Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 2002|Reply: 33
Collapse the left

[Ocean Team] ※Hailey※ 的第一次性體驗(下)

[Copy link]
Post time 14-4-2022 11:40:11 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
終於到下集了....首先多謝當晚寵過Hailey既大家先~
(包括hailey既對手 同埋買左野食上去既大家, 因為Hailey 未食野 見到有野食 超開心(´▽`)ノ♪)

嗯上集寫得太甜了 下集係見完大家再寫 吾敢寫到咁大膽tim
Shuuu~~ (希望)Hailey 仲有形像 同埋仲見得人啦~
(鐘意重甜 可以睇返上集)

Day 6
終於到左正日,不安,緊張又興奮咁過左大半日,

不停係壇度睇下第一次有咩野要留意,識下新朋友,好快就到左約定時間.....

我裝扮好就去左搵大佬,(因為我有提早講當日會遲到,所以去到指定地點戈陣已經係門口聽到人聲了)

係門附近企好,吾偷睇,大佬都好醒咁半掩左度門,然後比左個眼罩我....
(個眼罩好靚 帶上眼都好舒服 多謝靚女Boudica 幫大家整左呢個靚靚眼罩)

大佬手一黎就鎖住我2隻手?????

然後拉住我,同我講「你當晚既mentor係呀草~ 好野黎架佢」

呀草?呢個名有少少熟 我一路諗緊係咪同我傾過計,我識戈個人呢?

至於係咪好野?shuuu~~ 呢個要試過先知 hehe
不過我都信大佬既安排,大佬既眼光咁西利~~

於是有一把年輕又充滿活力既聲音應左聲,然後輕輕咁拖住我,

「你好!我係呀草,我地去沖涼先~」

(小插曲 「hello~我叫jovi呀!」忽然有把好自信既女聲出現,

jovi? 我唯一一個記得名同icon既女member 因為隻kurumi 真係好易記 haha)
(同埋多謝提出幫我拎走個袋 同埋幫我拎走個袋既咁多位 thank you)

Mentor 呀草
因為我都遲左黎啦,所以好快我地就入左房了,mentor 好細心同好溫柔咁慢慢幫我解開扭扣。

因為土地問題,個套廁有d細,但mentor都好小心,不停提點我,無令我整親或者受傷。
可能因為大家都未熟啦,所以mentor 幫我沖涼戈陣都幾gentle ,
shuu ~~ 其實我幾enjoy 你後來係我頸邊吐氣同埋更多既身體接觸。
咁樣會比我更多既安全感喔~

Mentor 好遷就我,較岩我既水溫,幫我沖左涼先,先幫自己沖,

然後仲幫我著埋衫,耐到比大佬催haha

然後開始到戲玉

大佬按程序幫我驗身,然後身體探前望住我問我會唔會想同Mentor玩,

雖然我expert mentor會再強勢d (草草要比多d自信自己 信自己做得好好呀~),
但呢d人生人一次既機會...錯過咪好吾抵....同埋 我相信大佬既眼光 hehe...

好彩冇做錯選擇ヾ(*ΦωΦ)ツ

大佬好快就將我交返比mentor,mentor好細心咁安排我訓低,然後慢慢一下一下,

細緻咁錫我既身體,包括心口,mentor好識玩心口戈2個小籠包呢~ hehe

平時我好少會因為心口而有feel,呢次竟然比佢錫到好有feel,然後mentor 仲好識玩,

開始手口並用錫錫小Hailey,同埋不時試下Hailey 鐘意邊d位

因為Hailey 睇吾到野,所以有部分精力去左想像mentor個樣呢,hehe~~

沖涼戈陣已經摸到mentor d皮膚好好, 好過好多女仔tim 超好摸 ٩۹(๑•̀ω•́ ๑)۶,
不過最正都係mentor個嘴仔,比棉花糖仲要軟,超好錫,吾係小Hailey都想要佢個咀仔 我都吾想放佢走....

中間Hailey 都偷偷地摸下mentor既髮型同埋胸肌,腹肌同埋手臂肌,

好可惜摸到睇吾到手感超好的〒▽〒

當佢覺得Hailey ready 好戈陣就開始進攻了,Hailey 第一樣野留意到既係一陣香味

~ 嗯 吾通佢有留意hailey個自介?hehe, mentor 進攻前除左自己件衫,
比Hailey 偷偷地拎走黎聞左一陣 haha╰(*´︶`*)╯

「嗯~」mentor都好叻搵hailey鐘意既位呢,隔左無耐,

Hailey 同左mentor講自己既願望之後 mentor 就開始集中火力了!⊙ω⊙
睇吾出mentor斯斯文文,但原來都可以咁大力同咁持久...

