Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1306|Reply: 24
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] Jovi 令人緊張的第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 22-2-2022 18:41:42 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
風味:無糖~~少少泥煤味*

認識SNB是早在6-7年前,聽到大佬的一個訪問,當時已經覺得好有趣,默默地記低網址,加入了”喜好項目”。
但最終因為種種原因,然後再沒有然後~~
一次好偶然既機會,清理”喜好項目”時,再一次見到網站,心諗「不如試一試吧!」就咁膽粗粗咁Register 左。而奇幻既事情準備要發生了~~
有日正在為口奔馳的我,突然收到一個text
「午安,Jovi?我係Chris」
「Yes,搵我有咩事?」
「妳點知我地存在既?」
「之前一個訪問知道既」
「現在想加入嗎?」
「想架,但唔知自己夠唔夠資格」
「要睇整體,我會比意見你」

然後,滾水淥腳咁做哂大佬叫我做既野,而考題被稱為”係少數女仔咁唔小心”之下勉強過關,
唉~~其實我已經不停咁咪書,只係以我個金魚腦資質有限~~
因為D小意外令到驗身環節一拖再拖,到左驗身當日,心情依然十分緊張,同其他姊妹的情況一樣,
沖左個人生最乾淨既涼之後,大佬化身成醫生咁,而我好似去左做婦科檢查,大佬將小Jovi重新介紹我俾我認識,
而發覺我同小Jovi相處左咁耐,一D都唔了解佢,
反而係大佬提醒我好多野,教左我好多,真係唔該哂呀!感覺咁大個女都好似BB班既階段。

我同大佬講過未試過潮吹,所以大佬話試下幫我達成願望,當大佬好努力的同時,我亦好努力去感受不同位置既感覺,
希望日後可以記住,可惜金魚既記憶始終有限,潮吹既感覺始終尚未掌握,不過真係好興奮,多謝大佬相助。
事後因為極度難為情及過份緊張,應有的禮貌都無哂,對唔住呀大佬~
終於黎到最重要最重要的第一次啦,雖然之前都仲有D波節,
但一句”唔行前一步,就唔會有第二步”就咁報左名啦~~
當日我仍然好勤力咁去做cardio, 仲怕自己水腫減少了碳水的攝入,希望以最好既狀態見大家。
臨出門口之前仲問大佬有咩需要帶。大佬俾個眼罩我時,我就執拾好行裝,戴好眼罩,準備出發!!

首先大佬將我好小心地交俾我既Mentor Dino,佢帶我坐低左,各人就好熱情咁介紹自己,
因為蒙眼,只能聽到聲音既方向將個頭擰來擰去,亦只能用招牌式既傻笑做回應,之後Mentor就帶左我入房了。

Mentor好細心咁幫我除哂D衫帶我去沖涼,但我完全無尷尬既感覺(講返我都覺得有D無恥)
不過好似哥哥幫妹妹沖涼一樣咁自然,有一種好親切既感覺。我話覺得凍,Mentor就好細心咁幫我調較水溫,
最後Mentor仲抱我落床,幫我著好D衫,佢仲話好耐未試過幫新人行新人禮,我感覺真係好榮幸呀!
等大佬再次驗完身之後,大佬問我會唔會想同Mentor玩下,我話如果Mentor唔介意的話當然可以,
咁樣我就蒙住眼再次等待Mentor黎我身邊啦~~
Mentor-Dino
Mentor入返房之後,就好溫柔咁錫我每一吋肌膚,又手口並用咁去觸碰我最敏感位置,
令原本已經好濕潤既小Jovi更加濕潤,而我已經不由自主的WeWa鬼叫,之後就進入戲肉啦~~

Mentor領導我嘗試左不同既姿勢,令我尤如無帶眼罩一樣自如,
期間Mentor可能工作疲憊而且太耐無主持新人禮表示自己好緊張(其實我都好緊張架),
令我有幸反客為主,為他親吻最敏感既部位,然後Mentor重槌出擊,
床板撞落牆壁既聲音同我叫聲節奏一致,達到大家最興奮既狀態
完事後大家稍作休息,Mentor又好體貼咁同我一齊沖涼後踏出房門。

