Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 2966|Reply: 39
Collapse the left

[Ocean Team] Coffee的新人禮

[Copy link]
Post time 6-2-2022 16:36:02 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
方便理智登場, 再次備註:
【  】: 內心活動
"  ": 對話內容
'  ': 另有意思, 大家看穿不說穿.

原本打算用盡一個月的期限才參加第一次活動, 但大佬的督促及催促下, 更改行程.
經過錯誤註冊一事, 在確認參加後不斷爬帖, 告誡自己要避免出錯誤.
結果, 一入門口就壞事了...

當晚, 提早到達場地, 向大佬報告行蹤, 再次閱讀詳細地址.
上樓, 開門.
入眼是正常的聚餐場面, Dino一照面就親切地自我介紹.
大佬快步走到門口, 說: "你點解入黎? 面向牆. "
我: "對唔住. "
低頭, 轉身, 入牆角, 手掩面, 一氣呵成做完.
【理智大笑道: "蠢...到樓下仲記得電話報告, 上到樓淨記得開門..." 】
就此, 我的新人禮又在錯誤中開幕...

村上
第一印象: 聲音帶點壞壞的感覺, 大手溫暖而乾燥.
"你好, 我係你嘅mentor, 村上...帶好眼罩可以轉身...我依家捉住你雙手, 帶你入房..."
緊握著手, 穿過餐桌, 一步一步進入浴間.
村上: "要唔要一齊沖涼? "
我搖頭, 道: "唔洗! "
雖然想獨自梳洗, 但人生路不熟, 還是依靠村上的幫助, 又羞怯又尷尬在他面前脫下所有衣服及沐浴.
【雙手合十, 心想: "麻煩你啦, 不停走出走入, 掛衫, 搵毛巾. "
【理智: "知道麻煩人就記得一陣好好表現. "】
沐浴完安坐在床邊, 肩上披著毛巾, 等待驗身.
聽到有人開門入房, 然後被抱著頭詢問: "驚唔驚? "
原來是大佬.
答案不用說, 輕顫的身體已經代答.
臥下床, 被大佬檢查私處, 一本正經的驗身.
但下一刻驗身變成撩撥.
【心想: "大佬, 我唔覺得緊張感轉飢餓感, 係一件好事..."
【理智在旁, 涼涼地說: "舒服就舒服, 唔好轉移話題...】
飢渴之下, 被詢問是否願意跟村上來一次親密的接觸, 自然回答..."好"

第一次詢問眼罩是否脫下...
"要唔要除眼罩同我做? "
"...唔要"
"趴低. "
俯臥床上, 感受大手輕撫, 滑過身體各處.
經過敏感點時, 身體不自主地輕顫.
坐起來, 互相親吻著, 感受大手的回饋, 用唇舌回應.
仰臥在床, 私處被舌頭或輕或重地呵護, 迎來新人禮的第一次高潮.
平復後, 反客為主道: "我都用咀服侍你?...只用舔..."
用唇描繪著龜頭的形狀, 用津液濕潤前端, 用舌淺淺在冠狀溝徘徊.
大佬再次入房, 道: "仲有15分鐘, 可以試下doggy喎. "
【我: "有d體會到街市有人問檔主, 某食物可以點煮的對答中, 食物有何感受. "
【理智道: "睇開d...大家係互食, 最多咪交換食譜. "】
仍然時間不多, 該上主菜了.
第二次詢問眼罩是否脫下...
"最後一次問, 要唔要除眼罩呀? "
"...唔要"
"諗得好認真喎."
【我: "矇著眼玩得今次, 之後都係開眼玩. "】
'小村上'頂住門戶, 開始進入.
即使唇舌探測過, 進入時都帶點心慌.
幸而村上細心地減慢進入, 來給我適應.
'小Coffee'逐分被擴張, 矇著眼, 插入的快感被想像放大.
整個的進入, 解開聲帶的封印, 呻吟聲不斷溢出.
一次又一次的碰撞下, 叫聲越收不回來, 似是要跟床架的搖擺聲比個高低.
完事後, 眼罩被脫下.
村上: "重新自我介紹, 我係村上. "
【我: "哇~ 真係人同聲一樣, 雅痞一名. 加埋帥氣的壞笑...心臟有d受唔住" 】
努力調整表情, 面帶微笑: "你好, 我係Coffee. "

聊天>>正經沐浴>>briefing>>出房>>認識大家>>briefing>>
【理智再次爆料: "唔好以為你唔講, 當時在場嘅各位就忘記你自爆自己, 面盲又無記性. "】

