Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1550|Reply: 27
Collapse the left

[Earth Team] Solar三年有感暨2021忘年會

[Copy link]
Post time 1-1-2022 23:21:34 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
在Solar成長的年代,大學本科仍是三年制,三年時間足夠讀一個大學學位了。
轉眼間,Solar入會己經三年,如果有sex partying 這個major的話,大概也修夠學分畢業了。
說來慚愧,過去一年雖然轉為Earth team一員,但出席活動的次數實在屈指可數,
希望大佬不要見怪。

最近一次活動中,大佬說我入會後改變了不少,其實我自己也有同感的。
始終sex party的文化很獨特,初入會時,總是要戰戰兢兢地摸索,
生怕有甚麼說話或者行為觸及別人的底線。直到自己慢慢掌握大家的接受程度,
信心便開始增加,人也漸漸融入了。

有會友說,S&B打滾得最久的男會員,都不是靠外表的。
三年以來的觀察,這個說法也不誇張。性事的歡愉,豈止抽插之間?
由邂逅,醖釀,邀約,前戲,正事,而過後的休息,全部都是樂趣的泉源。
對底你是重視個人洩慾,還是對手享受呢?如果過份進取,
對手還未進入狀態你便要進入,又如何期望有下次機會?
因此,要給對手快樂難忘的體驗,很大程度個人的軟件比硬件更重要。
在此奉勸正在申請入會的見習生,尤其是男士,不要太介懷天生的外在條件,
反而要著重你絕對有能的改變的內在質素。

好了,扮夠了老鬼。不如把話題轉至動後感吧,大家應該更有興趣。

因為種種原因,沒有出活動一陣子,這夜復出,竟然有點新人的新鮮感。
忘年會的特備節目,就是寫信給來年的自己,以往不覺得一年是很長的時間,
但是最近兩年間的轉變實在太多了,身邊朋友也不知何時可以再見,
寫信時也不禁認真起來。但願這封信可提醒對一年後的我,
不要忘記初心,堅持做自己過往努力過的事。

是夜,一共與三位女士交流。一位是熟悉的,兩位是初次見面的。
感受迴異,過情不贅,獨記心情。

多多其實是我在沒有人協助下,第一位自行邀請的對手,還記得當年的我,
緊張得心跳加速、手心冰冷,到當天竟可以從容不逼的用一句「不如做第二啲嘢咯」作邀請,
也是三年以來的一大改變。與多多交流的過程時,總是可以談天說地,
不論話題多麼的不著邊際。這,就是舒服囉,一種與人相處時的坦誠和自在。
是日金句:做愛就如踩車,一騎上去就記得架啦!

據說Boudica在會內初嚐禁果,問她數次入房感受如何,她總推說沒有比較就不懂評論。
可是,對著久休復出的Solar,你才是師姐呢!我終於明白,點解你會話面試後底底濕到癡線。
Boudica的妹妹有點隱藏,有點考驗師兄弟的技巧,
不過,看得出你是吃貨之人,稍經開發後,一定能好好享受性愛的。
至於我,你終於明白我為何說自己是廢柴了吧。

至於Sylvia,房外房內的表現實在有點落差。
初時以為這位新人是緊張女子,豈料過不多時,Day出來召喚助攻,
而我進房後看她赤條條的躺在兩條肉蟲身上,悠然自得,毫無違和,
我還一度以為自己進錯房呢。看著Sylvia、Day和SunnyB的激烈亙動,
我深知自己並非這種玩法的愛好者,所以為是先行退場,稍後再戰。
到其後獨處的機會降臨,但灰姑娘有時間上的限制,我只好使出九牛二虎之力,
快完場(well,對於快,我好有信心的)。
眼見你轉眼便已融入大家,應當是Edmund好mentor的功勞吧,我相信你會喜歡這裏的。

最後,多謝大佬和其他幾位好幫手,即使是2019-21的困難時期,
仍然把責任往肩上扛,使得這個平台得以延續。

2022年,祝願各位事事如意,生活平安、幸福。

Post time 13-1-2022 10:52:22 | Show all posts
會內有不少男士,係睇住佢進步甚至成長,你當然係其中一位,當初仲擔心你養唔大,
爭啲要幫你穿耳環。

男士只要肯出席(一個月兩次以上),
肯接受意見,包括女士意見或我既意見,都一定會有正向變化,記唔記得連你個頭像我都建議你改,
太陽神總比黑太陽要好吧?!

