Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
View: 6892|Reply: 2463
Collapse the left

S&B Morse Park 2020 (ChatRoom for everyone)

[Copy link]
Post time 2-9-2020 07:37:33 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
新的聊天室開幕,歡迎各級新舊男女在此溝通聊天,
在留言前,懇請先參考會規,

Rules of Forum/會網上的規則

以免減低出席活動的機會

如發現有違規的言行,請儘速通知會長處理。

謝謝大家。

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
From Wikipedia, the free encyclopedia

摩士公園(英文:Morse Park面積約15.8公頃,雄踞黃大仙區南面,1967年10月建成。公園由香港賽馬會捐錢起,使用匯豐銀行主席兼總司理摩士爵士的名字命名。

Morse Park (Chinese: 摩士公園), occupying 15.8 hectares (39 acres), is an urban park located in Wong Tai Sin in Kowloon.
It was completed in 1967.[1] The park was named after Sir Arthur Morse (25 April 1892 – 13  May 1967),
the head of The Hong Kong and Shanghai Banking Corporation during and after World War II.
City streets divide the park into four sections formally called Morse Park No. 1, Morse Park No. 2, and so on.

Post time 1-10-2020 22:09:33 | Show all posts
Hammer replied at 1-10-2020 16:44
你練仙?當日太陽西方升起左?

錘仔只有一浸鐵銹味,咁你都掛住

hammer 哥哥
Post time 28-9-2020 16:39:10 | Show all posts
edmund replied at 28-9-2020 16:34
擺定個款,先諗辦法令自己進入狀態如何?一有狀態就switch 去相機影
...

是否一定係要做開GYM既先可以入會架?
Post time 20-9-2020 23:49:59 | Show all posts
sandman replied at 20-9-2020 19:56
我係一位成熟既大叔 (呼煙)

我喜歡,很喜歡
Post time 15-9-2020 02:03:06 | Show all posts
MadMax replied at 15-9-2020 01:59
我肉體都想旅行

肉體的話,要找女士送你想heaven啦

我哋男士幫唔到你啊mad mad

Add post (15-9-2020 02:03):
*上
Post time 16-9-2020 11:13:30 | Show all posts
beast replied at 15-9-2020 23:56
Hello everyone, Beast here! Is this the awesome chat room I keep hearing about?

Morning Beast, I am a new here too. I saw from your intro that you are English speaker like me. I added a reply in Enquiry Section 2020 about navigating the forum in English, you may find helpful.
Post time 16-9-2020 10:37:36 | Show all posts
Note: The author has been banned or deleted.
Post time 8-9-2020 17:38:45 | Show all posts
edmund replied at 8-9-2020 17:19
到底呢啲幾千萬幾千萬係咩單位嚟
係唔係津巴布偉的插法啊?
...

有機會見面話你知個單位點黎
可唔可以解釋下咩係津巴布偉插法呀?
Post time 5 day(s) ago | Show all posts
WZ华 replied at 18-10-2020 05:03
我来聊天拿积分,18年接触这个,时隔2年决定想参加party活动,就是不知道现在安不安全
...

你好~ 首先歡迎你加入Snb~
容我一次過在這回覆你3個留言吧...
-
聊天室是可以拿積分不錯 但更主要的用途是讓新會員融入大家 同時讓舊會員認識新會員吧
若你對大家的話題有興趣 只要有禮且互相尊重的前提下 便可以加入大家的話題
此舉除了令大家有初步了解 見面時容易打開話匣子外 對於會長是否審批你正式出席活動有一定的影響性
畢竟在大家互不相識的情況下 很難直接有深入的交流吧!?
-
關於安全 你是指疫情方面吧?
由於疫情關係 現時是停止舉辦活動的
你可以藉著這段時間 除在聊天室聊閒 亦看看大家的<第一次> 會長的<床上床下> 清楚了解會內文化
為活動恢復正常舉辦作準備吧~!
若你有看過各男會員所分享的第一次 不難發現就算在活動正常舉辦時 除卻特別出眾者 大部分人也不是一蹴而就的
-
若你想知道會網 實時有多少人 其實在首頁的最下方 就可以找舷到了
正如會長的回覆 你用reply的方法留言 對方登入時會收到通知 便會回覆你了 不然就像對著空氣說話似的
當然對所有人說的話 是不用reply啦 但相對的就不一定每個人都會看的到
畢竟大家其實也是有各自的生活 各自的作息時間 各自的不便 所以不會要求對方可以即時回應自己的說
若果你願意 其實也是可以發現每個人大致上的上線規律的
-
最後 希望你可以正式加入Snb這個大家庭吧~!

P.s. 你可以在<新手報到區>先自我介紹一下吧 好讓大家對你有個初步了解

Add post (18-10-2020 19:50):
找得到*
Post time Yesterday 12:04 | Show all posts
小伊貝 replied at 22-10-2020 09:14
我都曾經有段時間 不分日夜咁 想諗就諗 想喊就喊
去比自己埋葬一段感情 不過我會set個時限比自己(又係目 ...

目標導向的小伊貝好好啊~

呢個世界上冇一種 「好」係絕對㗎,
只要自己喜歡自己,喜歡、無悔自己做的事,就係「好」。

講起呢樣,我有時有種傾向成日叫自己見賢思齊,見到他人的「好」又想自己自己都同樣咁「好」。
但其實有時根本未必 work,又或者結果會變得亂七八糟。

---------
話說有次,兩個我在不同圈子認識的朋友,在facebok發現咗原來同時都識得我,咁就講起啦。

點知一個話「吓佢好文靜好細膩文青㗎喎」
另一個就話「吓唔係喎佢好sporty好outgoing 㗎喎」,然後懷疑係唔係講緊同一個人

事後當事人講返件事畀我聽,我話「係呀...兩個都係我,而且係真實的我嚟...」

然後我為呢件事紏結咗好耐,到底佢哋認識的果兩個「我」,是否都係我口中所謂「真正的我」?
然而,同不同圈子相處的時候,雖然面向不同,但我都確係真心以待又而且樂在其中。

紏結咗一排,我決定放棄,決定隨心算了。然後又發現,咁樣又會有人覺得我人格好分裂

---------
可能於阿文而言,學會尋找最最最真正自己的核心,先係人生的最大課題

又或者,係唔係要搵部攬拌機,嘩啦嘩啦打埋一齊睇下點就算數?

---------
啊啊啊~無啦啦逼咗大家聽我講心事,唔好意思

Post time The day before yesterday 17:15 | Show all posts
edmund replied at 21-10-2020 10:52
明啊,明晒~~~ 一啲都唔懸
其實都同大佬成日講的「一切都是最好的安排」類似,好多時事情本身並 ...

講起最好的安排,突然諗起套戲叫最美麗的安排,雖然唔係好關依家講嘅野,但依套戲裏面好多金句,好值得去睇!

事情會發生成點,冇人會知,做到嘅野只係用唔同嘅心態去面對,心態唔同可能真係對件事冇咩影響,但起碼對自己好大作用,自己舒服係最重要!
你提到自己點諗有機會影響事情嘅發展,每一個行動或者說話都可以影響到好多野
搞到有時會諗,當初我點點點點點,就唔會點點點點點,但依家先明其實比自己返去以前,可能都係會做返一樣嘅野
唯有吸收經驗,希望下次做返好啲....
認真作為一個女仔,覺得漫畫女主角真係好厲害,依個情節對我黎講有第二個演繹。
點講女主角一定會有唔開心失望嘅感覺,但佢好堅強去面對依啲不快,堅強得黎又做到溫柔待人
堅強而不失溫柔係近排努學習緊嘅野

再隔空錫啖先

Post time Yesterday 11:02 | Show all posts
Jocelyn replied at 21-10-2020 17:15
講起最好的安排,突然諗起套戲叫最美麗的安排,雖然唔係好關依家講嘅野,但依套戲裏面好多金句,好值得去 ...

