Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1971|Reply: 33
Collapse the left

[Ocean Team] 脫腳雖無用但不可恥

[Copy link]
Post time 12-1-2021 01:45:52 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
記述發生在平行宇宙某日某夜某個時空的一個故事…

…係回程既地鐵上面打呢篇文,等記憶仍在,可以最真咁出第一次。成個過程十分愉快,兩個對手都十分配合,完。。。

當然唔係就咁完啦,真係成世都唔洗參加活動,當然唔係因為要參加下次活動而打長故,而係今次既經歷認真夠長,癈話少講,真接入正題。

當晚,副會長約7點半係xxx街等,我當然要準時到達啦,等了不夠5分鐘,james已經出現,帶我上去。係門口開始已經要載眼罩,入到去係熱烈既歡迎,無論男女,一d老尷都無,聽聲都知,例行公事,拎手機,沖涼驗身,入房,全程都由一個mentor lead住,佢就係beckett啦,全程都會同我有傾有講。但係一入房準備埋牙既時候beckett問我想戴眼罩play定除罩play,我間左除罩play,因為真係好想見下mentor係個點既女人,一除罩,因為唔可以講佢既外觀,所以自行腦補,鄰家女孩feel,開始beckett仲想講d野令我覺得無咁尷尬,但係我呢d做愛要除罩既人點知尷尬為何物,一上黎已經係車輪,一邊車輪,我兩隻手已經遊走佢既全身,除3進入前奏,我條利已經遊走係佢既乳頭之間,手指亦不斷挑逗佢既小豆豆,佢之後亦好識做咁幫我口交已作回報,前戲完結,諗住進入激戰之際,我竟然脱腳,無錯係脫腳,藉口時間到啦,天氣凍,狀態唔好,緊張呀,出面電視聲太大,出面太多人傾計,街邊太多人與車,全部都係癈話,重要既係我脫腳,而我既第一次就咁落下序幕。 而出到去出面之後,大家熱烈既自我介紹,但活動一日未完,一日都仲有得返cap一波,beckett熱心咁問我意見,問下個對手想同邊位女士,一問之下爽快答應,佢就係活動常客既niko。。。

我係分界線

Niko需然爽快答應,可惜我怕脫腳事件再次發生,選擇延遲開始,經過左不長又不短既9個字後,再入戰場,心情緊張,對自己既期望倍增,niko係一個我更鍾意既類型,好gfable既女仔,身體極度敏感,既然係咁更係要幫佢做個詳細既身體檢查啦。前奏又開始,係呢一次我抱住唔好咁緊張既心態去應戰,但係越唔緊張其實就越緊張,係前奏既時候我已經feel到自己應該當日都窄窄地,唯有盡做,niko亦都不給予壓力,順其自然,當然世界係經常性有奇蹟發生,係我心態平靜既情況下,奇蹟當然係。。。

無發生到,不過我為左多謝niko既支持同鼓勵,都完成埋個前戲先訓係到休息,雖然我當晚兩次脫腳,但係今次又唔係最後一次,機會仍在,希望下次有幸再遇到niko同beckett可以再度一戰以報當晚既恩情 。當然當晚係唔止兩位女士在場,仲有兩位女士都同樣吸引,都希望會有交手既一日

題外話,當晚聽佢地講係教少人既一晚,但係我眼中人亦不少,男女比例接近一比一,活動流程順利,雖然我表演不佳,但係女士們都唔會比負面感覺我,甚至我覺得係過度正面lol,同埋帶d唔怕濕既3褲會比較方便~

另外各位唔好介意我文筆,因為真係無睇開甜故,睇武俠小說or漫畫較多 。同埋參加前既野就唔講太多,因為個個都有所不同,不過有d更係無錯既野都可以講下,多留言,增值下自己外表,唔係去整容,做下gym,學下gel頭,學習下同女仔傾計,咁機會好快就會到你自己身上

好啦,就打住咁多先,出番現實世界了,bye bye

Post time 12-1-2021 09:30:55 | Show all posts
真係無需可恥的~
習慣咗人,環境,會內節奏就會越來越順利⋯
有時只係攬攬錫錫D前奏野已經好令人陶醉,除咗抽插都仲有好多野可以玩的~
入兩次房好叻仔啊!
歡迎你加入啊 Bo jack~
Post time 12-1-2021 10:10:38 | Show all posts
來多啲活動習慣下個flow同啲聲就會愈來愈好架喇希望下次冇啲咁佛系嘅古箏聲啦
新人禮無規定入房一定要成事,旨在等你有多啲嘅認識同交流,可以順利咁融入S&B。所以唔使特別介意自己嘅表現。
係廳到同人傾下計,show到自己自信有禮嘅一面相信機會應該陸續有來嘅
出來見到你同niko入左房我呢個mentor成功將你sell出去完成最後嘅任務就老懷安慰喇

以後自己搵食喇阿仔

Post time 12-1-2021 10:18:37 | Show all posts
Welcome Jason~
以第一次黎講你已經表現好好咖喇
有幸同backett & niko交流直頭係羨慕死人
我亦都好開心咁快有緣見到你
祝你係到揾到自己想要嘅嘢喇
我係阿草啊
Post time 12-1-2021 18:48:12 | Show all posts
你好Jason, Beckett, 果排撞來撞去都撞唔岩竟成為你的mentor
真好呀,我亦無見証住你第一次添,希望有幸相遇
Post time 12-1-2021 18:49:20 | Show all posts
Beckett replied at 12-1-2021 10:10
來多啲活動習慣下個flow同啲聲就會愈來愈好架喇希望下次冇啲咁佛系嘅古箏聲啦
新人禮無規定入房一 ...

