Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 50993|Reply: 6192
Collapse the left

2022 摩士公園聊天室<S&B Morse Park> (ChatRoom for everyone)

Close [Copy link]
Post time 2-1-2022 18:32:18 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
新的聊天室開幕,歡迎各級新舊男女在此溝通聊天,
在留言前,懇請先參考會規,

Rules of Forum/會網上的規則

以免減低出席活動的機會

如發現有違規的言行,請儘速通知會長處理。

謝謝大家。

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
From Wikipedia, the free encyclopedia

摩士公園(英文:Morse Park面積約15.8公頃,雄踞黃大仙區南面,1967年10月建成。公園由香港賽馬會捐錢起,使用匯豐銀行主席兼總司理摩士爵士的名字命名。

Morse Park (Chinese: 摩士公園), occupying 15.8 hectares (39 acres), is an urban park located in Wong Tai Sin in Kowloon.
It was completed in 1967.[1] The park was named after Sir Arthur Morse (25 April 1892 – 13  May 1967),
the head of The Hong Kong and Shanghai Banking Corporation during and after World War II.
City streets divide the park into four sections formally called Morse Park No. 1, Morse Park No. 2, and so on.

Post time 12-11-2022 00:57:28 | Show all posts
John replied at 12-11-2022 00:37
同意。
我都係早排開始操,想要增肌。
雖然未見到明顯成果,起碼set左個目標,比左一個清晰既誘因,有個 ...

good ah , 有埋原動力去做, 為有可能一時既放棄加一個保障,
分享一個朋友嘅經驗, 識佢嘅時候係一個肥仔嚟嘅跟住佢就影咗自己嘅一張相上半身赤裸騷曬啲脂肪嗰隻,貼係房門,電腦wallpaper,
佢日日都頂自己唔信就去做運動, 有想放棄既時候佢話都會因為懶而見到電腦前嘅wallpaper就會繼續去做運動.

Post time 18-10-2022 21:11:46 | Show all posts
Wilco replied at 18-10-2022 14\"\"
我是初來,亦有乖乖做gym, 想問下仍然有微腩,未有腹肌,係咪獲批的機會很微? ...

Hey Wilco,

From everything I've read, having an amazing body (i.e. six pack for guys) is not a requirement. A general level of fitness is fine, but obviously for men having muscle is a plus. And of course, if you have an amazing body, it might speed up your application.

In any case, I highly recommend taking your fitness seriously. Not just for S&B, but it will affect your whole life. I used to not be very fit, but since becoming quite fit I'm much happier, and many aspects of my life have improved. So I wouldn't stress about your body too much... just eat healthy, go to the gym or do exercise somewhere else, and both your life and S&B application will improve

Post time 30-10-2022 23:51:25 | Show all posts
Solar replied at 30-10-2022 23:42
又未必是學歷問題既學歷高唔係自動等如識守規矩,因為呢度既規矩,坊間唔會有,要融入同了解,需要時間同 ...

真啊,我申請完acc,我都唔夠膽講野住。我喺睇左啲會規,會網嘅規矩,然後了解左coins嘅機制,知道邊個區有咩用,要吹水就來聊天區,要發問就去發問區。
喺錯嘅地方做錯嘅野,只會俾人鬧。
雖然咁樣可能好繁複,但你喺探索個壇嘅沿途,你會發現好多有趣嘅舊歷史。
無論喺會長的話,或者是自省帖裡面嘅時間,雖然當時並不在場,不了解違規事件嘅全貌,
但都可以做個偵探咁探索下整件事嘅發展同有咩可以從意外學習嘅地方。

Add post (30-10-2022 23:53):
自省帖裡面嘅事件*
Post time 2-11-2022 10:15:23 | Show all posts
Chris replied at 2-11-2022 00:07
久不久便會轉一轉版面,以方便大家隱藏溜覽的是什麼網站。

會長超體貼,會想盡辦法隱藏會員們的私隱不被發現,很用心❤️
Post time 1-11-2022 19:11:11 | Show all posts
Helen replied at 1-11-2022 16:22
咩叫mentee? 請賜教。

噢 原來你未知?每個新人第一次參加活動都會有新人禮,由舊會員做mentor替新人沖涼,咁之後有無其他事發生,就睇雙方意願啦。
我講緊嗰位mentee係處黎,所以佢係黎第一次的笫一次。

Post time 30-10-2022 23:42:35 | Show all posts
December replied at 30-10-2022 23:25
以後要加返個學歷證明XD 無嘅要抄返一次會規先可以留言

又未必是學歷問題既學歷高唔係自動等如識守規矩,因為呢度既規矩,坊間唔會有,要融入同了解,需要時間同心機

總之,呢度好平等,無論新人舊人,都要守會規
最近新會員多左,我都特意重溫一次會規,以免做壞榜樣
新人請先睇熟壇上會規,了解好先發言,唔好急。

Post time 30-10-2022 03:16:05 | Show all posts
LouiE replied at 30-10-2022 03:06
James,其實你上次同我講咗我都嘗試過改個 avatar pic
而家個情況就變咗咁啦。我其實係要等佢load?

我一早就已經見到你轉左....

個壇好似有靈性咁,
有問題既頭像,佢好似唔想顯示出黎,三幾日先肯出現...。

我都想幫呢個有靈性既壇問問你,你呢個圖像想表達乜野呢?係有進步既,
至少我叫得出係一隻咬住張紙既白羊,但意義何在呢?

其實你地既名同頭像,尤其是頭像,係比人第一個印象,應該要好好利用,
攪到人唔知想點既,就只會放棄思考,因為唔吸引,唔知你或其他人明唔明我講乜?
...噓,好攰。

Post time 29-10-2022 16:11:35 | Show all posts
Solar replied at 29-10-2022 11:22
Hi Helen我終於搵到位同你搭訕啦!

Mustard當然受歡迎啦,佢有個朵,叫隊長,至於點解,我唔喺度重覆喇 ...

搵位入我應該唔難ge⋯⋯(偷笑)
吹水都要睇對手,唔可以淨靠我一個活躍ga,我都會謝皮ga
 Author| Post time 9-10-2022 13:34:21 | Show all posts
LouiE replied at 9-10-2022 00:24
終於復活! 減肥成功,希望我今次可以成功入選。。。唉

看得見的成果,是條件未達的其他人,一個莫大的鼓勵。
Post time 15-12-2022 14:52:20 | Show all posts
Nina replied at 15-12-2022 03:01
Owen~~~~~~~~!!! OMG
I miss u so muchmiss your smile and hugs
Hope to see you ag ...

Btw, if you see 多多 tell her I miss her too!! I know she's not so active on the forum but maybe she is going to parties.
Post time 11-11-2022 16:35:29 | Show all posts
把女人舔到高潮

你要做的第一件事就是:「不要想著讓她高潮。」
你試過幫女人口交嗎?你知道99%的女人在99%的時間都是在裝舒服嗎?
我每次看到男人在網路上分享自己幫女人口交,「女生悶哼著很舒服、還很想要、最後不小心高潮了的故事」都讓我很懷疑,男人心理上得到的成就感比毒品還爽。
世界上的每個女人,都值得一座奧斯卡獎。

是的,我們出神入化的演技真的不是凡人看得出來,有時候事後演完,不免在心裡感嘆,「唉,他會不會一輩子都以為這樣就能讓女生高潮?」

男人將臉湊近我們的雙腿之間,在每一次的接觸中摸索,慢慢「接近學會」讓女孩高潮的技能。
因為多數男人都毫無頭緒,只是一味亂舔、亂吸、亂揉、亂戳⋯⋯弄得濕搭搭又沒感覺,不知道你在演哪齣、我們也不知道自己在演哪齣。

男人實際上用嘴巴讓女人高潮過的方式有三種:「買給妳」、「帶妳去」、「幫妳弄好了」。
想把她舔到高潮,先搞清楚女生的高潮有3種
陰蒂高潮
子宮頸高潮
G點高潮

為女生口交,你只能幫她達到第一種:陰蒂高潮。
但是說實在,在還沒進入「情慾啟動」模式之前,專攻陰蒂是不舒服的。(想像有人一直乾摩擦你龜頭會舒服嗎⋯⋯)

Artyom Kim
陰蒂需要慢慢升溫
這個升溫時間花得很長,以最普通性愛流程來說,大概是男生射了之後,我們正要開始。
15分鐘前戲(接吻、愛撫、幫男生吹、幫女生舔)
15分鐘性愛(抽插、換姿勢、抽插)
男生射了,而女性的慾望才正開始沸騰。

情慾高漲、充血漲紅的陰部,代表她已在高潮的半路上了。不過大部分的男生都撐不到那時候。
所以在決定把她舔到高潮之前,你得先下定決心,知道你即將面對的是一場耐力賽。你的目標是讓她高潮的話,就要堅持至少30分鐘。

這30分鐘因人而異,如果她夠信任你、有被口交而陰蒂高潮經驗、她夠放得開、她知道怎麼對你下指令⋯⋯就會更快。

反之,缺乏經驗的女生要達到陰蒂高潮的時間也會更長。
不要想著讓她高潮,你該想著「讓她享受」
沒有放鬆跟沈浸式享受,她絕無可能陰蒂高潮。

滿腦子都想著怎樣演、怎樣表現敏感、讓你覺得興奮、讓你趕快結束這場鬧劇⋯⋯當然跟高潮差之千里。
請跟她說:「我喜歡舔妳,讓我好好享受,因為我真的很喜歡舔女生。」
這樣她就知道,她可以完全不用管你的想法,只要全身放鬆、讓你舔好舔滿舔到爽就行。
可是她不知道的是,你正在悄悄等待她的慾火升溫,升到一個她自己都沒辦法控制、渴望著被你舔到高潮的境地。

Jan Zhukov
幫女生口交技巧
永遠先輕輕來
我們需要的摩擦,跟男生差很多。男生手勁大,習慣自己打手槍的時候用很大的勁,即使請男生小力點,對我們來說還是很大力。如果她需要更大的刺激,她會告訴你的!
請她閉上眼睛,跟她說,「閉上眼睛觸覺更敏銳,好好感覺每一個反應。」
但其實她除了更可以感受你的唇舌之外,你允許她潛入到她自己的性幻想裡。她就更可以達到高潮。

親吻陰部
這裡親親、那裡親親,任何你想探索的地方,也觀察她的反應(雖然還是有可能是假的,不過如果你給她做好心理建設,她應該就懶得演戲了,假的成份較少)。
男人不是老說著想練習讓技巧更好嗎?這就是你的大好機會。
吸私密處週邊肌膚,但不要吸她的小陰唇!
小陰唇:除非她要求,女性很在意陰唇變長、變黑、變醜,變醜就回不去了。請不要隨便亂吸OK?
再者,小陰唇沒什麼感覺,你不如戲弄地吸她的大腿內側、恥丘、陰道兩旁、吸她的陰蒂都很好,讓她有點癢癢又色情的感覺。

輕輕地咬她的大陰唇、陰蒂、腿、小腹、屁股⋯⋯都可以。
大陰唇也沒什麼感覺,屬於被攻擊也不會疼痛的地方。
陰蒂則建議至少口交10分鐘後、已經熱起來後再「輕咬」。很輕很輕、接近搔刮就好。

記住陰蒂是最有感覺的地方,一開始專攻陰蒂的話是不舒服的。
一開始可以軟綿綿的濕舔,你應該先挑逗周遭部位,三不五時舔一下陰蒂、吸一下、親一下,類似「欲擒故縱」,讓她的身體更忍不住被撩起慾望。
舔陰蒂的時候,舌尖必須有力,用舌頭一勾、一勾地舔。
如果從頭到尾都是軟綿綿的濕舔,雖然舒服但「沒搔到癢處」,感覺不到刺激。
記得溫柔且明確地問,幫助你更有效達到目標
「要再用力一點嗎?」
「上面一點?下面一點?」
「比較喜歡這裡、還是這裡?」
你問得越明確,她就越敢開口。或是你也可以拉她的手,讓她掌握你的頭,並「導航定位」到她喜歡的地方。
她快達陣了

每個女生的身體都不一樣,但會有那麼一個地方,是她自慰的時候按摩自己、讓自己高潮的點。
只要你繼續舔這個地方,舔著舔著就會引爆她的高潮。
在她快達到高潮的時候,你只要做一件事:規律而有力地舔!
不要加速也不要減速,改變速度會讓她分心,甚至奪走好不容易累積的某種想高潮的感覺。
怎麼知道她快高潮?

