Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 1599|Reply: 43
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] 伊森的第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 5-4-2022 00:33:57 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
終於鼓起勇氣去做一些想做而唔敢做的事件
注冊, 儲夠左寶貴的coins,下載左考題,
係論壇度搵答案,將每一條問題的答案都cap,
以便自己之後復檢,前後review左不下5,
比任何一次考試都認真,一切已經準備好,
只等待自己交表的勇氣。

仲記得交表的當晚凌晨,終於鼓起勇氣,
按下我震動的右手食指,  將報名表send左出去,
之後打算去訓覺,點知30分鐘後,
收到大佬whatsapp,問我方唔方便電話,
個一刻, 我緊張到連把聲都震埋
(唔知大佬有無發現).
大佬同我講, 你錯左兩條(ohno),
之後同我解釋番點解錯.多謝大佬.
之後個兩日我就急不及待地去左驗身。

活動當日的前一晚凌晨,收到驗身報告結果的email,
我好開心甘回左email 就去左訓覺,
但其實成晚都好興奮,唔知幾時可以參加活動.
個晚連發夢都係參加活動.
第二日早收到大佬訊息,話當日有活動喔,
黎唔黎到?
(其實個晚大佬前一晚都有用email問我, 只係我已經訓左)
突如其來的活動,令我既緊張又興奮,
我即刻重新安排當日的工作,然後同大佬講,
我可以出席. 當日實在太緊張,
都忍唔住同大佬講,我好緊張,
大佬好細心甘回我「正常架. 」
收到大佬訊息, 個心都定番小小。.

終於到左活動時間,大佬係門口幫我戴上眼罩,
入到大廳,一把好溫柔的聲音:你好, 我係你的Mentor多多
之後多多慢慢地幫我除衫,行入浴室,
細心提我唔好撞親.然後幫我沖涼.
由於我雙眼被蒙,完全睇唔到,
感謝多多的貼心照顧.
入房後, 大佬檢查小伊森之後,
房內只剩下我同多多,成程我都住蒙眼,
其實我真係好緊張,好彩 多多真係好細心,
令我緊張的心情都有所舒緩

出房後, 係大廳度介紹自己,
認識左唔同的師兄師姐.
介紹完自己之後,我決定再一次邀請多多,
由於我今次係開眼, 所以主動左好多,
使出渾身解數, 以報答蒙眼時多多對我的細心照顧

係大廳度認識Boudica
同你傾解真係好開心, 因為對自己的信心唔夠,
所以唔敢邀請你入房,好彩Solar 師兄見到我地係度傾解,
對我講, 有房喔, 可以入房傾,
於是我大膽邀請你入房,多謝你接受我的邀請,
比左一個好難忘的經歷比我,我會記住你對我講的說話,下次入房我會做得更好

好感謝Rio, Pollux,Kobi甘多位師兄同我分享經驗;
Solar, 多謝你鼓勵我邀請Boudica;
Daryl, 多謝你支酒; 多謝草探班都買葡撻比我地,
我食左兩個; 村上,個晚你真係好忙,偶像;
Day,雖然無同你傾解,但你真係好靚仔
另外,好開心識到, Jax,Shadow, Class, Jovi,
Onon, Coffee, Alma, Belle, 阿喬, beckett,
Mila, Nina, Rapunzel, 個日時間有限,
未能一一同你地詳談, 希望我地之後的活動可以有多d既接觸.  
最後, 再一次感謝我的溫柔mentor多多,
多謝大佬比左機會我,令我認識到呢個世外桃園.期待下一次的見面

First
Post time 5-4-2022 01:03:56 | Show the author posts only
歡迎你呀,伊森
有多多做你mentor, 絕對有保證
令人放心之餘又開心
3Floor
Post time 5-4-2022 01:39:00 | Show the author posts only
恭喜你踏出了第一次.
初嚟報到, 緊張係正常, 之後會越嚟越放鬆.
4Floor
Post time 5-4-2022 03:31:14 | Show the author posts only
相信響分享會都有講,你係比平時快左獲批出席,正常聊天留言無三位數都好少會批,
因為唔確定你到底有幾了解同埋接受我地既文化,快批完全係因為你交既三份表格,
睇得出你係細心認真既人,外型亦達標,所以才未經大家意見而批出。