妳好,Mentor Beckett 終於大個女,恭喜妳呀
好鬼掛住添
Post time 12-1-2021 20:01:49 | Show all posts
Welcome Jason. 那天氣氛有點嚴肅啊仲要講「政綱」XD
不過傾計聽都算,我在中途聽到古箏,仲震撼
Glad that you enjoy
Post time 12-1-2021 20:06:48 | Show all posts
Hi~ Jason
係回程既地鐵就打到篇文咁利害
希望你可以係會入面尋到你既開心
Post time 12-1-2021 20:38:16 | Show all posts
Daryl replied at 12-1-2021 18:49
妳好,Mentor Beckett 終於大個女,恭喜妳呀
好鬼掛住添

仲咩突然講妳好咁生保,
唔係你style
我都係俾大佬「趕鴨子上架」,
話凡事都有第一次,咪試下做mentor咯
我地嘅timing
以前有幾夾宜家就有幾錯過
Post time 12-1-2021 20:48:09 | Show all posts
Hi Jason
你當日其實好好運,出房有咁多人迎接你,平時嘅情況,好多都响房激戰緊架

畀你一次過認識大家
高興當日認識到你

加油,我都係新人,都係適應緊
 Author| Post time 12-1-2021 23:25:40 | Show all posts
Nina replied at 12-1-2021 09:30
真係無需可恥的~
習慣咗人,環境,會內節奏就會越來越順利⋯
有時只係攬攬錫錫D前奏野已經好令人陶醉,除 ...

希望之後有機會見到你啦
 Author| Post time 12-1-2021 23:27:36 | Show all posts
Beckett replied at 12-1-2021 10:10
新人禮無規定入房一 ...

古箏聲真係好癲,最緊要係希望遲d天氣可以回暖返d啦
 Author| Post time 12-1-2021 23:29:46 | Show all posts
Lilith replied at 12-1-2021 20:01
Welcome Jason. 那天氣氛有點嚴肅啊仲要講「政綱」XD
不過傾計聽都算,我在中途聽到古箏,仲震撼 ...

我記得你果日着個件性感内衣,希望下次有機會可以同你入房慢慢交流啦
 Author| Post time 12-1-2021 23:37:53 | Show all posts
小伊貝 replied at 12-1-2021 20:06
Hi~ Jason
係回程既地鐵就打到篇文咁利害
希望你可以係會入面尋到你既開心 ...

希望我可以有機會係你到尋找到我既快樂啦
 Author| Post time 12-1-2021 23:39:43 | Show all posts
Blackman replied at 12-1-2021 20:48
Hi Jason
你當日其實好好運,出房有咁多人迎接你,平時嘅情況,好多都响房激戰緊架

你果日既內衣真人show真心精彩
 Author| Post time 12-1-2021 23:42:08 | Show all posts
阿草 replied at 12-1-2021 10:18
Welcome Jason~
以第一次黎講你已經表現好好咖喇
有幸同backett & niko交流直頭係羨慕死人

希望下次我可以表演得更好啦
Post time 13-1-2021 11:27:54 | Show all posts
Beckett replied at 12-1-2021 20:38
仲咩突然講妳好咁生保,
唔係你style

係囉實有機會既傻瓜我訓醒時都有想念到妳架恭喜埋妳Mentee先我都未見過佢本人

Post time 13-1-2021 14:22:15 | Show all posts
好一篇地鐵文。恭喜Jason!
Post time 13-1-2021 17:13:30 | Show all posts
Jason,歡迎你!
初到國境臨陣脫腳呢啲事情好正常,熟悉咗個環境就會慢慢有返狀態啦!

第一次活動可以 Beckett 同 Niko 交流,係幸福嘅!
希望你鍾意呢度啦!都希望好快有機會同你認識啦!

Post time 13-1-2021 17:17:00 | Show all posts
Beckett replied at 12-1-2021 20:38
仲咩突然講妳好咁生保,
唔係你style

Beckett!!!

恭喜你做 Mentor! 感覺如何呀?

然後當日竟然錯過咗有你的活動回想返,自從好耐之前的交流以後
已經多次在同一個活動入面都同你完全冇相遇的時間了啦
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 22:26 GMT+8 , Processed in 0.094669 second(s), 19 queries .