Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 3824|Reply: 49
Collapse the left

[Ocean Team] 《那些年,我們一起邀的女孩》

[Copy link]
Post time 3-6-2021 07:49:06 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
《那些年,我們一起邀的女孩》
不是太多既地方,比這裡更能展現真正既我

我知道我存在世上,我已是幸運的人,所以感到空虛時,
我心裡面都唱著呢首幸福,,,之歌,眼淚有否沉沒到呢。
正正就係SnB既存在,我地可以係虛擬既小天地得到一對性愛之翼,為性愛與夢想飛翔
有一日早上,我落左街食早餐,一邊食就一邊聽呢首歌,一邊打呢篇N年感動後,
個感覺完全係我認識到SNB呢個地方既感覺,我記我曾經有一個動後都post過呢首歌的歌詞,
對我來講想起妳們任何一位,我都不自覺地從心笑了出來
莫文蔚

<The way you make me feel>

作詞:李敏
作曲:日向大介(Daisuke Hinata)

難以再次控制 我心理上需要
要吻你才能停住這個徵兆
為何大腦似欠缺氧氣
我自覺瘋了
It's Just The Way You Make Me Feel

愛上你 看到你第一秒
只覺碰見你緣份太過蹺妙
誰人料到你也愛上我
暗地我尖叫 (我真想尖叫)
It's Just The Way You Make Me Feel

每次你跌痛了 使我心窩痛了
而愛是 對我愛人信心不減少
連在夢裡也笑 似一切都擁有了
初戀感覺 你我沒有缺少

每次吻你 也亂了心跳
過去我那會有明眸爍爍閃耀
全賴在每次你說愛我
我自覺緊要
Is Just The Way You Make Me Feel

Yes It's Just The Way You Make Me Feel

之前出席太多,相遇好多好岩玩的對象,所以每次我都有想寫動後的衝動(其實我每次都想寫XD
不過自己懶,,,但因為呢排都無寫,所以寫返個集錦先,以下都是我較為少寫在動後的女士,

排名不分先後。

Beckett
由初認識,仍有幾方面未完全征服妳,總有著搞笑的對話,直到現在,妳整個人都被我掌控了,
就是喜歡M底的妳,能讓我的雄風無限地激發

回想第一次相遇,我好快地帶妳走進我的節奏之中,幸好有這次的相遇,展開這驚天動地的旅程

我曾經同一晚問妳兩次,妳幾點走,可否等我下一轉,現在回想真係如同玩火,
當晚若錯失了妳真係什麼也補救不了呢,幸好仍可在當晚深夜挽著妳手走進二人的小天地

多次為妳準備上我夢寐以求的女性服飾,完全係妳Carry到的打扮,能成為我回憶中的女主角,我是三生有幸的。

OnOn
第一次跟妳相處時,我未能完全欣賞跟妳玩樂的樂趣,直到第二次邀請妳。
終於被我見識到妳不羈的外在,原來藏著灼熱無比的內心,原來妳係如此懂得照顧對手的。

嫩滑的雙手,配合那潤滑的KY,讓我仿佛進入了Zero領域一樣,忘掉自我地低吟,妳還講笑出面聽到以為妳進入了我XD

好開心近次活動仍能見到妳,好想一再享受那天堂般的感覺,亦多謝妳最近對我的稱讚,真係受之有愧

小種馬 上

Pearl
跟妳多次的相處裡,每次都是精彩的,我回憶跟妳的第一次吧。
那個下午,我倆在那豪華大宅中步進貌似一個大廳咁大的房。
妳的眼神游在我腦海給呼喚起,午後的陽光仿佛給妳加冕了一樣

敏感的身軀在我磨擦下搖擺著,進出著,小咀卻呻吟著,叫著想要的更多,
正正就係 我所需要的被需要,被渴求。

甚至入到浴室,我地仍然企著面對面,面對背交織著煙火的燦爛。
多謝妳每一次跟我瘋狂般的性愛,好想再跟妳低訴過往的點滴

Niko
欣賞驕小可愛的妳,都係M底的女士,應該如何開始呢一個段落呢????
應該係話,有一段時間,我少接觸妳,因為我想多了,自覺有一次相處,嚇親了妳??還是什麼??