不要問她:「舒服嗎?」、「舒不舒服?」、「要高潮了嗎?」
這會讓她覺得好像自己不「表演」的話有愧於你(的努力),當她開始想要滿足你,她就完完全全把自己往「達到高潮」的反方向驅離了。要是你的口技有「搔到癢處」,讓她有想高潮的感覺的話,她會開始抓住床單、身體肌肉漸漸緊繃,像是她的腳尖會打平、下巴會往上抬露出脖子。
或是,她可能會扶著你的頭、抓你身體、抓你頭髮,要你固定在某個地方繼續「攻擊」。
怎麼知道她真高潮了?觀察她發出野獸般的浪叫
陰蒂高潮是累積了30分鐘的升溫,最後終於沸騰,這股強烈的性高潮是很難忍得住的,而當她終於高潮的時候,你會聽到接近失控、終於解放的動物性叫聲。
這是假不了的。即使是再溫柔克制的人,都會突然叫得很厲害,羞恥感十足那種浪叫!
高潮以後⋯⋯
她會癱軟、腦筋一片空白。
她正享受著那性高潮帶來的腦內啡爆炸。

這時候你就可以提槍上陣,可以瘋狂衝刺,安安心心地幹到射(你此時看到她高潮,應該興奮到不行)。你不必再擔心太大力,因為她的身體已經「張開」了。
身體處在極度興奮且高潮後的她,隨你愛怎麼上就怎麼上,她會感到比普通時候十倍百倍的「好舒服」,陰道跟子宮頸也會隨著抽插收縮得更厲害。

高潮一次還有兩次
身為女生最棒的地方就是可以「無限次高潮」,只要高潮了一次,之後的每一次都很容易。類似你把引擎上的雪融化了,之後每次都發得起來啦!
你可以一邊插入猛攻,一邊揉她的陰蒂。
當她的陰蒂再次高潮的時候,陰道也會發生強烈且無法控制的收縮。
你會很舒服喔!

轉一篇供大家練習
Post time 13-11-2022 23:44:51 | Show all posts
15分鐘讓女人高潮的性愛技巧

都說女人的性高潮來得慢,光前戲就需要半個小時?那是你沒有掌握到性愛技巧。只[隻/衹]要你掌握了足夠棒的技巧,可以讓女性在15分鐘就獲得性高潮。不信可以來倒數一下。下面[麵]就開始15分鐘倒數,看如何讓女人達到性高潮。

倒數15分鐘:接吻3分鐘

在15分鐘裡[裏/里]至少投進3分鐘來親嘴。研究發[髮]現親嘴會降低緊張荷爾蒙皮質醇緊張的級別。當你親嘴時,把你的頭偏斜到右方——德國科學家發[髮]現這樣會讓你看起來更關心她,使她的身體佈滿進步性慾的化學物質,建立信任並[併/并]鼓勵她來的更快些。

但不要只[隻/衹]親她的嘴。《親嘴的藝術》的作者,覈查了50000名女性,百分之96的女性選擇了輕吻脖子作為最棒的熱身。時不時地讓嘴脣從她的脖子輕滑這樣不會使她的脖子失往敏感度。每次親吻她的脖子,都脫掉他一見衣服。這不僅僅是節省你15這分鐘的時間,更是讓你建立身體上的自信。

倒數12分鐘:挑逗2分鐘

現在她已經基本全裸,但是還穿着[著]一兩件內衣,隔着[著]內衣愛撫和親吻她,而不要直奔目的地,讓她對將要發[髮]生的佈滿期待,而不是直截了當地刺激她。讓她感覺這一刻永遠過不完,然後脫掉她的內衣,開始愛撫她的私密地帶。

倒數10分鐘:舔陰3分鐘

舔陰是讓百分之80的女性達到高潮最確實可靠的方法。也是最快讓女性達到高潮的方法。用一只[隻/衹]手向上提她的陰蒂,”他說。“順着[著]它的底部舔一圈,就在她陰蒂的上面[麵]”用另一只[隻/衹]手指放在她的會陰(就在陰道張開出的下面[麵])。當你感到她收縮時,你就知道你的位置正確。

倒數7分鐘:進出4分鐘

雖然前戲對女性的高潮很重要,但是高潮不光光是前戲。高潮的粘稠度與前戲的時長比正戲的時長更重要。在進進之後均勻4分鐘會達到高潮。這就是現在讓她雙腿顫抖達到高潮的最佳時間。要做到這個,用經典的網傳教士方式開始然後向後拉這樣你的陰莖底部正好停在她的陰蒂上。用你的腳抵着[著]牀腳做支撐然後前後移動你的陰莖而不要直接進入。你的陰莖輕輕地摩擦她的陰蒂,這對她來說很舒服並[併/并]且給你可以控製的緩慢地脈動感可供選擇的技術是對感覺中樞的負擔。在你進進出出的時候,還可以用lelo的NEA 妮婭放在兩人之間,妮婭是陰蒂按摩器,不僅可以用於自慰,還可以在做愛時放於伴侶之間,精確按摩最需要的身體部位,滿足內心深處的所有慾望。

倒數3分鐘:保持進出的速度和力度

最後的三分鐘,你只[隻/衹]需要保持住就可以了,千萬不要玩太多花樣,雖然通過不同的性愛技巧可以獲得快感,但並[併/并]不是指在一次性愛中越多變化越好,尤其是在她臨近高潮的時候,保持住即可。當你開始做某件事情並[併/并]且有積極地回應時,持續做,用同樣的速度和力度,就可以送她達到高潮的巔峰了。

轉一篇供大家學習
Post time 11-11-2022 23:33:42 | Show all posts
Wilco replied at 11-11-2022 22:17
好奇一問,有無試過主題係同AV片有關?如果有,在場人士係咪會模仿主角咁玩
...

不如等我代belle答…

照搬AV主題,印象中就比較少,
因為同有劇本既AV唔同,party唔適宜有太多玩既限制,硬要切入AV主題係不切實際既做法,不過,我地會有利用其他客觀因素去制造驚喜。

例如「邪骨能勝正」,提供按摩所需物品,制造可以互相按摩既機會,就算原本無打算進一步既,都可能因為手藝而點著對方而發生進一步(見到某位新人對呢個變化好雀躍)

「隔牆有耳」,租細既單位,令到房內如果有叫床聲,房外參加者就有權衝入房去欣賞觀戰,模擬香港擠逼居住環境既壓抑,或「近親相姦」既感覺。

「制服夜」主張大家穿上真既不同種類制服(因為比性感類更有質感),對上一次舉辦有消防、交通警、空姐、警務總督察、機場特警、機師、QE學護、St.John救傷姑娘、妓女都有人扮…點玩法,乜野劇情,各自發揮喇。

有couple參加者,先生既鐘意睇住太太同人玩,即係點?夫之目之前犯囉,問題係你係咪真係硬得到。

活動有時有人需要開會、做公司野甚至呢排最常見既溫書做功課,當中可以衍生幾多AV主題,做乜要專登出個主題黎困住參加者?

太多例子,可以通過動後感了解一二,唔響度講勒,
再講白啲,有能力加入我地既,就大把機會發揮創意啦。

Momoko響「討論區」度開左個專講AV既主題,鐘意傾AV既可以去果個帖專心傾。
見你地一大班人都咁熱衷,而我同其他參加者都無乜興趣加入話題,只會覺得好小兒科,反而傾下性經驗、性技會更有建設性。
我見有位新人「斌龍」,自介話身經百戰,有信心令所有女士都爽(類似意思),如果見佢響度留言,就真係要咬住佢唔好放,卒晒佢啲料出黎。

哇寫左咁鬼多,講完。

Post time 1-12-2022 17:59:19 | Show all posts
Kason replied at 1-12-2022 10:42
其實女仔同男仔都著重視覺,所以第一印象好重要,如果一個男仔,佢衣衫不整,有臭味,儀容唔好,無論嗰男 ...

Of course first impressions are very important. And everyone likes attractiveness. But I think it's too simplistic to say that men and women are exactly alike in their preferences.

Historically, men wanted to reproduce a lot to carry on their lineage. To do this, men wanted to always have sex with attractive (good genes) women to continue the next generation. This is also why men are generally more sexually promiscuous than women. Women, while also looking towards future generations, were looking for men to keep them safe.  

Because of this, women focus less on visual attractiveness than men. They really are looking for confident men, who in a different time would be a leader to keep them safe. This doesn't mean that women don't appreciate male sex appeal, of course they do. But studies show that having a man as a valuable social partner is more valuable to women than attractiveness, generally.  

That is to say, unattractive men in the dating world can date the most attractive women, if they have good abilities and social skills with women. Obviously, S&B is not the dating world, so looks do matter. But to the men who may think they have no chance in the world of women because there are more attractive men around: don't think like this!
Post time 25-11-2022 14:36:48 | Show all posts
Hello everyone,

I am Krishna, a forum intern here, I have had introduced myself earlier this month, on the introduction page on 875th floor. It could be my interest and writing that's too mundane and I was left at the corner of the bar? While I could not do much or not knowing what I could do, I went back to my daily grind. However, I find that I could hardly carry on with my life as dissatisfaction towards life and family builds up. Over the course of the past week I have been on and off reading other members stories of how their experience of applying into the club and getting accepted. I don't know if this board could be right to share this or not, I guess I will be tell off if it's not right to?

I believe I am on the edge of this remorse, at times I feel that I could not breath or carry on.
I am in a sexless marriage for x years now, my partner and I would function normally on the surface, but there isn't anything sextual between us. We are like really good siblings living together. I would yearn to be use, be useful to her but I would be left alone while she is always focus on work. I have omited the details.

While hearing and writing these wonderful stories of other members finding their food and getting fed, I wish, I could make someone happy and be useful too.

Thank you for reading.

K

Post time 9-8-2022 12:09:56 | Show all posts
adam replied at 9-8-2022 00:18
其實都係承上題咁問
個vip就似係youtube 'freemium' model咁,入左會固之然可以亨受呢個會既玩樂,
但再 ...

見到副會長試過向你解釋,但你似乎未get到重點,或者我嘗試下咁樣講,睇下你明唔明:

呢度由頭至尾,都係一個club,唔係一間店。大家是會員,唔係顧客;大佬是副會長,唔係老細。大家並不是來做交易,所以,產業與否,大家並不在乎。

在這裡,大家會齊心為活動出力,早到的,幫手set場,遲走的,幫忙收拾。大家都明白,自己如果付出少左,其實變相其他會員付出多左,所以大家都唔會計較,亦唔想佔人便宜。

如果VIP付錢就可以獲得額外服務,咁服務由邊個提供呢?因為A會員是VIP,所以B會員就要負責提供接送嗎?定係由會長接送?如果咁做,整個會的關係就變質了。

副會長話基本組會員就是VIP。作為一名不稱職的基本組組員,我想講,這裡的VIP,唔係靠出錢換返黎,而係靠出力。VIP負擔著好大的責任,我有一位好兄弟,一位基本組員,前排做錯了事,就是因為這個身份,而要面對更嚴厲的後果。

講左咁多,都係希望你了解呢度既dynamic ,如果你覺得自己適合呢種玩法同文化,請你繼續努力!多啲留意會員間的留言同互動,你應該可以了解我哋更多。

Post time 7-12-2022 00:39:18 | Show all posts
Beckett replied at 8-11-2022 05:47
姨媽是invincible 的
等緊佢快啲執包袱走
Thank you Dino

