Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Author: Simpson
Collapse the left

[Sky Team] Simpson的第一次

[Copy link]
 Author| Post time 1-11-2021 12:32:23 | Show all posts
edmund replied at 1-11-2021 12:26
Simpson,再次歡迎你!

之前幾乎每篇動後都有你支持,而家終於有機會見到你真人!

到我多謝你支持,希望好快見到你,
Post time 2-11-2021 08:45:32 | Show all posts
終於到我地係你動後留言啦
我諗呢度最特別既地方係 大家玩完之後會賽後檢討(?)
可以了解自己同對方多1d 會知邊樣野最啱自己
 Author| Post time 2-11-2021 10:32:19 | Show all posts
小伊貝 replied at 2-11-2021 08:45
終於到我地係你動後留言啦
我諗呢度最特別既地方係 大家玩完之後會賽後檢討(?)
可以了解自 ...

你講得冇錯,debriefing真係好重要,認識自己認識別人先可以一齊成長,依道最特別既地方係會員間一齊經驗既野出面係唔可能試倒,學到既都會唔同,太神奇﹗
 Author| Post time 2-11-2021 13:49:09 | Show all posts
edmund replied at 1-11-2021 12:26
Simpson,再次歡迎你!

之前幾乎每篇動後都有你支持,而家終於有機會見到你真人!

希望我喺你心目中形象成同現實中唔會差太遠令你失望
Post time 3-11-2021 16:53:32 | Show all posts
Congrats Simpson~~ Sounds like fun
 Author| Post time 3-11-2021 19:15:47 | Show all posts
Moscow replied at 3-11-2021 16:53
Congrats Simpson~~ Sounds like fun

Thank you for your reading, looking forwatd to learn Russian from you
Post time 12-11-2021 20:01:23 From the mobile phone | Show all posts
Simpson兄師,剛看了你的第一次。
六年真的不短。
呢六年,有無野令你好深刻?有無諗過放棄?
你呢晚係SnB黎講,係咪都算多人呀?
Onon問你主動定被動,你點答呀?
感覺你彬彬有禮似的,應該是個暖男吧。
再次恭喜你成功入會。我尊敬會堅持目標的人!
Post time 12-11-2021 20:01:38 From the mobile phone | Show all posts
六年真的不短。
你呢晚係SnB黎講,係咪都算多人呀?
Onon問你主動定被動,你點答呀?
感覺你彬彬有禮似的,應該是個暖男吧。
再次恭喜你成功入會。我尊敬會堅持目標的人!
 Author| Post time 13-11-2021 01:15:00 | Show all posts
Jim少 replied at 12-11-2021 20:01
六年真的不短。

多謝你讀我的分享,我本身喜歡閱讀和寫作,這段時間很享受讀這裡的文章,只此已不亦樂乎,加上自問唔係高大靚仔小鮮肉,所以拖延了一段時間才加入呢﹗然而會長和會內的會員都很友善,常鼓勵我參加最終都鼓起勇氣交表格申請。
人數方面我個人覺得足夠了,只是我太緊張仍需要時間投入這新鮮的關係和環境,但我相信在疫情過去後會有更多人參與,始終大家在疫症的陰霾下對社交活動有點卻步。
我如何答ONON?你見到她時問她吧﹗
我想sell溫柔(希望我有溫柔可sell),唔鐘意煙味,希望可以在活動中見到你再與你傾計分享吧﹗
Post time 14-11-2021 21:21:48 | Show all posts
Simpson replied at 13-11-2021 01:15
多謝你讀我的分享,我本身喜歡閱讀和寫作,這段時間很享受讀這裡的文章,只此已不亦樂乎,加上自問唔係高 ...

唔駛客氣。我大概明白你的心情,是「平凡像我路過十個似我」,「只怪對手大好了,勸自己別傻了」。
但現在,你應該可以好有自信,因為經Snb 選過的,定必是優秀的一群。而且,你其實沒有曾被SnB Reject 過。
喜歡閱讀和寫作,即是文人啦。
我也喜歡閱讀,但就不善長寫作,有時間教下我。見唔見到,好講緣份。
我係運動系,在SnB應該大把,等我搵下個隊尾先,哈。

Author| Post time 15-11-2021 01:42:32 | Show all posts
Jim少 replied at 14-11-2021 21:21
唔駛客氣。我大概明白你的心情,是「平凡像我路過十個似我」,「只怪對手大好了,勸自己別傻了」。
但現 ...

多謝你的鼓勵,我會繼續努力的。文人是要有很高的文學和藝術修養,我也只是看看書聽聽歌的普通人,但正如SnB的會旨,『敢於面對自己所需的人』。
你是運動型,近來有個平衡板比賽,有空來玩玩,有沒有緣都是靠兩手做出來。
Post time 28-11-2021 12:36:12 | Show all posts
原來Simpson兄已經係壇留言左6年先apply,你嘅耐性同堅持真係好厲害呀!
我諗6個月至1年係我嘅極限haha
 Author| Post time 28-11-2021 16:57:38 | Show all posts
Donn replied at 28-11-2021 12:36
原來Simpson兄已經係壇留言左6年先apply,你嘅耐性同堅持真係好厲害呀!
我諗6個月至1年係我嘅極限haha ...

SNB會內個個型男靚女,所以我會入時間係長既。睇你留言就知係高質型男,我6年,你6日可以做到。快D同會長大人傾傾喇﹗
Post time 28-11-2021 21:44:20 | Show all posts
Simpson replied at 28-11-2021 16:57
SNB會內個個型男靚女,所以我會入時間係長既。睇你留言就知係高質型男,我6年,你6日可以做到。快D同會長 ...

Simpson兄真識講野 不過通常online offline係兩個人,希望到時唔會令大家太失望 等我花多少少時間同大家text下了解下先:)
 Author| Post time 29-11-2021 00:40:02 | Show all posts
Donn replied at 28-11-2021 21:44
Simpson兄真識講野 不過通常online offline係兩個人,希望到時唔會令大家太失望 等我花多 ...

我對你有信心,好好準備就嚟喇﹗
Post time 29-11-2021 03:18:35 | Show all posts
我以為你已經入會好耐添!
 Author| Post time 29-11-2021 10:17:01 | Show all posts
MomoKo replied at 29-11-2021 03:18

失禮晒。我只係一個好多嘴嘅新人。
 Author| Post time 29-11-2021 12:36:51 | Show all posts
MomoKo replied at 29-11-2021 03:18

開始有受騙既感覺?
Post time 29-11-2021 13:43:55 | Show all posts
Simpson replied at 29-11-2021 12:36
開始有受騙既感覺?

完全想不到是新人!!!
Post time 29-11-2021 13:44:35 | Show all posts
Simpson replied at 29-11-2021 10:17
失禮晒。我只係一個好多嘴嘅新人。

明白。多嘴新人你好!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 04:19 GMT+8 , Processed in 0.123083 second(s), 14 queries .