Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 1982|Reply: 54
Collapse the left

[Sky Team] kobi ~ 震撼的第一次

[Copy link]
Post time 13-2-2022 00:32:28 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
加入這個大家庭,一定都會分享自己的第一次.......

做咗N年人,一定有好多第一次的…….
是盲目的?
是錯誤的?
是甜蜜的?
是瘋狂的?
是美好的?
是痛徹心扉的?

每一次都唔同,但總會是難忘的,您認同嗎?

開場白講完,
係時候講自己嘢;

長氣文慎入,小弟文筆有限,請各位多多包涵;

近半年夜晚有聽YouTube嘅習慣,因為用眼睇電話太多,
臨瞓前我都會用聽的,有時係音樂、有時係清談節目,幫助入睡;

直至有一晩,係緣份將我與SnB連接上;
唔知點解聽咗一個名為「齋傾唔做」嘅節目,主持帶動一位充滿男人味嘅聲線,分享香港的sex party……..
我即時成個醒晒,無知嘅我冇諗過香港竟然會有這類型的組織,
腦裏面即是幻想過往睇日本愛情動作片嘅情節,小kobi亦即時表示認同;
(黎醫生語錄:「身體最大嘅性器官係你個腦」)

嗰刻嘅我忘記咗自己有幾攰,亦將自己聽日嘅工作拋諸腦後,同小kobi一齊仔細收聽這個節目;
我哋以為將會出現一系列用言語表達嘅荒唐場面,海綿體充血嘅程度已經去到99%,戰爭亦將會一觸即發;
但,沒有想像到分享嘅內容出乎我意料之外,再一次清楚自己的無知……
(Chris語錄:「男人係動物性的」,絕對正確)

節目分三集,我一次過聽完;會長大人Chris除咗分享辨會嘅點滴及所見所聞外,
亦有分享會內嚴謹嘅制度,亦竟然會有面試及測驗???
Oh my God……..我學生時期所有嘅測驗同埋考試,差唔多都未試過合格,
讀書時期嘅我人頭豬腦、每日都係浪費青春同埋好似碌葛嘅;
我即時就好似俾人推左入雪櫃咁,細佬亦失望地打道回府;
我哋正以為會係一場歡喜一場空嘅時候,會長大人講咗一句:「定怎樣的規矩就會收怎樣的會員」;
我即時恍然大悟,原來定嚴謹嘅規矩嘅目的唔係為阻撓人,而係為咗保護參加嘅人;
真的用心良苦

之後就到思想掙扎嘅時候,
擲公字試過、搣花瓣試過、數地下階磚亦試過,我甚至跟我最要好的兄弟商量(放心,他可以守口如瓶);
亦冇一個清晰嘅答案比自己應該點樣,忐忑嘅心情維持左一個星期……

想參加是因為知道自己好想見識一下,人一世物一世,想做就應該去做,
不希望自己留下遺憾,呢幾句係我近年嘅座右銘;
但卻步嘅原因亦清楚自己未必符合會內的標準,對自己的身形外貌及其他方面亦沒有自信…….

最後多謝一位參加過毅行者100嘅朋友分享經歷,明白對手從來都唔係別人,而係自己;
無需要同冠軍人馬比較,最緊要盡自己最大能力去做;

所以就的起心肝,上網,熟讀會規,為自己測驗做準備;
之後覺得有點奇怪,點解過了一星期我還沒有收到激活電郵?
是我不懂得操作會網?還是其他?
電腦知識小學程度的我膽粗粗地發email去問?
原來我登入名稱唔合格,所以不被接納……,當時真係有啲失望

幸好會長大人的一句「如有心參加,請細心閱讀註冊須知,並從新註冊。」令我再次燃點希望

再一次登記後,終於能成為SnB的壇上見習生;

由於有重複聽會長大人在YouTube的分享,知道需要用coins,所以開始於會網內留言,
賺取coins換取參加表格,但我竟然將用coins換取回來的表格咗,
仲一連咗三次,即係coins就用咗,表格冇存底,當時我真係叫咗出嚟,what the ……
又搞到我down左幾日,救命

最後終於完成測驗及問卷的部份,到咗最難衝破嘅環節,
拍照;仲要係拍裸照;仲要係自拍裸照;對於一個唔鍾意被影相嘅人,
要自己為自己拍會規要求標準的相片……..