Hi Beckett.
覆返個幾月前的留言,是因為當時新加入,新人爬文間沒有回應,不過當時內心都祝願妳可以唔駛戒口都可以和「姨媽」和平共處。希望願望可成真。
前陣子James提過「百次高潮輪」,加上網上求證後,發現自己性知識貧乏,因此即時搜羅相關知識進修一翻,看到其一頁想起了妳。
當中有個「保持月經期間氣氛的歌曲」(冇錯,係保持而非舒緩)
本書講法係女人易因經期不適而一副臭臉樣,不過亦可身體正在為新的周期重新、淨化⋯⋯(本書作者係女人,字眼照抄,我唔識評價)
歌單如下:
Bloody shadows from distance, Lena Platonos
Sunday Bloody Sunday, U2
Bloody well Right, Supertramp
Bloody Mary, Lady Gaga
Roots bloody roots, Sepultura
Sang pour sang, Johnny Hallyday
Allez le sang, JUL
Blood, Kendrick Lamar
Bloody waters, Anderson Paak ft James Blake
Blood on the dance floor, Michael Jackson
Tout I' album Blood, Rhye
Raining Blood, Slayer
If you want blood you got it, ACDC
冇機會經期,但有機會聽歌,我諗聽法文的容易分心,痛緊時聽Raining Blood,撕碎本書機會大。
祝願所有女士不再受經期之苦。
Post time 7-12-2022 08:24:28 | Show all posts
James replied at 14-11-2022 00:20
啊…乜真係咁既咩?整蛋糕咁款喎

其實呢,呢類文章呢,我估上網有海量咁多,

交下功課,前排係網上搵到一啲Oral的文章,讀起來引人入勝一直想找機會實操一下。上個星期約左個女仔出來,其實之前次次都會幫她Oral嘅她也好鐘意,但係每次都上上下下全面照顧沒有章法。這次心中回想文章的次序內容循序漸進,她也漸入佳境,叫聲越來越大,最後我持續伺候B點,舔到下面時也會用鼻持續摩擦,她已經變成從倚靠沙發變成躺倒,叫聲時而低沉時而高亢,不斷叫我輕啲但係其狀是非常享受的。前後舔左半個鐘,她已經濕到水簾洞一樣,之後插入也是從來沒用過嘅順滑舒服,之前曾經試過比較幹整穿過套套,她會小野獸般親我嘅脖頸,濕吻時更是條舌頭硬生生闖過來搗亂。同剛見面時蜻蜓點水的kiss完全不同。

事後她發消息給我,說這次她好滿足好舒服。看來這些文章寫的東西係堅嘅,不斷嘗試實踐可以收到意想不到的效果。但係Oral左半個鐘對於她是否已經達到B點的高潮仍然沒有把握,不過一點可以肯定,Oral投入多些對後半程是異常好嘅,會開啟她的小獸模式,盡興很多。下次盤算嘗試G和A的攻略。
Post time 13-11-2022 01:27:06 | Show all posts

各位會友你哋好, 其實當日我係有啲事情想同大家分享和討論. 戀愛對好多人嚟講可能係一件好開心嘅事情

, 但在另一方面戀愛也會消磨人嘅意志. 如果當感情出咗問題你能否可以做一個抉擇嗎? 對我來說戀愛其實係

一件好浪漫嘅事, 但係現在嘅我真係適合戀愛嗎? 戀愛係需要互相信任, 當雙方對自己的感情懷疑嘅時候就會

變得好辛苦. 我睇完會長喺幾個youtube頻道嘅演講, 我就體驗到S&B 的宗旨. 沒有愛情只有性嘅生活方式, 雖

然唔係人人都可以接受, 但係至少有一部分人係需要這種club嘅存在. 有陣時我問我自己究竟我係需要戀愛呀

定還是需要性愛. 戀愛真係好甜蜜但係又好多煩惱. 回復單身, 雖然會令人感到十分自由和無拘無束, 但係我就

唔可以享受我追求嘅性愛. 我不喜歡嫖妓也不喜歡PTGF, 又厭倦咗真係去追求一個女仔. 但係在這個會我就可

以無拘無束抒發我嘅性慾,亦都不需要擔心衛生嘅問題。 其實我比較喜歡我能夠令到我身邊嘅女性有高潮 ,

但係總覺得欠缺技巧, 係呢個會我就可以得到一些鍛鍊嘅機會。還有在這個會每個人都有高度嘅私隱,你

唔可以私底下同會員聯絡, 那我就可以無拘無束淨係單純只係講性愛. 對我來說這是我現在需要的地方. 謝謝

大家嘅閱讀。

Post time 21-11-2022 19:12:25 | Show all posts
NINUS replied at 21-11-2022 13:03
我開始覺得普通既性愛有D沉悶,想追尋新刺激,其實我有試過玩好多野但係都開始失去興趣..............再加 ...

恕我多嘴講兩句,我覺得 慾望 同 愛好 可以分開理解嘅,你玩其他野呢啲係愛好,愛好係唔需要一直保持著熱情嘅,所以你玩好多嘢但漸漸失去興趣唔係咩大問題。只係你未搵到你真正嘅愛好,又或者因某些原因令你無法開懷去投入其中,未真正體會到佢嘅樂趣,漸漸地就失咗興趣。
至於性慾,同食慾都係最原始嘅慾望。人類起初茹毛飲血,為求吸收蛋白質維持生命,到後來發現用火烤烘肉食嘅好處,再經過千百年嘅歲月發展出煎炒煮炸炆燉蒸焗..為進食增添無限嘅樂趣。
咁性慾呢?起初可能只係為咗推動繁衍生命而發展出嚟嘅慾望,或者到今時當日都係。但既然我哋可以為 進食 增添咁多嘅姿彩,係米都可以為 性愛 加添新嘅意義&樂趣呢?我經驗少,唔敢惘言。相信呢個會內有好多舊玩家會有更充足&豐富嘅經驗,沉澱過後會有更獨到嘅心得。
抱歉一條mok嘴係度亂噴口水,本來只想回應下NINUS增添一啲互動,我見悶悶哋,就大膽即興打啲糊思亂想嘅嘢,如果覺得係廢話嘅請直接無見。見笑了。
Post time 30-10-2022 11:20:24 | Show all posts
Arvin replied at 30-10-2022 03:01
Hello Helenn,
最近糾結緊父權社會同埋女性身體自主嘅相對立場,我唔認同前者,但我覺得前者嘅觀點角度太 ...

我第一下以為你話「女性做啲乜嘢都會歸類入父權嘅角度」係指女權氾濫,哈哈。

我自覺好少香港男性會思考呢個題目,你令我有啲驚喜。

父權、女性被物化係香港唔算明顯,當然有進步空間。
呢D社會文化、兩性意識好多時係受上一輩同個人本身有冇開放態度有關。

講下有咩討論,好似墮胎咁。
多數都係女權組織講,女性要有身體自主。生唔生,落唔落係女性決定。
有組織就話咁樣唔岩,因為個BB男人都有份,唔應該個女人話唔要就唔要。
咁要睇返有冇事前溝通,唔係話「負唔負責任」「個B跟邊個問題」。
男人想要個B都冇問題,但佢用左女人身體生,而女人身體第一負責人係女人自己。
咁呢啲情況,事件好容易集中女性身上,但男性身心係米只可以成為次要討論?
好難講係米女權過分,思想太過「前衛」而忽略左男性。

除咗墮胎之外,韓國厭女都愈來愈嚴重,有學者認為都同女權發起得太快太激進有關。
要講有排講,驚比會長話離題。
Post time 19-11-2022 00:56:30 | Show all posts
Foxcer replied at 18-11-2022 23:42
哈哈 我諗起有人整左個小巴有落apps 可以幫你發聲!
人越大的確越有戒心 可能係騙案睇太多 慢慢都好似放 ...

想起以前讀書嘅時候一班死靚仔柴娃娃一齊去玩、去camp~當時仲未出嚟做野,亦未諗到咁長遠嘅未來, 更加唔會有誰比誰優越,相處起來真係可以毫無顧慮,只要啱嘴型就得啦。

初初進入社會嘅時候都係好多顧慮,總覺得自己任何事都比唔上人,邊有資格同人平起平坐咁樣講嘢丫.. 到後在意識到我仍然存在喺度就係我嘅資格嘅證明,就應該盡情去做當下想做嘅事(當然要量力而為啦
Post time 2-12-2022 18:26:56 | Show all posts
Dino replied at 29-11-2022 01:54
好啦!唔叫你估.......

不過好明顯唔係我呢~

在這幾天我在會網內到處溜走,在尋找答案的同時看過很多會內的大小事情,當中有甜,酸,苦,辣,這當然甜的是最多,而當中最另我刻骨銘心就是,很久之前有一個介紹本會的報導(3
個所謂主持的女士),短片分成2節,我看了第一節的一半己經無名火起還燒到三丈高,我没看完只是看了3分2就沒有再看(因為火勢實在太大 ),經過這幾天還未有真正一半的深入了解,但

己經感受到嚴格的會規是真的必要,( 有了嚴格的會規:一來是保障入會人的質素,但最重要的是

保障大家的安全,沒有安全的環境做什麽也不會愉快,以上只是個人想法各位不要亂插,要插就插

我一個)   

矇眼的答案我己經知道(知道你不只是叫我去找答案,是想我去了解一下S&B的徃事),答

案我不說出來,就好等你的用心良苦延續下去。( 有缘見到先講 )

感謝 Dino 你的一返心意     ( 大家唔好誤會我地唔係 he he 架)

Post time 6-10-2022 07:58:37 | Show all posts
Solar replied at 9-8-2022 12:09
見到副會長試過向你解釋,但你似乎未get到重點,或者我嘗試下咁樣講,睇下你明唔明:

呢度由頭至尾,都係 ...

Hey Solar,

It's refreshing for me to read about how the club members all come together to help at events. I think one of the great benefits of the club is that because everyone's true identities are hidden, when everyone enters the club everyone can't hide their bad actions behind their wealth or position. Everyone is "naked," so to speak. You could be the Vice President of a company, or a student; either way, if you are not a contributing member, everyone will notice right away.
Out of curiosity, how would you on average describe an active member's contribution to the club. Basically, do most members come to the parties and don't do anything else, or are most people pretty active in helping the club, for example by suggesting party ideas, or helping the executives book different venues, and so forth?

Post time 18-8-2022 10:59:45 | Show all posts
Chris replied at 18-8-2022 05:00
我也看見了,新人需要時間去融入,
有些人會過份謙卑,有些人會張狂不羈,
求同存異,不同的人也許能帶來 ...

溝通幾時都係一種藝術,無公式,無秘訣,要靠不斷摸索,我入會至今都改變唔少(而都仍然做得唔好)。
我明既,可能有人會覺得“唔留言又話我唔參與,留左又話我太正經,搞gag又話我過火,咁即係點呀?”

係有啲難拿揑架,未必一時三刻可以改變到。老掉牙既講法,要多啲留意人哋點表達,尺度喺邊,再融入自己性格同特色。

想出黎玩啫,咁麻煩?係有啲煩既,不過,如果你當係一個機會,去學習改善溝通能力,咁一方面可以增加入會玩既機會,另一方面又終身受用,喂,抵啦!

最後,用返大佬分享過既一句話作結:
"If you have nothing nice to say, say nothing at all"
喺壇上真係唔好急,唔駛急,可以睇多啲先,最緊要係去明白個文化。當然,有機會出活動時就要積極主動。

我已經講到盡,希望有關人士收到。

一名老鬼上
Post time 20-11-2022 02:08:48 | Show all posts
Mustard replied at 19-11-2022 16:39
What's the easy way to get your own Diet for muscle building?

Haaa! This could be a never ending conversation, and I'm more than happy to share more in details if we ever get to meet on events / activities.

In short...various ways such as clean bulking, dirty bulking, body recomposition...etc

Diet wise...healthy fat, good carbs, quality protein and sufficient nutrients are all essentials.

Then involving ur rest quality and fitness goals to achieve where u wanna be.

All information could be found online or uTube in terms of all varieties of food to choose from.

Back to the main question...how much time & effort are u willing to commit on ur fitness program.

2nd...what is an adequate intake for the above mentioned essentials on a daily basis.

Lastly...save ur cheat meal when eating with people u care. Can start with only weekends then eventually to once a week.

Hope the above are helpful...

Add post (20-11-2022 02:16):
To add on…there is no easy way! It’s about how much u willing to commit and control. There are many well prepared high quality foods in the market able to deliver food for u to eat the whole week.
Post time 9-10-2022 15:23:38 | Show all posts
Solar replied at 7-10-2022 07:38
That is understandable. So it is kind of conditioned reflex to make you think about the admin/logi ...

Definitely a reflex to admin. Hopefully I can be helpful in future!