到了大廳,大家都好熱情再次自我介紹,可惜我個金魚腦仲停留在之前興奮的畫面令我一個人名都記唔到,
叫我講一次大家既名時簡直啞口無言,只好低頭以笑遮醜,
還記得有個人俾左對拖鞋我,令我對腳無咁凍(這是尋人啟事),希望下次見到多謝一下。
Mentor繼續覆行佢既責任,同我講解會規,願望紙等。
正值主題「湯丸之夜」,大佬為我遞上一碗好好味既湯圓(正呀~~為左個肚腩細D無食飯就黎)多謝大佬既安排呀!
最後Mentor仲要驚我怕醜查問我希望誰是下一位對手,我講左2個人名之後,Mentor就好似爸爸咁送我出嫁,交俾下一位對手了。
好多謝Dino,你好似一位親人一樣的體貼入微,令我響一個陌生既地方都無咁尷尬,感謝你既付出。
Kobi:
在來活動之前,大佬叫我睇多D人地既第一次熟習流程,
但係我這些劣等生點會咁做呀,只係睇左几篇就胆粗粗咁返學啦~~
其中一篇係Kobi既,所以令我印象好深刻,響陌生的環境下同一個印象熟悉既人一起,應該令到自己唔會太緊張,
點知一入房,見到一堆燈飾,就借意去玩燈唔敢直望Kobi,
而然,Kobi就不停咁同我傾計去舒緩大家緊張既局面,
後來得知Kobi原來也是第二次出席活動既人,感覺同level頓然輕鬆好多,
Kobi好體貼讓我有一個好舒服既經歷,仲不停讚我令我紅都面哂
多謝你真心既傾談,大家要一起努力一起進步呀!
Jax:
當和大家坐在廳煲劇時,大家都默不作聲,坐在一旁的Jax,被大佬催促去照顧我,
但我不想太勉強人就直問:「會唔會係勉強了你啊?」
而佢就伸出手向我邀約,把我這個還未完全融入活動的人帶入房,
而背後就繼續聽到大佬話佢係「捕蠅草類男士」,仗住可人的微笑,不動如山咁等候獵物降臨(省略一千字)~~

入到房,我第一次敢直視對手了,同Jax傾左几句我就忍唔住錫左佢一下,
亦都迎來Jax積極既回應,感覺黎得好自然,然後大家都互有攻守,
最後我還是臣服在Jax之下,大家一齊得到滿足
好喜歡同Jax互動既感覺,亦都好感謝你。
一齊沖涼既時候,仍然在交流對性既心得同期望,
我好喜歡這樣正面的交流,直接不用掩飾,下次有機會我地試試吧。
當日除了以上男士我想多謝之外,還有阿喬,我見到你之後第一句就話”好靚女呀”而且陪我一齊睇電視,減少尷尬,希望下次可以傾多D 計啦。
仲有Day,最後你同我講因為有事所以無法邀請我,但我個時唔知點解尷尬症上身,低著頭唔敢回應你,唔好意思呀,有機會下次見面再邀請啦~~
仲有Rio,村上,Simpson,Pollux,Boudica,Belle,Coffee, Nina希望下次可以同你地傾下計交流下,
首先希望可以認到你地個樣先(面盲症加金魚腦既劣等生真係唔知咩構造)

最後要講聲對唔住既,雖然大佬已經提過我離開之前要給每個人一個擁抱,
但因為怕醜、尷尬等種種原因,無同在場的朋友一一擁抱道別,真係好唔好意思呀~~
下次我會一一補數a big hug with a kiss ok??
*唔鍾意泥煤味既人會覺得似醫院的消毒藥水味

First
Post time 22-2-2022 19:57:54 | Show the author posts only
咁凍嘅天氣都唔食飯,真係心痛死人
讚美嘅說話係真心嘅,相信在場男士見到同我講嘅都會係一樣;
大家都係同Level,一起為upgrade努力吧
我會嘗試了解吓你嘅星座
3Floor
Post time 22-2-2022 20:33:40 | Show the author posts only
歡迎歡迎,你進門的一刻,眾位都嘩的一聲,可見你吸引力非凡﹗
『床板撞落牆壁既聲音同我叫聲節奏一致,達到大家最興奮既狀態』
雖然我唔喺房,不過都感受到,話說我同一位會員分享,點解會有拍拍聲?個聲音同套劇個背景唔配合,我再留心先知原來係由房裡傳出嚟
有DINO前輩做你MENTOR真係好,我感應到有打樁機級既撞擊力,難得有『大家最興奮既狀態』
4Floor
 Author| Post time 22-2-2022 21:05:49 | Show the author posts only

RE: Jovi 令人緊張的第一次

kobi replied at 22-2-2022 19:57
咁凍嘅天氣都唔食飯,真係心痛死人
讚美嘅說話係真心嘅,相信在場男士見到同我講嘅都會係一樣;
...

