Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 2363|Reply: 28
Collapse the left

[Sky Team] Alloy (阿呆?)的第一次

[Copy link]
Post time 17-3-2021 15:32:25 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
認識 S&B 係由某年既年頭,一個電視節目既訪問開始,兩個有參加過既人接受訪問,聽落幾有趣,所以上網google下,睇到訓唔著,內容好精彩!完全係另外一個世界

Login/Register to enlarge

如是者過了大半年,覺得生活都係需要試下唔同野,有啲改變,所以決定試下加入啦。

睇到好多人都話要練下身型,就俾個機會自己,做多啲運動,就算加入唔到,有個健康啲既體型,無野輸啦 (呢個係一個好勵志既故事,沒別的了

)。

Set左年底前完成既目標,期間上來R水吹啦,亂入插咀,儲coins, 認識下大家;多謝 edmund成日指點,同俾機會我回應下;
又好多謝小E貝既認真mode同花樽討論啦;Daryl,阿草,Lilith等等; 雖然都係拖到最後一刻先交,總算完成啦。

交完表,等左幾星期,無回覆,咁我又平常心,可能體型未標準,諗住再減下肥先算(太鍾意打邊爐同食零食...)
後來知道原來我的申請去左junk box,多謝edmund在中間幫忙溝通!

後來有一晚喺街,有個唔識既號碼打黎,接左之後,因為馬路聲太噪,淨係聽到對方最後話 “打錯” 呢兩個字,咁我就自然cut線啦。
後來諗諗下唔對路,最後得知來電原來係大佬James

諗諗下,佢應該係講類似"唔方便就答打錯..."
咁我又好似無錯喎

之後繼續做餘下既步驟啦;個排真係好忙,所以拖下拖下又個幾月,期間都知道有活動,不過真係不在狀態;
後來發現應該係永遠都忙唔完,所以都主動揀左個以為無咁忙既時間。
生活咁易俾你估到就無癮啦,一樣忙到最後一刻

原本想請半日假,結果都係懷住興奮既心情,
帶住兩粒唔夠訓既暗瘡喺額頭度,出席左第一次既活動。

等待期間,突然有陣風吹埋黎 (隨風而來...方丈??

) 果然,大佬James真係好有霸氣,
我都扮晒好氣定神閒咁對答(心跳double左咁啦); 佢話安排左最肥美既俾我,知我唔鍾意,所以特登安排,
我苦笑住講,幾好呀,越唔鍾意,越要克服佢吖(心裡涼了一截

)
入門口前,我以為改左規矩,正當我望住度門,開喇開喇,好期待

大佬話,
你企去後面等下先 未拎眼罩 (打錯吖喇,Cut線吖喇..

.)

入到去,聽到好多笑聲,大家都好nice咁打招呼,仲好熱情咁俾個胸我揸(唔記得邊位男士Rio?)
戴罩個感覺,坐在人群中,少少無安全感,好彩我mentor把聲好溫柔 (Niko

),所以安心左好多。
之後佢雙手拖住我雙手去沖涼,我懷疑咁問係咪同一個人,因為左手同右手,一冷一暖 (而且總覺得有啲肉,好多幻想....)

沖涼時,傾下計,原來佢係第一次做mentor, 所以都好小心翼翼,希望唔會令我唔舒服

哈,我地大家都好斯文,其實我好想摸下佢有幾肥(我地就可以好似瘦身男女咁

) 沖完涼之後,
就要身體檢查,坐喺床到等,當時既感覺就好似古代婚禮,我係新娘,矇住眼睇唔到,等待掀起頭紗入閘。
由於個氣氛好認真(唔該晒Nina),我都戰戰兢兢,龜縮無言,
終於等到大佬問想唔想矇眼同mentor玩,我梗係話好啦,可以試下大佬說的肥美喎

終於都得返我地兩個啦,訓喺度傾下計,當時已經感覺到Niko既青春氣息;
不過我地就好似盲婚啞嫁咁,中間差在未放碗水咁,哈哈,但傾得幾開心。
突然間靜左一秒,Niko就主動騎左上黎,嘩,我未收緊啲肌肉,承受唔到個重量喎

原來大佬嚇鬼我,咁我對手就開始去摸下個體型啦,好滑,好firm, 同埋兩個胸肌好圓實,比頭先外面個位好唔同感覺

咁大家就開始進入狀態互相搵對方既敏感帶啦。突然Niko好似觸電咁,震左一下,嚇死我;
原來㩒鐘係會觸電既反應。咁我就好似啲小朋友發現左好好玩既野,不斷㩒,捽,搓啦,佢就好似觸電咁震震震。
佢都不甘示弱,小弟弟差啲被玩弄同吸啜到爆發,臨崖勒馬,即刻抽出黎冷靜下。
唯一唔冷靜既,就係真係好想除眼罩,睇下佢有幾肥,哈哈,點可能叫肥,青春無敵美少女喎
肥呢個角色,留返俾我去扮演,肥熊撲小貓啦。如是者又轉下位置咁,
Niko妹妹原來都係好敏感,震震震震,我又變成小朋友咁,好好奇去玩下。
就咁互有攻勢下,我地就歡笑聲中完左第一次。

係呀,就係咁喇,因為已經無乜力,大家都有啲緊張。(我知你想問:有無用套,必須要有;有無爆,有;想唔想再爆,無力了...)
之後就訓喺度傾下計,賽後檢討,開心share大家既經驗,然後洗乾淨一齊出房啦。

出到去大家重新介紹下,好高興可以同大家見面,仲差啲以為有新規矩,Mentor會封利是俾新人添
之後Niko好細心咁講解會規,然後同大家坐喺度傾下計,風花說月,其實以當時既狀態,已經好滿足了。
最近工作實在太費神,希望大家唔好介意我當日成個阿呆咁款。

時間亦過得好快,可能第一次係比較多野了解,加埋我又要早少少離開,唯有等下次有機會再同大家見面/溝通多啲

最後好多謝大家都咁nice,好高興可以認識到大家;唔知記得啱唔啱,有漏下次見面補返

細粒粒,多多,阿喬,Belle,
Lilith,Nina,Niko,Laputa,
Jason,Real,Rio,Daryl,阿草
當然仲有好多謝 隨風而來,隨風而去既大佬James,辛苦晒你既安排

Rate

Number of participants 1Power +20 Coins +50 Collapse Reason
James + 20 + 50 Like 贊一個!