I can’t read or write Chinese but I’m currently taking Cantonese classes (speaking, and writing in the Jyutping system). Even though it’s more difficult than Putonghua, I think Cantonese is much more beautiful, and I love Hong Kong, so I want to be able to converse well in Cantonese. I’m focusing on speaking first, and starting to slowly learn characters. Thankfully Hong Kong uses traditional script, which I like because I can see how different characters merge together to form new characters. Luckily, so far translators have been working well for me in this forum.

I’ll continue to try to show what kind of person I am, and I’m enjoying reading about who the members are.

Post time 17-11-2022 21:59:44 | Show all posts
Virgo replied at 17-11-2022 14:19
有同感,我自己條件唔算太好,喺自己生活圈子其實係比較容易自卑同放負,不過至少喺活動裏面我會提醒自己 ...

我成日覺得呢,自信心呢樣嘢係自己觀念影響多。
有啲人,(例如某啲電視節目參賽者),佢哋就係自信心爆棚,做出我哋覺得騎呢既行為。

至於其他大部份人,就經常因為覺得自己唔夠好,所以無信心,好多嘢都唔敢做,甚至唔敢去嘗試第一步。

你會喺活動中放低一切雜念,放膽去試,好好啊,係好應有既想法,呢樣嘢唔係個個做到架,好反映出你懂得控制自己情緒。

衷心希望你喺呢個會,踏出更多的第一步。會係一個“受保護”既地方,喺入面發生既事,唔會影響你真實世界既生活,所以可以放膽去試,即使失敗左亦無乜大不了。我深信,你好快會發現,「原來自己都一樣做到喎」,「原來唔一定人哋嗰種方法/條件先做到架喎」,然後越來越有自信。

Post time 10-11-2022 21:19:24 | Show all posts
Helen replied at 10-11-2022 17:03
你都睇左好多wor, 講多D 70,80 係點ge?有時見到D 舊片都唔明點解會彈返上黎, 有咩過人之處

...

這個是一個有趣的故事。我中二的時候跟4個同學跑去其中一個同學家。他爸有一台很舊的8mm投影機(不知道妳知不知道是什麼)和一些菲林

Add post (10-11-2022 21:21):
又只有一三分一出來。我什麼地方做不對。

Add post (10-11-2022 21:25):
一些菲林
Post time 18-11-2022 12:27:06 | Show all posts
Antony replied at 18-11-2022 12:14
唔係話癌症病人推淋巴先係大忌,係淋巴擴散俾其他途徑更快,俾癌細胞擴散全身仲大麻煩?
點都好,個人覺 ...

我冇癌症, 唔知道阿
笑死我...

好, 我就搵下有冇人咁講先。
在西方醫學上,物理治療則有些專有的方法來幫助癌症病人預防和消除淋巴水腫,特別是一些乳癌手術康復者。乳癌患者最常出現淋巴擴散,癌細胞侵襲了乳房附近淋巴結,隨著淋巴系統而擴散到全身。當乳癌患者完成手術治療,把被癌細胞侵襲了的淋巴結切除後,淋巴系統循環亦被中斷,淋巴液無法完全運回心臟,堆積在組織之中,久而久之,身體就會腫脹起來,最常見是手臂。物理治療藉由一種特別的按摩手法,幫助減輕或是紓緩這些淋巴腫脹問題。但是這種按摩手法必須由專業的物理治療師進行。
撰文:Donna 鳴謝:鄺沃林教授(血液及血液腫瘤科)
《醫.藥.人》 第 124 期
Post time 25-10-2022 10:51:05 | Show all posts
Daryl replied at 24-10-2022 23:57
係??睇來係有好野想跟大家分享啵

我唔係想打「當日」,係想打「當日,Somewhere in time」。睇下又會唔會出現別字先。

話說我昨日係醫院發現到有人借抽血去偷食,心諗真係識玩。

事源我都係等,所以都坐左一陣時間。聽到隔離一對情侶/夫妻對話好sweet,
講下「你打咩機?好難玩」、「你D頭髮好香」之類,睇樣4-50歲好難估係情侶定夫妻。
全程攬住,坐最角落頭。之後爆左個話題,男問
「點解你唔叫佢陪你黎ge,你老公黎wo」
「佢唔會請假黎ga,一直都係咁。點解你又黎陪我ge?」
「我驚你嬲阿嘛,你知我幾錫你啦」
「我第一次有人陪伴黎抽血ga,我好開心」
好,我要走啦。唔知跟著點。

抽血對一D黎講可能係好閒,間中請一日半日假都好正常。
但至於個日幾點抽,抽幾耐,好難預。趁個D時間「做自己野」唔易比人發現。
Post time 29-10-2022 09:23:53 | Show all posts
Arvin replied at 29-10-2022 00:36
Hello Helen 多謝你善意打破零回覆lol, 哦~ 你咁樣講令我諗返起之前好似都有人咁樣同我講過, 但係我最認 ...

1,先黎分析點解無人回你,因為你第一個留言無用reply掣,未必有人知道你講緊野,亦無人有責任去回應你,用reply掣自己加入人地話題,會比較顯主動。

2.你身邊既人知唔知你鐘意傾哲?仲最近傾緊性別議題?識你既人見到呢啲資料,會唔會估到你真身?

3.想帶起話題,問人「最」乜最物,係比較懶既做法,
一來自己無思考過(即係好似同女仔出街,問「妳最想食乜?」,「嘎?!你無諗過帶我去邊?」、「…」)
我會建議你選幾個項目出黎出對方揀,從而揣摩喜好,亦有來回互動。

如果Helen玩野,答你「鐘意男士屁股朝天,準備比我用假J黎插」、「鐘意男士易服化濃娤一齊出街」,個話題係咪已經完左?

Post time 21-10-2022 15:53:41 | Show all posts
karlos replied at 21-10-2022 13:44
I am adopting a mixed training program.
First 3 day would be PUSH (chest+shoulder+tricep)-PULL(la ...

Sounds like a good plan. In my mind, any plan you like is the best plan for you.
But if you're trying to put on muscle (and it sounds like you are), don't worry about not having time for cardio. It's a complicated subject, but generally for putting on a large amount of muscle, cardio isn't that important. Though if you're only trying to lose a couple percentage points off your total body fat, cardio and HIIT are helpful. It depends on where you are and what your goals are.   

Doing too much can also easily make you feel overwhelmed, so if you mostly focus on the weight training, and maybe do some hiking on your day off, I'd say you have a greater chance of success.
Post time 8-7-2022 19:33:11 | Show all posts
CoCo replied at 8-7-2022 11:48
好無聊,大家最近有無好笑既嘢分享一下

當年去gym 跑步,跑跑下跟住隔離有個女仔一齊跑,
我見佢幾靚,就較快少少跑快兩步,
跑左大約5分鐘,因為我都有昅佢,
所以我留意到佢成日都偷望我。
終於有一次我望佢嘅時候,
我地眼神有交流,
熟練嘅我當然唔會避開,
我就好有風度咁向佢微笑一下,
然之後佢向我笑咗一個,
古裝白衣姑娘揼低頭含蓄怕羞一笑嘅笑容,
我好滿意我自己嘅表現,
跑多幾分鐘就充滿自信咁行返入更衣室。
然後更衣室有個師兄望我,
9成係基佬,我避開佢,
然後佢滿腔熱誠咁繼續行埋黎,
我已經揸實個拳頭,
然後佢問我,師兄使唔使攞塊膠布俾你,
我唔識答佢,然後望到塊鏡,
我白色tee上面有兩達好大嘅印,
係橙帶+潮吹巾組合嘅顏色,
所以大家天氣太凍嘅時候,
就唔好跑咁快啦

Post time 22-11-2022 13:04:30 | Show all posts
Mustard replied at 21-11-2022 21:33
明白你的想法,活動中好多時係普通嘅性愛,因為唔知你的普通有幾普通。
唔知你的刺激係咩,你想做咩去刺 ...

其實我除左另一半,亦會係外面尋找刺激,無論叫雞、婚外情、SP、ONE NIGHT、甚至第三性我都通通玩過,我承應我係有D上癮係追求新刺激方面,我覺得每個人都係特別既,所以我想同多D唔同既女性做愛體驗唔同既享受..
但係當我既對手帶唔到果種感覺俾我既時候,我就會覺得做完好似無做過咁樣囉,所以射精唔代表一定有滿足既感覺,只係身體既反應!
其實我覺得大腦先係人最大既性器官,肉體感覺只係最面層,仲有視覺'聽覺'嗅覺,加埋一齊去刺激你既幻想刺激你既大腦從而令人覺得滿足,
但係又好似食藥咁樣,食得多你既身體就會出現抗藥性,咁你就要用更大劑量或者另一種藥
我覺得我宜家既問題就係咁樣!!!!!!
Post time 7-11-2022 20:21:25 | Show all posts
Helen replied at 7-11-2022 18\"\"
有蛋先定有雞先的問題

係編劇的人有呢個諗法先, 順著佢以為普通人都會咁諗所以有呢D橋段?

呢個我會偏向相信需求主導,姐係因為觀眾想睇呢類,主流嘅編劇就寫呢類去迎合,編劇\影視都係長時間trial and error試唔同素材,成功左就繼續倒模。

不過正如你所講,會延伸下一個問題:點解觀眾無啦啦會想睇?
我覺得一個幾好嘅答案就係人本身對性嘅慾望,但一直壓抑,就會有唔同形式間接滿足。

順便可以更加完整咁回應埋一開始個問題:男仔見到女仔少布,會唔會好想要?

多數都會,只係被外在因素影響而減少/約束。
之所以未必會即刻想要,都可能因係:公眾地方(社會道德約束)、環境唔舒服、驚被人見到等等

如果有個完美私隱環境,作為男仔點可以無動於衷

Sorry,好似扯左太遠,哈哈

Post time 22-11-2022 08:15:04 | Show all posts
Chris replied at 21-11-2022 17:22
絕對同意,我剛出來社會時,獲得後者方式加持,
突非猛進,半年時間由爛泥變成紅毛泥,
完全是在羞辱和責 ...

我就係屬於受不了鬧嘅個種人,面皮超薄在意他人的評價,甚至因為在意而放棄一些嘗試,不過現在已經好左好多。我這種人進步的方法成本很高,就是要在事前消除恐懼,盡量消除不確定的因素,自發提升自己到可把控局面,避免可能出現的尷尬場景。雖然很累,但是逐渐也學會了系統化地分析問題和部署提升,屬於烏龜爬但是穩陣個種。
關於進步我個人認為,進步是內部驅動力加執行力的結果,外力是誘因可以是讚賞或者責罵,但是最終需要轉換為內驅力,進而轉化為執行力。轉化的過程和損耗是因人而異的,所以各個人進步的速度和可以達至的高度是不同

Post time 30-10-2022 03:01:00 | Show all posts
Helen replied at 29-10-2022 23:02
hey Arvin 唔緊要 慢慢來
最近有咩平等、父權問題?
你講vibe係岩ga,人夾人好重要。

Hello Helenn,
最近糾結緊父權社會同埋女性身體自主嘅相對立場,我唔認同前者,但我覺得前者嘅觀點角度太無賴,即係女性做啲乜嘢都會歸類入父權嘅角度,
例如係性愛,保守貞操=維護父權制度; 有多性愛次數=sexual object。
But anyways我驚我講太多,如果大家有興趣可以一齊傾!

另外, 我覺得TurnOn嗰個位真係好individualise,我會話可能有好多種因素集合埋一齊再加上自己經歷同背景~
我覺得暫時搵唔到都唔緊要,因為有時候要經歷咗先知,
同埋我自己都仲探索緊,因為之前有一次同心儀嘅對象就埋牙嘅時候 - 扯唔到 - 然後佢同我say sorry ((笑
唔知大家有冇類似嘅經歷可以分享下呢?
Post time 6-10-2022 12:51:42 | Show all posts
slippy replied at 6-10-2022 07:58
Hey Solar,

It's refreshing for me to read about how the club members all come together to help at ...

Hi Slippy! I am not sure why your curiosity focused on this aspect as there must be something more exciting about the club. But I'll try to give you an answer.
Your question is somehow difficult for me, as I have been keeping non-judgemental to other members of the club. I do not think it matters whether the one next to me has contributed anything; I would put in my chip whenever the club needs me for whatever within my capacity.

Having said that, I am, honestly, not aware of any member taking free rides in the past few years.

