Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 2028|Reply: 21
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Scarlett 的第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 21-12-2021 17:52:46 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
第一次嘅見面,,,,
由細到大對性愛嘅幻想都係美好的,2人相愛,才會結合。
但隨住時間嘅推移,令我知道原來性與愛係可以分開的時候,我嘅潘朵拉盒子就咁就打開左。
試過搵sp、試過即約即出,不停嘅刺激雖然令我興奮,但隨之而來嘅係不安和擔心。

機緣巧合之下聽開podcasts 嘅我,見到「sex party」呢個標題@@情不自禁按左播放,
一路聽一路做野,聽到會長把聲嘅第一個感覺係,「呢個人把聲好好聽好厚好有磁性」,
呢把聲帶我一口氣聽晒3集嘅podcasts,而當時我仲未知道,呢把聲會咁吸引我。

隔左幾日終於鼓起勇氣上左S&B 個網站,申請左做壇上見習生,當時只係諗之後有需要先再考慮去活動。
如是者又隔左一日我收到會長email,抱住小小懷疑,又有小小期待嘅心情提供左個聯絡方式。
隔左無幾耐就收到第一個whatsapp訊息,
係我咁忙嘅日程入面,會長超好就晒我時間,又攞左愛心靚湯比我飲,傾下傾下就話打鐵趁熱@@上去interview 啦。
就算會長同我講未必有飯開嫁,而我同個日係冇脫乾淨毛毛嘅,所以我都冇多諗只係上去傾下計咁。
傾計加Interview 完後,會長就比毛巾同埋衫我,叫我去「沖人生最乾淨嘅涼」,佢話體會一下活動時既身體檢查。
我一開始其實唔太願意,但覺得上得就來,就冇必要扭扭擰擰啦,乖乖聽話去沖涼了。
沖完涼就正常影入會相加身體檢查,檢查完無啦啦熄左燈,突然覺得有陣暖流由妹妹傳上來,
我 R 晒頭唔知會長係度做咩,我用眼尾望左一眼,會長竟然係幫我oral 緊。
個種感覺就好似坐滑浪飛船咁,本身諗住睇下風景,點知突然之間咁刺激,會長技巧之高,令小妹有小小吃不消,
會長問我有咩感覺嘅時候,我成身已經軟晒,完全答唔到佢,不甘示弱者嘅我,當然唔會就咁就算,
亂摸之際比我摸到有野硬左,呢個時候我偷笑左一下,亦串左會長一句,
會長問我想唔想要,你都搞到我著晒火啦,點會唔想?
佢攞左出來,我發覺死火,唔係好對路,好似咁大嘅…直至佢放左入來,,,,
之後畫面等大家自己想像。

我只可以用「吃不消」呢三隻字來形容呢一晚。

之後驗血,計劃出活動,但由於忙碌、心情等等問題,都比會長不斷的關心和支持
係多次鼓勵之下終於迎接左我嘅新人禮。
大佬將我交左比我既mentor - Real,Real 溫柔而帶有戰戰競競嘅聲音令我聽得出佢係一位愛惜女性嘅人。
由Real嘅帶領,我好安心咁慢慢聽佢嘅指示,由我步入房門,除衫,行入廁所佢都小心翼翼咁呵護住我,
問我有冇唔舒服,可唔可以掂我等等。入到去沖涼,我由細到大都冇試過比人當我係BB咁幫我沖涼,
Real 真係做得好好,令我好難忘。別人有付出,我當然會給予獎勵,反客為主嘅我主動錫左real幾啖,
令佢不知所措,覺得好有趣。響浴室玩玩下突然比把熟悉嘅聲音催促我地,個下嬲左。

檢查時real食左小小野,一向唔鐘意有食物味嘅我,同Real反映左後,佢不斷搵方法解決,
佢個反應真係好可愛,搞完一輪終於冇食物味,我可以放心交我自己比佢。
雖然我矇住雙眼,但我感受到佢嘅溫柔,專重,被捧在手掌心嘅感覺,令我成個過程都好舒服。
去到後半段我有勇氣除下眼罩,Real見到我嘅第一句係,「哇,你真係不得了,唔除好過除」,
仲話我對眼好淫好正。
我當你講呢幾句係稱讚嫁啦。
玩到最後我帶返眼鏡先睇清Real個樣,真係幾靚仔。

之後出左房門,冷卻一下個人,飲兩啖湯,monkeyjai 過來同我傾計關心下我,
認真嘅對答令我覺得好舒服,慢慢跟左佢入房再繼續傾多陣,仲幫我按摩,多謝你。
我地互相幫忙左一下之後,大家都好舒服咁離開房間。