大佬取出一張有一大篇文字的mentor講稿.
大家亦圍住村上進行briefing大會...
多謝史力奇, 耐心地拆解及解說會規的深層意思.
多謝喬, 你穿的純黑旗袍, 令人...目不暇及. 設計貼身, 勾畫玲瓏有致的身姿;
下擺誘人, 剛剛好的長度, 描繪出美腿的修長, 翹臀的弧形;
黑色帶暗紋的面料, 點出神秘高冷的氣質, 同時與白淨的肌膚做成對比...
【理智扔出紙巾, 說: "嚟...一張抹一抹口水, 另一張塞一塞個鼻, 以免萬一. "
【我推開紙巾, 說: "唔洗, 血條已清, 麻煩復活我. " 】

briefing結束後被村上問上有無'願望'想達成, 可惜記憶有限, 只記得兩位名字, 村上行動十足地幫助張羅.
期間, 多謝Day跟Pollux的關心及交談.

如廁後, 被大佬攔截詢問有無其他'願望'.
腦內人名表未建立的我決定...
"大佬, 隨你意思. "

Jax
第一印象: 溫柔, 靦腆, 規矩的小男孩. 面對面會不自覺地姨媽笑
大佬為我跟Jax互相介紹, 再次遞出食譜: "可以試下後入, 口交都唔錯..."
【理智重述: "睇開d...羞恥線再放低d..."】
房間只剩下兩人, 坐在床邊.
聽Jax細語地詢問, 又輕聲地聊天.
身體慢慢地接近...親吻...
只有唇與唇交疊纏綿, 感覺有點拘謹而又被重視.  
雙手替代言語, 交流彼此未語之意, 愛撫每一寸的身體.
赤裸相見,身體交託予Jax, 感受對方帶來的一次一次高潮.
然後反轉立場.
到我以口服侍, 不時抬眼觀察對方難以自持的表情, 享受對方被自己撩動時產生的滿足感.
可惜太重視前戲, 未到進入的時刻就要離開.
臨出房, 再一次擁抱, 期待下一次的到來.
"Jax, 以後多多指教. "

大佬 + 史力奇
正當收拾行裝時, 被大佬一手抱起, 倒在床上, 關心新人禮的一切.
而作出簡單匯報道出'小Coffee'被到訪一次時, 大佬把我壓住, 中止匯報.
大佬強勢地吻著, 大手翻起身上僅有的上衣, 挑逗胸前的小豆點, 強烈地帶起我體內的慾望.
大腦尚在"為何打斷報告"的問題上糾結, '小Coffee'就被狠狠地侵入.
【回想大佬進攻前一刻的匯報, 我不合時宜地想到: "世上有一種飽, 叫作大佬覺得你未飽..."
【理智亦跳出來, 說: "啱啦! 清醒d! 你要走啦! 堅持住! 不為美色所惑! "】
斷斷續續地表明走的決心, 身體卻十分誠實地...濕透了.
一連串的更換體位, 一邊抽插, 一邊逐步推入浴室, 面對鏡子.
在窄小的空間被抽插, 鏡子反射出自己充滿慾望的裸體.
最終受不了, 求饒了.
我: "唔得啦..."
對'小coffee'揉搓幾秒, 大佬: "下面出曬水喎...跪低...含住..."
沖洗後的陰莖放到面前, 順從地用口服侍.
再次跪臥床上, 從後被插入.
大佬: "要唔要試下二穴同進? "
我: "...我唔知. "
聽見大佬邀請人加入, 隨後史力奇坐在我正前方.
第一次同時面對兩人, 穩住被碰撞的身體, 單手扶起眼前的陰莖, 輕輕舔著, 含住.
跟隨抽插的節奏, 加快吞吐的速度.
但過於快速的撞擊, 令我擔心會不小心傷到人.
因此轉移目標, 舔啜莖身.
隨即, 自己亦被轉移, 與史力奇一對一.
一身精練的肌肉, 四目相對, 配合認真的面容, 剛陽氣十足.
剛進入已經有被征服的感覺.
更挑戰羞恥度的是, 眼見史力奇沾濕指頭, 向下探...視覺上, 性感至極.
當手指探到陰蒂上, 尚未輕揉, 身體已是觸電般, 彈跳一下.
史力奇俯下身時, 雙腳纏上他的腰身, 渴望更多刺激.
床架不勝負荷地發出抗議聲.
多謝, 史力奇在完事後的照顧及收拾. 你的風趣都有緩解我的尷尬.

離開的時刻到了.
臨走前與各位男參加者擁抱, 趕著要走, 遺憾未能充分感受這份溫馨.
另外, 我都想跟女參加者擁抱.