Hailey 舒服完之後 mentor仲好照顧Hailey 好似逗貓貓咁逗Hailey

陪Hailey休息左陣....嗯哼哼....你真係當Hailey 吾會咬人喔~~ meow~

然後,因為過程入邊mentor冇諗住要幫我除眼罩(* ̄︶ ̄)  

所以我又順理成章咁享受多次mentor既沖涼service (笑
今次mentor終於大膽多小小 好返d身體既接觸 hehe~

終於開以開眼,見到大家,聽到大家想玩估mentor,

但係 mentor你把聲太易認 你一出聲我就知道係你了 haha~

可惜可惜,再見到你已經係著左衫既你,唯有望下點樣既咀仔先可以咁軟抵返啦

當晚辛苦曬你啦 用左你大半晚 搞到你出到黎冇酒飲Tim (,,•́ . •̀,,) ~~

Jeremy
當我同mentor出返黎陣戈 大廳已經冇咩人,大家都入曬房,一係沖緊涼!!!
匆匆
咁同大家打左個招呼 努力認下大家係邊個 同埋心入邊偷偷地mark下下一個目標?
haha (我諗我仲記得大家個樣既)

同mentor 一齊食左小小野,(jovi 個冬甩真係好好食(*๓´╰╯`๓)♡)

補充一下體力,然後我就去左sofa戈邊 ,識佔新朋友.....
草草好細心咁 帶我識下係休息區既大家,「喂你地坐埋d 比個位人坐啦~」

於是大家就一齊 睇電視? 同Jeremy 傾左幾句計 又比大佬督促了 (*¯︶¯*)

於是就同Jeremy 一齊入去再傾下密計?!
睇吾出jeremy 吾聲吾聲 原來一早就ready好 (⊙o⊙)

「有冇人讚過你 你好好錫呀?」嗯嗯?係咩 不過我諗呢度既大家比起我 係更好既kisser la~~~~

我地由企係度慢慢轉戰到訓係度,你一隻手攬住我,

另一隻手攬住小Hailey literally 用1隻手指同小hailey玩 ,搞到Hailey 係咁係佢隔離輾轉反側,
又比Hailey 試左吾同既野幾次 hehe(= ̄ω ̄=),慢慢去到最後一步
(不過係 hailey 問題。 Hailey 真係吾叻做主動)

Jeremy 接返個主動權戈陣,成件事就好快水到溝成,Jeremy 既大大同佢個人一樣都係好鐘意做運動?

一樣充滿爆發力 隔左都耐下....

「嗯~我有d攰啦~」Jeremy 話
「嗯嗯。係呀 咁我地休息下!?」「嗯嗯!!??」
「講笑~」然後不停沖刺!!!!
嗯呢~ 咁都得既咩!!! 太過分了,講大話呃我....我仲信左佢一秒 點解呢度d男士們體力都咁好既 (๑`^´๑)

舒服完一輪次後,我地就休息左一陣,Jeremy 同草草一樣,都好錫Hailey,

用鼻尖同Hailey 親近同哄著Hailey,然後仲抱抱Hailey,Hailey 自己知自己事,都吾輕,
享受Jeremy 既照顧一陣,就叫佢攰就放底我,點知 Jeremy 忽然叫我企起身 然後同Hailey 玩抱高高。(๑ºั╰╯ºั๑)

喔呵~ Jeremy 真係好大力 ,同好識哄人,當Hailey 同佢講真係攰 就要放我落黎  

應該仲重過你 (Hailey 唯一對自己冇信心 就係個體重(ㄒoㄒ))
你應該都有講大概自己體重個數 令Hailey 好似真係輕過你咁,
同埋同埋 真係抱左Hailey 好耐好耐 所以Hailey 都多謝你既照顧既~

Hehe 偷偷地同大家講Jeremy 都有d 小祕密 同可愛既位

不過佢吾比講 有機會大家自行探索下~~

村上
同Jeremy 係房戈陣大佬走左入左黎 同我講左句 「村上等緊你~~」喔~ (⊙o⊙)

我竟然有咁既榮幸 仲要令村上等我咁耐~

Shuuu~~ 其實開眼之後 吾計技術 淨係氣質 村上都幾match 我既style

不過見到佢戈陣 佢已經有伴 咁我就吾打搞人地啦~ 估吾到 仲有咁既機會⊙ω⊙

沖完涼出黎,半推半就咁同村上一齊入左房...
初步了解左我岩岩玩過咩黎,就到左村上既時間.....