S&B係一個好有愛嘅地方,亦係一個可以開心談性唔駛比帶住有色眼鏡的人歧視嘅地方。
期待下次活動,更期待下次與會長見面。

First
Post time 21-12-2021 19:28:57 | Show the author posts only
恭喜恭喜,唔駛“吃不消” 將來很多機會亂摸
歡迎你加入,會內好多可愛帥哥等你錫
3Floor
Post time 21-12-2021 19:33:33 | Show the author posts only
Congrats!!! 咁忙碌嘅生活,你都出到活動,證明你對性的在乎!加油!
還有很多會員可以聊性事(平時冇乜機會傾嘅嘢)
大家聚會開心一下,回家後又可以做別的事忙別的
4Floor
Post time 21-12-2021 20:47:29 | Show the author posts only
歡迎你 Scarlett :)
希望你喺我哋呢一個大家庭搵到你想要嘅
玩得開開心心
期待見面

Gill
5Floor
Post time 21-12-2021 23:04:33 | Show the author posts only
歡迎妳!Scarlett~

很好的第一次,希望妳係到得到更多的第一次!

更加希望在活動上與妳見面!

我叫Class
6Floor
Post time 21-12-2021 23:42:21 | Show the author posts only
再次歡迎你

希望下次活動再熱鬧啲 多啲時間傾下偈~
7Floor
Post time 22-12-2021 17:47:01 | Show the author posts only
多數分享
睇唔同人嘅第一次 都會幻想如果自己加入S&B之後第一次會係點
8Floor
Post time 23-12-2021 16:23:13 | Show the author posts only
Welcome to the club, Scarlett!  
你個面試好似俾人「sell」咗入嚟咁
有機會再傾下偈
9Floor
Post time 23-12-2021 19:28:16 | Show the author posts only
Scarlett~
好榮幸可以幫你行新人禮
多謝你文中嘅讚美
希望活動令你心情舒暢
10Floor
Post time 24-12-2021 13:35:29 | Show the author posts only
歡迎妳,Scarlett
當晚都幾熱鬧,未有機會同妳傾下計認識下添
呢個動後令我感到妳找到令妳好放心去Enjoy的
恭喜妳呀,希望有幸再係活動見到妳啦

REAL真係幾靚仔架
11Floor
 Author| Post time 24-12-2021 21:14:49 | Show the author posts only
多謝大家留言比我
我係個比較怕羞嘅人,希望之後可以再放開自我多D
12Floor
Post time 26-12-2021 01:48:01 | Show the author posts only
我都係新人,
睇完你段文章,覺得超正,
希望遲啲大家有機會交流
13Floor
Post time 26-12-2021 08:37:54 | Show the author posts only
歡迎歡迎 留名學下野先

Btw 「哇,你真係不得了,唔除好過除」
小弟弱智,睇左幾次都唔明,下次實地瞭解下先

希望你enjoy la
14Floor
Post time 28-12-2021 12:00:03 | Show the author posts only
Scarlett,歡迎你!
「可以開心談性唔駛比帶住有色眼鏡的人歧視嘅地方」真係最難得嘅地方

多同會內不同朋友交流,無論多久以後都總會有新的體會
希望喺度你可以搵到更多更多
15Floor
Post time 28-12-2021 12:11:37 | Show the author posts only
welcome to SnB, 再一次歡迎你呀 Scarlett

有幸邀請你入房, 希望以後再多D機會遇到你啦
16Floor
Post time 29-12-2021 10:21:58 From the mobile phone | Show the author posts only
一定是很好的經歷,記得多參與活動 : )
17Floor
Post time 29-12-2021 17:28:12 | Show the author posts only
Welcome Scarlett , hope to meet u soon ! Your pleasure to have Real hahaha and I bet vice versa
18Floor
 Author| Post time 29-12-2021 23:52:02 | Show the author posts only
Hello,,咁多位
好開心可以加入大家庭。
希望遲D出活動可以開心咁同大家玩
19Floor
Post time 11-1-2022 16:00:43 | Show the author posts only
恭喜你scarlett
歡迎你加入呢個大家庭
我都係好新既Mouse
20Floor
Post time 13-1-2022 18:18:46 | Show the author posts only
恭喜您有一次咁完美嘅第一次
我係Kennedy, 人哋叫我總統
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 10:49 GMT+8 , Processed in 0.119575 second(s), 22 queries .