Post time 6-2-2022 20:07:17 | Show all posts
不斷思索…「雅痞」這兩字是否應該打馬賽克,貼切得有點犯規。
Post time 6-2-2022 20:18:36 | Show all posts
Congrats your first time!!! 好好睇的動後,睇到其實你嘅戰鬥力都唔低!
還有好多野可以係S&B試吓
Post time 6-2-2022 20:51:10 | Show all posts
恭喜Coffee!內心活動加埋現實描述好好睇,感覺好似更加了解你嘅經歷咁。相信你一定玩得好滿足,恭喜
Post time 6-2-2022 22:31:06 | Show all posts
好精彩既新人禮﹗先有村上前輩既帥氣開場,最後有會長大人壓軸一擊,即使你有幾餓都冇問題,一定飽到上心口
Post time 6-2-2022 23:13:11 | Show all posts
恭喜coffee進行左新人禮,你寫得好好呀
完全感受到理性同情感既大對決
希望你下次可以完全享受
Post time 7-2-2022 00:12:04 | Show all posts
Welcome coffee ! Hope to meet u soon ! 2 holes at a time ! A breakthrough experience !
Post time 7-2-2022 01:21:58 | Show all posts
恭喜coffee,
成段文章每個字都睇得明,
係唔明你形容村上師兄為「雅痞一名」是什麼意思?
加上大佬上面的留言,
更加令我好想知道
Post time 7-2-2022 03:23:32 | Show all posts
kobi replied at 7-2-2022 01:21
恭喜coffee,

響呢度唔方便解釋喇,你要自己親身去感受你先明,總有機會遇到呢位師兄既。
 Author| Post time 7-2-2022 14:33:03 | Show all posts
kobi replied at 7-2-2022 01:21
恭喜coffee,

雅:正規的,標準的;美好的,高尚的,不粗俗的
痞:
惡棍,流氓
根據字面意思, 自行組合. 當然, 最好跟本人交流一番.

Author| Post time 7-2-2022 14:41:36 | Show all posts
Frank replied at 6-2-2022 23:13
恭喜coffee進行左新人禮,你寫得好好呀
完全感受到理性同情感既大對決
希望你下次可以完全享受 ...

已經非常享受.若果貪心想要更多, 感覺會被老天懲罰.

Author| Post time 7-2-2022 14:43:03 | Show all posts
Chris replied at 6-2-2022 20:07
不斷思索…「雅痞」這兩字是否應該打馬賽克,貼切得有點犯規。

. 我再改改.
Post time 7-2-2022 15:15:26 | Show all posts
Coffee replied at 7-2-2022 14\"\"
雅:正規的,標準的;美好的,高尚的,不粗俗的
痞:
惡棍,流氓

我諗我大概明白,
見到你咁享受,真心替你高興
Post time 7-2-2022 15:16:08 | Show all posts
Coffee replied at 7-2-2022 14:41
已經非常享受.若果貪心想要更多, 感覺會被老天懲罰.

懲罰呢樣野,我相信會內d ching會代替老天做
Post time 7-2-2022 15:16:35 | Show all posts
James replied at 7-2-2022 03:23
響呢度唔方便解釋喇,你要自己親身去感受你先明,總有機會遇到呢位師兄既。
...

收到,
呢度嘅每一位師兄師姐我都會用身心去感受一下
Post time 7-2-2022 15:55:09 | Show all posts
歡迎妳啊 coffee! 第一眼見到妳入屋除鞋動作一氣呵成……仲以為係邊個未見過嘅舊參加者呢!所以即刻打個招呼 haha! Anyway 希望妳會喜歡這裡呀~!
Post time 7-2-2022 16:47:58 | Show all posts
多謝你既新名 我很鍾意

如果張床無咁嘈 效果會更加好
Post time 7-2-2022 23:05:17 | Show all posts
恭喜晒coffee出個真正嘅第一次
一如以往內心戲部份令到成件事充滿喜樂
希望你可以到enjoy到活動!
Post time 7-2-2022 23:52:54 | Show all posts
歡迎Coffee加入!終於等到你寫第一次啦,寫得好好睇!係有心思內容的動後!
我都寫緊同你玩嗰篇架,敬請期待
Post time 8-2-2022 02:21:33 | Show all posts
coffe,好高興能認識您,你進入單位嘅時候,那份自然,真係自然到無人察覺你係需要行新人禮
和大佬與女仕3P,我都係第一次,有您,令我有難忘的一夜
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 01:05 GMT+8 , Processed in 0.107106 second(s), 23 queries .