Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Author: Chris
Collapse the left

2022 摩士公園聊天室<S&B Morse Park> (ChatRoom for everyone)

Close [Copy link]
Post time 2-12-2022 07:23:14 | Show all posts
Daryl replied at 1-12-2022 13:00
我有埋爬文服務添
我最近果次活動出左房過左一陣先發覺我有執返好張床
當晚好開心,恭 ...

要啦,Bookmark埋俾我~成張床行前左添
可惜要早走,無緣見大家嘅英姿
一定係我唔係到鞭策你所以做少左
你因住自己呀,間傷上加傷就唔好啦
你個signature......唔好係到生人霸死地好喎,自己個名又唔改但又唔俾人用

Post time 2-12-2022 07:56:57 | Show all posts
Speedy replied at 1-12-2022 15:45
其實男男女女第一個感覺一定是外貌
未接觸過怎知內涵呢?
未接觸,外觀已經污糟邋遢,怎能有進一步的了解呢 ...

未必好靚但第一感覺乾乾淨淨,有笑容,等等也是內涵呢
Post time 2-12-2022 14:25:32 | Show all posts
ToP replied at 1-12-2022 11:03
你都無睇過咩...

Btw, 聽你叫就夠啦。 我個胸點叫就算吧啦..

「吖~~~~吖~~~~」
叫完。到你叫。

Add post (2-12-2022 14:26):
冇印象睇過你震波喎….. @@
Post time 2-12-2022 14:58:42 | Show all posts
Belle replied at 2-12-2022 14:25
「吖~~~~吖~~~~」
叫完。到你叫。

怕羞

留番見面先
Post time 2-12-2022 14:59:53 | Show all posts
Hershel replied at 1-12-2022 16\"\"
你係咪講家有喜事呀
我睇過呢幕好多次

識野 咁經典
Post time 2-12-2022 16:01:20 | Show all posts
ToP replied at 2-12-2022 14:58
怕羞

留番見面先

你都未復活驗身 幾時搞先
Post time 2-12-2022 16:32:34 | Show all posts
Helen replied at 1-12-2022 23:44
唔止搞笑, 係搞事片黎
我已經搵唔返...差唔多可以睇下,
How to sound smart in your TEDx Talk ...

忍唔住禁左兩個笑,

雖然表面上冇內容, 但我覺得已經帶出唔少隱藏messages haha
Post time 2-12-2022 16:42:14 | Show all posts
Dallas replied at 1-12-2022 20:52
Something that's helped me read more is I started to put in my schedule to read for 5 minutes when ...

5-mins reading, now that's something I've never thought of. Doesn't take much time and something new can be learnt, a brilliant idea indeed. Thanks for sharing.
Post time 2-12-2022 16:44:59 | Show all posts
Silver replied at 2-12-2022 07:56

我覺得靚唔係淨係考慮外表輪廓咁簡單,
就如你所講嘅乾淨同笑容等等都係其中指標去判斷"外在靚" 嘅分數
而內涵係表面睇唔到嘅, 例如談吐, 待人接物, 文化修養等等, 呢方面就真係要溝通交流先會知道
Post time 2-12-2022 16:51:16 | Show all posts
Hershel replied at 1-12-2022 22:18
同埋做人要正面
我覺得如果成日群埋負能量既人
自己個氣場都會變差左

調返轉諗,可以睇成反面教材,知道有啲言行令人唔舒服,就會提醒自己避免

Post time 2-12-2022 17:01:55 | Show all posts
Virgo replied at 2-12-2022 16:51
調返轉諗,可以睇成反面教材,知道有啲言行令人唔舒服,就會提醒自己避免

...

要睇你同那位熟唔熟啦
身邊有個人平時遊手好閒
日日2-3個電話打黎呻 覺得佢既事好似你既事
真係好影響情緒

Post time 2-12-2022 18:26:56 | Show all posts
Dino replied at 29-11-2022 01:54
好啦!唔叫你估.......