你地話我係咪諗多左

其實好想回到跟妳相處的感覺,係激情,澎湃的。
那個帶半點dom的我,我會更覺揮灑自如,還記得一次房內企著按住妳埋牆邊的一次衝擊,係性感的,都想回味一下

豬豬
早過我入會,但有幸近期成為妳的Mentor,那個蒙住眼的妳,
在玩樂中,我感到美滿,享受,有成功感的,只是那個一次讓我深刻記住呢。
之後,有一次,在大廳,雖然妳趕住走,不過那一吻都幾讓我回味無窮,像是埋下了伏筆似的。
期待有幸再係活動相遇吧。

Mercy
那個晚上,係特別的一次,特別少人的一次,跟Solar的一次合作。
第一位採主攻的我,會否太主動???不會,我就係主動的Daryl一輪的前戲就已turnon左我,
非常吸引的Mercy,讓我正常位置,doggy位置,都是舒服振奮的,妳叫著那“唔好停”,,,,
噢,doggy時我被KO了

,,,我平時唔咪咁架,,,,,

Anyway,當晚讓我有幸同妳這完美的外貌及身形的女士相處,已經算是人生無悔了,
真想有機會再係活動見返妳,聚舊了解,更多,更多,,,,

Ana
我跟妳相識了一年半,過往的相處值得我回味的,我在動後中找回妳的感覺。
但係最近一次的輕輕相處,更令我感到touching的,慢慢的為妳輕按,少少的對話交流,
暖暖的體溫融合,沒有真正的幹事,但是深深的淺交流,令我一個整星期都心靈得到安慰,
比起洶湧的衝擊,可以話係令我有多一份的體會

多謝妳Ana

Summer
某一晚見Summer剛MMF完,整個房間充滿Sex味。好似有暖氣一樣。

難得的相遇,自從妳新人禮果日後,都無二人靜靜相處過,所以當晚二話不說。

在房中幾分鐘聚舊,跟第一次的妳有所不同,,,,,

傾左一陣後,就忍唔住要錫錫,錫左陣,開始有Feel了,我就借頭借路令Summer的手碰向小Daryl,
好快被捽硬了。Summer此時飛奔左入去套房的浴室,我就係度淫思中。

1分鐘後,Summer好似變左身一樣
衝左上床,感覺呢種狂野都幾turn on我,我都立即投入整個氣氛,從Kiss到愛撫,間房的溫度一再提升。
於是好快就帶套進入下一步。

非常緊貼的感覺,望到Summer的眼神,令我要完全住佢,Summer又帶點dirty talk,更加turnon,
又再轉了幾個姿勢,呢次Doggy令我覺得好好feel, 捉住妳,聽住妳抖氣聲,到我去到終點

Nina
最近更喜歡欣賞妳的展影,妳努力鍛練的身形,仲有妳的內心,相信都是不少男士的恩物。

我特別鍾意見到妳笑個樣,係美好既感覺。

最近仲俾我著到妳件小背心,雖然幾搞笑,我亦無本事出阿草style的自拍,但同妳傾計搞下笑都

係會友間的一種情趣,多謝妳

我由現實走過一條橋,橋既另外一面係夢,多謝這橋連繫著我。
估唔到活動除了早場,午場,中場,晚場,竟然仲有子夜場,
那兩次夢境中,喬照顧著我,其中一次像帶著我行類似新人禮的環節,另外一次喬還主動問我'不如試下咯'
最近驗身時,妳的溫柔,溶化左個冷氣,

多謝妳,喬

Lilith
每一次的微笑同眼神都鎖住左我的靈魂
係第一次相遇Lilith,已經莫名奇妙地岩傾,妳回頭的微笑,像天使?像廣告中的明星?還是我像在發夢?

每一下微笑同眼神都鎖住左我的靈魂一樣,一一被妳打動。

玩樂中更是讓我見到眼前的妳伸出了翅膀,在我眼前起舞,係相處的每一次,妳都完美展現出藝術與男女的結合。

除了天使面孔,魔鬼般的身段,更有熾熱如火的內心,每一次我的身心靈都被妳完全喚醒,多謝妳,Lilith            

小甜甜  上

細粒粒
Natalie
Toki
Ah矇
Tofu
Aldele
Nina
Gina
多多
Belle
Kimon
Sammy
Elfider
Kitty
Rain
Jordi
Gillian
Miu
Rees
Bee
Joycelin
Grace
Athena
Zidney
Twinstar
Bikini
冬菇
Jasmine
小姚
Pepsi
Auntie
Stella
Stephy
Coco
Dennell
小豆
Twinky
Hanna
Alison
A小姐
Edmund,占面
Smily
Naomi
Ana
Ada
Jessica
Summer
小伊貝
Mona
Yenefer
Icy
Lilylulu
白果

妳們這一天還好嘛?還好嘛?
頭上是那一夜的煙花

多謝妳地,實現我人生其中一個最大的成就,妳們大部分都留係我之前寫的兩年感內每人有著一段感覺,讓我定時回味。

睇返一d舊動後,我都覺得好似大佬咁講,相信未來好快我地會好似以前咁熱鬧,我們就為呢一日做好準備吧

希望我呢一次回憶錄動後足以回顧我係SnB建立的人情與感覺,延續我對性的憧憬,讓我一次又一次探索呢個未知既蒼穹。

Post time 8-6-2021 11:50:07 | Show all posts
不愧系Daryl,list出來既隊伍長到呢
但點解我同Edmund會出現? !

