭喜恭喜
 Author| Post time 13-7-2022 22:09:08 | Show all posts
小姚 replied at 13-7-2022 21:08
嘩!!! 原來妳當日入了4次房, 係咪笑住咁出門口呢...

返到屋企係咪好鬆, 好舒服 , 第二日瞓醒精神爽利呢... ...

其實好攰 不過覺得好開心因為次次入房都好似入去一個唔同既世界
 Author| Post time 13-7-2022 22:12:55 | Show all posts
Simpson replied at 13-7-2022 21:08
真係好精彩,有冇飽到上心口?

其實當晚其他人都好精彩 等佢地出po
 Author| Post time 13-7-2022 22:17:54 | Show all posts
Rapunzel replied at 13-7-2022 21:20
見到啦仲想講唔好吊我地癮,點知原來已經一次過出晒兩集
哇哇哇第一次就入咁多次房,夠 ...

我自己都唔鍾意吊癮
所以一次過寫兩篇
多謝咁多位靚仔俾機會我
應該好快再見啦我地
 Author| Post time 13-7-2022 22:19:03 | Show all posts
Hailey replied at 13-7-2022 21:53
Hehe 要見到Hailey 吾難....
前提係 你未比人夾入房~ (= ̄ω ̄=) ~

你今次係監場所以先喺廳咋
之後你落場玩都唔會俾我見到你個人
 Author| Post time 13-7-2022 22:21:02 | Show all posts
Jocelyn replied at 13-7-2022 21:55
Hello Jacy, welcome to the club!!!
Wish to see u soon!好想認識lovely嘅你~(from solar動後)
第一次就 ...

我地好快見!i promise係開心嘅
solar真係好gentleman
 Author| Post time 13-7-2022 22:23:00 | Show all posts
Issac replied at 13-7-2022 22:07
Jacy 原來你當日咁忙
收穫豐富! 恭喜恭喜

你都可以㗎
快啲參加下一次!大膽邀請!
Post time 14-7-2022 00:11:00 | Show all posts
Jacy 再次歡迎你加入S&B!
多謝你信任自己,勇敢地踏出第一步,睇埋你的Part A,完全明白呢一步係雙腳一小步,內心一大步。你當日心情緊張,係絕對正常既。
你都係一個細心既女仔,當日我錫你時,你提我你有化妝,正當我以為你係怕我整花你妝容既時候,原來你係怕我食到化妝品。
回想起來,我當日有啲位都係唔夠細心,有機會的話,要再做好啲!
多數你給我機會!
 Author| Post time 14-7-2022 01:11:23 | Show all posts
Solar replied at 14-7-2022 00:11
Jacy 再次歡迎你加入S&B!
多謝你信任自己,勇敢地踏出第一步,睇埋你的Part A,完全明白呢一步係雙腳一小步 ...

Solarrrr你已經做得好好 真心no complaint
有機會再見嘅!
Post time 14-7-2022 01:15:41 | Show all posts
嘩 Jacy你第一次參加活動就入4次房
真係餓住黎飽住走
Post time 14-7-2022 01:24:43 | Show all posts
恭喜你Jacy!相信你一定為當日入會的決定感到自豪!見你跟每個對手的描述都各自精彩,相信你一定是個細心又敏銳的人,希望好快可以活動見啦!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 13:16 GMT+8 , Processed in 0.098338 second(s), 23 queries .