Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Author: Chris
Collapse the left

2022 摩士公園聊天室<S&B Morse Park> (ChatRoom for everyone)

Close [Copy link]
Post time 1-12-2022 09:56:21 | Show all posts
Rico replied at 30-11-2022 19:11
我估會上依然有運動高手做到既, 係咪以前個男會員胸肌太"震"撼

(咳咳)講D正經D既野先 ...

「有意識地train 同胸既神經連接到」講就易 XD

我都曾經跟住啲youtube片練念力,即係憑空移動物件嗰啲呢,完全get 唔到要點做。唔知呢度有冇高人~~~
Post time 1-12-2022 09:57:22 | Show all posts
ToP replied at 1-12-2022 07:52
以前有套戲有講.... 不過真係好以前.. 可能我老了

不過我都練到識叫, 有機會可以示範你聽{:lol ...

想問你胸肌點叫法?瓜瓜叫定汪汪叫?

Post time 1-12-2022 09:59:12 | Show all posts
Helen replied at 30-11-2022 12:34
鼓勵下大家, 可能胸肌潮好快又返黎

我地d而家都唔少呀
Post time 1-12-2022 10:42:41 | Show all posts
Helen replied at 30-11-2022 23:57
唔係女着重視覺多D咩...
買衫、買袋、買鞋、買化妝品...
減肥、豐胸、整容...

其實女仔同男仔都著重視覺,所以第一印象好重要,如果一個男仔,佢衣衫不整,有臭味,儀容唔好,無論嗰男仔幾有內涵,幾funny都冇用,女仔第一步唔好話認識,係跟本唔想同佢講嘢....所以男女都一樣
Post time 1-12-2022 11:03:51 | Show all posts
Belle replied at 1-12-2022 09:57
想問你胸肌點叫法?瓜瓜叫定汪汪叫?

你都無睇過咩...

Btw, 聽你叫就夠啦。 我個胸點叫就算吧啦..
Post time 1-12-2022 11:03:58 | Show all posts
Helen replied at 30-11-2022 12:38
你呢個喜好比較特別,
我會介意自己呢個部位.

哈哈。我對女性身體很多的部位都有特別喜好。下次多分享一下。
Post time 1-12-2022 11:09:51 | Show all posts
Hershel replied at 30-11-2022 14:26
食滯左都可能有此效果

不是。不是。不是那種。食多了是整個肚子大。
Post time 1-12-2022 11:35:52 | Show all posts
Virgo replied at 30-11-2022 18:55
我都中意呢啲有啲肉嘅身材

肉感、骨感、肌肉,只要係健康,唔太極端,咩身形我都覺得靚,各有各好

同意。其實各有各美。健康就是美。當然做運動會帶出更健康的體格。那有完美的身體。只要注意在她美的部位。她在我眼內就是完美。
Post time 1-12-2022 13:00:47 | Show all posts
Beckett replied at 8-11-2022 06:15
咁你要見識下我嘅暴龍T-rex版本喇
你都唔好玩玩具玩到咁夜喇,俾身體休息下,好番晒未?
雖 ...

我有埋爬文服務添
我最近果次活動出左房過左一陣先發覺我有執返好張床
當晚好開心,恭喜妳又多一位mentee,造福一位新人的誔生,當晚前一晚我預早作息架,精神不錯,跟住妳走左之後掌上壓大賽,我做得少過之前的紀錄了不緊要,還是覆行對自己的承諾,到11月完結前都無放棄過
其他猛男原來好勁,深藏不露,值得學習
期待再見
Post time 1-12-2022 13:14:50 | Show all posts
Helen replied at 30-11-2022 23:57
唔係女着重視覺多D咩...
買衫、買袋、買鞋、買化妝品...
減肥、豐胸、整容...

其實視覺享受就人人都想有想要,有得靚既話,邊個唔想靚?  (又要嬌式金句)
人是很現實,如果有一個全裸醜女 同一個靚樣身材正既OL look靚女同時出現,你估男士會選擇去邊一面?