View Rating Log

Post time 17-3-2021 16:19:13 | Show all posts
歡迎你啊親愛的mentee

新人禮前睇一睇你dislike係肥妹真係嚇到我個心離一離啊

希望你鍾意呢個地方啦~
Post time 17-3-2021 19:01:47 | Show all posts
係肥美晒係心口囉⋯無錯喎

歡迎你啊Alloy~
寫得好有趣好好笑 期待你嘅正式動後感啊!
有緣再見~
Post time 17-3-2021 20:46:16 | Show all posts
噢~ 恭喜你終於正式成為一分子
話說... 之前個個都好關心你既進度

哎呀... 一直都冇留意你個dislike tim...
但聽(佢地自己)講呢度個個都(聲稱自己)好肥個喎 咁點算呀
Post time 17-3-2021 20:54:03 | Show all posts
Congratulations! Really enjoyed reading this.
Post time 17-3-2021 23:08:26 | Show all posts
Alloy, 恭喜你!
之前一直都期待緊你嘅加入,而家終於見到你嘅第一次喇!

有 月巴女未子 Niko (我逃!)做你的mentor真係幸福到呢! 絕對唔係恭喜發財!

以後都要多啲出席活動呀!希望以後你在會內都性福滿滿!

P.S. 多謝你多謝我咁多次啊,真係愧不敢當
P.S  月巴女未子係因應內文開玩笑而已,絕對唔係形容緊會員外貎(我再逃)
Post time 19-3-2021 06:08:54 | Show all posts
Hello Alloy 歡迎歡迎
Post time 19-3-2021 06:11:52 | Show all posts
edmund replied at 17-3-2021 23:08
Alloy, 恭喜你!

好一個 月巴女未子 睇第二次先睇得明
Post time 19-3-2021 09:55:54 | Show all posts
Alloy再次歡迎你~!
明明你就一啲都唔呆
談笑風生, 風趣幽默~
希望你喺度搵到想要嘅野喇
期待快啲再見到你
Post time 19-3-2021 16:36:54 | Show all posts
Welcome welcome!
Post time 20-3-2021 10:31:49 | Show all posts
哇哇,羨慕嗮
 Author| Post time 22-3-2021 17:37:27 | Show all posts
Niko replied at 17-3-2021 16:19
歡迎你啊親愛的mentee

新人禮前睇一睇你dislike係肥妹真係嚇到我個心離一離啊

哈哈,其實我都唔記得寫左呢樣
大佬好厲害,當刻聽到都嚇一嚇
辛苦晒, 謝謝妳的照顧,可愛的Mentor Niko
 Author| Post time 22-3-2021 17:41:08 | Show all posts
Nina replied at 17-3-2021 19:01
係肥美晒係心口囉⋯無錯喎

歡迎你啊Alloy~

辛苦晒,謝謝Nina希望有機會再聚,有quota食薯條

又啱喎,部份肥美,我諗錯方向

Post time 22-3-2021 18:12:31 | Show all posts
Alloy replied at 22-3-2021 17:41
辛苦晒,謝謝Nina希望有機會再聚,有quota食薯條

又啱喎,部份肥美,我諗錯方向

夢條? 我地以前傾過架? 定係有咩含意架?

Add post (22-3-2021 18:17):
我記得啦~~ 我當時對住你食緊d淋咗嘅薯條haha~
 Author| Post time 22-3-2021 21:28:19 | Show all posts
小伊貝 replied at 17-3-2021 20\"\"
噢~ 恭喜你終於正式成為一分子
話說... 之前個個都好關心你既進度

我明白左可以係局部肥都可以好正
今次又學多左樣野喇
多謝鼓勵
 Author| Post time 22-3-2021 21:32:43 | Show all posts
alexparker replied at 17-3-2021 20:54
Congratulations! Really enjoyed reading this.

Haha, thanks alexparker
 Author| Post time 22-3-2021 21:37:45 | Show all posts
edmund replied at 17-3-2021 23:08
Alloy, 恭喜你!

哈哈,我都睇左幾次先明添
謝謝分享同指導
希望有機會言忍言音戈多啲大家
 Author| Post time 22-3-2021 21:40:55 | Show all posts
阿草 replied at 19-3-2021 09:55
Alloy再次歡迎你~!
明明你就一啲都唔呆
談笑風生, 風趣幽默~

謝謝阿草,Belle, Laputa
多得大家繁忙中抽胸一齊溝通下
 Author| Post time 22-3-2021 21:42:40 | Show all posts
Nina replied at 22-3-2021 18:12
夢條? 我地以前傾過架? 定係有咩含意架?

係呀,下次趁熱食,又暖又硬

Post time 23-3-2021 22:13:43 | Show all posts
前戲真係好緊要,萬事起頭難﹗
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 17:29 GMT+8 , Processed in 0.101365 second(s), 24 queries .