探班是需要給大家買食物的,詳情可參考FAQ內的探班須知。

5Floor
Post time 5-4-2022 04:27:37 | Show the author posts only
再次歡迎你

見到你親切既笑容,唔係好覺你緊張丫~
等待你喺SnB度盡情發揮!
6Floor
Post time 5-4-2022 06:21:52 | Show the author posts only
Briefing嘅時候你都好淡定呀
有幸同你係中場休息時睇下電視傾過兩句
希望之後見到愈來愈自在放鬆嘅你啦
7Floor
Post time 5-4-2022 07:36:18 | Show the author posts only
歡迎你呀伊森!
本來諗住同你傾偈既時候你準備走了
好彩走既時候有同你擁抱姐
有機會下次交流下啦
8Floor
Post time 5-4-2022 07:48:12 | Show the author posts only
恭喜伊森成功入圍!
9Floor
Post time 5-4-2022 08:13:39 | Show the author posts only
歡迎你呀伊森,感覺你好友善,傾計亦無咩架子,真係幾幾易相處,係會度我地都會同不同男女溝通,大家都好nice,,希望你鍾意呢度啦
10Floor
Post time 5-4-2022 14:06:38 | Show the author posts only
伊森兄,當晚已經有星級女會員偷偷睇中你了,你估下係邊個?
11Floor
Post time 5-4-2022 15:30:57 | Show the author posts only
恭喜你伊森,好好享受,期待你下個分享
12Floor
Post time 5-4-2022 18:53:51 | Show the author posts only
伊森,好好enjoy
13Floor
Post time 5-4-2022 20:25:22 | Show the author posts only
Congratzzzzz!! 認真嘅人係有收穫嘅!歡迎你加入我哋大家庭
14Floor
Post time 5-4-2022 23:22:05 | Show the author posts only
歡迎歡迎﹗SnB又多一位猛男,祝你每次活動,樂而忘返﹗
15Floor
Post time 5-4-2022 23:33:37 | Show the author posts only
Welcome &hope to meet you
16Floor
Post time 5-4-2022 23:37:38 | Show the author posts only
Welcome to the family 伊森 ^^

Gill
17Floor
 Author| Post time 5-4-2022 23:49:20 | Show the author posts only
Real replied at 5-4-2022 01:03
歡迎你呀,伊森
有多多做你mentor, 絕對有保證
令人放心之餘又開心

Thanks Real, 多多真係一個好好的mentor, 令人好放心地將成個人都交比佢期待活動中認識你
18Floor
 Author| Post time 6-4-2022 00:01:38 | Show the author posts only
Coffee replied at 5-4-2022 01:39
恭喜你踏出了第一次.
初嚟報到, 緊張係正常, 之後會越嚟越放鬆.

hello Coffee, 多謝, 活動後期我已經放鬆左好多, 因為大家真係nice
19Floor
 Author| Post time 6-4-2022 00:20:51 | Show the author posts only
James replied at 5-4-2022 03:31
相信響分享會都有講,你係比平時快左獲批出席,正常聊天留言無三位數都好少會批,因為唔確定你到底有幾了解 ...

多謝大佬, 收到你活動個message真係好感動見到真人個一刻, 嘩, 大佬真係高大威猛, 再一次多謝你的批核,
同埋, 個日的訓練班對我黎講好有用, 我會多d應用

20Floor
 Author| Post time 6-4-2022 00:26:40 | Show the author posts only
阿喬 replied at 5-4-2022 04:27
再次歡迎你

見到你親切既笑容,唔係好覺你緊張丫~

因為大家都好好,好nice, 所以好快我都無甘緊張拉, 希望之後可以多d同你傾下解呀
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

20-4-2024 07:58 GMT+8 , Processed in 0.161031 second(s), 22 queries .