我都好多謝你,多謝遇上你,多謝同你多次既合作與多P。多謝SnB路上有你提供歡樂,陪伴,吹水,一齊紙上談兵系最歡樂既日子。
同你同房時總系會笑到J都縮,你果句【你老公翻左來】我一路type一路仍然暗笑緊。
未來希望仍然有機會遇上你呢位最佳戰友。

至於我,我過得很好!不必擔心
Post time 4-6-2021 16:22:06 | Show all posts
Daryl,多謝你!

真係好開心喺呢度認識你,無論咩環境咩情況,你都總係帶住滿滿嘅正能量,帶畀大家滿滿嘅歡樂。
我諗呢個就係你咁成功嘅最大原因!

好多謝你一直以來照顧我同埋一齊玩樂啊~希望你在會內繼續活躍,造福女士們!

btw, 我在你個人名表入面見到 自己同埋 占面 個名!!!! 不得不承認係有啲驚喜嘅
Post time 17-6-2021 13:07:39 | Show all posts
我見到你寫阿喬 「溶化咗個冷氣」我笑咗

多謝你鐘意我笑嘅樣呀! 我自己就唔多慣笑, 一笑就樣尷尷,面濶到乜咁ha~

我都珍惜同你傾計嘅時刻!係開心又放鬆的~
件背心襯你多過襯我呢! 我贊成你出草style自拍架~ 唔好得佢風騷嘛 (但唔排除我會按unlike)

好榮幸可以係你嘅N年感出現,感謝Daryl
 Author| Post time 6-6-2021 21:36:35 | Show all posts
edmund replied at 4-6-2021 16:22
Daryl,多謝你!

真係好開心喺呢度認識你,無論咩環境咩情況,你都總係帶住滿滿嘅正能量,帶畀大家滿滿嘅 ...

多謝你Edmund,
你對女士的呵護備至,係我欣賞的,好開心我地都可以係度相識,經歷咁多燦爛既時光
有時都會有down既時候,不過好快我又會振作

Author| Post time 6-6-2021 21:43:12 | Show all posts
Beckett replied at 6-6-2021 01:41
其實係你帶俾我好多新嘅嘗試同好多唔同嘅第一次就真
每次你嘅小心思同準備都令我覺得好warm架
我想 ...

多謝妳,千萬個多謝
妳想講既,唔知啵,要妳開口講
好開心還可以見到,仲如此熾熱如火的相處
人生無悔了
妳見到我那造型的那一刻真係好想再回味
 Author| Post time 6-6-2021 21:33:42 | Show all posts
Rain replied at 4-6-2021 04:34
雖然只係流星般的過客,都被你記住實在太榮幸
我覺SnB最神奇嘅地方係
既可以拋開自我,又可以找回自我

搞下gag先,妳話自己係流星,我突然覺得妳係一對導彈

記在心,因為呢度深深刻劃左會友間的人情嘛雖然無形,但又好實在
Post time 10-6-2021 14:20:21 | Show all posts
占面 replied at 9-6-2021 10:07
又想起最崩壞的畫面
今後都唔知SnB仲會唔會有類似畫面出現

你地嘅水準真係有少少難超越

「記憶混亂
我看到三人濕吻
占面左右手各拿著肉棒吸啜把玩
之後Edmund 更是貪婪地拿著小占面
甘之如飴 嗜棒如命
OMG」
Post time 7-6-2021 11:08:44 | Show all posts
Daryl replied at 6-6-2021 21:36
多謝你Edmund,
你對女士的呵護備至,係我欣賞的,好開心我地都可以係度相識,經歷咁多燦爛既時光:baa6077 ...

就好似你個簽名檔咁講

只要捱過試煉,天際總會聚滿飛燕啦!
呢首歌,我都經常用嚟勉勵自己...
 Author| Post time 29-6-2021 01:12:59 | Show all posts
Auntie replied at 28-6-2021 17:15
北風吹咗我返嚟行過圈,竟然見到我個名,多謝你記得我曾經短暫既出現 :)

當日既情景好似果日發生咁,S&B ...

