Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1730|Reply: 32
Collapse the left

[Ocean Team] Jacy 第一次 Part A

[Copy link]
Post time 13-7-2022 20:18:22 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
好奇
某日喺某個交友app俾sex party依個字眼吸引左。
好奇match左對方之後傾多兩句,對方問有無興趣加入?可以註冊個ac上壇睇下。
我心諗: 睇下咩料都好,反正又唔係一定要join。
註冊左之後入到壇睇,見到好多人嘅第一次同動後感,心諗: 哇,咁香豔嘅。簡直就係當甜故咁睇。
正當我睇到津津有味個陣,交友app個女仔就話 ‘會長會contact你‘。
我先醒覺 ‘等等先,我以為我可以做cd rom,睇完文當去左玩。‘
我即刻同佢講: ‘我淆底。’
不過對方好好人,解釋左一輪,亦鼓勵我自介左先。

喺po自介之前,我有問過自己想要啲咩,心理關口係咩。
諗起自己雖然唔介意繼續單身,不過其實我一直有個idea。
就係我想趁自己肉體仲青春嘅時候好好享受。性又好,旅遊又好,唔好浪費本錢。
再講snb安全措施做得咁好,其實好抵玩。
咁擺左個自介左先啦。

等左無耐,Chris已經contact我,叫我交form交相。
點知到真係填form嗰陣,我又猶豫左。
自己有其他concern,諗緊自己係咪真係適合snb嘅文化。
依度想多謝Chris嘅耐性,我都好明顯係拖字訣,佢都無放棄我。
即使最後我同Chris講,我覺得我性格唔啱snb,佢都好nice咁邀請我見一見面。
因為Chris太好人了,好啦。。。 咁見下啦

見面&決定
終於見到Chris。
佢真係同傳聞一樣咁高大有型,而且真係nice
佢同我傾左好耐計,又了解下我concern係咩。
佢分享左好多snb嘅故事,睇得出佢真係同每一個member都好熟悉,而且好俾心機去run個club。
其實我自己好怕人過於熱情,而Chris友善得黎唔會太囉嗦,個距離拿捏得幾啱啱好。
最重要係,佢唔會一味hard sell我入會,或者flirt我/講甜嘢,亦無任何肢體接觸。
如果佢咁做,我9成會即刻起身走人。

返到屋企沉澱左一晚,
我同Chris講:我決定join啦。
會長之後有問我點解又決定join,我話:‘因為覺得都係唯一機會試唔同男仔’
依個原因係真嘅,
但我無講嘅係:生活太辛苦,我想喺snb釋放壓力。
我知道依篇嘢應該好多新人或者街外人都會睇到,
我強調:自己身體自己負責,做一個成熟嘅大人。我嘅選擇唔一定要係你嘅選擇,但你feel free去參考我/其他人嘅第一次或者動後感。如有興趣,爽手入會。

咁當然你純粹想睇甜故的話,都可以繼續睇落去。

第二次見面
快手執好啲文件同埋求其影左張裸照就send左俾Chris
點知錯勁多
好彩Chris俾我改返
send完第二日就要正式見面+驗身

出發當日好熱,熱到我一啲都唔緊張,只想快手上樓沖涼,順手驗埋個身。
點知上到去,佢仲喺度食嘢 lol
望一望,牛油果雞胸芝麻kimchi仲有其他唔同嘢。。。
Chris真係好努力維持自己健康同身型,
依個時候我先喺度諗:死啦我會唔會被reject㗎,希望當日肚腩唔太大 。

對資料時勁尷尬,因為我以為係簡單對個人資料,點知係go through曬幾份form。
我係咁見到自己張裸照仲有件睡衣,覺得勁尷尬,早知除曬衫影啦_。
大佬一邊輕斥我唔小心答題之餘又提我唔好用震蛋。
我忍唔住駁左幾句嘴,咁我單身咁耐點解唔用震蛋喎,乾手淨腳不知幾方便。
點知之後驗身就知出事了,真係如佢所講,敏感度唔高

驗身
仔細沖完涼出黎,穿住件oversized tee就訓喺度做婦科檢查。
唔係太怕醜,反而驚洗唔乾淨下體或者有異味。
Chris戴曬手套,準備好消毒嘢之後,就開始檢查。

之後佢提我點先洗得乾淨啲嘅時候,我feel到塊面紅曬。。。
好彩間房都唔係好光,偷偷地深呼吸幾下,希望面上紅潮快啲退。

陰道口被手指撐開。
不適感湧上,深個呼吸,再打開小小雙腳,希望減低痛感。
手指左右上下輪流摸個轉,途中hi到個G點位,
‘依度就係嗰個位,插依度就可以高潮’ Chris。
繼續深呼吸,可唔可以唔好再督佢。救命,我已經feel到水如泉湧啦。。。
‘哇,好濕’ Chris。
我合埋眼,我知啊,快啊唔該!

