Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1646|Reply: 37
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Frank的第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 10-3-2022 21:50:52 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
註: 以下內容絕大部份純粹虛構,如有雷同請勿對號入座 。多謝合作

每一個人既第一次通常興奮得黎又緊張,緊張得黎又有啲驚
呢種感覺由我註冊開始我既理性同情感已經不斷打仗
好幸運既係係我既情感打嬴左,先可以加入到呢個大家庭
不過本人實在太過粗心大意同埋記憶太金魚,由填FORM既答問題到申請參加第一次活動都錯漏百出 (所以我既HP係38)
希望大家唔好好似我咁犯呢D錯,睇熟所有會規先答問題,咁就唔會好似我咁

唔知係緊張定點,直至參加前既前幾日都訓得唔係幾好。直到去既前一刻理性都係到搏鬥緊。
去到地點後,打俾大佬,途中好多人經過,自己係到諗究竟邊個係大佬。(畢竟個個描述都唔同,攪到我心思思)
說時前那時快,大佬就出現,不過個一刻緊張到我其實唔知做緊咩。
所以大佬一俾左眼罩我,我就戴左,咩都冇諗過。

入到去聽到好多人同我打招呼,大佬亦將我交左俾我既mentor-----Beckett,Beckett係一個好細心同好體貼既人
細心到我驚,唔關Beckett你事。係我太驚生同埋唔慣俾人服侍。
所以你真係好好架(太多人問既問題,我個陣講你好好係真架)

到驗身個陣要呀喬講聲唔好意思。你介紹完自己,我秒唔記得。請原諒我既金魚腦,再三同你講聲唔好意思

Beckett帶左我入房之後,我相信你一定見我硬曬軚咁,
所以不斷同我傾計等我放鬆但耐何自己心理狀態問題,總係覺得好唔好意思。
雖然係咁,不過都好開心可以同你係房傾計。
多謝你讚我係小鮮肉,呢句野我幾耐冇聽過XD
出到大廳,Beckett好細心同我解釋會規,本人係金魚腦,係需要remind下自己D step,好多謝你好耐心咁講解

係期間認識到村上,呀草,Daryl,ONON ,Jovi,Boudica
Beckett同ON ON係咁叫我認識大家架啦,耐何本人比較慢熱,
所以冇咩點同大家傾計,小弟在此賠罪,希望下次同大家可以傾下計(希望我冇咁怕醜啦)

我估唔到自己既第一次竟然會有人邀請,多謝你呀ONON。
你睇人好勁,傾左一陣計已經覺得你好似咩都識,而且好似睇穿左我性格咁。你講既野我會試下架啦。雖然真係好抽象XD
同你傾計她開心,令我愈黎愈放鬆,希望我可以盡早適應到。

我既第一次係冇咩野睇架,因為自己唔爭氣,自己亦唔係D文筆好既人
如果你地睇曬既話,我好多謝亦好抱歉要浪費你地時間去睇呢篇第一次
希望將來同更多人見面亦都希望自己可以係S&B探索到更加多既自己

First
Post time 10-3-2022 21:54:57 | Show the author posts only
Hello Frank :)
Welcome
我係Gill
第一次出活動
緊張好正常
慢慢會習慣架
期待見面

Gill
3Floor
 Author| Post time 10-3-2022 21:59:23 | Show the author posts only
Gillian replied at 10-3-2022 21:54
Hello Frank :)
Welcome
我係Gill

你好呀Gill
希望係啦,驚自己既表現嚇親人
期待同大家見面
4Floor
Post time 10-3-2022 23:09:42 | Show the author posts only
哎呀仔,第一次or動後唔使一定話要好精彩架,當係一個俾自己回憶嘅記錄都得有時傾下計言談之間嘅交流比肉體上嘅接觸更深刻呢

緊張係正常嘅,放鬆自己慢慢適應啦

我地唔會食左你嘅(至少係廳到唔會
之後自己搵食啦親
5Floor
 Author| Post time 10-3-2022 23:20:01 | Show the author posts only
Beckett replied at 10-3-2022 23:09
哎呀仔,第一次or動後唔使一定話要好精彩架,當係一個俾自己回憶嘅記錄都得有時傾下計言談之 ...