多謝妳讓我經歷那一晚
對呀,這些回憶好夢幻
實實在在又只在心中
Post time 7-6-2021 17:43:46 | Show all posts
Daryl replied at 6-6-2021 21:43
多謝妳,千萬個多謝
妳想講既,唔知啵,要妳開口講
好開心還可以見到,仲如此熾熱如火的相處

喂喂喂
聽左扮唔知咁唔得架喎每次同你玩都好enjoy架
睇下下次你迫唔迫到我講出口喇

Author| Post time 9-6-2021 00:50:11 | Show all posts
占面 replied at 8-6-2021 11:50
不愧系Daryl,list出來既隊伍長到呢
但點解我同Edmund會出現? !

哇,占面,那個對白你還記得,
真係有幸再見,真係一件好事呀,你在哪都好,保重身體,注意健康呀要miss u
 Author| Post time 6-6-2021 21:40:41 | Show all posts
GinA replied at 5-6-2021 12:57
how can i for you, you and me and she...

我記得妳話過,我,你,kitty, Rain有個故事串連起來
還記得嘛??

最近的我少說故事,不過間中講下都幾turn on
有空,我又回顧下我們的動後先
 Author| Post time 6-6-2021 21:38:41 | Show all posts
Kennedy replied at 5-6-2021 00:51
見到個list長到掃幾下先睇曬

Hello 總統,更list長的師兄大有人在,只不過活在當下,真係好想留住係snb既每一刻,好珍貴,呢一刻見到,未必下次會相遇到對方呢
 Author| Post time 9-6-2021 00:48:00 | Show all posts
村上 replied at 7-6-2021 20:07
戰績厚過本黃頁,百人斬不是夢… Daryl 師兄玩左咁多年,有咩心得分享下?心理上同技術上都可以呀 ...

有幸大家交流下男人經,其實我都係跟會內不少前輩學習
 Author| Post time 23-6-2021 00:33:40 | Show all posts
Nina replied at 17-6-2021 13:07
我見到你寫阿喬 「溶化咗個冷氣」我笑咗

多謝你鐘意我笑嘅樣呀! 我自己就唔多慣笑, 一笑就樣尷 ...

那個style唔岩我架
都係,妳笑時有種尷尬的,一種尷尬美
Post time 6-6-2021 22:22:41 | Show all posts
Daryl replied at 6-6-2021 21:31
多謝你,希望你都會有幸加入我地大家庭
仲有呀,你留言要有更多價值的內容因為呢個都係我地會既 ...

正在努力跟你地學習,謝謝妳給我的意見,我會緊記
Post time 6-6-2021 01:43:45 | Show all posts
edmund replied at 4-6-2021 16:22
Daryl,多謝你!

真係好開心喺呢度認識你,無論咩環境咩情況,你都總係帶住滿滿嘅正能量,帶畀大家滿滿嘅 ...

見到自己個名係個list到係驚喜定驚恐先
Post time 6-6-2021 01:41:33 | Show all posts
其實係你帶俾我好多新嘅嘗試同好多唔同嘅第一次就真
每次你嘅小心思同準備都令我覺得好warm架
我想講嘅野你都知架喇
準備緊其他服飾嘅時候都要記得你仲爭我你著小背心個look呀
 Author| Post time 9-6-2021 20:36:31 | Show all posts
Belle replied at 9-6-2021 01:28
支持~~~ Daryl永遠都係咁浪漫
Edmund愛占面係真心笑咗

浪漫只係前奏
多謝Belle文占兩個都係我好戰友
留下浪漫的感覺令我係會更實在啊
 Author| Post time 19-7-2021 00:56:13 | Show all posts
GQ replied at 18-7-2021 23:18
sound like u have a great night Swing and bang really do create a nice place for people to experienc ...

幾年無見GQ
多謝留言呀,最近幾好嘛??
Post time 28-6-2021 17:15:21 | Show all posts
北風吹咗我返嚟行過圈,竟然見到我個名,多謝你記得我曾經短暫既出現 :)

當日既情景好似果日發生咁,S&B回憶是美好的

祝願大家身體健康❤️
Post time 7-6-2021 11:07:21 | Show all posts
Beckett replied at 6-6-2021 01:43
見到自己個名係個list到係驚喜定驚恐先

我唔話畀你知!!