There is no better way to know more about us other than to joining the club. Please do take action when you feel ready.
Post time 9-10-2022 14:28:20 | Show all posts
Hockey replied at 9-8-2022 13:13
如果太著重物質或金錢,就會失去呢個會最祟高嘅宗旨。會員所响往嘅平等、自然嘅享受、對性愛嘅追求就會受 ...

Hey Hockey,

It’s nice to hear you talk about the equality within the club. I replied to Solar on a similar matter that everyone is basically “naked” in the club, meaning they could be anyone in the outside world. Basically no one knows who anyone is, so just focus on being good people. Some friends of mine in my home country talked about attending a sex club event and it was very snobby (not welcoming or friendly to newcomers).

The Chairman and the members deserve praise for creating such a welcoming and enticing atmosphere for everyone. Hopefully I’ll be able to join in the future!  

Post time 17-2-2022 18:39:52 | Show all posts
Leo replied at 17-2-2022 00:31
新聞記者好睇
岩岩睇完金魚妻,我要1.5倍加skip嚟睇

我都有睇第一集, 覺得一般啦, 唔係好好睇, 又唔係好難睇...

劇集據聞係改編只漫畫, 早兩日Google咗出來睇, 覺得漫畫好睇好多 (有興趣可以search "金魚妻 黑澤R")

劇集雖然我只睇咗一集, 已經覺得有D拖。

漫畫因為係短篇的關係節奏比較明快,而且有多D女性的心理描寫, 有講咁多個人妻出軌的內心交戰 (或唔交戰順水推舟), 劇情十分合理

單講金魚妻呢個故事漫畫劇情比劇集好。漫畫嘅男主角(外遇對象)一個有經歷, 又温柔體貼的中年大叔, 好似比較能夠理解同治癒女主角內心嘅痛楚。而劇集的小鮮肉雖然賞心悅目, 但無端端有咁深情好似有D唔合理。

(利申: 唔排除有深情小鮮肉的可能性, 可能主觀地鐘意大叔多D先有咁嘅結論啫)
Post time 14-11-2022 14:04:53 | Show all posts
Allen replied at 13-11-2022 01:27
各位會友你哋好, 其實當日我係有啲事情想同大家分享和討論. 戀愛對好多人嚟講可能係一件好開心嘅事情

,  ...

hi alan你分析得幾好,作為新人的我都有相同的感受。
我覺得會長的宗旨不只是會員們滿足性的需求,還有在心靈上可達到更高層次的滿足,我相信有時戀愛/和性愛其實真的分得開。
有啲人喜歡戀愛的感覺, 但不喜歡/享受性愛的樂趣。
有啲人不喜歡戀愛的包袱,但喜歡有質素的性愛,相信呢度係畀到一種大家都追求更高層次既性愛和心靈感受的地方。
如果唔係邊有咁多好評寫到出來,就是大家有信心,才會一直繼續走下去。
同埋呢度好有凝聚力,各位mentor亦會不斷帶領新人逐步提升自己,令大家一起進步。感覺好似入左間成人學校咁樣,哈哈

Post time 29-10-2022 11:58:25 | Show all posts
James replied at 29-10-2022 09:02
不如我開一個話題比妳…

「妳有試過潮吹嗎?如有,感覺如何?」

好記得以前對女性嘅身體只喺停留於紙上談兵嘅階段。喺,你會知道有A點,G點。但到親自落場,情況完全唔同,畢竟每位女士身體構造都唔同,敏感帶都唔同,G點咩叫陰道入去3-5cm然後摸上去有啲皺褶位XD。又有啲女士中意陰道高潮,有啲中意陰蒂高潮,好記得以前以為女仔要好耐先會暖機高潮到。但透過伴侶手把手教左一次,唔使幾分鐘就已經令佢潮吹。所以呢啲真喺要靠自己摸索一次,然後慢慢熟能生巧。宜家用手同口就容易令對手潮吹,但真正透過活塞運動而令對手高潮的次數就不多,可能上彎會好啲?如果在活塞運動時,令對方高潮,都喺需要遲啲有機會上堂學下啲角度同姿勢。
Post time 29-10-2022 22:01:19 | Show all posts
Hailey replied at 29-10-2022 21:52
想進步係好事~~(๑Ő௰Ő๑)
加油 記得唔好淨係用腦想
齋傾唔做黎講 我淨係會用黎睇大佬既訪問~~

當然喺未交表啦,會長同副會長都講過,急喺無用的。可能女會員apply會快啲,但畢竟想加入嘅男會員好多,我宜家牟然攞9個coins交表,好可能係落得一個reject嘅下場,白白浪費9個coins。我宜家最重要嘅多啲喺壇度出現,多啲同大家傾計,俾大家對我有個好嘅良好印象。與此同時upgrade自己個spec, 整返個sixpack,練下嘅體力,到時做足100%準備再交表都未遲。我宜家先註冊左幾日,可能係度stay傾多幾個月,俾各位前輩睇到我嘅決心同恆心再apply。就算喺打埋最壞打算,呢個過程都會認識到好多新網友,同埋增值到自己。It's never a bad thing.

Add post (29-10-2022 22:08):
打完成段,先發覺自己勁多語病,頭先手快快就send左,失策
Post time 20-10-2022 22:26:53 | Show all posts
Hi all,

As I know the club is be a very health/fitness conscious place, I thought I’d share some related information.

A few months ago, I started full body training. Basically, instead of working out traditional splits (i.e. chest one day, legs another etc.) you work every body party everyday. Usually just one exercise per body part. It sounded crazy to me at first, but my results have been pretty great. And unlike my former traditional workouts, I never feel that one part of my body is overworked. This used to happen with legs, as I’m sure it happens with many of you.

Has anyone else tried a similar training program? I’ve never enjoyed the gym more. If anyone has any questions, please let me know. Just doing my part to help S&B stay fit  

Post time 25-11-2022 21:15:59 | Show all posts
krishna replied at 25-11-2022 14:36
Hello everyone,

I am Krishna, a forum intern here, I have had introduced myself earlier this month, ...

Hi Krishna, sorry to hear your sharing.  I can imagine that must be so distressing in every aspect. Although it's definitely not healthy, but I can assure you that it's not uncommon for married couples having no intimacy (according to the Chairman's interviews).  If that's already a learnt habit for so many years, I don't think you can change the situation easily. Sorry to say that.
Also, you may want to protect your privacy by not disclosing your relationship status here. If you can make it to the events, I am sure you can share your story and we will be glad to share our two cents. :)

Post time 18-11-2022 12:01:52 | Show all posts
chester replied at 18-11-2022 11:06
如果係咁, 互相按好過俾技師按

互相按肯定是好過俾技師按。 技師技術再好都是一種服務,難聽啲講係買賣,不是身心交流。

同異性朋友去按摩,本身就是一種dating,而且有一個很好的理由為大家寬衣,互相觸碰對方身體。  夠放的就會大家光豬互按,不夠放的,也可以愛援對方,至少免卻不少尷尬。  唯一不好是推油時多數只剩下推油褲,大家都少了拆禮物 互相寬衣那種心動感覺,少了那種情懷。

記得一次同一個睇戲腳去推油,技師走後,大家互相推,除左條褲俾佢按時,初時都一直忍住唔好咁早舉旗咁失禮,直到按到大脾內側就忍不住了。 結果佢笑到面都紅曬,佢話佢唔知道舉旗前後原來可以差咁遠,佢果時仲係A0。

Add post (18-11-2022 12:05):
愛撫*  
Post time 22-11-2022 10:14:35 | Show all posts
Ritz replied at 22-11-2022 08:15
我就係屬於受不了鬧嘅個種人,面皮超薄在意他人的評價,甚至因為在意而放棄一些嘗試,不過現在已經好左好 ...

Hi Ritz
同意內裡的進步是最重要,方式是因人而異。
鼓勵欣賞我很喜歡,尤其是我沒有太多經驗的情況下,鼓勵會幫助我踏出的一步。但是回想令我有「直線上升」的動力,較多是旁人的批評責罵。維護自尊心及想對方跌眼鏡令我發奮。
人大了血氣減少,自信增加。較難有外力影響到自己,畢竟不是為別人活,所以別人的評價多是「有則改之 無則加勉」。
不過如果身邊有肯對自己真心的朋友,無論是溫柔鼓勵或直接的批評,均是一件美事。
即時想起被天使戰勝的Solar同埋御前帶棍的James,看兩位的文章,感受到滿滿的愛⋯加一點點宣洩
Post time 9-8-2022 13:13:26 | Show all posts
adam replied at 9-8-2022 00:18
其實都係承上題咁問
個vip就似係youtube 'freemium' model咁,入左會固之然可以亨受呢個會既玩樂,
但再 ...

如果太著重物質或金錢,就會失去呢個會最祟高嘅宗旨。會員所响往嘅平等、自然嘅享受、對性愛嘅追求就會受到若干嘅阻礙。你俾多啲錢,繼而要多啲人招待,換轉角度會剝奪左其他會員基本權利,限制左異性會員和理想對象交流嘅機會。同會長處處為會員著想,盡量做到人人都可以盡興嘅理念各走極端。
再者,當制度出現不公,就容易有私心,就容易有違規甚至違法事發生。或者你係想會更有規模,更多人可以加入呢個大家庭,不過現時制度已很理想。

你嘅概念反而突出左會長為會嘅無私付出,係度多者會長同真正為會付出嘅各個VIP

Post time 12-11-2022 15:55:34 | Show all posts
Kenny replied at 12-11-2022 13:28
唔好意思, 如果响自己屋企露台進行咁算唔算違法呢?

PS: 純粹疑問, 並無質疑意思 ...

如果露台可以合理地俾公眾見到,會犯法。

幾十年前,英國有單案例 Smith v Hughes,性工者喺自己個balcony向街上男士兜搭(其實只係敲下隻窗同拍下圍欄,吸引男士注意),法院引用mischief rule,指出法律就係要阻止soliciting in public place呢種mischief,所以喺公眾見到既balcony solicit都被視為在公眾地方進行。

同樣道理,喺公眾合理地可以看見地方進行性行為,我睇唔到唔係outraging public decency既理由。

咁點謂之公眾合理可以見到,就係另一個point of law喇

香港都好似仲係行緊普通法的,所以...唔好以身試法,唔好以身試法

Add post (12-11-2022 15:56):
我諗喺呢個題目討論夠了,大家都係講返風花雪月罷
Post time 6-11-2022 12:29:03 | Show all posts
Twan replied at 6-11-2022 11:48
其實有好多關於個會嘅嘢想問但係唔知係咪應該喺呢度發問呢定係喺邊度可以搵到啲資料呢譬如幾時會搞一次聚會 ...

Hi Twan 你個名點讀呢?t-wan? 定係好似twin咁但發a音?

首先呢,建議你留言時加番啲標點符號,以便閱讀。

明白你想知多啲活動係點,呢樣嘢,可以通過會友既動後感了解得到。當你睇得十幾二十篇文章,大概會對活動形式,有一定印象。

幾耐搞一次活動,對於呢個階段既你,唔係最重要的問題,到你成為左參加者,自然會知道,自然會去抽時間參加。

建議你可以先考慮自己同個會既理念、文化是否一致,其他嘢都無咁重要。

最後,我哋其實有發問區的,不過,請當真係喺壇上無法搵到答案時先至提問。

Post time 6-11-2022 00:00:18 | Show all posts
onair replied at 5-11-2022 22:59
Hello Dino,
你玩左十幾年?咁會唔會有想等下?或者好似化左無feel啊?因為十幾年都已經係一個習慣。但 ...

Hi onair!

當然十多年有些主題有些埸合有些對手會有機會重複,但每次活動都會有唔同嘅組合和化學作用,感覺都是不一樣的!
咁多年都一切隨心,有時等下都係一種 Manner (當你參加了活動就會明白), 但並不等於被動 - 因等的時候、或入房以外還有好多嘢可以做,例如跟唔同嘅人傾吓一啲平時唔會講到嘅話題,照顧下女士或者新人,鍾意嘅一齊睇吓電影唱下K又得......當然每一次活動唔能夠保證有任何嘢發生,包括性!但係最緊要enjoy, 同埋有感恩嘅心,因為「幸福唔係必然」,所以每一次參加活動都當自己賺咗呢!