我即刻去 google 下套戲望下,咦?我有興趣啊(最少選角上)咁啱近來 Netfilx 上返套 Will Smith 最初出道的電視劇(Fresh Prince) 我又有間中睇下 (雖然唔係好關依家講嘅野)

多謝你分享你嘅睇法呀!我只係發現到「原來咁樣諗就會好好」,但你講得好啱,當下負面情緒一定會有,正面面對,消化佢都係一個好重要的過程嚟。
而我真係1000個贊成你的講法,堅定而溫柔的女生最吸引了!講到呢度,你令我諗返起我生命入面好重要的一個ex,在呢一段關系入面我同佢(最後)都學識咗只要堅定而溫柔,原來面對乜嘢事都不會再害怕或者無助。
當然你冇睇錯,我哋都已經係大家的ex 啦,有機會見面講起,可以再同你分享個故事。

啊啊~好似有好多嘢要見面先講,但唔緊要啦,繼續隔空錫一啖先
Post time 14-9-2020 12:41:31 | Show all posts
Jaime replied at 14-9-2020 12:11
Hi Edmund, yes hopefully we will be back to normal very soon!

The chat room is a little difficul ...

See if you can initiate a discussion in section #11.h "Let's discuss", I doubt both of us are unable to start a thread in FAQ.

If you got good findings, tell James (vice chairman) after your application has been approved, he may helps to arrange the best position for your informative thread.

Indeed there are quite a lot of flirting around, however sometime we also discuss hobbies, sex experience and else, you could also be the one initialing such topics!

I am totally with you about avatar and real person in activities! You will find exact same feeling on someone of her avatar vs real person, or sometime exact two extremes! At the moment I am not going to tell you who I am talking about  , you will see it by youself one day!

Post time The day before yesterday 09:48 | Show all posts
Jocelyn replied at 21-10-2020 00:02
但我諗見到面應該忍唔到啦

你講依堆野我都係到近排先明白,但完全明白啊~

忍唔住覆左你先第一時間諗起子華神嘅金句:

"一個男人點都會hurt過一兩個女人。但作爲一個女人一世未俾男人hurt過,咁就係真正嘅hurt啦"

首先唔係話女人就要俾男人hurt, don't get me wrong.
而係講緊要俾人hurt就首先一定要對對方有感覺, 而對人有感覺呢件事本身已經係幸福
雖然佛家大概會將呢個歸類為執念, 需要放下
但我覺得對人有感覺, 期盼住同對方有美好嘅將來, 呢D期盼同幻想本身已經係種享受
就算結果同期盼嘅未來唔一樣, 但其實幸福早已經係期盼時享有咗喇
人從來就只應著重過程而非結果, 因為所有人嘅結果都只係歸於塵土
如果識得咁諗, 大概就唔會出現因為害怕得唔到好結果就放棄追求幸福呢種令人遺憾嘅傻事出現了
噢...希望唔會一大早太沉重, 不過有時就係會不吐不快呢
Post time 7-10-2020 15:30:56 | Show all posts
edmund replied at 7-10-2020 13:12
但小豆唔係講緊要2021快啲過,迎接2022咩?

我想 2021 快啲過迎接 2022, 純粹係呢年實在有太多人離世, 全世界都唔好過
但係於我個人而言, 我同時亦好感恩有機會好好開闊自己眼界同世界,
係各方面範疇都得到寶貴嘅經歷體驗,  
雖然阿豆會話呢一年好壞參半, 但撫心自問好嘅得著始終多過壞嘅

≪人來人往≫ 陳奕迅
閉起雙眼你最掛念誰 眼晴張開身邊竟是誰
感激車站裡 尚有月台能讓我們滿足到落淚
擁不擁有也會記住誰 快不快樂留在身體裡

因為阿豆真係真心好愛大家, 每當我好掛住你哋,
我就會閉起雙眼, 同大家嘅所有點滴就會出現係腦海
文盲!!我到呢一刻一諗起都仍然會笑唔停
大家嘅搞笑因子同語言天份, 真係想 DELETE 都 DELETE 唔到
而且重好似一家人咁見證住對方成長, 呢啲經歷同體驗真係無價架
你真係捨得咁快就兩腳一伸!?
嚟緊可能重有好多可一不可再嘅活動架喎...

Post time The day before yesterday 13:31 | Show all posts
阿草 replied at 21-10-2020 09:48

"一個男人點都會hurt過一兩個女人。但作爲一個女人 ...

估唔到我嗰幾句引到你咁多思考喎

的確啊,即刻結果未過係理想,但過程係值得開心回味
社會好多時都著重於係個結果到,但世事冇辦法經常如願以償,太執著只會傷到自己
釣翁之意不在魚,有時得唔到嗰條魚,但都可以好開心,或者可以話係值得去開心
值唔值得真係睇自己點去衡類
好讚成你嗰句「幸福在期盼時享有左」,當然剛剛失去嘅時候,依種幸福會變成負擔,因為失去而令自己視野變得狹窄,只會睇到唔好嘅部分
但接受左,睇野全面就會明白成件事係開心嘅

害怕失去而唔去追求依樣野,唔可以成日咁樣都唔可以成日唔咁樣,太多情都會惹禍上身
同時依種心態好睇個人係咪活在當下,當明白人總有一死,有YOLO心態,就唔會再出現害怕而放棄機會
Post time The day before yesterday 10:52 | Show all posts
Jocelyn replied at 21-10-2020 00:02

明啊,明晒~~~ 一啲都唔懸
其實都同大佬成日講的「一切都是最好的安排」類似,好多時事情本身並無好壞(或者有好有壞啦),而事情對自己的意義,基本上只係視乎自己點諗點對待。
就好似我自從細個睇到果篇漫畫之後,先發覺與其因為對方遲到而失望甚至嬲,原來只係轉個睇法,件事原來同時可以係咁幸福。

而更重要嘅原來係,原來當你(漫畫中的女主角)覺得件事係幸福的時候,遲到的對方(男主角)原有的焦急、悔恨、懊惱等等的負面心情都一掃而空。原本大家繼續渡過的約會下半,到底係黑口黑面還是更加甜蜜,原來只係一念之差。

雖然有時當然都會知易行難,但只要種咗呢個念頭的種子,就會慢慢萌芽長大的啦~~

嗯~~我諗我都一定會忍唔到...

Post time 1 hour(s) ago | Show all posts
edmund replied at 22-10-2020 12:04
目標導向的小伊貝好好啊~

呢個世界上冇一種 「好」係絕對㗎,

唔... 我一向都覺得人有多面係好正常 每一個都係自己 只係視乎環境同對象 需要show邊一面出黎
如果真係要問最原本既自己 我會話係6歲以前既自己
之後隨著人愈大 所經歷既野愈多 就會學識唔同既方式去表達自己 / 適應環境 你會掌握到要用邊一面既自己 去令成件事向好既方向發展

喔… 換個講法 24個比利=24個技能 對住有魔抗既怪 自然要用近戰/弓箭去打 學得愈多技 相對可以應付更多既考驗~ 會迷失嗎? 除非你學完都唔知招技點用囉

哈... 正常返先~ 就好似你原本係香港人 你唔會因為學識日文就變日本人 學識韓文就變韓國人 無論你學左幾多種語言你依然係香港人架 你既本質都唔會變 你既母語依然係廣東話 咁何來迷失呢? 除非你學到連廣東話都唔記得點講囉 所以有d野依然屹立不倒 xD?

Add post (23-10-2020 03:33):
我會話係人格分裂咩? 我只係分得好清對咩人 就用返咩態度~
Post time 14-9-2020 12:11:57 | Show all posts
edmund replied at 14-9-2020 11:19
Good Morning Jaime!

Exactly! Hopefully everything will resume normal soon!

Hi Edmund, yes hopefully we will be back to normal very soon!

The chat room is a little difficult to follow and lots of flirting about past events, but I'll definitely chip in when there are topics I can talk about!

I am thinking it must be an interesting experience when first admitted, to match the various cartoon and movie star avatars, and lively forum banter, to real people in the  flesh. A bit like meeting business contacts from Linked with old photos, but in a very different (and more fun) context!