我知冇人會食我呀,至少現階段冇
同埋我唔好食
anyway,多謝你
6Floor
Post time 11-3-2022 00:03:36 | Show the author posts only
你好,Frank,小新適應力好強,包你下次唔會硬曬軚,生龍活虎,人見人愛﹗
7Floor
 Author| Post time 11-3-2022 00:17:39 | Show the author posts only
Simpson replied at 11-3-2022 00:03
你好,Frank,小新適應力好強,包你下次唔會硬曬軚,生龍活虎,人見人愛﹗ ...

承你貴言,做小新其實好爽,我都希望做到小新咁
8Floor
Post time 11-3-2022 02:12:20 | Show the author posts only
Frank replied at 10-3-2022 23:20
同埋我唔好食
anyway,多謝你

我想食架,不過知你要慢慢燉先好味.
9Floor
Post time 11-3-2022 07:52:30 | Show the author posts only
蒙眼玩真係記一世

下次開眼就可以主動出擊啦!
10Floor
Post time 11-3-2022 08:37:40 | Show the author posts only
Frank replied at 10-3-2022 23:20
同埋我唔好食
anyway,多謝你

一次嘅表演並不代表甚麼,只要你繼續參與其中,總會有得著,唔好灰心。為你行出第一步而高興
11Floor
 Author| Post time 11-3-2022 10:58:29 | Show the author posts only
OnOn replied at 11-3-2022 02:12
我想食架,不過知你要慢慢燉先好味.

希望到時燉到差唔多個口味岩你啦
12Floor
 Author| Post time 11-3-2022 11:00:44 | Show the author posts only
村上 replied at 11-3-2022 07:52
蒙眼玩真係記一世

下次開眼就可以主動出擊啦!

冇錯,蒙眼真係記一世希望下次做到主動出擊啦
13Floor
 Author| Post time 11-3-2022 11:01:52 | Show the author posts only
Hockey replied at 11-3-2022 08:37
一次嘅表演並不代表甚麼,只要你繼續參與其中,總會有得著,唔好灰心。為你行出第一步而高興 ...

多謝你既鼓勵
希望你都快啲行出你既第一步
14Floor
Post time 11-3-2022 11:15:24 | Show the author posts only
歡迎你Frank~~

希望有機會見到你啦!

唔駛緊張,緊張又好正常、會越來越順利的、大家都好友善的!
15Floor
 Author| Post time 11-3-2022 11:25:01 | Show the author posts only
Nina replied at 11-3-2022 11:15
歡迎你Frank~~

希望有機會見到你啦!

多謝你Nina
大家都好友善,係我自己問題姐
希望有機會見到你
16Floor
Post time 11-3-2022 11:38:24 | Show the author posts only
Hello Frank,我係Jovi呀,
見你縮左響個角度心痛S人啦
當日比較忙無時間同你交流~~
下次有機會啦
17Floor
 Author| Post time 11-3-2022 11:43:54 | Show the author posts only
Jovi replied at 11-3-2022 11:38
Hello Frank,我係Jovi呀,
見你縮左響個角度心痛S人啦
當日比較忙無時間同你交流~~

忙先好呀你忙係正常架希望下次可以同你傾下計

18Floor
Post time 11-3-2022 22:54:28 | Show the author posts only
恭喜成功踏出第一步
19Floor
Post time 11-3-2022 22:59:02 | Show the author posts only
恭喜你 Frank!
20Floor
Post time 12-3-2022 00:23:48 | Show the author posts only
慢熱怕醜嘅同類在此革命尚未成功,同志仍須努力啊~
如果之後你同我都仲未克服到,起碼有我陪你坐角落位哈哈

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

26-4-2024 07:42 GMT+8 , Processed in 0.116425 second(s), 22 queries .