Post time 16-11-2022 09:23:19 | Show all posts
Helen replied at 15-11-2022 22:52
鬥士工作室IG最近有條片,個女仔唔明點解成日被人誤會佢mean樣

但D留言話佢好可愛

多謝介紹呢個IG,睇完覺得佢果樣mean得嚟有係有可愛的一面,尤其係知道她的想法後覺得更可愛。

我相信男士對mean樣的女士會特別留意,試想像一個mean樣的人,如經過和我的相處後轉為一個和藹的樣,當中有幾大成功感?不過男士要醒目,如佢mean的主角是你就快快華麗轉身,下次再見。

Helen想了解女士角度,是否覺得mean的男人比和善的男人更有吸引力?

看到聊天室朋友生活的艷遇,回想我一次也沒有,身邊異性多是失戀、失意搵人陪時會搵我,雖然我喜歡成為一個仗義相助的朋友,但如果我mean返少少,可能會不同。
Post time 5-12-2022 16:35:42 | Show all posts
Kason replied at 5-12-2022 14:31
溫度暖先會思淫慾,太凍我會有尷尬事發生,可能我本身手凍,一掂落女仔身體到都感受到對方唔舒服,所以我 ...

我都會有手腳冰冷嘰問題,最好嘰解決方案都系先去冲個熱水浴,又衛生D,可是要睇情況吾一定可以去冲身。噤嘰情況下,手凍都比較易解決。,腳凍我就試過有D尷尬經歷。
事源在運動時因肢體接觸被對方提出我腳凍,噤我當下可立即解決嘰方法,我只想到著番對襪。掂知原來對方系會覺得著襪(已經穿過一定時間的)上床系吾衛生。噤我就除番,之後全程就住雙腳吾掂到佢嘰情況下完事。

我知道有人認為除鞋後赤脚吾衛生,但系除鞋後著襪吾衛生,我當時真系第一次聽!雖然都可以理解嘰 @@

Post time 9-11-2022 11:18:46 | Show all posts
十一少 replied at 8-11-2022 23:23
以前睇過一個教人改善戒煙時自制力不足問題嘰實驗。應該都可以apply落甜品上。(睇完就算,吾駛認真)

先 ...

呢個我都有睇過呀~
個概念係先做出即時衝動既感覺再即刻壓抑住,不斷重覆, 強化壓抑嘅記憶同想戒煙嘅感受去令佢自然習慣。

不過我都有睇另一方面嘅研究話自制力就好似肌肉咁, 短時間用得多會消耗,會影響其他performance~~~

(個實驗大約係分兩組人,一組可以享用美食,另一組要望住佢地, 之後兩邊做同一款puzzel (其實係一定拼唔到), 最後望住人食野果組係快一倍時間放棄左。

To Beckett:甜品凍飲就真係好難完全忍口嘅, 可以慢慢試下逐步改下個習慣,凍飲拎走D冰先飲,甜品就慢慢食~
希望有用,哈哈

Post time 7-10-2022 07:38:33 | Show all posts
slippy replied at 6-10-2022 21:47
Hey Solar! Thanks for your response. I guess my mind went to that aspect because I've been heavily ...

That is understandable. So it is kind of conditioned reflex to make you think about the admin/logistics side? That could be your strength when you become one of us. You might be able to help the Chairman a lot.

From now on, please try to let us know more about you by telling us what kind of person you are. Can you read or type Chinese? As you are aware, most of the conversations here are done in Chinese and it would be definitely quicker for you to blend in with the same language. If not, you could still use English and I'm sure you will still get some response.
Post time 12-12-2022 01:16:22 | Show all posts
Speedy replied at 11-12-2022 14:32
無端端點解會變得咁緊火?
係唔係睇到咩刺激嘢?
按道理,你自己有自制能力應該不會吧!

事原:以前年少氣盛的我在公司裡某一個早上,因為一時咸濕偷看了同事帶來的寫真 ,看完後
另我半個早上都是升着旗,好在我當時係着牛仔褲只可以把枝旗拉向上指著個天,當時個情境就係

佢就擔天我就望地(望吓他會唔會比人發現),見離中午飯時間還有個多小時只好忍吓,過多陣希

望枝旗會落返,點知去到中午飯佢係未曾落過而且還有點痛(可能硬得太耐),所以我無出去食飯

叫同事買,眼見九成幾人都出咗去食飯,所以就去了厕所................打..........X.......機,因為試過一次

覺得好刺激,所以就有了第二次............。
Post time 22-11-2022 17:49:09 | Show all posts
Rico replied at 22-11-2022 16:47
呢個幾得意, youtube有睇類似, 超(殘酷)能力反正每個都有D缺憾,
我會簡B,
我相信呢個能力總會有自己意 ...

吖咁快比你諗到呢題嘅破解方法!係吖好似time out咁,就算唔比yuk但比時間諗下野,或定格某一個moment都幾好。哼!咁如果...
一定要揀一種超能力,你會揀...
A. 永遠都唔會便秘,但每次一急嘅時候,5秒內就會痾出黎
B. 擁有蜘蛛感應,但訓覺每3分鐘就會因為超強警覺性醒一次
C. 有讀心術,但真係讀心術,只要係3米以內嘅所有人,都會自動大聲咁朗讀佢哋嘅諗法出黎,令場面非常尷尬
D. 可以完全隱形,但維持隱形嘅條件係要一直大聲「呀呀呀呀呀」咁大叫,同時解除能力嘅時候會變成裸體

Post time 19-11-2022 16:09:29 | Show all posts
Zad replied at 18-11-2022 21\"\"
咁大個人淨係去過幾次旅行,仲未搵到去旅行嘅樂趣
義工都有做過幾次,未有特別嘅感受...
所以想 ...

希望你搵到你想要嘅嘢!你要知道我哋係好有善意的一群,但唔係醫生。
大家來參加活動都有自己的想法期望,唔一定會去遷就別人,你要有心理準備。
如果冇把握打開話題,又要把握時間跟女士聊天,佢哋好忙。可能要坐成晚,我有時都會。

食檸檬你會唔會有感覺,我會。可能令你有更多感受than 平淡生活

痛 或 失去 可能令人有相當之大嘅感受!

你啱嘅,去旅行冇樂趣,又點會去呢!可能真係唔適合你。
又或者你參與嘅旅行,唔係自己安排。
或者唔係自己心目中想要嘅,因為你冇嘢想要。
Post time 26-9-2022 19:48:17 | Show all posts
Hey everyone,

I want to share something which has helped my sex life, and see if anyone has similar experiences. Unfortunately for the ladies, this would be most relevant to the guys.

A few months ago, a friend of mine recommended an app called Dr Kegel. The app contains daily exercises for strengthening the pelvic floor muscles. These are the muscles which control erection strength. Previously, I thought kegels were only for women.

My erections are now much stronger, and now I have much more control of my orgasms. Sometimes I can have multiple.

Does anyone else have any similar experiences or techniques which have helped them out?   

Cheers,
Slippy
Post time 25-11-2022 18:35:06 | Show all posts
子藍 replied at 25-11-2022 15:45
Krishna, i am sorry to hear about what happened to you and your wife bro.I could almost feel your  ...

hello 子藍:

Thank you for reading. Actually, we din't lost it, we are just uncompatible, physically and mentally. I could never been able to be in her, she said she wants it but it is "too big" for her. I have had normal sex with my ex without an issue. It's not losing a limb or two, not that bad, just really disapointed and hungry. Yes, like "會長 Chris" have mentioned in some interview; I wish my hunger could be fulfilled and go back being happy and be a great husband again. Cheers to you mate too!

Post time 18-7-2022 21:05:59 | Show all posts
Daryl replied at 18-7-2022 19\"\"
妳有次留言咪問我再睇多次,會唔會好顛既,我又顛多次咁睇,帶住心情去睇(平伏返),追塑一下那感覺,d ...

唔係淨係你癲放心,我呢段時間都睇多左唔止一次
就算睇左咁多次,每次睇都會睇到新嘅野
故事嘅舖排
人物性格嘅塑造同轉變
對第一集嘅致敬位
互相呼應嘅對白
含有隱喻嘅場景
Mach 10 or其他飛行場景嘅宏大
再配埋啲配樂
係愈睇愈好睇
但坐我隔離條友應該好驚,心諗條女乜料
無錯,就算睇左咁多次,我都係哭成了狗........
佢呢幾排上番Imax添呀,最後一擊喇應該,唔捨得呀
至於個個Channel,冇推介錯呢,睇完笑下輕鬆下嘛
最緊要你Tune番好自己搵番個speed,擔心你呀
Post time 3-12-2022 01:01:19 | Show all posts
Hershel replied at 1-12-2022 22:18
同埋做人要正面
我覺得如果成日群埋負能量既人
自己個氣場都會變差左

係架,身邊總有幾個一見面就好似申訴大會咁。
熟既做朋友就聆聽下、傾下。
我既做法係,如果佢繼續一直次次都係到呻,但又唔改變/搵方法,會先直接指出呢個問題,試下建議。
試過有個方法,如果佢一直係咁放負,試下係佢講到咁上下,你分享下自己既情況,睇下佢點回應,如果佢係到話自己慘啲呀,好似要鬥慘咁,咁其實佢都只係要spotlight關注,就要諗有幾想幫呢個朋友。

但如果佢會肯聽你講/傾既話,咁可能佢都只係想搵個人呻下傾下就會好啲。

唔熟就真係一次半次就唔好理了。

Post time 22-11-2022 13:52:16 | Show all posts
Cason replied at 22-11-2022 11:28
絕對認同。珍惜每一秒。有什麼事想做就盡快做不要等。不是我拍馬屁。真的很多謝S&B各位提供 ...

想起一個話題,不知之前有沒有玩過。如果可以揀一樣超能力,你會選什麼。有嘅冇嘅,自己創作的超能力都可以。譬如,有無限額的黑卡,瞬間移動,讀心,治癒,永生。還有就是可以跟任何一個喜歡的異性做情侶。

我應該會揀瞬間移動,去哪裡都是一秒鐘,哪裡美就去哪裡住膩左就換地方,演唱會vip位nba第一排,睡空置的別墅,食完米芝蓮就去下洗手間,嗖不見左,或者銀行裡面拎啲錢用優雅啲,第時會長唔比我參加活動,唔緊要我自己來,入埋房添:-)

Post time 23-6-2022 09:06:51 | Show all posts
James replied at 23-6-2022 08:45
如果你都覺得可以同其他人一樣守會規,咁就多啲同人溝通下,留多啲有質既感言,之後交表,睇下自己係咪我 ...

知道,我會嘅,交表之前我都想先同大家有多少少溝通,希望留低個好印象
同埋影祼照我暫時仲需要身心嘅準備,尤其係心理,我自己真係咁大個仔都未試過影全身裸照,仲要係喺出面影(屋企唔方便),淨係諗下都心跳加速同手震

但我係接受到嘅,再過多少少時間我會做到嘅

平時自問一直都係守規矩嘅人,只係有時個人真係比較論盡,騰雞,當然今後都會自己小心啲

另外我真係唔係唔會特登灌水呃留言,那晚個人攰但又瞓唔着,迷迷糊糊先會搞錯
Post time 14-12-2022 15:48:01 | Show all posts
Nina replied at 5-12-2022 16:08
同你分,我願意~~~

Ninaaaa!
It's been so long! I thought I'd just stop in and say hi to everyone. I miss you all, I miss SnB a lot! I'm still in my home country and it will probably be a while until I make a trip to HK, but wanted to see how everyone is doing. I really miss you guys

Also, Nina, I remember we had this one longer session where you taught me how to give oral sex. I still have big room for improvements, but now I actually get compliments sometimes! Just after one session with you, it made such a big difference, you literally taught me how to give oral sex.

Anyway, love you all and hope to hear from you soon.
Post time 22-11-2022 16:47:00 | Show all posts
Rapunzel replied at 22-11-2022 16:26
hehe我都想要瞬間移動,省下好多交通時間,又可以瞓多啲啲,不過普通嘅超能力太無聊啦,同大家玩個遊戲{: ...