不過,話說回來,這類實驗如果逐個來同一班人來公開揀,實驗結果絕對不一樣。  朋輩壓力對呢類選擇題太有干擾性
Post time 1-12-2022 14:06:41 | Show all posts
Virgo replied at 30-11-2022 20:27
的確,內涵氣質真係要長年累月浸出嚟
我以前都提過,其中一個想加入S&B嘅原因,係我覺得自己太細路仔,心 ...

我會認為提升一個人的內涵,應該從增加基本知識着手,都了解我們這個世界,我會介紹你看一些簡介世界歷史的兒童刊物,生動有趣,顯淺易明。建立一個自己的世界觀,提高自己的視野。你有看國際新聞的習慣嗎?
Post time 1-12-2022 14:18:28 | Show all posts

純粹男人的直覺 LOL
Post time 1-12-2022 15:39:41 | Show all posts
Wilco replied at 1-12-2022 09:30
除咗同人交流,建議你可以搵多啲自己有興趣既書去睇,你可以不斷檢視自己嘅不足,再深思一下可以進步既地 ...

以前去旅行一時興起買落好多書,結果大部分擺咗好幾年都未睇過,有時間真係要的起心肝打開嚟睇
Post time 1-12-2022 15:43:55 | Show all posts
Nixon replied at 1-12-2022 14:06
我會認為提升一個人的內涵,應該從增加基本知識着手,都了解我們這個世界,我會介紹你看一些簡介世界歷史 ...

有,不過未必好專業好深入,以FB IG Youtube Twitter外媒為主
Post time 1-12-2022 15:45:17 | Show all posts
Kason replied at 1-12-2022 10:42
其實女仔同男仔都著重視覺,所以第一印象好重要,如果一個男仔,佢衣衫不整,有臭味,儀容唔好,無論嗰男 ...

其實男男女女第一個感覺一定是外貌
未接觸過怎知內涵呢?
未接觸,外觀已經污糟邋遢,怎能有進一步的了解呢?
Post time 1-12-2022 15:46:46 | Show all posts
Cason replied at 1-12-2022 11:35
同意。其實各有各美。健康就是美。當然做運動會帶出更健康的體格。那有完美的身體。只要注意在她美的部位 ...

最認同健康就是美,所有健康嘅身體都係渾然天成嘅藝術品
Post time 1-12-2022 15:49:51 | Show all posts
Helen replied at 30-11-2022 23:51
拿... 咁我就更期待你寫ge動後啦

大家咁話

我都希望啲文筆一次比一次好,展現到個內涵同成長,當然最緊要希望大家睇得開心
Post time 1-12-2022 16:02:22 | Show all posts
Virgo replied at 1-12-2022 15\"\"
最認同健康就是美,所有健康嘅身體都係渾然天成嘅藝術品

""健康嘅身體都係渾然天成嘅藝術""形容得好好
喺我個人經驗來講 至少身體健康嘅投資同埋對身體努力嘅鍛練, 係會畀返個成績畀你睇, 唔會辜負你既努力
Post time 1-12-2022 16:11:09 | Show all posts
Virgo replied at 1-12-2022 15:43
有,不過未必好專業好深入,以FB IG Youtube Twitter外媒為主

提議你去閱讀報紙如明報或信報. FB IG Youtube Twitter 是轉載, 不是 originial source. 而明報或信報的國際版也是轉載BBC / Bloomberg / Wall Street Journel 等.
Post time 1-12-2022 16:21:24 | Show all posts
Nixon replied at 1-12-2022 16:11
提議你去閱讀報紙如明報或信報. FB IG Youtube Twitter 是轉載, 不是 originial source. 而明報或信報的 ...

講得唔夠清楚,我睇嘅就係你講呢啲外媒喺社交平台開嘅page/channel

你嘅提議好好,紙本媒體確實有佢嘅好處,有啲地方係好過喺個mon度睇,例如有時喺電腦/手機得到嘅資訊太多太雜,碌得太快,係未必有睇書/報紙消化得好

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

31-1-2023 22:25 GMT+8 , Processed in 0.142265 second(s), 17 queries .