I found some translation resources thanks, but nothing perfect. I'll post my findings as maybe it can help others. I guess English FAQ would be place to put that?
Post time Yesterday 08:46 | Show all posts
Jocelyn replied at 21-10-2020 13:31
估唔到我嗰幾句引到你咁多思考喎

的確啊,即刻結果未過係理想,但過程係值得開心回味

如果真係覺得好傷。。
係需要俾段時間自己療傷嘅

我試過真係匿埋係屋企一兩個月乜人都唔見,走晒啲堂
約咗fd,然後嗰朝會覺得好攰放佢飛機
開頭真係唔知自己做緊乜
但慢慢就覺得俾自己沈醉於悲傷之中其實幾享受 ,之後就自己諗通咗
好多野經歷過之後,只要識跳出嚟檢討返,就自然會有所得著
好似撤亞人每次經過頻死狀態返返嚟都勁好多咁 (噢,好old school)
不過重點就係,要俾時間自己啦

時間係最好嘅良藥嘛,好傷嗰刻真係唔好迫自己開心呀,迫自己諗通,如果唔係真係有機會迫死自己。。

Ps, 情深不壽,慧極必傷。。但有啲野天生都冇辦法嘅。。

Post time 3 day(s) ago | Show all posts
Jocelyn replied at 20-10-2020 15:25
又黎隔空攬攬先
咁有機會見到面都唔好入房,拖多一陣,再放大啲個渴望先啦
...

來~~陋空再放大渴望先

咁樣即係拉長咗個思念的時間啊其實係更幸福的事嚟㗎喎(除非唔係

講到呢度,我諗起細個曾經睇過一套漫畫,入面一對男女約咗去遊樂場玩。個男仔當日因事遲到,遲到直頭遊樂場都要關門。
個女仔拎住本書喺度一路等,終於等到個男主角出現,但男主角當然超級對唔住,然後個女仔好溫柔幽幽咁講咗一句:

「不要緊,等待的時間,也是約會時間的一部份啊。」

然後呢一句,我一直記到而家,每有等待的時候,我就提醒自己其實可以思念,已經係好幸福嘅事。

唔好意思呀...你講一句,我廢噏咗咁多添...
anyway,我會繼續渴望㗎
Post time 4 day(s) ago | Show all posts
enzo replied at 19-10-2020 12:32
Hallo everyone, I love warm weather, its in my genes, I know soon my hands and feet will be like ice ...

Hello enzo, welcome to the Chatroom!

Do not hesitate to join everyone's topic tho most of them are in Chinese here. There is a Thread named "Forum content translation tips" in Eng.FAQ section, which may helps you a bit.
There are indeed quite some non-Chinese member in the club, I am sure that language barrier could be broken if you are passionate enough to join us!

You may click the "reply" when you want to speak to specific person so she will get notification, otherwise replies with no adress may sink quite quick here and disappoints you :p
Post time The day before yesterday 16:07 | Show all posts
阿草 replied at 21-10-2020 09:48

"一個男人點都會hurt過一兩個女人。但作爲一個女人 ...

"人從來就只應著重過程而非結果, 因為所有人嘅結果都只係歸於塵土"
你呢句說話重新提醒左我

用小豆既講法 我係個目標導向型既人
簡單d黎講 就算種盆花 我都會揀會結到果 食得既
但我知道 其實有人只係單單享受每日澆水 觀賞就已經好滿足

雖然已經對經歷過既野釋懷 但每當面對一個新既未知 又會自自然然用返舊有既思考模式 對付出過既野總會有種執著 除非做之前已經預先調節左自己既心態

哈… 睇黎呢個都係我人生入面一個幾重要既課題

Post time 9-9-2020 14:23:43 | Show all posts
Echo replied at 5-9-2020 07:33
只試過體驗浮潛同潛水
打算去台灣的彭湖或綠島學A仔。
你有建議嗎。

Hello Echo. Congratulations on being admitted! Penghu has a nice relaxed atmosphere and small diving communities. Not sure how it compares with the other diving locations in Taiwan. There used to be a lot of tourists who can't swim, especially for snorkelling, which slows things up a lot! Probably quite different now due to the epedemic, but make sure you are put in a group that is comfortable with swimming(!). Also be aware the safety on internal flights to these islands is not always very good.
Post time 6-10-2020 17:10:50 | Show all posts
edmund replied at 5-10-2020 11:52
小豆實在係太耐冇見喇~~~!最近你幾好嗎?(各方面)

2021 對阿豆嚟講真係好壞參半
但 SO FAR 都係好多過壞嘅, 如果正面啲去諗的話
係呢段時間我覺得自己有另一種昇華, 雖然我仍然對自己有好高好嚴格嘅標準要求,
但最起碼而家嘅我會好樂意接受別人嘅讚賞~
會感恩對方欣賞同喜歡自己

不過阿豆仍然認為做好自己係做人基本, 讚賞與否對我嚟講唔係重點,
同大家一齊 ENJOY 每個 MOMENT 先係~
開心傾, 盡情笑, 投入玩, 滿足走.....

大家都一定會有變啦~
知否世事常變, 變幻原是永恆.....
最多只係萬變不離其宗啫
阿豆又長氣咗, SORRY~
Post time 7-10-2020 01:20:45 | Show all posts
小豆 replied at 6-10-2020 17:10
2021 對阿豆嚟講真係好壞參半
但 SO FAR 都係好多過壞嘅, 如果正面啲去諗的話
係呢段 ...

點會長氣呢~小豆同我講咁多嘢,阿文開心都嚟唔切啦!

我都係去到好大個,唔係好耐之前先開始識得欣然接受別人的讚賞
可能係因為總覺得自己做得唔夠好吧?

但後來先明白到,發出讚賞的人見到對方欣然接受,因為被讚賞而高興,都會好開心,自己先慢慢學識接受。

阿文都好希望可以在會內同大家一齊繼續笑繼續開心落去希望大家都可以啦!

話說,小豆話2021快啲過
但....2021仲未到吖,咁...咪有排等?

Post time 14-9-2020 13:43:08 | Show all posts
Niko replied at 14-9-2020 13:13
你咁佛系會內鍾意同你玩嘅女士會好傷心㗎

肥?邊忽肥!!你好似仲瘦過我

有時活動,相熟的男士們之間,甚至會長都會互相了解下大家當日的期望以便協調一下
我好多時都係會答「順其自然」,因為見到大家都玩得開心盡興,自己反而會更開心(認真)

講起肥子...肥子好受歡迎㗎話說我入會初時,有一位女士在動後寫過佢「唔鍾意瘦嘅男仔」,然後我一直都唔敢接近佢,連願望紙都唔敢寫佢個名。
最後我徹底咁樣錯過咗佢......然後冇耐,活動入面就再見唔到佢的身影喇....

Post time 7-10-2020 15:57:54 | Show all posts
小豆 replied at 7-10-2020 15:30
我想 2021 快啲過迎接 2022, 純粹係呢年實在有太多人離世, 全世界都唔好過
但係於我個人而言, 我同時亦好 ...

我我我~~我我我有冇搞錯咗...今年其實係2020,下年係2021,後年先係2022?
小豆你係想講2020 太多人離世?

忽然間諗返起細個睇啲(舊)動漫電影、2020 係科幻的未來。但原來已係而家...比起以前,人願到底有冇進步到呢

「文盲」我真係笑咗雖然我都唔否認,
我好多時睇文字會睇咗第二啲嘢

S&B 都係我好珍惜的地方嚟
唔捨得㗎,最好的尚未來臨吖嘛

Add post (7-10-2020 17:08):
〈人來人往〉,呢首歌真係好適合呢...
Post time 14-9-2020 11:19:00 | Show all posts
Jaime replied at 14-9-2020 11:06
Good morning everyone! Hope you had a nice weekend - so good now the dining restrictions have been r ...

Good Morning Jaime!

Exactly! Hopefully everything will resume normal soon!

It's quite quite in chatroom recently, let's visit more and say high to specific members by replying their post. Feel free to start conversation with anyone here and it's 120% welcome!

Btw, how's the translator going? Do you find already a convenience way for cantonese translation already?
Post time Yesterday 09:14 | Show all posts
阿草 replied at 22-10-2020 08:46
如果真係覺得好傷。。係需要俾段時間自己療傷嘅
我試過真係匿埋係屋企一兩個月乜人都唔見,走晒啲堂約咗f ...

我都曾經有段時間 不分日夜咁 想諗就諗 想喊就喊
去比自己埋葬一段感情 不過我會set個時限比自己(又係目標導向型~ 暈!)