佢手指終於抽返出黎,我暗暗長呼一口氣。
一抬頭見到Chris望住我啲毛毛,我同佢講我之前wax過,但依家出返啲毛毛。
我自己其實再剃過嘅,不過好似好吉。
我知道Chris會幫人wax,我就大膽咁問可唔可以幫我清啲毛毛走,佢話可以。
當我心諗 ’哇賺左啦‘嘅時候發現Chris係攞鉗直接掹毛毛!
’你xx 好痛‘ 果然世上無免費午餐,我覺得仲痛過waxing,因為Chris幫我清埋啲ingrown hair。。。
我訓喺度一邊忍痛,一邊諗緊點算,不如叫佢停手。
起一起身,一望oh 仲整緊。
‘Chris 得㗎啦,不如就咁樣啦’ 我。
‘差小小’ Chris又埋首繼續掹。

安靜房間裡,昏暗燈光下,我撐起上身望住Chris夾住我兩邊大髀,好專心咁做緊嘢,毫無情色氣息,反而好似一個工藝師傅砌緊個作品咁。

‘你係一件藝術品’ Chris細細聲講。
Okay,咁我俾你整,你慢慢。

訓返低,我突然覺得唔記得左痛,雙手偷偷摸摸咁摸佢手臂。
偶爾覺得痛就捉實佢隻手,哼哼,大家一齊痛啦!

但最後都真係太痛,我忍唔住叫佢停啦,其實都唔洗清太乾淨, 我相信唔吉就ok。
’咁好啦,測試你敏感度‘ Chris講。
我都未反應到就’啪‘一聲就熄咗燈

黑暗瞬間籠罩,我淨係趕得切講聲 ’我未驗血啊!’
就feel到Chris嘅氣息貼近妹妹。
陰唇被輕輕反開,豆豆瞬間被攻擊。
濕濕的 暖暖的 輕輕的 刺激我最私密嘅地方。
‘震蛋震邊度?’Chris。
我唔敢講嘢,指指某個位。
靈活嘅舌頭就開始另一輪攻擊。
我成個人呆左,但我又唔想推開佢,因為真係好舒服。

去到中間,Chris問有無試過潮吹,我話未試過。
佢伸埋手指入去抽插,我feel到快感不斷疊加,但久無訪客嘅妹妹開始頂唔住。
絲絲嘅痛感伴隨住快感沿住陰道口蔓延至裡面,緊接住入面好似有一陣急急地嘅感覺刺激住我。
‘唔得唔得唔得’ 我叫停 Chris。
‘你say no就得’
係喎,完全唔記得依個safe word。
‘咁no啦’ 我捉緊時間換氣。

Chris訓喺我隔離,我下意識轉身背對住佢。
佢隻手搭喺我盆骨上面,細細聲同我傾計。
點知過左陣依個男人就話休息夠啦,要繼續插,
‘放鬆,唔洗同我鬥力,唔洗忍。’
唔得,陌生嘅感覺真係太衝擊,我覺得小Jacy未頂到住。
‘下次啦 Chris‘
‘當日唔得㗎啦’
’下次啦好無 Chris 下次再試’ 我就黎斷氣。
‘下次俾個官你做’ Chris,‘算啦,就咁樣,完啦。’
Chris一放人,我抖曬大氣,即刻爬落床。
即使咩都無點做過,我都已經有啲腳軟,即刻拿拿聲沖涼走人 。

走個時Chris叮囑要驗血,我話好 第二日驗。
本來以為仲有幾日可以抖下先出活動,點知第二日收到Chris嘅message:
‘當晚得唔得閒?’

———————————
第一次動後感後上

Post time 13-7-2022 20:49:19 | Show all posts
歡迎歡迎好開心有幸見證你第一次出活動哦!拖字訣...? 你唔算啦,咁快手出到活動,「拖」呢樣嘢係大佬追數嘅攻勢下係唔存在嘅早入早享受啊嘛!
Ingrown hair? omg I know that feel 期待睇你下集
Post time 13-7-2022 20:51:32 | Show all posts
Welcome to Snb

[性又好,旅遊又好,唔好浪費本錢。] give me five  , 愛使妳, 妳講出我心聲 , 點解我一直都諗唔到呢個金句, 我要抄起佢, 留番下次寫動後用

妳話出發當日好熱,熱到一啲都唔緊張,只想快手上樓沖涼,順手驗埋個身, 笑使我喇..... 攪到我有個idea俾大佬可以讓緊張的人無咁緊張......哈哈哈

我被妳笑使喇 , 妳的文字有畫面的, Chris係攞鉗直接掹毛毛 , 我都好相信係好嚴肅和正經的事情, 但係, 我真係大笑左出嚟, 妳又話係甜故, 點解我笑到傻左.

好喇好喇, 正經番, 替妳開心能在人生最啱的時間加入妳想得到滿足的地方, 相信這裡會是另一個家, 期待活動再見妳, 我要妳介紹電影俾我睇.