不過其實就算係驚恐,都唔會係我驚恐先囉!!(好似係)
Post time 9-6-2021 10:07:51 | Show all posts
Belle replied at 9-6-2021 01:28

又想起最崩壞的畫面
今後都唔知SnB仲會唔會有類似畫面出現
 Author| Post time 6-6-2021 21:31:09 | Show all posts

多謝你,希望你都會有幸加入我地大家庭
仲有呀,你留言要有更多價值的內容因為呢個都係我地會既文化加油
Post time 4-6-2021 04:34:01 | Show all posts
雖然只係流星般的過客,都被你記住實在太榮幸
我覺SnB最神奇嘅地方係
既可以拋開自我,又可以找回自我
好高興認識到你同有過美好的回憶
Post time 7-6-2021 13:55:55 | Show all posts
edmund replied at 7-6-2021 11:07
我唔話畀你知!!

不過其實就算係驚恐,都唔會係我驚恐先囉!!(好似係)

見到你要保護好個菊花係咪
Post time 11-6-2021 14:25:12 | Show all posts
村上 replied at 10-6-2021 18:51
Sorry 我係咪睇錯左啲乜?check 左幾次故事主人翁既的性別...

師兄,自己睇Belle - 休漁期後·癡男出沒注意
 Author| Post time 20-7-2021 16:05:40 | Show all posts
GQ replied at 19-7-2021 19:06
ok ar . been so long . how u doing? hope i can see u in future party.

我還好,想多d見返大家
生活還好,只是想放下假
Post time 24-6-2021 12:01:07 | Show all posts
Daryl replied at 23-6-2021 00:34
掛住呢,掛到最近睇人名紙,睇錯以為有妳個名添

日有所思,好正呀!
咁小心唔好叫錯我名呀,衰嘢
Post time 10-6-2021 18:51:55 | Show all posts
Belle replied at 10-6-2021 14:20
你地嘅水準真係有少少難超越

Sorry 我係咪睇錯左啲乜?check 左幾次故事主人翁既的性別...
Post time 3-6-2021 11:02:40 | Show all posts
睇完心暖暖的
相信女主角們會有更深的感受~

ps. 那一時興起之作, 何時變成我的style了
睇嚟我要出多啲自拍洗底先得喇
 Author| Post time 3-6-2021 11:51:42 | Show all posts
阿草 replied at 3-6-2021 11:02
睇完心暖暖的
相信女主角們會有更深的感受~

哈哈,借用左你添希望女主角們會開心吧

Author| Post time 7-6-2021 19:29:06 | Show all posts
Simpson replied at 7-6-2021 19:16
咁多個女神,做會員真係爽YY,好開心快樂﹗

可能女神們等緊你呢
活在當下呀
 Author| Post time 26-6-2021 17:47:22 | Show all posts
KittY replied at 24-6-2021 12:01
日有所思,好正呀!
咁小心唔好叫錯我名呀,衰嘢

好彩唔會成日叫錯人名
 Author| Post time 23-6-2021 00:34:53 | Show all posts
KittY replied at 11-6-2021 23:47
真係好回味當時既瘋狂

掛住呢,掛到最近睇人名紙,睇錯以為有妳個名添
Post time 7-6-2021 20:07:24 | Show all posts
戰績厚過本黃頁,百人斬不是夢… Daryl 師兄玩左咁多年,有咩心得分享下?心理上同技術上都可以呀
 Author| Post time 3-6-2021 15:59:20 | Show all posts
Jet replied at 3-6-2021 13:01
睇到你下面既人名都覺得好精彩

多謝佢地,讓我人生更精彩
Hello Jet
Post time 3-6-2021 16:22:08 | Show all posts
Daryl replied at 3-6-2021 15\"\"
多謝佢地,讓我人生更精彩
Hello Jet

多謝你地
令我人生都好精彩

Post time 27-6-2021 21:09:11 | Show all posts
Daryl replied at 26-6-2021 17:47
好彩唔會成日叫錯人名

叫錯就大件事啦
Post time 9-6-2021 01:28:07 | Show all posts
Post time 7-6-2021 19:16:52 | Show all posts
咁多個女神,做會員真係爽YY,好開心快樂﹗
Post time 3-6-2021 13:01:47 | Show all posts
睇到你下面既人名都覺得好精彩
Post time 5-6-2021 12:57:03 | Show all posts
how can i for you, you and me and she...
Post time 5-6-2021 00:51:15 | Show all posts
見到個list長到掃幾下先睇曬
Post time 11-6-2021 23:47:26 | Show all posts
真係好回味當時既瘋狂
Post time 12-6-2021 01:48:42 | Show all posts
thank you
Post time 3-6-2021 19:33:38 | Show all posts
支持支持
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 05:02 GMT+8 , Processed in 0.155406 second(s), 26 queries .