過左一個星期 就會同自己講 已經喊夠 係時候向前望
唔會迫自己開心 但同時唔會再去諗返起 最多就係用發呆去銜接呢個過度期

最後4年感情 足足用返4年時間先完全釋懷

P.s. 完全冇人知 唔會驚暴露身份 xD"
Post time 26-9-2020 15:54:29 | Show all posts
Niko replied at 25-9-2020 14:46
Have you handed in the application form to Chris? So perhaps you tell us a bit without breaking th ...

Yes, I think so! Just can't post here in forum as it's public and if someone heard the story before maybe they could identify me.

Not put in the application yet,...as exercising hard to get my body in strong and lean shape...a few more weeks I think. Actually it's ok now, but the opportunity to meet you girls and guys has been a great motivator to push each gym session harder!
Post time Yesterday 15:28 | Show all posts
edmund replied at 22-10-2020 11:36
即係例如:
- 想同對方傾偈,特登搵嘢講但又講錯嘢

我都唔善長同人傾計交流的~ 呢方面比唔到有用嘅建議你。

所有野都順其自然啦~ 夾都傾到咪傾囉,無謂費心啦,有時諗爆個頭,都未必有結果的~
咪當時辰未到囉。
又不是人人都鐘意傾計的,咪由得佢囉~
距離都可以制做美感的,咪留個距離囉~

各自修行,各自揾食,各有各空間,各自各精彩~

你問著我呢個自閉人士,以上嘅字⋯應該會睇到你更頭暈吧? 哈~

Post time 14-10-2020 13:12:50 | Show all posts
Niko replied at 14-10-2020 12:51
睇過佢trailer都好吸引

啊啊啊好多戲都想睇又未睇...

生命太短  明日無限遠

電影就好似書架上面啲書咁永遠都睇唔晒,然後個 list 愈嚟愈長

如果可以在活動入面攬住一齊睇戲真係好開心㗎...可惜呢啲機會唔係成日有...通常都要好好把握一分一秒 m302.gif
淨係試過有一次在酒池同 Ana 一齊在梳化從頭到尾睇晒成套戲... SnB電影同學會應該要多啲咁做先係...
(啊...如果一路做愛一路睇,有冇得諗?)
Post time 2-9-2020 12:01:42 | Show all posts
月藍 replied at 2-9-2020 11:40
請容我先道歉

Add post (2-9-2020 11:42):

不用太過介懷啦!
放輕鬆同大家傾下偈就可以了~

呢度大家都唔會介意互相搭嘴,話題啱的話隨便加入就可以了
唔介意的話傾下日常、分享下(不會暴露身份的)過往經驗,互相認識多咗,慢慢話題就會打開。

我記得你自我介紹入面話改呢個名諗咗好耐,我可以問下點解你決定改呢個名嗎?

如果你打咗某啲廣東字,或者用咗 emoji,呢個論壇太舊係會出唔到的。用用吓就會習慣
Post time 24-9-2020 15:46:25 | Show all posts
RennA replied at 23-9-2020 22:03
淨浮遊咗一段時間發現呢度都有好多轉變呢
相信都係好嘅轉變~
恭喜晒你做大師兄啦

講呢啲不過都多謝你!

而家回想,你唔喺度呢的段時間的確係有唔少轉變。
我仲記得我最後活動見你果次(唔計探班啦),在走廊度同你傾咗幾句,話唔知會唔會之後再冇機會相遇,點知真係講中咗。

放心我哋冇講你壞話(你有咩壞話可以被人講?)
果日咁啱我同Driven在大廳傾偈,講起我哋都好掛住你,所以就向大佬提起你啫
Post time Yesterday 13:25 | Show all posts
edmund replied at 22-10-2020 11:20
我諗類似的經歷每個人都一定有。
而將經歷消化成養份然後前行,其實感覺好好。

是,也不是

沒有什麼真正的我
你見過的,未見過的,甚至我都未見過的,都要真正的我的一面
合起來就是一個完整的我

這些面向本來就存在於我內
我努力的,只是將合適的一面放在合適的環境中,面對合適的人
所以我很喜歡到新的地方,做新的事,遇上新的人
説不定能激活我未知的一面,讓我了解自己更多

草偽文青的一面敬上
Post time Yesterday 15:59 | Show all posts
CoCo replied at 22-10-2020 15:49
我認真同你分析架完全無咁諗過!
不過,你咁樣衝出黎講,係迷即係心底下你覺得你自己係.......: ...

其實...我從來都冇否認過

偷偷哋話畀你知,其實我都期待緊有一個可以盡情咁S我,而我又想被佢S的人(講緊真S嗰種S)

認真的,我覺得你講得好啱。記得聽過有個社會科學的理論,話其實每個人在每個場景之下其實都係in a drama role play 緊。
所以一個可以完全放鬆自己相處的圈子其實好難得,S&B 已經相當接近㗎喇

Post time 7-10-2020 12:41:22 | Show all posts
edmund replied at 7-10-2020 01:20
點會長氣呢~小豆同我講咁多嘢,阿文開心都嚟唔切啦!

去到明年春暖花開之日, 又真係耐咗少少嘅...
咁當你閉上雙眼一刻, 就係我哋再見相會之時~
其實都唔使咁耐啦
因為阿豆都已經好掛住大家囉,
不過限聚令下又真係暫時未見得住咁啫

其實我唔求每個人都鍾意自己, 因為我無辦法討好全世界
但我哋大家都一齊係各自擅長嘅領域努力囉
一切都只能夠盡做~
三個月後就係 2021傻瓜瓜
好快架啦, 就到架啦, 就快見到面架啦~
Post time 3 day(s) ago | Show all posts
小豆 replied at 19-10-2020 16:26
你呢個披著傻皮嘅瓜~
我其實都唔知點解會夢到呢個情節...
或許阿豆實在太掛住大家啦...

傻皮的瓜揮手區

其實我都有唔只一次夢到過大家,仲記得有次係學校情節,大家都係同學,笑死我
不過從來都冇夢到過正經事情節就係真的..最多都係好似小豆你個夢咁,總係進入唔到正經事情節。

再講返 文盲 我都笑咗我已經唔記得咗原本個答案係咩嚟嚟喇
有機會在活動再玩吖,一定好開心
Post time 12-10-2020 16:50:36 | Show all posts
小豆 replied at 10-10-2020 17:49
當我哋再見面嘅時候,
我哋要再一齊玩 BOARD GAMES 架~

好!!!玩... 玩住board game 先

講起 board game, 我諗起一件事

話說有個活動場地,有一間房張床冇咗床褥,咁就理所當然咁吉咗出嚟。
活動中段某時刻:

大佬:「做咩啫入房啦入房啦」
某會員:「...但冇房喎...」
阿吉(指住間冇床褥得床板的房):「呢度咪有囉!麻雀枱板上面做愛你試過未吖?」

唔知咁樣算唔算係 Board Game?

Post time 23-9-2020 15:03:03 | Show all posts
edmund replied at 23-9-2020 13:27
冇事嘅!其實人類都已要同呢個病毒共存㗎喇,差別只在於公共防疫措施是鬆是緊。

Yes, it will be here for years, but HKers have proved excellent at defeating this virus - we have beaten back two waves already!! Not sure winter will be worse - Singapore had many more cases than us  - but you are right it is the public health measures and for now I hope they can relax a little!
Post time 6-10-2020 00:37:25 | Show all posts
Niko replied at 6-10-2020 00:31
咁啱嗰陣又講緊相機,我見到你打咗做nikon都笑咗出黎

btw啱啱無聊睇forum見到你都有睇Midnight ...

識貨呀!我記得果時post完大佬仲話,鬼仲有人識 Woody Allen 咩

其實如果大家有興趣,我都想再寫下電影推介大家傾下吖有時未有靈感寫動後,寫下其他嘢都好

咁好明顯我就真係因為同你傾緊相機所以打咗nikon然後自己都唔知...有病呀我
咁點呀你搵到心水相機未呀?

Post time 14-10-2020 00:51:13 | Show all posts
Amberharper replied at 13-10-2020 21:47
突然咁多人歡迎我,有d興奮XD
我都有乜都睇下咁,點升級都有睇呀,努力去升級,希望可以同大家見面 ...

唔知你同會長取得聯絡未呢?希望你一切順利,好快可以同大家見面啦
呢段時間睇住文章先啦,唔知會唔會令你愈睇愈期待呢?