所有需要嘅都準備就緒,我冇即時發出呢個email,刻意比自己沉澱一下,
決定比三日時間自己,問清楚自己係咪真正決定入會;
但第一日全日同第二日上午我都十分期待快啲過為自己所定嘅三日限期,
答案顯而易見,所以第二日晚上我就發出這個email了
(事後發現自己好「立」)

跟住的過程就比較順利一點,由補發資料、電話確認、驗身等都在預期內完成

終於終於等到參加活動當日,我比活動時間早兩小時到達地點附近,自己想早一點完成用膳,
亦吃得比較少,希望盡量可以收埋個肚腩(自欺欺人mode);
之後玩一下手機遊戲、仲四處散步,以為可以放鬆心情(繼續自欺欺人mode),
事後發現自己做所有事也是徒然…….

在倒數參加時間前15分鐘、10分鐘、5分鐘,我一直在等待指示;但,電話竟然無響…….
之後到了參加時間後5分鐘、10分鐘、15分鐘…….
心裏千百萬個想法浮現,難道係騙人集團?難道我最後被取消資格?難道……?
內心一路交戰,情緒一路起伏……..

最後發現電話調校了[不被騷擾模式]……..(接近崩潰)

遲到半個小時,可想像得到我的狼狽……..

大佬James給我的感覺十分穩重,感覺像學校的訓導主任一樣,
而我就像一個遲到嘅學生,只能夠死死氣地緊隨其後;

說時遲那時快,到咗門口;大佬給我眼罩,蒙眼,漆黑一片的一刻,
才深深體會到,以為自己頗有閱曆、見慣大場面的我,出現如在北極沒穿衣服一樣的抖震……..

亦冇想過自己的第一次是如此的………震撼

當時感覺係呼吸困難、胸口鬱悶、壓力由外到內再由內到外,
在現場嘅師兄師姐就會感受到,因為我雙耳通紅,緊張嘅情緒全寫喺臉上…….

曾經同大佬事前一日分享過心情,大佬話這「如同初戀的約會」;
但,可能我真係太out,乜而家嘅初戀約會係咁嫁;

入門後,可能我太緊張,全身發熱,所以感覺十分溫暖,
聽到很多人打招呼的聲音,大佬很快就將我的手交比記起當天最重要嘅人--OnOn

多謝大佬安排一個聲線溫柔嘅mentor俾我,OnOn 嘅細心同埋體貼令呢個已經僵直嘅新人稍為安心一點,
聽到大家刻意留咗套房給我,多謝你哋;OnOn小心翼翼地帶住我行,一步一步帶我入沖涼房;
沖涼,我對上一次有人服侍我沖涼已經唔記得係幾時

到驗身,OnOn都全程拖着我手,想盡量令我放鬆,多謝妳;
但我當時除咗小kobi外,全身也是僵硬及抖震的,我相信妳都感覺到;

之後開始戲肉嘅部份………..

身體接近冰點嘅我,感受到細緻的雙手在我身體上游動,之後開始用嘴、
用身體,希望可以試圖溶化眼前這僵直的男子,硬化某件物體,但……….

之後OnOn幫我除開眼罩………
當對眼慢慢接觸光線,可以清楚睇到OnOn嘅時候,我精神為之一振;
我人生的第一次,我嘅mentor竟然係…..
竟然係我最喜歡的類型;
當時真係想大叫出嚟,好似中咗六合彩頭獎咁樣;
上天真對我不薄;
(再次多謝大佬嘅悉心安排,請受小弟一拜)
但,我興奮嘅狀態維持唔到10秒……..
之後………
我嘗試盡力投入,手口並用,
OnOn亦提示我應該可以點樣做,
但係我始終冇辦法控制到自己,身體亦還原番最開頭嘅狀態………
實在太太太失敗………

之後沖涼,我竟然無恥地等待OnOn幫我,一點風度都冇攞出嚟;真係要拖出去打………
(出現左十萬個內疚)

之後就步出大廳,認識大家

大佬指示我需要先清楚會規,所以又要麻煩OnOn服侍我呢個抖顫中嘅麻煩人……….

