Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

More

View: 3290|Reply: 6
Collapse the left

ViuTv 拍拍聲太好聽 - Safe Sex Party part 2

[Copy link]
Post time 3-11-2021 17:56:53 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
https://vimeo.com/641823877
Viutv訪問的下集,終於補回了。

Post time 3-11-2021 20:02:48 | Show all posts
兩個男嘉賓大隻過男主持好多囉
Post time 3-11-2021 22:13:56 | Show all posts
Simpson replied at 3-11-2021 20:02
兩個男嘉賓大隻過男主持好多囉

但佢為左要支持主流文化,鏡頭後已經講好,會係咁打我地,我自己睇番,佢地係唔係都會打,
不過,有聲音總好過無聲音。

Post time 4-11-2021 01:57:17 | Show all posts
Chris replied at 3-11-2021 22:13
但佢為左要支持主流文化,鏡頭後已經講好,會係咁打我地,我自己睇番,佢地係唔係都會打,
不過,有聲音 ...

ViuTv係發牌電視台,好難唔支持主流,唔係續牌時又會比人問長問短好大壓力,佢地有依類節目已經好好。
個女嘉賓好假囉,我唔信佢冇去過,

Post time 4-11-2021 13:50:34 | Show all posts
Simpson replied at 4-11-2021 01:57
ViuTv係發牌電視台,好難唔支持主流,唔係續牌時又會比人問長問短好大壓力,佢地有依類節目已經好好。
個 ...

巴喇沙是一位有很多奇怪點子的人,所發表的,都是為了配合主流吧。
Post time 4-11-2021 16:17:31 | Show all posts
Chris replied at 4-11-2021 13:50
巴喇沙是一位有很多奇怪點子的人,所發表的,都是為了配合主流吧。

有D讀psychology 同philosophy既人都有咁既傾向。
Post time 4-11-2021 16:34:22 | Show all posts
Chris replied at 4-11-2021 13:50

都係,每道都有佢地既規矩同文化,要計算好精準。
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 19:21 GMT+8 , Processed in 0.061172 second(s), 21 queries .