得閒㨂返個頭像上載吖,好想知道你會畀一個點嘅印象大家。(個論壇比較舊,可能要用電腦上載,或者請會長幫忙

Post time The day before yesterday 00:02 | Show all posts
edmund replied at 20-10-2020 23:27
來~~陋空再放大渴望先

你等一個人,等幾耐,嗰段時間都係開心嘅
唔得止等待依樣野,有樣野令自己去思念、令自己會有心情嘅波動,其實真係好幸福,係值得開心
就好似失戀自然好開心,但有個人可以令自己咁唔開心依件事係開心嘅
(成件事講到好懸,好難去文字表達
Post time 28-9-2020 16:53:09 | Show all posts
Yohji replied at 28-9-2020 16:39

都唔一定 其實會長的文章都有提過,唔知你有冇睇過。
當然有身型有肌肉係好,但會長入會批核都會考慮其他吸引人的條件。

所以在會內你係會遇上各類不同的男女。
要每一個參加者都有晒所有優點其實好困難,但可以否定的係,S&B入面每個男女都有其出眾之處。

所以無需顧慮太多 無則求之,有則加勉 啦!

Add post (28-9-2020 17:01):
**可以肯定的係(我點解會打咗「否定」?LOL)
Post time 6 day(s) ago | Show all posts
Beluga replied at 14-10-2020 18:45
hello! some things to improve but i can play the long game :) good things come to those who wait.  ...

Hi Beluga, I'm good thanks! Taken a break for a while as had a few personal things to attend to, but back on the forum now. It's good to play the long game - patience is a virtue and not something we practice much in the modern world of instant apps and 24/7 entertainment!
Post time 28-9-2020 18:44:14 | Show all posts
Jocelyn replied at 28-9-2020 18:26
其實對住你先好自然跳上你到,好似貓狗撲向人地咁
對住其他人多數係坐上去,唔會係跳
...

〈旁觀他人之快樂〉嘛!同時我都會不期然幻想如果果個係自己...

其實以前我會覺得唔好意思望住人哋親熱㗎...
但而家覺得如果人哋本身不介意,我都會覺得一同分享快樂(望住)係開心嘅;

又好似以前我做唔到大廳play但而家如果對方都享受,都應該可以了

Post time 10-9-2020 14:48:47 | Show all posts
小伊貝 replied at 10-9-2020 13:02
其實要有人被我攬住先訓得冧啦
呀… 原本攬住大佬果陣真係訓著左既...
佢走左 我就醒醒地但唔想 ...

唉呀~~另外果個雖然唔係直接回覆你
但係我知你實睇到,等緊你回應㗎嘛...

其實當晚見到小伊貝瞓得好甜,我真係心動㗎...

尤其是我過嚟同你goodbye hug 果時你望住我果個半睡半醒樣....

你知啦...可以攬住小伊貝瞓覺的機會...

Post time 14-9-2020 16:43:22 | Show all posts
Niko replied at 14-9-2020 14:05
明白嘅,每個人嘅意願都唔同嘅,不過黎呢度最緊要都係開心姐

咁每個人對瘦嘅定義都唔同嘅,又或者佢係唔 ...

每一個(經歷)都係一課吖!

不過雖然話順其自然,但當然都會有想相處的人啦
睇返之前自己的動後,都試過唔只一次因為咁而錯過咗相處的機會
所以而我都會比以前多咗不顧一切的主動的了

你果個慘痛經歴唔係講緊會入面吧?
Post time 4 day(s) ago | Show all posts
edmund replied at 19-10-2020 11:35
我睇咗喇,睇咗喇!!!睇得我好開心,仲睇咗好多次但同唔到CoCo入房就好唔開心:tus ...

我都正常話,你同Driven既動後留言,長到以為睇動後咁抵錫既
好啦,以後我會打多啲架,有好多人我都想打,有好多都係第一次接觸既仲未打
你開心就好了:P動後有時好似一份小禮物,令到對方感覺到你對呢次交流有幾回味既感覺
錫返你一啖

Post time 22-9-2020 13:00:42 | Show all posts
Driven replied at 22-9-2020 00:56
我都餓了...如果有你令我飽足那有多好我等住睇,做我臨訓前既枕邊讀物嗯嗯,仲可以睇 ...

唔飽足有你我已經覺得好好了
好耐無寫,好似越寫越多咁
我最近又發左個夢,有你既,不過你唔係壞人既角色同埋得一句
都係惡夢黎架
另一個夢係那晚發,我發夢係夢入面同個女仔玩
攪到我依家諗起都好唔舒服同打冷震...加小小嘔心:(
錫你5千萬啖
Post time 19-9-2020 16:42:20 | Show all posts
小伊貝 replied at 19-9-2020 13:13
好明顯係... 我冇諗過會係肺炎不過又咁講 我睇佢都係因為佢小心謹慎者~

小伊贝你好!sorry to hear you have been ill and hope you feel better real soon! It is good to be cautious on health matters, especially at this time. (sorry if misunderstanding - the translator is not very good).

Btw for dislike DIY you mean house improvement and putting up shelves?!
Post time 15-10-2020 16:34:14 | Show all posts
Driven replied at 13-10-2020 03:50
點會寧願俾我打架就算夢中見到都要係錫你先啱咁就攬實啲真係好耐好耐好耐冇見親愛的CoCo. ...

好似就黎唔知幾耐即係不知不覺,呢斷時間妹妹都係飢荒中不過就作息好健康,成日12點前就訓了
係虧待左小coco

近排好多攪笑嘢想話你知

我特登開備忘錄mark低話你知架!:P
許個願快啲有得見面
錫你9千歡啖,係好耐無遇上既9千萬...
Post time 1-10-2020 01:15:09 | Show all posts
RennA replied at 29-9-2020 22:21
嘩,相隔咁耐估唔到仲有人夢見我
不枉我又上吓水煩吓你哋聽到都真係好滿足了 ...

啊...仲有一樣嘢想同你講呢

其實自從你的第二次活動同你見面之後,我一直都記得欠你一篇動後。
一直等緊一個可以寫的機會可以一併歸還。可能你都未必有印象,但我一直都有記住的。

近排見到你多返上水希望有一日,可以真正在活動入面碰到你啦...
Post time The day before yesterday 11:14 | Show all posts

「大概就唔會出現因為害怕得唔到好結果就放棄追求幸福呢種令人遺憾嘅傻事」

不論在會內會外,我覺得自己真係專家嚟

係嚟咗 S&B以後,先開始慢慢學識咗放開。所以S&B確實令會內會外生活都變得更好,係真的啦
Post time 7 day(s) ago | Show all posts
oak replied at 16-10-2020 19:18
Hi Everyone, I would love to join in the conversations but i have no idea how to translate the Canto ...

Welcome Oak~

There is a post "Forum content translation tips" in FAQ column of the forum, hope it helps!

Also there are lots of English speakers in the club, so just don't be too worry, it won't be so difficult for you to join in the conversation!
Post time 28-9-2020 10:02:54 | Show all posts
Pepsi replied at 27-9-2020 18:39
你好啊草。
竟然無感覺?
有人同我講好正喔

邊個話好正? 係咪杜汶澤

不過我都淨係試過一次姐
事後檢討返, 可能係一包粉嘅份量太少
又有機會係對方個口muk得唔夠大, 冇空間比D粉爆

所以如果下次再試, 可能一次過含多幾包粉, 先濕多少少口水
個口再muk得比平時大, 主要唔好用口腔啜,而係多D用條脷撩/轉
咁先可以發揮到爆炸糖嘅效果
Post time Yesterday 15:45 | Show all posts
Nina replied at 22-10-2020 15:28
我都唔善長同人傾計交流的~ 呢方面比唔到有用嘅建議你。

所有野都順其自然啦~ 夾都傾到咪傾囉,無謂費 ...