呢個幾得意, youtube有睇類似, 超(殘酷)能力反正每個都有D缺憾,
我會簡B,
我相信呢個能力總會有自己意識去解除,
如果時間停止你意識仲喺度嘅話你都仲可以用腦諗下嘢
譬如話呢 考試有條複雜嘅數學題
可以暫停時間諗下 節省計算步驟過

如果本身連意識情感上都會被暫停按時間解除嘅話
都可以嘅, 我都未試性興奮高潮keep 住超過一定嘅時間
可能呢個超能力可以畀我享受到一個鐘頭嘅感覺 先解除
呢個幻想應該試唔到, 不過頭先諗過下都應該好鬼死攰

Post time 18-11-2022 10:59:47 | Show all posts
chester replied at 18-11-2022 09:48
想問下, 推淋巴係咪唔同于通淋巴?
因為通淋巴係堅係痛架WO....

曾經聽過有個講法係唔好亂推淋巴,話會將異常的壞組織由一處擴展到其他地方,而真正既推淋巴是輕推皮膚,不會大力按壓造成痛楚。

個人經驗,好多師傅推淋巴都係得個痛字,感覺上不見得有排毒去水腫的神效。 個人還是喜歡摧情類的推油按摩,以前最鍾意約啲朋友以上戀人以下既返去咸濕假期同水立方按摩推油。如果個女仔肯同你一齊入房推油,基本上都唔介意你睇,俾人按完又會互相按下交流下,手都未拖過就除左人地條底來按,仲可以順便睇埋個全相,是單身那時的好活動。

Add post (18-11-2022 11:01):
是催不是摧。  唉中文越來越差
Post time 24-9-2022 13:39:48 | Show all posts
Kundera replied at 16-9-2022 19:29
可能試下食少D 糖份同澱粉質
會冇咁易攰

見你識得自己上載頭像,就同你分享一啲諗法。

登入名、頭像係比人第一個印象,好重要,隨後就係態度同文字。

你選既登入名算特別(希望同你本人1byte關係都無,亦無用過,否則唔可以用),但難讀,

如果他日出到活動,等住比人改花名都得勒。

頭像既效果會比人印象更深,唔係話你呢個犯規,係你偶像?生活中有無人知你鐘意呢個人?

會唔會比識你既人知你係邊個?

就算無以上既顧慮,個頭像發揮既作用唔大,

形象唔鮮明,我只能夠講出...[呢,果個呢,藍色既人藍色既背景果個呢,完]

自己思考下。
Post time 30-1-2022 16:34:36 | Show all posts
Leo replied at 29-1-2022 11:14
Jocelyn 你好!我係Intern Leo,nice to meet you!
係啦,而家冇得做gym,操唔到fit啲我都唔敢交form :15 ...

Hello Leonice to meet you too~
冇得gym唔緊要!係屋企都可以操嘅,祝你早啲入到會!
個人認為身型fit唔fit冇一個好死嘅標準,每個人對別人同自己身型嘅preference都唔同。
再者每個人體質唔一樣,唔係話想操肌肥大就操到,想要鋼條就鋼條到,
其實有keep身型可以show比人知,你對自己或者你嘅生活有要求或追求,而依個樣先最重要
同埋做運動個人都健康啲,所以最大得益係你自己,當然吸引到人地都好啊!
可能打得有啲亂,希望你睇得明啦

Post time 21-9-2022 19:50:44 | Show all posts
Virgo replied at 21-9-2022 19:39
我同你相反,好易瞓得着,不過都係會感覺自己瞓得唔夠

瞓唔到嘅不妨試吓夜晚喺YouTube搵下放鬆嘅音樂聽 ...

我好容易聽聽下音樂,就開始諗下首歌本身嘅結構,真係去聽首歌
聽歌由細到大我自己都唔work,次次聽2個鐘都瞓唔到

前排Netflix 有個系列係講睡眠,Headspace guide to sleep
起初都好有效,但嗰一集完咗之後,個腦又起哄

生活壓力太大?

我記得上一次熟睡係入咗山林住宿,好簡陋
因為自然環境同光線變化,令到我好放鬆,當日亦當然同人望住自然環境做咗兩次愛,haha
個環境好易令人瞓著,坐低望望下風景就瞓著咗

但去返城區又黎了
Post time 12-11-2022 15:24:00 | Show all posts
Ritz replied at 11-11-2022 16:35
把女人舔到高潮

你要做的第一件事就是:「不要想著讓她高潮。」

咁detail嘅咩XD,有啲厲害,下次可以實驗下。不過我之前喺youtube見到一個日本嘅女vtuber講自己去風俗店嘅體驗,裡面講到可能大家都喺女人,反而口交嘅時候更容易高潮,可能女人先最清楚點讓令女人舒服啦。個vtuber提到侍候女性,就要用好似用羽毛嘅力道去撫摸,好似掂份易碎品咁。而且佢話口交嘅時候用溫柔吸嘅方法好似會較容易令女性高潮,可以參考市面上女性專攻陰蒂高潮嘅性玩具咁。不過要把握力道又模擬到性玩具嘅吸力唔喺一件易事,自己都訓練摸索緊
Post time 19-10-2022 02:09:02 | Show all posts
Mathilde replied at 17-10-2022 23:34
分唔到打風定季侯風

打風即是熱帶氣旋不同強度的熱帶氣旋有不同的稱為。依照世界氣象組織之建議,熱帶氣旋是根據接近中心之最高持續風力加以分類。香港採用的分類定義以10分鐘平均風速為根據,並有六種
比較下,季候風一般較為持久,往往會延續多天。當香港受到東北或西南季候風的影響時,而境內風速已經或將會超過每小時40公里,天台便會懸掛強烈季候風信號。
而季候風顧名思義,是隨著季節變更,而導致風向逆轉的天氣現象。影響香港的季候風分別是冬天的東北季風和夏天的西南季風。
Mathilde,希望聽完唔會令你眼瞓

Post time 16-11-2022 20:43:35 | Show all posts
Foxcer replied at 15-11-2022 05:16
請教一下
女仔陰蒂高潮係咪唔可以太密?

絕對可以密。
天時地利人和之下,最高記錄,試個響活動內有位女士,
同佢入房,我帶埋「數人頭計」去計高潮(記住,會內完全唔需要扮高潮的),
口+手+插,有大約一百一十幾個高潮,每個項目都佔三四十個高潮。

一切都有方法,問題係有無思考過同鍛練過。

例如口交,鍛練自己口腔既感知能力好重要。

試下將條車厘子莖拋入口,然後打番一兩個結出番黎,
成功既就可以學更高階既技巧。

唔係講笑,暫時會內阿喬、Chris、我,
仲有兩三個男士做得到(睇到呢個回應而又做到既,就報數下)。

Post time 26-1-2022 22:33:55 | Show all posts
Rapunzel replied at 26-1-2022 22:02
全民造星係我嘅精神食糧,宜家無得睇勁唔慣

我都係呀 真係唔知點解,係會為啲參賽者緊張同肉緊 (大部份啦,好極端嘅除外)
可能係見到佢地好努力好有火,用盡全力時間精神金錢(佢地連rehearsal room 都要自己book)做自己想做嘅嘢,然後鉤起自己嘅一啲感同身受嘅嘢,人人都總有啲想做但係未做得好,或者因為任何原因暫時未做到。佢地反映左我地普通人內心嘅渴望,係會好令人愛惜佢地每一個
咁而家都好吖,睇住佢哋做緊自己最想做嘅嘢。就算入唔到團嘅其他人,只要有能力都總會俾人睇到,人氣都多左好多,努力總有回報

Post time 29-11-2022 21:41:41 | Show all posts
Madrid replied at 29-11-2022 16:44
每一次party,都好似健身賽咁,盡量最好體態示人, 不過操太好可能對其他人做成壓力XD XD:04a30 ...

I think the pressure on others is a good thing. Generally, being around people who are better than you (at anything) is a great way to improve. If one is surrounded by strong people, it's more likely that one will want to be strong, too.
Studies actually show that if you have one obese friend you are much more likely to be obese. This is a representation of how the people around you strongly affect your life choices.

So it's a good thing to have so many good looking people around
Post time 1-11-2022 21:51:54 | Show all posts
Helen replied at 1-11-2022 20:54
好想知道氣氛係點,點樣過渡?有D難想像,大家35識7

首先來到呢度經過閱讀會規、考題和動後感等應該會有大概了解,加上聊天室可以進一認識下大家,活動流程係點氣氛係點透過文字都可以略知一二......雖然都只係初步的,但對新人融入也有一定幫助 - 例如有緣相見都起碼知道 「哦~原來你就係癲佬!」
大家報名參加活動就好似報名去食飯-  起碼我地知道當晚來食 omakase,食之前睇過OpenRice,只不過唔知同邊個一齊食,起碼唔會變咗食印度嘢......

對於我第一次加活動嘅心態,都係抱住試食嘅心態,點知一食就食咗十幾年呢~

Post time 22-11-2022 14:24:52 | Show all posts
wave replied at 22-11-2022 10:14
Hi Ritz
同意內裡的進步是最重要,方式是因人而異。
鼓勵欣賞我很喜歡,尤其是我沒有太多經驗的情況下, ...

想起果日看老高嘅視頻,阿米的故事,說人類生存的意義甚至宇宙存在的意義是愛,地球人是為了體驗地球這個環境中的愛而生存和存在的。如果是這樣Solar和James定會有很高的修為,而會長更是大愛,他把我們聚集在一起,產生了很多地愛。

其實如果覺得人生苦短不如去愛啦,幫下苦難中的人,愛周邊的人,力所能及吧,這樣可能會覺得充實一啲
如果覺得一啲事情無法滿足,可否也試下添加一啲愛入去,或者會有不同的感覺

Post time 4-11-2022 20:50:29 | Show all posts
Virgo replied at 4-11-2022 17:00
亦都聽過有理論話好易瞓著可能係個人已經太攰太操勞?尤其係見你話有得挨就瞓得着

希望你唔係啦,係真係 ...

Maybe 啦,我都算喺個workaholic,好中意將自己形成pack到好密,感覺生活會好有效率。而且我每年都會拓展新一樣興趣,咁時間喺有限,興趣又越來越多,支出大左,為錢就更加努力工作,個人來講喺個推動我進步嘅良性循環。而且我做野中意有效率,同買野一樣,我好少會無聊去行街。多數想買野,都已經喺做定research,立即出擊。不過宜家都慢慢斷捨離,令自己多啲時間休息,同做返運動,希望自己唔會過勞死。XD

Add post (4-11-2022 20:53):
行程*
Post time 8-11-2022 11:37:06 | Show all posts
Dino replied at 6-11-2022 00:00
Hi onair!

當然十多年有些主題有些埸合有些對手會有機會重複,但每次活動都會有唔同嘅組合和化學作用, ...

Hello Dino,

謝謝你的回覆啊=) 我都明白每次活動一定會有不同嘅體驗。就好似一個著左嘅燈泡。e一秒同上一秒嘅光好似一樣咁。
但其實唔係一樣。只不過係d電太快。我地睇唔到姐。一切都係波動~緣滅

我也期待將來有機會能參加活動。聽完你嘅分享。
我感覺好似重新開始學習咁。我覺得好紳士喔。

乜活動有得睇吓電影唱下K咔?咁就真係都一定唔會無聊啦。
完全認同必須要有感恩嘅心。唔識得感恩,世界會少左好多顏色!

Post time 9-8-2022 00:18:28 | Show all posts
James replied at 8-8-2022 17:17
不過,我都想了解下點解會有呢個提議,
有呢個vip作用又響邊度?

其實都係承上題咁問
但再升級比個會員月費可以有啲jetso,eg有啲毛巾、不同用品提供,接送服務,折扣優惠,休假後減免程序etc(初報到唔知實際環境未爬曬文,不喜勿插)
其實都係比會員付出少少換黎更順暢歡樂經驗。

到時做得起啦喎,咪開分會囉
一間變兩間,兩間變四間,集埋資上市,炒股搞埋地產呀笨(自high中)

Ps:vip集資買個單位做性地有無得諗呢
Post time 2-10-2022 13:14:30 | Show all posts
Rapunzel replied at 2-10-2022 12:57
啱啦!hehe你都睇唔少窩咦?原來阿草應該都答啱?只係無答到全名

話說我腦入面嗰 ...