「坐上去」村上指一指張床
「解開」然後村上用眼神示意
「除左佢」村上繼續提出指令
「內褲都要除埋」村上堅持用堅定既眼光望住我,
一副你吾照我說話做 一陣就要接受我比既刑罰......

每次偷望村上,村上都會報以我一個堅定既眼神,比到勇氣我繼續,同埋吾敢吾做.... (氣牆米8)

Omg 褲褲除左之後 見到村上大大 我第一個諗法就係 enormous .......
然後 第二個諗法就係想逃走.... (Hailey 見識比較小 同比較細膽 冇咩信心handle到)⊙﹏⊙∥

又偷偷地望左眼村上,佢又望住我.....
嗚....走吾到........

村上忽然一下子捉住我隻腳仔,一下子拉到床邊...
嗚哇~~~ 咁刺激既咩~~~~

用口同手試探完小Hailey 之後 就到 嗯...... (諗返起都好可怕)

不過村上都照顧住Hailey 慢慢黎,經過幾次對答同埋試探

好快就搵到Hailey 快樂既位置 就猛烈進攻....(⊙o⊙)

當Enormous 拎返出黎戈陣...嗯再睇都係好可怕...
不過Enormous 都enjoy Hailey 都開心既....

於是村上就同Hailey 講 要送d獎勵比Hailey
???會係咩獎勵呢?
於是村上 就陪Hailey 一齊探索Hailey 既身體,不停陪Hailey 放鬆....

但係Hailey 身體已經嚴重缺水吾係好做到個效果出黎... 辛苦村上了(つд⊂)

至於點解Hailey 中間係咁喘氣係因為...Hailey 已經無力嗌了(*/ω\*)

我記得走之前你問Hailey 鐘意邊type既男仔 爸爸 哥哥定男朋友 type  可以比d人名我
Hailey 戈陣諗吾到...因為Hailey 比較貪心 想要被爸爸保護既感覺,

又想要被哥哥照顧既感覺,更加想要被男朋友呵護既感覺 hehe~~

不過Hailey 要立定signature 了
一次起 兩次止 三次吾好意思Hailey真係要返企~~~✧٩(ˊωˋ*)و✧
至於點解係Hailey 第一次性體驗~ 有機會見到大家就話比大家知~ hehe

Post time 14-4-2022 11:47:25 | Show all posts
SnB位位男會員都好細心又就得人,你仲有好多個下集寫,好期待你既signature
 Author| Post time 14-4-2022 11:52:04 | Show all posts
呢度既大家體能太好了~~ 原諒hailey要帶定10個頭盔先
Post time 14-4-2022 12:08:21 | Show all posts
好開心呀等到你,幾驚你要早走

見你之前玩開溫馨野,特登plan左個女僕套餐俾你試下,怕你甜得滯註牙呀

下次有咩想玩記得講俾各位師兄聽,呢度個個身懷絕技,你諗到同諗唔到既野都有得玩嫁
 Author| Post time 14-4-2022 12:34:58 | Show all posts
Simpson replied at 14-4-2022 11:47
SnB位位男會員都好細心又就得人,你仲有好多個下集寫,好期待你既signature ...

Hailey 既signature 已經打左出黎 未update 姐SnB d男會員實在太勇猛了(つд⊂)

Signature
一次起 兩次止 三次對吾住Hailey真係要返企~~~✧٩(ˊωˋ*)و✧

Author| Post time 14-4-2022 12:53:33 | Show all posts
村上 replied at 14-4-2022 12:08
好開心呀等到你,幾驚你要早走

見你之前玩開溫馨野,特登plan左個女僕套餐俾你試下,怕你甜得滯註牙呀

Haha 原本想走架~~
見係你 先留底 會吾會註牙hailey 吾知
但係Hailey講左一句 呢度d男members
就get到Hailey鐘意 咩真係好西利
Post time 14-4-2022 13:00:04 | Show all posts
Hailey replied at 14-4-2022 12:53
Haha 原本想走架~~
見係你 先留底 會吾會註牙hailey 吾知
但係Hailey講左一句 呢度d男members