唔會更頭暈呀 ~
除咗 Hi,Bye,食唔食水果呀?
呢啲間中咁樣(夾硬)傾多幾句其實幾開心,雖然唔係人人都鍾意講咁多嘢。

同埋其實我從來都唔覺得 Nina 係自閉人士啦。
總之點都好,去到活動大家都開心就好~~

Post time 15-9-2020 11:17:25 | Show all posts
Blackman replied at 15-9-2020 01:41
講得好啱呀Edmund

我都好想釋放我嘅獸性

我一次過回你先,費事好似洗版咁

真係好耐冇見小姚了,我都好掛住佢。小姚在我入會的時候都幫咗我好多好多,對於我嚟講都係一個好特別的人。

話說,記得有次在活動同你傾到果一個話題,耐心把握時間,係會有幫助㗎。
重要的是,時間會令自己對自己同埋他人認識更多

Post time Yesterday 11:20 | Show all posts
阿草 replied at 22-10-2020 08:22
每人都有唔同嘅經歷喇。。
我都係經歷過一啲事先識咁諗,只不過唔係係會內姐
但感受依然係刻骨銘心嘅~

我諗類似的經歷每個人都一定有。
而將經歷消化成養份然後前行,其實感覺好好。

最近兩次活動遇見的你,加上在最近兩篇動後入面認識到的阿草(是真正的你吧?)
在會內,我好肯定會你唔會再有咁嘅經歷了啦!
Post time 14-10-2020 10:01:11 | Show all posts
Amberharper replied at 13-10-2020 21:47
突然咁多人歡迎我,有d興奮XD
我都有乜都睇下咁,點升級都有睇呀,努力去升級,希望可以同大家見面 ...

Halo Harper

我係阿草, 都係入會冇幾耐嘅新人~
衷心覺得有入到黎實在太好喇
相信你已經同James取得聯繫
希望事情一切順利, 好快可以見到你喇
見你話自己鍾意整野食, 岩晒喇, 我好鍾意食野架, 好期待試到你嘅手勢呢
Post time Yesterday 15:22 | Show all posts
MonA replied at 22-10-2020 15:02
黑魂營同天幕又真係幾正
同完阿草個動後...諗起你...諗起占面.... 好似好耐之前既事..但一點一 ...

都真係好耐之前嘅事嚟喇,我都好深刻。其實我同占面咁樣同新人玩法,又唔驚嚇親個新人㗎喎,而家諗返都抺一把汗

好慶幸果個刻情係發生在你的新人禮,否則之後都可能幾難有機會發生
所以話大佬的安排真係永遠都係最好的安排

Post time 13-10-2020 17:26:12 | Show all posts
Amberharper replied at 13-10-2020 17:12
中意人叫我Harper多d XD

Hello Harpar (咁叫你Harper啦)

再次歡迎你!如果對入會流程或者規則等等有唔明,可以去發問區度問;如果你想知多啲有關個會、活動等等的內含、細節,都可以喺聊天室同大家傾下,呢度的男男女女都好友善好樂意解答你的問題㗎

或者想喺給呢度同大家傾下閒偈,都無任歡迎
Post time Yesterday 11:07 | Show all posts
Belle replied at 21-10-2020 17:20
我都冇試過呀 想有人俾我做實驗品
你控制下自己唔好反抗得唔得呢?
...

如果係做Belle的實險品的話,我係一百二十萬個願意啦(as always)
但我...我諗我要試下綁住自己先...

話說那晚睇到你個回覆,打算reply 你上面的內容以外,
忽然有個玩法好想同你玩,但又好似好難同時進行有種與Belle相遇幾多次都唔夠的感覺吖...

Post time 23-9-2020 20:30:12 | Show all posts
Jaime replied at 23-9-2020 14:58
You can keep a dream journal, actually Mustard's comment remind me of something called lucid dream ...

Actually I did try to keep a dream journal before, yet I forgot the content of the dream every time before wrote it down

Lucid dreaming sounds awesome, but I heard that frequent lucid dreaming may get disrupted sleep and other problems
Post time 16-9-2020 11:04:54 | Show all posts
Niko replied at 16-9-2020 10:47
Morning Jaime~

Actually Edmund and I were talking about the cuteness of cats and we are cat love ...

Morning Niko, me too - just love cats! Just something about their fluffy cuteness, but independent streak. Funny thing I noticed in HK is people will take them out for a walk with a lead, like a dog, never seen that before, but the cats seem to like it!
Post time 14-9-2020 14:05:09 | Show all posts
edmund replied at 14-9-2020 13:43
有時活動,相熟的男士們之間,甚至會長都會互相了解下大家當日的期望以便協調一下
我好多時都係會答「順 ...

明白嘅,每個人嘅意願都唔同嘅,不過黎呢度最緊要都係開心姐

咁每個人對瘦嘅定義都唔同嘅,又或者佢係唔喜歡太瘦嘅男士姐

不過遇到想接近嘅異性都真係要勇敢啲邀約..因為我都試過類似嘅慘痛情況
Post time 23-9-2020 15:47:08 | Show all posts
edmund replied at 23-9-2020 13:23
忙係好事嚟㗎

係就快,唔好等下個禮拜喇~

有返工 無收工
我有份工 叫做陰公
對我黎講一D 都唔係好事 無晒D 私人時間 247 咁樣做野
等我睇過.. 係咪真係掃住天花行 希望佢未咁快掃冧左.. 等我仲見到下先
內壇有時間再研究下果個TOPIC.. 腦海中快閃左幾條路線可以係果邊行

公然講 後門唔會關...... hey Ladies..... Edmond 後門唔閂呀喂

Driven replied at 18-10-2020 00:30
我係心入面備忘錄記低左,見面個陣對下先...俾好精神既你玩弄,我身體會好開心,知道你休息夠我心裡 ...

好啊一齊講,我又多樣嘢想話你知喇草埋好多項喇依家
特別情況我覺得呢句好Driven,我幻想到你語氣
不過我唔想再幻想了,因為越想就越想,太想
咁我唔客氣喇 錫你一億三千萬啖
(仲誇張過愛你一萬年)XD
Nina replied at 19-10-2020 16:36
「那怕只得一分半秒」
以為來日方長⋯⋯其實緣份係不知不覺間消失⋯

緣起緣滅... 緣聚緣散...
天地萬物, 萬變不離其宗...
我相信一刻嘅別離, 只為未來嘅重聚而鋪路...

只要大家心中都相信 "我哋一定會重遇再聚",
咁我哋就一定會再次遇上...
阿豆永遠都相信同寶寶嘅緣份絕對不止於此...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
寶... 寶...
咸濕豆呢期真係唔係講笑架...
Post time 14-10-2020 16:28:04 | Show all posts
HarpeR replied at 14-10-2020 16:13
Hello summer
我最後揀左HarpeR呢個名:p 覺得特別d
無論叫咩名都希望你哋中意我啊

改好咗做 Harper,即係你已經同會長聯系上了吧?

S&B就係一個咁嘅地方,雖然冇人可以完全完美,但每個人都一定有各自的優點,而呢度的大家都會懂得欣賞。
所以可以放心,無論你叫咩名,大家都會一定會中意你㗎

Post time 6 day(s) ago | Show all posts
SummeR replied at 16-10-2020 16:13
I like to stroke men's ego (evil emoji)
Don't be so confident ah lol

Nah...but I don't think your dodgy mind could conquer your libido. Listen to your body, feel the urge and answer the call!
And now I become serious - I miss you. Our 'togetherness' always pops up in my fantasy. When can I caress your hair and fondle your breast again?
Post time 18-9-2020 09:53:56 | Show all posts
Blackman replied at 18-9-2020 05:17
係呀,疫症減少,工作就回復正常,忙到傻咗

但我唔會忘記大家嘅

呢個市道有得忙都係好事黎嘅, 加油呀中文版...有緣就睇到架啦, 出完英文版之後都冇寫過一隻字

ps 認真咁講, 寫作真係好睇係咪in mood同埋有冇靈感
其實中文版寫左好幾日, 寫完又改, 改完又刪, 都唔係好滿意
但相反, 篇英文用左一個鐘多D就寫完@@
Post time 7-10-2020 13:12:07 | Show all posts
小豆 replied at 7-10-2020 12:41
去到明年春暖花開之日, 又真係耐咗少少嘅...
咁當你閉上雙眼一刻, 就係我哋再見相會之時~
其實都唔使咁耐 ...

但小豆唔係講緊要2021快啲過,迎接2022咩?

「當我閉上雙眼的一刻,就係相會之時」
嘩呢個好浪漫小豆係邊度學返嚟㗎?