在點點線以上的文字,真正係肺腑之言,
對仍在會內既浮沉人士,或打算想入會既男士,
都係好珍貴既囑咐。

雖然過去半年你少出活動,但背後仍對會有貢獻,青山不改,人情常在,我唔會唔記得既。

Post time 2-1-2022 01:00:27 | Show all posts
Solar兄是sex partying的Postgraduate博士生了﹗
忘年會果然係一個好好反思同回顧既機會,某程度上贊成軟件往往比硬件更重要,以我觀察,會內很多優秀既男會員都是幽默風趣,細心體貼,會長大人更是煲湯高手,令一眾女會員眼睛發光呢﹗
今年以三場大戰結束,祝你新一年做個吃貨達人。
Post time 4-1-2022 23:54:01 | Show all posts
Solar replied at 4-1-2022 23:09
Hi Simpson
始終緣慳
你都出席多過一次活動,開始適應了嗎?個會好靠你哋一眾新血!

我重溫你篇好文,發現果日既男參加者都好陽光,Solar, Sunnyb, Day,咁好陽光,好強正能量﹗
師兄一身好武功,有機會見面,請多多指教
 Author| Post time 4-1-2022 23:32:41 | Show all posts
Daryl replied at 2-1-2022 11:06
Morning, 好少出現的幾位
你改變了不少,係完全做到真正既自己,還是進步到變了另一個自己??? ...

真係好耐無見啦Daryl兄
我諗係因為摸索個空間,俾我去表現自己較有信心既一面
希望同你見到面,傾下男人經!
Post time 3-1-2022 11:14:49 | Show all posts
多謝Solar師兄指教, 很高興認識你呢。
我覺得每一個人, 每一次經驗都是特別的, 真的無從比較.
可以說的是在SNB裏的體驗對我來說都是珍貴的, 對於每個邀請我只有感激以及欣賞(你們的品味)
至於廢柴一說是言重了, 我玩得很開心呢, 多謝你
 Author| Post time 4-1-2022 23:09:05 | Show all posts
Simpson replied at 2-1-2022 01:00
Solar兄是sex partying的Postgraduate博士生了﹗
忘年會果然係一個好好反思同回顧既機會,某程度上贊成軟件 ...

Hi Simpson
始終緣慳
你都出席多過一次活動,開始適應了嗎?個會好靠你哋一眾新血!
 Author| Post time 9-1-2022 12:44:47 | Show all posts
MonkeyJai replied at 5-1-2022 14:36
SnB就好似一個永遠唔會拒絕你返黎既屋企咁, 只你有心, 做齊哂野, 隨時都可以返黎

而且返到黎仲系 ...

又唔可以話“永遠唔會拒絕”既,不過,一路有交帶,有良好記錄,咁可以返黎既機會就自己大啲
Post time 5-1-2022 16:25:05 | Show all posts
MomoKo replied at 5-1-2022 04:49
sorry啊,solar,想按like,唔小心按左unlike!想撤回,但係撤回唔到。所以同你講聲。
...

我覺得你UNLIKE係因為潛意識中唔開心冇預你份囉,。放心,三位陽光靚仔下次一定預你一齊4P

Post time 4-1-2022 23:43:01 | Show all posts
Solar replied at 4-1-2022 23:34
原來我令你篇第一次delay了?唔好意思!要次多謝你賞臉啊!

最緊要係增添我篇動後嘅準確度...我投入到完全唔知你幾時退左場
我好enjoy同你傾計呢!係第二個層次嘅交流
 Author| Post time 4-1-2022 23:36:03 | Show all posts
Boudica replied at 3-1-2022 11:14
多謝Solar師兄指教, 很高興認識你呢。
我覺得每一個人, 每一次經驗都是特別的, 真的無從比較. ...