有湯圓食就得架啦,我仲要食左2碗
各花入各眼啦~~你講到咁我驚其他男士見到我會失望呀
5Floor
Post time 22-2-2022 22:51:52 | Show the author posts only
歡迎你呀,希望下次可以同你傾多D,向你請教運動心得
不過你都應該會好忙唔得閒酬我

6Floor
Post time 22-2-2022 22:54:46 | Show the author posts only
歡迎妳Jovi,都好快出篇第一次啵
睇妳係壇留言,同妳的第一次,感覺妳都幾平易近人呀,第一次出活可能未太放鬆自己都唔出奇,希望妳慢慢適應我地既文化呀,期待有幸見面

7Floor
Post time 23-2-2022 00:16:28 | Show the author posts only
恭喜Jovi!
睇嚟 Jax 師兄真你好靚仔
8Floor
 Author| Post time 23-2-2022 11:36:56 | Show the author posts only
Simpson replied at 22-2-2022 20\"\"
歡迎歡迎,你進門的一刻,眾位都嘩的一聲,可見你吸引力非凡﹗
『床板撞落牆壁既聲音同我叫聲節奏 ...

果然係俾人聽到呀(尷尬一萬次~~)
我都好榮幸有Dino做我Mentor(不過唔係因為打摏事件)
多謝你既讚美呀~~好開心會既男士都咁識氹人既
9Floor
 Author| Post time 23-2-2022 12:09:58 | Show the author posts only
Daryl replied at 22-2-2022 22:54
歡迎妳Jovi,都好快出篇第一次啵
睇妳係壇留言,同妳的第一次,感覺妳都幾平易近人呀,第一次出活可能 ...

有野未做完,硬係心掛掛,而且見到好多人都寫哂,所以文筆唔好都想快快搞掂佢~~
第一次表面好似唔緊張,但內心總有D怯架~~好驚做得唔好,又好驚做錯野~~~
希望下次會淡定D啦,期待下次見到你呀
10Floor
 Author| Post time 23-2-2022 12:38:59 | Show the author posts only
Boudica replied at 22-2-2022 22:51
歡迎你呀,希望下次可以同你傾多D,向你請教運動心得
不過你都應該會好忙唔得閒酬我{:titter: ...

請教就唔敢當架~~大家交流下啦~~
其實我都好想同女士交流多D架~~
11Floor
 Author| Post time 23-2-2022 12:43:21 | Show the author posts only
Leo replied at 23-2-2022 00:16
恭喜Jovi!
睇嚟 Jax 師兄真你好靚仔

Jax 靚仔就唔在講啦~~
其實個個男士都有過人之處架~~
我感覺好幸福呀
12Floor
Post time 23-2-2022 15:00:37 | Show the author posts only
Jovi replied at 22-2-2022 21:05
有湯圓食就得架啦,我仲要食左2碗
各花入各眼啦~~你講到咁我驚其他男士 ...

我有留意到,
仲知道你第二碗唔係食湯圓添
13Floor
Post time 23-2-2022 16:17:24 | Show the author posts only
可以睇得出你為左你既第一次都準備唔少
14Floor
 Author| Post time 23-2-2022 17:31:56 | Show the author posts only
阿蔥 replied at 23-2-2022 16:17
可以睇得出你為左你既第一次都準備唔少

係呀,我好重視這個第一次,希望可以俾人好既印象,亦都希望俾自己有美好既回憶
15Floor
Post time 23-2-2022 22:15:38 | Show the author posts only
冇錯呀 我都鐘意多D交流 試下唔同嘅嘢嘛 haha
16Floor
Post time 24-2-2022 11:51:23 | Show the author posts only
Welcome jovi! 3 rounds ! Good start r
17Floor
 Author| Post time 24-2-2022 12:46:48 | Show the author posts only
SunnyB replied at 24-2-2022 11:51
Welcome jovi! 3 rounds ! Good start r

Thank you~~ looking forward to meet you in event!!
18Floor
 Author| Post time 24-2-2022 14:54:25 | Show the author posts only
Jax replied at 23-2-2022 22:15
冇錯呀 我都鐘意多D交流 試下唔同嘅嘢嘛 haha

我參加活動都係想可以多D交流,增進知識架~~
19Floor
Post time 24-2-2022 21:21:32 | Show the author posts only
Hello Jovi
歡迎你
我係Gill :)
期待同你見面
希望你喺度搵到你想要嘅嘢

Gillgill
20Floor
Post time 25-2-2022 16:54:41 | Show the author posts only
Congrats Jovi
尷尬癌嘅嘢一開始大家都會
Member們全新都係好人好nice架~~
過多兩次你就會慣
Enjoy~~~~
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 20:30 GMT+8 , Processed in 0.100171 second(s), 22 queries .