如果出自阿文的口嘅話...應該會變成
「當我閉上雙眼的一刻,就係雙腳一伸之時」

小豆 replied at 19-10-2020 09:35
KEEP 住個神秘感先~
見... 到... 面... 先... 話... 你... 知...

嘩!!!小豆你個夢......我....我睇到心跳加速.....

但點解我會未沖涼就抱咗小豆入房要小豆等㗎?! Fail 呀,Fail 呀!!!
如果真係在現實有咁嘅機會我一定唔會咁衰㗎...!

多謝你夢到阿文...我哋咁耐冇見....
希望好快好快有機會再見到小豆啦,就算即使「只係」再見到都好開心㗎喇
Post time 15-10-2020 21:44:08 | Show all posts
SummeR replied at 15-10-2020 09:09
Waaaaaa
好勁呀,升左為earth team
依家咁威威,會唔so我架,學長

唔...
基本組只係代表責任大左,要幫下手會務,服務下其他參加者咁啫,加入唔係升,離開亦唔係降。所以,我仍然會經常做廳長,咁先可以有時間為人民服務嘛

Summer,我怕你唔so我多啲喎,倒數無幾多次,真心希望捉到夏日尾巴
Post time 7-10-2020 17:32:24 | Show all posts
edmund replied at 7-10-2020 15:57
我我我~~我我我有冇搞錯咗...今年其實係2020,下年係2021,後年先係2022?
小豆你係想講2020  ...

係喎~ 而家係 2020 喎
我呢日痴咗線~
你啱... 點解無人糾正我架!!!
搞到我 KAI 足全日~
你而家知道阿豆真係 KAI 起上嚟, 可以有幾人驚啦...

救命呀~  
Post time 28-9-2020 16:33:59 | Show all posts
阿草 replied at 28-9-2020 16:22
我反而覺得係另外一張...
一邊要維持狀態, 另一邊又要谷住D肌肉, 仲要顧埋張紙同部手機
好似攪左成個鐘先 ...

我真係咁啱見到所以秒回你
其實呢個一直都係我心入面一件未了之事 立親flag都係冇好結果㗎...

本來想話你見到個post的話,即是知規矩啦?但諗一諗,都是唔好互相傷害的好了

其實兩張都係咁難
Post time 28-9-2020 16:59:33 | Show all posts
Yohji replied at 28-9-2020 16:39

其實唔洗擔心咁多嘅
先交左表, 如果真係身形唔合格嘅, 操返3個月再交過囉
反正只要保持禮貌同有交帶, 交表次數係無限嘅

反而如果第一次失敗, 操完3個月比會長睇到你身形真係有改善,
證明你係有誠意嘅, 為左入會真係願意努力
第二次再交表, 成功率自然會大好多啦
Post time Yesterday 16:52 | Show all posts
Mustard replied at 22-10-2020 15:11
最近好好,但又肥又冇運動好富能量

工作好繁忙,又不定時

Hi Mustard, it's good that your work is going well at times like these. I had a period a while back when I was busy and couldn't go to gym, one thing I found helped was to climb stairs on way back home - it's better than nothing! Hope your time frees up soon!
Post time 28-9-2020 16:03:30 | Show all posts
joshuatt replied at 28-9-2020 15:58
大家好、我叫Joshua
我努力中了解S&B規則、表格己填好。
加快操身型及最重要的一張"相片"。

hello joshua!

歡迎嚟到聊天室呀,多啲上嚟同大家傾下啦!對入會申請多少都會有幫助的。
或者你主動發起話題都可以㗎,大家都好歡迎㗎。

講起相片方面,Yohji 都好似煩惱緊

Post time 8-10-2020 14:55:12 | Show all posts
SummeR replied at 8-10-2020 13:02
天能好無睇呀?

係未要睇幾次先明?

我自己睇左2次囉因為我好享受燒腦嘅其實XD

不過唔用腦睇都得嘅
因為佢本身D運鏡同音樂都已經好正
但就唔好嘗試理解佢個劇情係度做緊乜

一咁做個腦就打戢架啦 XD
學佢入面一句對白咁講"Don't try to understand it, feel it" 都可以享受到套戲嘅
Post time 23-9-2020 16:35:31 | Show all posts
MonA replied at 23-9-2020 15:47
有返工 無收工
我有份工 叫做陰公
對我黎講一D 都唔係好事 無晒D 私人時間 247 咁樣做野

247 的話..又真係...

不過正所謂  吊頸都要抖下氣,忙極都要掂下 J
驗定身睇下幾時活動回復正常絕對冇死㗎

至於後門...係真係假都唔好咁大聲...
有次在大廳 Belle先話想玩人後面...然後....然後你們就看不到然後了
Post time 2-9-2020 11:40:41 | Show all posts

請容我先道歉

Add post (2-9-2020 11:42):
我打左一小段字,無左。。。

Add post (2-9-2020 11:43):
我想講,請容我道歉, 強制你講 關於SP的事

Add post (2-9-2020 11:46):
因為我自己興趣同話題唔多,所以好容易監介,好似係呢到我都搭唔到嘴,除非對象係瘋狂講野類形,我都樂意聽
如果出到來大家都少野講就好難繼續

Add post (2-9-2020 11:47):
同埋事前無了解,就好易觸礁,所以SP不了
Post time 14-10-2020 15:27:47 | Show all posts
Jocelyn replied at 14-10-2020 15:19
你係到幸災樂禍啊!
唔得,下次真係錫落去先止下癮都好
我地隔空黎個高潮啦~:7 ...

都話咗你㗎啦~錫咗落去先嘛,可能一錫就著機呢
重點係之後的劇情你控制到㗎嘛(冇擔心過!)

用文字隔空高潮聽落都覺得慘...
到底係明明坐住在身上都冇得更進一步慘啲,定係只能夠靠文字幻想慘啲?

Post time 10-9-2020 19:03:59 | Show all posts
CoCo replied at 7-9-2020 19:40
見面想做咩啊?係唔係插我呀?
你自行接收左果二百啖
好掛住你啊好想聞你

見面既話有好多野想做架,插你係其中一樣
除左因為我本身好想咁做之外,仲有因為我之前係夢中激嬲左你,所以...
我冇自行接收呀,要另外再錫過
我都十分掛住...淨係想聞我咋咩?仲有冇其他
錫你7千萬啖加攬得再實啲

Post time 14-10-2020 11:39:24 | Show all posts
阿草 replied at 14-10-2020 11:21
我是投Harper一票的

因為Amber呢個名太普通, 係美國Amber就好似香港嘅"阿欣"咁成街都係...

喂呀~~

咁就算通街都係「阿欣」,個幻想都可以好靚㗎嘛
Anyway,希望 Amber/Harper 唔會介意我哋咁樣討論佢個名啦

早晨呀草!
我有啲期待再在活動遇上你了
搵個機會開展下新的劇情?
Post time 19-9-2020 11:00:23 | Show all posts
Jocelyn replied at 19-9-2020 02:11
大家咁話期待見面交流嘅一日

你好,Jocelyn 喜歡你改咗嘅名!

我以前公司有個女同事又叫呢個名
成日見到我都好想同佢⋯⋯
只是沉醉幻想世界

所以成日講改名好重要,會令人有好多幻想
Cherry
Lexi
Lucy
但千祈唔好係 darlene
男士千祈唔好改 Jose 早洩

有機會交流下
可能有辦公室主題 玩
Post time 16-9-2020 12:15:39 | Show all posts
Jaime replied at 16-9-2020 11:04
Morning Niko, me too - just love cats! Just something about their fluffy cuteness, but independent ...

Yupyupyup, can't resist those fluffy fur and soft paws
I thought people overseas would do the same thing as there are videos that people taking their cats for travelling or boat tour, and the cat just enjoy it
Post time 14-10-2020 11:41:30 | Show all posts
SummeR replied at 14-10-2020 11:23
念力高潮即係用念力去令自己高潮嗎?
你又講得啱,但我好肯定我自己中意wfh/home office{:titte ...

其實直情係有一個學說㗎,有次活動入面大佬播咗條片就係講呢樣
你可以research 一下 "Tantra"

(我都很好奇,但仍未有時間探究)

Summer Summer~~
希望好快可以見返 Summer
Post time 7-10-2020 01:29:29 | Show all posts
Jocelyn replied at 6-10-2020 21:47
忙左仲可以成日上壇要留啲時間休息啊唔好太chur啊
係...好餓啊!!!! ...