我以為個情況會好似join電訊公司合約咁,需要認真及細心了解;
冇諗過OnOn竟然坐喺我大髀上解釋俾我聽,真係好窩心;
連講解會規嘅時間,妳都好了解我嘅情況,用呢個辦法希望令我盡量放鬆;

千萬個感恩係我嘅mentor,好想大大力咁kisskiss妳;

事後得知妳係SnB公認其中一位最好的對手時,我更加想搵窿捐………

OnOn,妳事前事後對我講過嘅說話(尤其係一段妳講過三次嘅說話),我會緊記,再次衷心多謝妳;
還有,其實我有樣嘢想問吓妳,我會下次親眼見到個問題嘅時候再問過妳的;
(明就明,唔明就黎明la)

整個大廳融洽嘅氣氛,大家都有講有笑;雖然我有啲格格不入,但都感受到大家嘅歡樂;
聽到房內刺激興奮嘅叫聲,就好似有聲無畫嘅動作片,令人想入非非…….

多謝綽約多姿嘅Nina幫我「過冷河」,同你傾偈令我再加深了解SnB,
但感覺還未穿夠衣服嘅我過程仍然繼續發抖,極差狀態底下應該唔會比到好印象你,請多多見諒

多謝shirleyX,村上,fallen,daryl陪我玩啤牌,盡量令我輕鬆一下;
我要解釋其實我唔係什麼啤神,單核CPU嘅我當時只能夠專心去玩,身心並不能再做再想其他嘢……..

多謝Boudica,Rio喺梳化度陪我傾偈,你兩位分別有一啲說話對我嘅幫助好大好大的

其餘只有一面之緣嘅大家,希望下次有機會再交流(原諒我記唔到名)

最後當然係多謝努力維繫呢個大家庭嘅會長大人及大佬;你哋堅持嚴謹嘅會規令大家都安心;
記得你喺節目話,見到你嘅會員開心你會好滿足,十分感恩,多謝多謝多謝你地

這段時期大家都身處香港,實在過得好艱難,真心希望呢個大家庭大家都美滿

最後講結尾;

總括嚟講,我這次的第一次是新鮮的
(正面思巧mode)

而這個第一次我是期待的
more than sex here you can get

Post time 13-2-2022 00:55:39 | Show all posts
依?我近幾兩個月睇左好多篇文發現左一樣...............
恭喜恭喜﹗你真你千挑萬選既男會員﹗睇黎你好有實力﹗
第一次真係難忘又難得,下次去電訊公司簽合約會唔會想入非非?
Post time 13-2-2022 01:36:59 | Show all posts
恭喜你Kobi兄,踏出左重要而難忘嘅步,我想日後嘅體驗將會更精彩。眼見你同我差不多時間認識S&B,而家已經踏出左一大步,內心都好滾動,希望我亦可以跟隨Kobi兄你,係不久將來同大家見面
Post time 13-2-2022 01:48:11 | Show all posts
我覺得你既所有野都好正常
俾我係你應該更加不堪
Post time 13-2-2022 08:30:50 | Show all posts
Frank replied at 13-2-2022 01:48
俾我係你應該更加不堪

面對新環境、新事物,自然令身體有強烈衝擊使表現有異於平時,其實正常不過,相信大部份師兄都識過。只要適應下,雄風好快再現

能夠行出重要一步,先至係最方重要,失敗唔緊要,最緊要有改進機會嘛
Post time 13-2-2022 11:05:17 | Show all posts
歡迎你啊Kobi,好認同亦好感受到最大的阻礙其實係自己。心態真係決定境界的,你肯去試就會找到辦法。
OnOn肯定是好mentor,有冇打大佬feel呢?唔好介意一次半次的表現,正如我寫俾我mentee Rapunzel的一句話:第二次會比第一次好,第三次會比第二次好,共勉之!
Post time 13-2-2022 13:26:19 | Show all posts
welcome to the club kobi 師兄。Don't worry about it. It happened to me before as well. Just relax and enjoy the moment. Don't try to force it.

