Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 1395|Reply: 13
Collapse the left

[Ocean Team] 久違嘅豬豬返嚟喇~

[Copy link]
Post time 6-11-2020 17:37:14 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Hallo好耐冇見喇大家,豬豬我返黎喇因為太耐冇返黎既原因,James比我行番個新人禮到場前已經滿心期待。

當日到場就話比James知等佢黎接我,上到去就比人的左去後樓梯叫我等陣,之後佢拎番個眼罩出黎搵我~帶埋眼罩就入場lu,勁緊張,心跳勁快,好似好細聲咁同大家say左個hello,就係個陣,好溫柔既Daryl幫我拎晒野,再拖住我去沖涼~

因為蒙住眼咩都睇唔到,Daryl好有耐心話我知邊到有高低叫我小心,so sweet。佢話我好似唔緊張,其實我好緊張,只係係到扮冇野同傻笑,但佢好努力咁陪我講野消除我既緊張。沖完涼當然去驗身啦~中途久違既Dino黎左,攬左下錫左下佢驗完身就出左去lu。

Daryl係我驗完身後入左黎房,蒙住眼真係好刺激,除左知道對方既名外一無所知個陣,個心好忐忑,Daryl一步一步慢慢攬住我,一步一步黎,令我完全放鬆將自己交比佢仲係咁讚我。係中途除左眼罩,令我眼前一亮,再進行更深入既交流。新人禮令我難以忘記,溫柔既Daryl

行完新人禮出番去見到都係唔識既人,再次打招呼,之後就坐左係一邊做怕醜妹,同大家傾下計,睇下戲,之後攬住左Dino,見有房冇人入,就入左去傾計,本身真係只係傾計,點知傾傾下就深入左,希望我唔會太嘈啦,Dino依舊戰鬥力驚人,我控制唔到自己。

出番黎之後豬豬又要閃人lu,希望下次再同DC, Stella, Nina, Kobe, Niko, Solar, Toki, Edmund, 阿草傾多d

是日真係多謝Daryl同Dino既深入照顧,好開心番番黎呢到呀~

同埋唔好意思,我認人非常差,如果我唔認得你唔好怪我,我唔想嫁絕對。
Post time 6-11-2020 19:15:42 | Show all posts
welcome home
當晚好似有匆匆見過一面
Post time 6-11-2020 23:22:29 | Show all posts
Welcome back :)

我以為係豬仔,原來係豬豬
呢到有個會員叫豬仔架 :)

So happy to have another “first time”!!! :)
Post time 7-11-2020 00:29:12 | Show all posts
Hi 豬豬
當日喺你未到之前我已經走左,但竟然有幸喺你的第一次出現,真係榮幸
歡迎你回歸呀,希望

Add post (7-11-2020 00:32):
Sorry 一時手快......希望你能遇上合適的對手,享受快樂而滿足的活動過程。

Post time 7-11-2020 08:41:10 | Show all posts
Welcome back 豬豬
有daryl做回歸mentor真係好幸福呢
可惜當日無機會,連個朝呼都打唔到添
希望以後多啲機會再見到你
Ps你面盲唔緊要,因為我已經認得你
Post time 7-11-2020 13:15:24 | Show all posts
Welcome Home 豬豬!

返到嚟開心就好喇!除咗仍有熟悉的面孔,重新再認識過新朋友應該係好開心的事吧?

可惜當晚時間唔夠同你再傾多幾句,希望之再有多啲機會見面啦!
Post time 7-11-2020 21:26:02 | Show all posts
Welcome back 豬豬, i m new joiner WymaN

Congradz to u to have 2nd 1st TiMe~

如果你係foodie/netflix 迷, 有空在Morse park 2020 一齊再交流下
Post time 7-11-2020 21:45:28 | Show all posts
怕羞妹只係掩飾黎~
師姐回歸,認識多啲我地新人

高興認識你~
Post time 8-11-2020 10:41:54 | Show all posts
歡迎妳回歸呀豬豬
好開心可以帶妳重新認識呢個地方
見返舊人大師兄Dino更令妳放心
當晚妳除開眼罩,見到妳迷人眼神我眼前一亮
希望有幸再見
Post time 9-11-2020 10:46:07 | Show all posts
Welcome 豬豬回歸!
同之前好唔同,但大家同樣親切
有Daryl & Dino 照顧 一定開心
Post time 9-11-2020 13:56:12 | Show all posts
welcome back 呀~~

舊人豬仔上~
Post time 9-11-2020 16:07:52 | Show all posts
豬豬呀豬豬~歡迎妳返嚟呀豬豬~!

雖然真係好幾年無見,但見返感覺又記憶猶新呢!By the way 回歸的豬豬多了一份嫵媚。

希望妳同我一樣enjoy......

Post time 11-11-2020 01:13:03 | Show all posts
蒙住眼真係好刺激﹗
Post time 26-3-2021 01:46:53 | Show all posts
豬豬,好耐無見喇!上次活動大家刷身而過,希望下次再遇見可以多啲交流啦
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 17:23 GMT+8 , Processed in 0.077901 second(s), 19 queries .