我瞓㗎喇瞓㗎喇暫時都仲頂得住...希望好快會好轉啦

我可以成日上壇的原因只是因為好多時工作會在電腦前面
吊頸都抖抖氣嘛!

雖然你話眼看手勿動我笑咗但我明...我真係明

最多....見面時畀你動一下啦(missing you!)
Post time 21-9-2020 13:02:14 | Show all posts
PearL replied at 21-9-2020 12:58
Pearl啱啱發夢 夢到同女仔一齊玩到高潮左 唔知係咪一件好事呢

啊~~~點會唔係啊~~
接受(開發)到愈多不同的玩法,一定係好事嚟~~

之前我都試過唔只一次同女仔玩的女士 FFM, 每一次都很盡興很回味的啦....

睇完你兩篇動後見你玩得咁盡興,令我好想快啲有機會同Pearl 再遇啊...
Post time 19-9-2020 12:15:01 | Show all posts
ToFu replied at 19-9-2020 00:01
文仔

順其自然,平常心,呢啲講係容易,雖然知道急唔黎,但身體有狀況,難免會想快啲可以好返

豆腐
一定會好好㗎~欲速則不達,只要有正念,不論是身體同埋身邊事情都會慢慢變得順利(我信好多嘢的好壞,都同一個人的念頭有關㗎)

我都相信有日我哋會再見要好好抱一抱啊~
Post time 3-9-2020 12:35:59 | Show all posts
edmund replied at 3-9-2020 12:17
我都好想快啲見返你睇新聞,快㗎喇快㗎喇!!
活動冇可能啦,幫手諗咗陸上先罷啦

好快嫁啦好快嫁啦.. 相信我們就快見.. 我圖像都轉埋要打針要打針呀
有日扒艇見到有人起營... 真係有諗過去外島露 咪無乜人... 成件事會唔會易D
我玩唔到11月.. 覺得水有點冷... 同埋今年去晒好多島了.. 留返明年再續

Post time 23-9-2020 13:23:12 | Show all posts
MonA replied at 23-9-2020 12:24
依傢忙到好少時間上到網.. 會網就更加難偷到時間上黎
好掛住之前可以9-6 CCTV 咁長駐係壇捕留 ...

忙係好事嚟㗎

係就快,唔好等下個禮拜喇~

你都見到 James 講咩㗎啦~~掃住個天花呀~~~!!

講呢秋意,快啲去內壇討論區望望啦

回埋另一邊個msg先:
後門,我又的確好似冇話長關的喎...
Post time 9-9-2020 22:23:27 | Show all posts
Jaime replied at 9-9-2020 14:23
Hello Echo. Congratulations on being admitted! Penghu has a nice relaxed atmosphere and small divi ...

Hi Jaime
Thanks for your congratulations and I hope see you join us soon
If go to penghu also can take boat ,that around 80min
also tour center have package for you , they will pickup and send you to the pier
Post time 14-10-2020 00:55:17 | Show all posts

Blackman 應該係講緊我比較多嘢講,會在論壇上歡迎新人啫。

不過我好肯定假如你出席你的第一次,大家都一定會好好歡迎你希望你可以盡興而歸

如果有期望的體驗,不妨試下同會長講,有時會長會考慮特登安排一下㗎(可參閱其他女會員的〈第一次〉)
Post time 26-9-2020 19:23:44 | Show all posts
ToFu replied at 26-9-2020 14:04
文仔

有你既抱抱,鼓勵,心情又好起來

Tofu
宜家先第一次係壇度同你打招呼添~

上次臨別你送我嘅擁抱都有令我心情好好呢
其實原本都有諗過同你擁抱道別
但臨時又犯新人通病猶豫咗
好開心你察覺到我嘅掙扎呢

係呢,哩兩日秋風走戴口罩都冇咁辛苦了
祝你生活方方面面都繼續好轉呢~

Add post (26-9-2020 20:55):
秋風起*
Post time 7-10-2020 13:40:56 | Show all posts
Jocelyn replied at 7-10-2020 13:13
你好似啲人話瞓瞓瞓瞓瞓,但瞓左好耐都未瞓到咁
偷雞喎曳曳喎
見到面有機會話你聽點 ...

喂呀唔好篤爆我先得㗎...

正所謂:偷雞曳一曳,冇話會運滯(爛)

好,我記住先,要聽你講返:

1. 女上視覺到底係有咩故事
2. 同埋因咩事眼看手勿動

不過都未知幾時先有機會見面就真...希望好快啦

Post time 4-9-2020 14:52:05 | Show all posts
edmund replied at 4-9-2020 14:07
話口未完就橙寶寶
恭喜你呀!

你D問題咁難答嘅
其實真係好難想像會係點, 更遑論可以有乜主見,
不過作為第一次無論如何都會係特別, 係難忘嘅~

另外, 單從文字來認識, S&B嘅女士個個都咁高質,
要選擇的話都不知從何入手, 不過好在都冇得我揀xD

ps. 男mentor我就揀定左係你架啦edmund

edmund replied at 15-10-2020 18:21
啊啊啊~~好想聽你分享啊~~但真係唔知幾時先有機會見面

個驚奇大發現係關於乜嘢,呢 ...

KEEP 住個神秘感先~
見... 到... 面... 先... 話... 你... 知...

講多樣嘢你知呀~ 阿豆早幾日發夢見到你...
你突然抱咗我入房, 之後你: 我重未沖涼, 你係度等我一陣先~
之後就醒咗啦...
早呀~ 傻瓜瓜...
阿豆已經餓到長期發咸濕夢...
Post time 2-9-2020 08:13:26 | Show all posts
餓呀~
餓死啦~
餓到爆了~

Add post (2-9-2020 08:20):
請會長保留舊摩士,最多限制留言算啦~
Post time 2-9-2020 09:04:42 | Show all posts
報到先:P
Post time 2-9-2020 09:35:43 | Show all posts
插個旗先
Post time 2-9-2020 10:07:05 | Show all posts
Zoe Zoe Zoe 永別了?!

來㖒吓,新區有咩新事
Post time 2-9-2020 10:41:32 | Show all posts
大家早晨!
Post time 2-9-2020 10:44:37 | Show all posts
Nina replied at 2-9-2020 08:13
餓呀~
餓死啦~
餓到爆了~

餓啊我都好餓

然後當日冇買早餐,個肚都餓

Post time 2-9-2020 10:55:41 | Show all posts
早晨呀
各位俊男美女
Post time 2-9-2020 10:58:54 | Show all posts
Echo replied at 2-9-2020 10:55
早晨呀
各位俊男美女

早晨呀 echo

你交咗入會申請表未呀?
Post time 2-9-2020 11:03:01 | Show all posts
新post留名,頭先諗住覆post發現留唔到,幾驚被ban
Post time 2-9-2020 11:23:46 | Show all posts

早晨 Edmund。
唔食早餐好傷胃架,哈哈~

Post time 2-9-2020 11:34:00 | Show all posts
OSo replied at 2-9-2020 11:23
早晨 Edmund。
唔食早餐好傷胃架,哈哈~

平時我一定食㗎
剛好今朝有啲事趕住要搞

已經食咗幾塊餅送咖啡
Post time 2-9-2020 11:35:36 | Show all posts
月藍 replied at 2-9-2020 11:03
新post留名,頭先諗住覆post發現留唔到,幾驚被ban

月藍 早晨!

唔駛驚,只要在會規以內,呢度可以無所
Post time 2-9-2020 11:36:20 | Show all posts

你準備好插第二啲吧啦
Post time 2-9-2020 11:36:33 | Show all posts
Echo replied at 2-9-2020 10:55
早晨呀
各位俊男美女

早啊edmund
尋 日終於開左spy family黎睇
已經差唔多睇到連載
Post time 2-9-2020 11:39:02 | Show all posts

早啊奧蘇
幾日冇見, 有冇疏於鍛鍊呢~
我近幾日都早起做完運動先返工
Post time 2-9-2020 11:39:53 | Show all posts
edmund replied at 2-9-2020 11:36
你準備好插第二啲吧啦

why not both
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Swing and Bang Club

23-10-2020 04:38 GMT+8 , Processed in 0.262100 second(s), 27 queries .