我想要《蜜桃成熟時》
記得《赤裸羔羊》嗰陣會賣報紙廣告 (知唔知「報紙」係咩嚟?),第一日張相係邱淑貞赤裸上身露背背住鏡頭,有排子陣打斜掛喺身,然後有句tagline類似話「明天她會轉身過來」;到第二日出個側身,然後啲子彈蔗住乳頭,但都見到成個胸形咁,句tagline 變成 (意思係)「明天她會正面面向你」;到第三日就向住鏡頭,手攞住鎗同子彈蔗點。三個image 而家上網都仲搵到,嗰陣咁樣續日出一張visual真係好吊癮
Post time 30-10-2022 03:22:04 | Show all posts
Arvin replied at 30-10-2022 03:10
Hello LouiE ((what a special name why the last letter needs to be capitalised?
屋企政治嘅嘢真係好 ...

等我答你吧,因為佢以前係用左個唔適當既名,

當時個壇仲接受我地後台幫人改名,係來就唔知點解,改唔到。

當時被改過既登入名,我地都會幫佢將最尾既字母用大草,以資識別,

咁你可以諗下,由名到個頭像,我幫呢位大哥係不斷咁操作提醒....

一個人係咁,多幾個既話,會浪費我地幾多工作時間?

所以個壇體諒,家下無得改,索性刪除戶口好勒,

近期都刪左近百個名,有啲仲要刪左,勸左,指引左,再註冊,再刪....。

Post time 22-8-2022 15:43:14 | Show all posts
會就未入到,討論區我又成日深潛
都知無乜印象俾到大家

但有野想分享

話說同第二間公司合作,我對其中一個女仔都有D好感(主要係外型上)
細節唔講,以免身份洩露。
咁有個機會大家共晉左個午餐既,然後第一次午餐,佢就要求坐我隔離, 一般都係坐對面架嘛

然後叫自己唔好諗咁多,了解下先
公事私事都有提及, 都傾得開心既, 傾下住邊呀,同邊個住呀,平時鐘意玩乜呀,人要拍拖(其實有D奇怪?定我諗得奇怪)

我心裡面,幻想緊個情況,如果響個會度,就可以邀約入房了解下D更重要既野先。
現實就好多野要考慮

遲D等我睇下有無續集再分享下
Post time 2-11-2022 21:18:52 | Show all posts
Arvin replied at 2-11-2022 20:44
Hello Wilco,
想問吓你哋做gym 個schedule 係點㗎? 一個星期五日唔同部位?

GYM呢個話題我可以參與下, 我自己有運動&GYM , 帶氧,重訓都有做星期一至五, 簡單啲嚟講我會星期一三做一類型嘅星期二四做另一類星期五做比較弱的項目

如果新手我建議養成咗每日或者定時定候做運動嘅習慣先
可能一開始係做十分鐘然之後每5分鐘加上去
咁樣又一個簡單嘅目標開始培養習慣

做運動呢家嘢唔係你當日做聽日有成就績

亦都睇人嘅性格同習慣
有啲人做一兩個月就開始有啲成績
有啲人可能要堅持到第三個月先有成績

Post time 9-8-2022 14:29:17 | Show all posts
Hockey replied at 9-8-2022 13:13
如果太著重物質或金錢,就會失去呢個會最祟高嘅宗旨。會員所响往嘅平等、自然嘅享受、對性愛嘅追求就會受 ...

Completely agree. Payment is for services but SNB is not a service.
A clear example is members are not guaranteed any bedroom time at events.
From my casual observations,
member's contributions and efforts are what will be rewarded and recognised
(sometimes in the bedroom too!).
No one cares about how much you earn or what clothes you wear or what car you drive.
It's how you treat people and present yourself that is what's important.

Post time 25-11-2022 21:03:43 | Show all posts
子藍 replied at 24-11-2022 23:21
師兄可唔可以講左少少男士做YOGA
因為平日基本係唔拉筋
硬到加零一

建議第一次真係去外面揾導師上堂(建議上小班教學嘅), 睇網上片段可能覺得動作好簡單 而自己都做到 差唔多嘅動作, 但係其實可能會用左錯嘅方法去代嘗, 結果最後受傷. 有導師去執你嘅動作同鼓勵先會進步.  只於怕尷尬呢樣野 其實其他學員見到你黎係認真好學習都唔會有咩奇異目光. 瑜珈係同自己比較嘅運動, 筋比較硬, 動作做唔晒 咪做D簡易版先, 慢慢去進步. 我平時間唔中都會有見到男仕去玩. 真係驚嘅咪搵個女仔朋友一齊去試, 又可以增長感情.
Post time 1-12-2022 20:52:07 | Show all posts
Virgo replied at 1-12-2022 15:39
以前去旅行一時興起買落好多書,結果大部分擺咗好幾年都未睇過,有時間真係要的起心肝打開嚟睇
...

Something that's helped me read more is I started to put in my schedule to read for 5 minutes when I got home after work.

Now, 5 minutes doesn't seem like a long time. And it isn't. But after reading for 5 minutes, you're much likely to read for longer

I use the same method for meditation. It's very hard for me to be excited to meditate (though I know it's useful), so I set a couple minutes aside for it. Which then often leads to longer! Great success
Post time 23-8-2022 00:33:29 | Show all posts
Lincoln replied at 22-8-2022 23:32
不思議遊戲個曲風(尤其係頭嗰Part)同其他同期嘅動漫歌係幾唔同,可能因為咁我都好有印象,好好Loop{:l ...

剛又想到一點動漫或者音樂想分享,遲下有機會再分享

你好,Lincoln

一直都走著不容易的路,(生活,工作),不過又有位女士跟我講過,我跟一些邊緣的人士相比,我都不算係什麼,所以好好繼續行自己的路,其實我算係好幸福的,既然幸福,又點少得生活上所面對的挑戰呢,所以經常換個角度去想

係SNB都一樣,不止sex,更有個人成長,更有對不同人的情感交流,希望有機會見到你吧努力
Post time 19-11-2022 21:04:46 | Show all posts
Mustard replied at 19-11-2022 16:09
希望你搵到你想要嘅嘢!你要知道我哋係好有善意的一群,但唔係醫生。
大家來參加活動都有自己的想法期望 ...

因為個疫情,呢幾年抽空左好多時間去思考唔同嘅嘢有咩想做、有咩想要etc...
到頭來發現原來自己年紀輕輕,已經乜都唔做、咩都唔想要
但清心寡慾嘅日子過耐左,會發現人生的色彩也開始淡然退色
每日嘅生活都灰濛濛一片...
我唔想再係咁、我想要改變!我想要燃燒僅餘的青春!
機緣巧合之下聽到齋傾唔做與S&B嘅訪問
所以想入黎開開眼界,如能有幸參與活動,也可算是人生一大里程碑
Post time 22-11-2022 16:26:52 | Show all posts
Ritz replied at 22-11-2022 13:52
想起一個話題,不知之前有沒有玩過。如果可以揀一樣超能力,你會選什麼。有嘅冇嘅,自己創作的超能力都可 ...

hehe我都想要瞬間移動,省下好多交通時間,又可以瞓多啲啲,不過普通嘅超能力太無聊啦,同大家玩個遊戲
如果一定要揀一種超能力,你地會揀...

A. 瞬間轉移1cm,每次用完都會有兩個鐘嘅冷卻時間
B. 可以令時間停止,但停止嘅對象包括自己,發動能力嗰陣自己都會停埋唔yuk得
C. 可以進行光合作用,以後唔洗食飯,但曬太陽會變肥
D. 可以隱形,但只有80%嘅透明度,其他人都仲係可以見到你

Post time 17-11-2022 14:19:48 | Show all posts
Helen replied at 17-11-2022 12:19
哈哈 咁有緣份⋯
我最近少左上黎啦,咁都俾你撞到。

有同感,我自己條件唔算太好,喺自己生活圈子其實係比較容易自卑同放負,不過至少喺活動裏面我會提醒自己拋開啲無謂嘅諗法,做個歡容嘅人,盡情享受就好,無謂嘅諗法係好易俾人地感覺到,出得嚟玩當然要大家都開開心心
答返你先...呢個icon其實當初我係見到張圖,覺得幾搞笑又鮮明就揀咗,後來我見到仲有另一樣嘢:一個人見到自己中意嘅嘢,表現出由心而發嘅快樂

你講得啱呀,當然唔能夠淨係食漢堡,學會長話齋入得嚟咩都要試下

Post time 2-11-2022 17:40:52 | Show all posts
Arvin replied at 1-11-2022 17:10
我估你嗰種內心不憤,係覺得自己應該唔難同人扑嘢,
只不過係自己唔去搵,有啲嬲自己嘅感覺?
但如果係咁 ...

容許我呢位新人加入呃個topic。
有一段時間工作壓力好大成日失眠,喺張床好耐都瞓吾着於是起身睇AV打飛機,甘就易瞓好多。
至於睇AV,我鍾意睇劇情,特別係現實生活冇乜可能發生嘅劇情,呢類思想同意識上嘅刺激令我特別HIGH,打飛機好爽。
如果純為出野而打飛機,打完我覺得有種空虚感,所以自己想扑野嘅時候,會同partner做愛,身心都有種滿足感
Post time 2-1-2022 18:44:55 | Show all posts
Happy new Year! 新一年大家開開心心﹗,會長大人似乎對摩士公園情有獨鐘,
Post time 2-1-2022 19:28:05 | Show all posts
大家新年快樂!
新一年
留返d腳毛先
Post time 2-1-2022 20:09:01 | Show all posts
擦一下存在感
 Author| Post time 2-1-2022 20:56:09 | Show all posts
Simpson replied at 2-1-2022 18:44
Happy new Year! 新一年大家開開心心﹗,會長大人似乎對摩士公園情有獨鐘, ...

因為摩士公園多功能(運動設施)、最親民(獅子山下),比較草根(隣近黃大仙、樂富、九龍城、東頭村等地區),最無政治味(相對維園),亦最和平與世無爭,純粹帶給大眾歡樂的一個大公園。

和S&B不是很相似嗎?
Post time 2-1-2022 21:01:46 | Show all posts
大家新年快樂, 2022 要活得比去年好!
希望 SnB 新舊會員今年身體健康、生生猛猛、多出席活動
Post time 2-1-2022 22:08:13 | Show all posts
Chris replied at 2-1-2022 20:56
因為摩士公園多功能(運動設施)、最親民(獅子山下),比較草根(隣近黃大仙、樂富、九龍城、東頭村等地 ...

係啊,有運動機會,親民,草根,無政治味,依個組合真係好正﹗
Post time 2-1-2022 23:28:36 From the mobile phone | Show all posts
Chris replied at 2-1-2022 20:56
因為摩士公園多功能(運動設施)、最親民(獅子山下),比較草根(隣近黃大仙、樂富、九龍城、東頭村等地 ...

家下先知原來咁解讀,有意思
Post time 3-1-2022 08:08:13 | Show all posts
LafitE replied at 2-1-2022 23:28

你宜家狀態點?想法係點?覺得可以,就再申請啦,
唔係就2046都入唔到呀。
Post time 3-1-2022 10:28:59 | Show all posts
近黃大仙,有求必應,心想事成
各位新年快樂 !
Post time 3-1-2022 11:23:13 | Show all posts
大家都新年快樂,年年進步
Post time 3-1-2022 12:47:51 | Show all posts
新年快樂
祝各位在新的一年,找到新的方向,獲得新的力量

Post time 3-1-2022 14:01:17 | Show all posts
各位新年快樂,新一年,新開始
Post time 3-1-2022 18:40:14 | Show all posts
2022 年,我許下宏願

要同十個未交過手既女會然玩!
要大隻少少
要多啲上forum講野,動後十連發!
Post time 3-1-2022 19:06:22 | Show all posts
Happy 2022 and wish all the best to everyone!!!

Post time 3-1-2022 19:41:47 | Show all posts
祝大家新年快樂
2022過得開開心心
Post time 3-1-2022 21:28:09 | Show all posts
遲來的新年快樂~
祝大家出入平安 一切安好
Post time 3-1-2022 22:11:34 | Show all posts
各位好!新年快樂!
Post time 3-1-2022 22:14:25 | Show all posts
新年快樂
新一年祝大家身體健康
Post time 4-1-2022 00:41:02 | Show all posts
LafitE replied at 2-1-2022 23:28

得閑嚟摩士公園打場乒乓波好唔好當然唔單止我依個麻甩佬,好多靚女俊哥等你。
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

31-1-2023 22:37 GMT+8 , Processed in 0.191759 second(s), 27 queries .