這就是專業
Post time 14-4-2022 14:33:55 | Show all posts
Mentee寶好開心妳有個咁精彩嘅第一晚, 希望妳會鍾意呢度, 未來有更多更刺激更難忘嘅體驗啦
多謝妳包容我嘅甩碌, 同埋原諒我briefing完之後, 成晚都冇乜機會見到妳, 問候吓妳嘅感受狀態
不過見妳第一晚就大戰連場, 仲留到最後, 玩得咁開心, 我都老懷安慰啦
我都覺得玩緊時冇除低妳個眼罩有少少可惜呀, 原來妳對眼咁靚咁好睇嘅~!
不過來日方長, 開眼玩呢啲嘢將來大把機會嘅
 Author| Post time 14-4-2022 16:39:46 | Show all posts
阿草 replied at 14-4-2022 14:33
Mentee寶好開心妳有個咁精彩嘅第一晚, 希望妳會鍾意呢度, 未來有更多更刺激更難忘嘅體驗啦
多謝 ...

大戰連場吾敢講
咁係人都有第一次既 你已經做得好好架啦 比少少信心自己啦
Haha 我都期待開眼玩 可以睇到又摸到 lalalalala~~~
Post time 14-4-2022 17:42:40 | Show all posts
Hailey replied at 14-4-2022 16:39
大戰連場吾敢講
咁係人都有第一次既 你已經做得好好架啦 比少少信心自己啦
Haha 我都期待開眼玩 可以睇到 ...

恭喜Hailey踏出一大步入到S&B這結界!

Post time 14-4-2022 18:23:21 | Show all posts
恭喜妳當日出席第一次
暫時我睇左頭段only,有空再慢慢欣賞下段
我同草都有計傾下,有時仲切磋下d技巧添,恭喜阿草
係妳動後,慢慢留意下妳玩樂同溝通的細節先
 Author| Post time 14-4-2022 18:30:42 | Show all posts
Sam replied at 14-4-2022 17:42
恭喜Hailey踏出一大步入到S&B這結界!

幾時到你呀? 快d同會長講 申請左先啦
 Author| Post time 14-4-2022 19:07:10 | Show all posts
Daryl replied at 14-4-2022 18:23
恭喜妳當日出席第一次
暫時我睇左頭段only,有空再慢慢欣賞下段
我同草都有計傾下,有時仲切磋下d技巧添 ...

吾緊要 得閒先睇啦~
哇哇哇 又一個要成為比Hailey 更清楚Hailey既存在?
太多討論,Hailey會縮  (Hailey 好細膽的....嗚...)〒▽〒
Post time 14-4-2022 19:09:04 | Show all posts
Hailey replied at 14-4-2022 18:30
幾時到你呀? 快d同會長講 申請左先啦

有緣嘅話一定會見到的!
Post time 14-4-2022 19:29:50 | Show all posts
Hailey replied at 14-4-2022 19:07
吾緊要 得閒先睇啦~
哇哇哇 又一個要成為比Hailey 更清楚Hailey既存在?
太多討論,Hailey會縮  (Haile ...

無咁快清楚咁多既
不過都想感受下更多有關妳的
Post time 14-4-2022 20:06:55 | Show all posts
我都好高興你食左我既冬甩呀!!!

好野當然要多啲人分享架啦
 Author| Post time 14-4-2022 21:01:10 | Show all posts
Jovi replied at 14-4-2022 20:06
我都好高興你食左我既冬甩呀!!!

Hehe 超好食 甜度岩岩好,又細細個~
冇介紹錯
Post time 14-4-2022 21:47:27 | Show all posts
恭喜你呀Hailey
你動後啲符號"emoji" 好cute呀  (*¯︶¯*)  
係唔係直頭記得點樣打架?
希望遲啲可以見到你啦,nice to meet you!
 Author| Post time 14-4-2022 22:53:13 | Show all posts
Leo replied at 14-4-2022 21:47
恭喜你呀Hailey
你動後啲符號"emoji" 好cute呀  (*¯︶¯*)  
係唔係直頭記得點樣打架?

Nice to meet you too Leo~ ٩۹(๑•̀ω•́ ๑)۶
Haha 有機會可以教你打呀~ 現代人就要用聰明方法~
Post time 15-4-2022 17:40:57 | Show all posts
恭喜你啊 歡迎你黎到S&B既大家庭
我係Mouse啊 希望有緣係活動入面見啦
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 18:04 GMT+8 , Processed in 0.095350 second(s), 23 queries .