*老實講妳知, 妳, 唔算長文, 妳有恆心去找Driven的動後, 唔洗多, 睇幾篇,  妳就明咩叫長*

Author| Post time 13-7-2022 20:55:39 | Show all posts
Rapunzel replied at 13-7-2022 20:49
歡迎歡迎好開心有幸見證你第一次出活動哦!拖字訣...? 你唔算啦,咁快手出到活動,「拖」呢 ...

我都好開心認識你!
下集出左啦
i thought i dont have any ingrown hair cuz my waxing therapist said i didnt have any
but thats what I saw... Chris really plucking my hair hid under the skin

Author| Post time 13-7-2022 20:57:36 | Show all posts
小姚 replied at 13-7-2022 20:51
Welcome to Snb

[性又好,旅遊又好,唔好浪費本錢。] give me five  , 愛使妳, 妳講出我心聲 , 點解我 ...

我可以宜家推薦jumanji, go back to the future, butterfly effect, narnia都好classic 好易入口
下次活動見到你 我可以叫Chris幫手開套睇

Post time 13-7-2022 21:05:21 | Show all posts
S&B發展到喺交友app發掘會員,真係好有創意
Post time 13-7-2022 21:07:39 | Show all posts
抓住青春的尾巴,你好勇敢Jacy
Post time 13-7-2022 21:10:19 | Show all posts
Jacy replied at 13-7-2022 20:57
我可以宜家推薦jumanji, go back to the future, butterfly effect, narnia都好classic 好易入口
下次活 ...

好呀 好呀 好呀, 我在廳睇戲, 妳入房check 冷氣夠唔夠凍.....

有時間去聊天室跟我say 個 hi

Author| Post time 13-7-2022 21:14:29 | Show all posts
Simpson replied at 13-7-2022 21:05
S&B發展到喺交友app發掘會員,真係好有創意

好似幾個member都係咁recruit返黎
 Author| Post time 13-7-2022 21:15:15 | Show all posts
村上 replied at 13-7-2022 21:07
抓住青春的尾巴,你好勇敢Jacy

多謝
主要係大佬夠堅持
如果唔係我都唔會出現
 Author| Post time 13-7-2022 21:16:10 | Show all posts
小姚 replied at 13-7-2022 21:10
好呀 好呀 好呀, 我在廳睇戲, 妳入房check 冷氣夠唔夠凍.....

有時間去聊天室跟我say 個 hi

入房一齊睇夜景好唔好
ok im going
Post time 13-7-2022 21:30:43 | Show all posts
Welcome Jacy~٩۹(๑•̀ω•́ ๑)۶
Hehe Hailey 當初都係咁.... 回過神已經參加左第一次活動
Chris 大佬係同人相處之間用咩態度同方法 真係拿捏得好好 好西利~
你好勇敢 踏出自己既comfort zone~
入到黎 你就會知道自己冇做錯選擇hehe~ (๑Ő௰Ő๑).
 Author| Post time 13-7-2022 21:57:00 | Show all posts
Hailey replied at 13-7-2022 21:30
Welcome Jacy~٩۹(๑•̀ω•́ ๑)۶
Hehe Hailey 當初都係咁.... 回過神已經參加左第一次活動
Chris 大 ...

真呀
真係好快過
即刻睇你第一次
Post time 13-7-2022 22:04:11 | Show all posts
Jacy replied at 13-7-2022 21:57
真呀
真係好快過
即刻睇你第一次

嗚哇~~(*/ω\*)
Hailey冇眼睇了~~
諗緊當初點解自己咁大膽 ~
 Author| Post time 13-7-2022 22:49:11 | Show all posts
Hailey replied at 13-7-2022 22:04
嗚哇~~(*/ω\*)
Hailey冇眼睇了~~
諗緊當初點解自己咁大膽 ~

睇完返黎
好精彩啊
我都覺得呢度d男member體力好好
其實女member都係㗎
Post time 14-7-2022 01:27:45 | Show all posts
感謝交友App,感謝大佬,為所有會員不斷帶來驚喜和新衝擊
Post time 14-7-2022 08:37:24 | Show all posts
好details 好好睇

會長傳聞一樣咁高大有型

呢句寫得非常好

真的

Gill
 Author| Post time 14-7-2022 08:50:46 | Show all posts
Gillian replied at 14-7-2022 08:37
好details 好好睇

會長傳聞一樣咁高大有型

其實好想cut曬啲甜
不過見第一次出po就keep返住

Author| Post time 14-7-2022 08:56:02 | Show all posts
Leo replied at 14-7-2022 01:27
感謝交友App,感謝大佬,為所有會員不斷帶來驚喜和新衝擊

你個propic好可愛
期待活動見到你!
Post time 14-7-2022 12:00:12 | Show all posts
第一次既感覺真係要有幾詳細寫得幾詳細 因為若干年後諗返起都仲會好回味,好刺激,同埋莫名奇妙既好大膽
歡迎你啊Jacy
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 16:15 GMT+8 , Processed in 0.107212 second(s), 23 queries .