我仲等緊你篇動後架我覺得,你慢變得唔緊張之後,會玩得好投入的
 Author| Post time 4-1-2022 23:41:30 | Show all posts
Belle replied at 4-1-2022 12:04
Long time no see Solar!!! 闊別多時,一定好有感受。
好好記住呢個感覺呀,希望可以喺活動見返你 ...

Hello Belle
真係好耐無見唷,我都好想再見到你啊,希望有機會啦

Author| Post time 4-1-2022 23:12:07 | Show all posts
阿喬 replied at 2-1-2022 01:00
是的
近來見少左你,忘年會見到你真係有點驚喜

Hi 阿喬
係喎,講開玩遊戲,依家仲有冇玩魔力橋架?突然聽你講一講,好手痕添

要多謝你幫大佬為個會服務啊!
Post time 5-1-2022 17:00:51 | Show all posts
Simpson replied at 5-1-2022 16:25
我覺得你UNLIKE係因為潛意識中唔開心冇預你份囉,。放心,三位陽光靚仔下次一定預你一齊4P{:titte ...

444444………p!攰死人!唔制啊!
 Author| Post time 4-1-2022 23:39:15 | Show all posts
多多 replied at 4-1-2022 09:10
見返你好開心,你個手心冰冷經過三年不藥而癒,重好火辣。

多多
我都係一時時咋,好似見到你,熟悉既人先可以比較輕鬆,唔緊張
Post time 2-1-2022 11:06:47 | Show all posts
Morning, 好少出現的幾位
你改變了不少,係完全做到真正既自己,還是進步到變了另一個自己????
好耐無見你了,有一年???
當晚原來仲有多多,同新人
 Author| Post time 9-1-2022 12:42:04 | Show all posts
MomoKo replied at 5-1-2022 04:49
sorry啊,solar,想按like,唔小心按左unlike!想撤回,但係撤回唔到。所以同你講聲。
...

無緊要!多謝支持!
 Author| Post time 4-1-2022 23:37:33 | Show all posts
Mustard replied at 3-1-2022 19:04
Support!! 好耐冇睇到你寫動後了!

2022 大家更好!

隊長,我係久休復出啊
祝你新一年身體健康,長玩長有
Post time 5-1-2022 14:36:37 | Show all posts
SnB就好似一個永遠唔會拒絕你返黎既屋企咁, 只你有心, 做齊哂野, 隨時都可以返黎

而且返到黎仲系大家好融洽相處交流, 好難得
 Author| Post time 4-1-2022 23:34:13 | Show all posts
Sylvia replied at 2-1-2022 16:52
讓Solar 兄見笑了...

原來我令你篇第一次delay了?唔好意思!要次多謝你賞臉啊!
Post time 4-1-2022 12:04:26 | Show all posts
Long time no see Solar!!! 闊別多時,一定好有感受。
好好記住呢個感覺呀,希望可以喺活動見返你
Post time 5-1-2022 04:49:13 | Show all posts
Post time 2-1-2022 01:00:31 | Show all posts
是的
近來見少左你,忘年會見到你真係有點驚喜

有時候真的希望多點時間傾下偈玩下遊戲
Post time 10-1-2022 01:10:01 | Show all posts
Solar replied at 9-1-2022 12:42
無緊要!多謝支持!

當然支持啊,寫得甘好!
Post time 4-1-2022 09:10:20 | Show all posts
見返你好開心,你個手心冰冷經過三年不藥而癒,重好火辣。
Post time 3-1-2022 19:04:34 | Show all posts
Support!! 好耐冇睇到你寫動後了!

2022 大家更好!
Post time 14-11-2022 22:52:18 | Show all posts
多謝solar 師兄分享
Post time 2-1-2022 16:52:12 | Show all posts
讓Solar 兄見笑了...
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 23:04 GMT+8 , Processed in 0.129051 second(s), 26 queries .