Have fun and explore!
 Author| Post time 13-2-2022 14:32:46 | Show all posts
Simpson replied at 13-2-2022 00:55
依?我近幾兩個月睇左好多篇文發現左一樣...............
恭喜恭喜﹗你真你千挑萬選既男會員﹗睇黎你好有實 ...

師兄你誤會了,我認同你話我係幸運嘅一個,

但我係全場男仕中最差嗰個,
但只限當晚,因為我相信我下次會比今次好

Author| Post time 13-2-2022 14:33:56 | Show all posts
Hockey replied at 13-2-2022 01:36
恭喜你Kobi兄,踏出左重要而難忘嘅步,我想日後嘅體驗將會更精彩。眼見你同我差不多時間認識S&B,而家已經 ...

大家都要加油,
為自己嘅性福努力
 Author| Post time 13-2-2022 14:34:55 | Show all posts
Frank replied at 13-2-2022 01:48
俾我係你應該更加不堪

人生嘅第一次只有一次,
係好難忘㗎
 Author| Post time 13-2-2022 14:36:31 | Show all posts
Solar replied at 13-2-2022 11:05
歡迎你啊Kobi,好認同亦好感受到最大的阻礙其實係自己。心態真係決定境界的,你肯去試就會找到辦法。
OnOn ...

Solar兄,只能夠同你有一面之緣,實在可惜
有機會要同你傾吓計,
俾我學下野
 Author| Post time 13-2-2022 14:38:14 | Show all posts
Luigi replied at 13-2-2022 13:26
welcome to the club kobi 師兄。Don't worry about it. It happened to me before as well. Just relax an ...

收到收到,
第一次係真係難忘啲,
成晚都冇瞓過,
不過我明白你意思的,
多謝你的鼓勵
Post time 13-2-2022 22:57:13 | Show all posts
歡迎你呀Kobi,好高興有機會同你傾偈
如果我講嘅說話對你有幫助就太好啦(雖然我唔係好記得我講過D咩

Post time 13-2-2022 23:22:35 | Show all posts
見到kobi 你個post,我覺得我都要加油呀
Post time 14-2-2022 00:30:52 | Show all posts
恭喜晒kobi!
終於出第一次啦
希望呢個第一次可以為你嘅人生帶黎正面嘅impact!
Post time 14-2-2022 18:53:47 | Show all posts
kobi情人節快樂!至叻係你啦。快手快腳搞掂曬手續然後還出埋動後!行動迅速,比叻你!
Post time 14-2-2022 18:56:11 | Show all posts
Jovi replied at 13-2-2022 23:22
見到kobi 你個post,我覺得我都要加油呀

新年快樂!甘你要嗱嗱聲遞表啦,go go go唔比拖拉!等你啊。
Post time 14-2-2022 20:07:15 | Show all posts
左輪 replied at 14-2-2022 00:30
恭喜晒kobi!
終於出第一次啦
希望呢個第一次可以為你嘅人生帶黎正面嘅impact! ...

咦 駛左身喎
下次見啦
Post time 14-2-2022 20:08:47 | Show all posts
唔駛劣既 enjoy yourself la. 大家既包容度都好高嫁
Post time 14-2-2022 21:12:01 | Show all posts
村上 replied at 14-2-2022 20:07
咦 駛左身喎
下次見啦

哈哈無錯,希望以後有機會見到各位師兄師姐
傳授幾招比小弟

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 18:23 GMT+8 , Processed in 0.098327 second(s), 23 queries .