不過好明顯唔係我呢~

在這幾天我在會網內到處溜走,在尋找答案的同時看過很多會內的大小事情,當中有甜,酸,苦,辣,這當然甜的是最多,而當中最另我刻骨銘心就是,很久之前有一個介紹本會的報導(3
個所謂主持的女士),短片分成2節,我看了第一節的一半己經無名火起還燒到三丈高,我没看完只是看了3分2就沒有再看(因為火勢實在太大 ),經過這幾天還未有真正一半的深入了解,但

己經感受到嚴格的會規是真的必要,( 有了嚴格的會規:一來是保障入會人的質素,但最重要的是

保障大家的安全,沒有安全的環境做什麽也不會愉快,以上只是個人想法各位不要亂插,要插就插

我一個)   

矇眼的答案我己經知道(知道你不只是叫我去找答案,是想我去了解一下S&B的徃事),答

案我不說出來,就好等你的用心良苦延續下去。( 有缘見到先講 )

感謝 Dino 你的一返心意     ( 大家唔好誤會我地唔係 he he 架)

Post time 2-12-2022 18:39:59 | Show all posts
Helen replied at 1-12-2022 23:24
只可以話每人經歷、遇到過ge人唔同, 會對靚仔靚女有唔同睇法。

面對靚仔靚女, 自己可能講野都會緊張。

我諗唔只係外表 個環境氣場都係
如果有機會見到你地 我都會好緊張
Post time 2-12-2022 21:24:54 | Show all posts
Virgo replied at 2-12-2022 16:42
5-mins reading, now that's something I've never thought of. Doesn't take much time and something n ...

Exactly, doesn't take much time. And you'll probably end up reading for longer. Glad to help  
Post time 2-12-2022 23:42:18 | Show all posts
Helen replied at 30-11-2022 19:56
咁客氣

你有冇D有趣性聞分享下阿?

還未想到有趣性聞,如果妳想到妳發表下,等小弟學吓嘢(交返個波比妳先)
Post time 3-12-2022 00:04:17 | Show all posts
gentle replied at 2-12-2022 16:32
忍唔住禁左兩個笑,

雖然表面上冇內容, 但我覺得已經帶出唔少隱藏messages haha

我睇睇下係到諗...這根本是棟篤笑嗎?
係講者笑緊觀眾嗎?

講者就係講呢D野,
理唔理解, 有幾多理解, 都係睇觀眾自己.

睇頭幾分鐘都估到佢講咩,
值唔值得睇落去真係自己選擇
Post time 3-12-2022 00:06:25 | Show all posts
lucas replied at 2-12-2022 18:39
我諗唔只係外表 個環境氣場都係
如果有機會見到你地 我都會好緊張
...

會內環境氣場唔算令人好緊張,
顏值擔當有不少
Post time 3-12-2022 00:12:22 | Show all posts
sunman replied at 2-12-2022 23:42
還未想到有趣性聞,如果妳想到妳發表下,等小弟學吓嘢(交返個波比妳先)
...

咁樣ga 咩...

近幾日轉涼, 有冇特別想要ga?
Post time 3-12-2022 00:19:46 | Show all posts
sunman replied at 2-12-2022 18:26
在這幾天我在會網內到處溜走,在尋找答案的同時看過很多會內的大小事情,當中有甜,酸,苦,辣,這當然甜 ...

恭喜你想通了!
每個人都會有唔同嘅想法,最重要能求同存異......

繼續努力! 加油!
Post time 3-12-2022 00:48:31 | Show all posts
Silver replied at 2-12-2022 07:56

我覺得外表身形作為第一印象,係有個基本門檻,一般人既標準應該唔會太高,正正常常,乾淨企理就可以,咁先至可以有機會比你展示你既內涵,稍為執一執都叫做有誠意,尊重番人地。

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

31-1-2023 21:12 GMT+8 , Processed in 0.137471 second(s), 17 queries .