Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 2421|Reply: 96
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Niko的第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 4-8-2020 22:56:14 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
咳咳...事先戴返個頭盔先,我文筆同記性都超差,如果有寫錯/寫漏嘢敬請見諒

我初初認識S&B係喺01嗰度睇到嘅訪問,嗰時先知道香港有可以俾人放低所有包袱享受性又安全嘅地方,
於是就即刻註冊咗。註冊之後第一樣嘢當然就係去聊天室搵人賺coins去download三份表啦,
而forum嘅各位大大都好nice。雖然好難無啦啦加入話題,但係留咗言之後大家都會主動同我say hi同傾下計,
而第二日會長都好快whatsapp我約面試同做body check。

面試同bodycheck嘅過程都好順利,會長都約我bodycheck之後幾日就去參加第一次活動。
一開始都覺得會太快,但係依家諗返,都搞掂曬啲嘢唔通仲要挨幾個禮拜餓咩!

活動當日出到去買咗件性感得黎又唔會太暴露嘅衫仔就去到約好嘅地方,
等大佬黎到戴眼罩接我上去就開始我第一次活動啦~

一入到去大佬就將我交俾我嘅mentor—史力奇~ 由於蒙住咗對眼所以我淨係可以跟佢地指示坐低啊行左行右。
但係史力奇都好細心,有啲梯級可能高少少嘅佢都會抱起我驚我仆親撞親,
幫我沖涼嘅時候突然!身上面多咗幾對手!心諗我唔係淨係得一個mentor咩?
然後我先知原來我係有3個mentor—史力奇,Luigi同Sato,姐係4p新人禮。等陣!
雖然我有同大佬講過有幻想過3p,但係我冇諗過我第一次就咁刺激㗎喎,
但係mentor們都話第一次得一次,難忘啲會好啲,同埋一場黎到,當然要乜都試下

換完衫驗完身大佬仲同mentor們話我乳頭同小niko都超敏感,聽到mentor們哦~一聲之後就feel到有人摸我,
錫我嗰嘴同兩邊乳頭,舒服到我忍唔住嗌咗出聲,錫到咁上下就有人開始對小niko落口,
同時間都有人塞條jj落我個口度,又有人捉住我隻手套弄另外一條jj,之後就聽到拆condom嘅聲音,
隨即就feel到有jj插咗入小niko度,插緊嘅時候仲叉住我條頸,但係mentor好似驚我會唔鍾意所以只係用好細力,
但係估唔到插緊嘅時候被叉頸又幾舒服,我就同佢講可以大力啲,跟住mentor就好似開咗turbo咁更大力叉我頸同抽插小niko,
之後就俾佢哋反轉咗變做doggy,一路俾佢哋打patpat一路抽插,
舒服到我除咗嗌唔得喇唔得喇已經俾唔到其他反應,成個過程都好舒服,
喺我除眼罩嗰陣仲發現多咗兩個人入房望一望我

之後史力奇就帶咗我去沖涼同briefing有啲咩要注意,我記得我問咗勁多問題但係佢都好細心回答我,
之後又會問我有冇話想同邊位男士玩,但係其實我冇乜所謂。
之後因為我頭先同mentor們玩完之後條腰有啲痛,史力奇都幫我按咗一陣腰

按完之後Laputa就邀請咗我入房,傾咗一陣計除咗知道佢個名來自天空之城,
佢都有教我一啲對答嘅技巧。之後就開始玩啦,幫佢含咗一陣小Laputa之後佢問左我一個問題,
我話可以,我地就完滿滿足地完結左呢次既初遇,佢最後果樣好好笑

本身同Laputa仲想黎第二round,跟住就聽到大佬敲門入黎問:「完事未啊,完事就去沖涼啦」,我地對視笑咗笑就去沖涼啦
(James:外面有九萬幾人等緊呀)
跟住就換咗Mouse入黎,一開始mouse仲幫我拉筋同埋話我知我條腰嘅情況。
按完之後佢就話會榨乾我,我嗰時仲心諗:吓我都冇嘢可以俾人榨乾,
就好天真笑住咁答返佢:「可能係我榨乾你呢~」之後佢笑咗笑戴住指套插入小niko之後我就笑唔出啦。
雖然玩嗰陣發生咗一啲情況,但係Mouse同大佬都好細心幫我處理同埋Mouse都好唔好意思同不斷安慰我。
但係其實我冇乜所謂,解決咗件事就得啦~

一出到廳晚間活動嘅人都到咗,大佬都好貼心幫我嗌埋野食,食完吹陣水就briefing啦

briefing完之後Sunnyb就邀請咗我入房。想講Sunnyb好man,同埋一開始唔知佢帶住個樽仔係咩黎,
入到去先知原來係古龍水,佢擔心會有汗味所以會帶住,好貼心!同埋我唔係好識女上,佢都好有耐心教我應該點樣郁

抖完一陣就同Daryl入房,有咗之前嘅經驗,我之後見到男士戴指套都識叫佢地墊返張潮吹巾啦!
潮吹完一輪之後就同佢roleplay老細同秘書,仲俾咗啲時間我挑逗下佢。
其實我多數我都係做被動嗰個,同埋我都係第一次玩roleplay咋,希望你會滿意啦~

出大廳之後就即刻俾大佬捉入房傾計,因為我本身要早走,大佬就問我可唔可以遲啲走,
我見到時間都許可嘅,跟住就應承咗大佬遲少少走。
其實大佬嗰日都已經捉咗我入房幾次,會係咁問我覺得點啊,有冇唔舒服啊嗰啲,好有愛

之後就換咗Dino入房,我覺得Dino啲技巧好正,起碼唔會俾我覺得好趕急,
所有嘢都係一步一步咁黎,同埋知道我經過咁多輪大戰都攰,都用返男上女下嘅pose等我可以盡量唔洗郁,
完左之後佢就話俾啲甜品我嘆下,我都未反應得切佢已經戴好指套插入小niko,於是我又被榨乾咗...

沖完涼我都係時候要離場,我以為小niko當日都完成曬佢嘅任務。
但係就係我諗住換衫嘅時候,大佬就熄曬間房啲燈黎錫,之後抱咗我入廁所擁吻,
上次面試之後大佬話下次可以俾我練下口技,雖然面試嗰陣小niko已經feel過大佬係真係好!大!
但係親眼見都係第一次,含咗一陣大佬就插咗入小niko度,因為真係太大,諗返起嗰陣我應該嗌到勁大聲,
希望大佬唔會耳膜受損啦..最後大佬都好滿意我既表現。
而小niko今次都真係大滿足。最後同喺廳嘅pollux同sunnyb攬攬完就開心住咁返屋企啦,兩位男士身上都好香哈哈

其實活動前一晚係超級緊張同埋加上嗰段時間都訓得唔係咁好,淨係訓咗一個幾鐘就訓唔返,
所以我嗰日係好驚狀態會唔好甚至搞搞下會眼訓,但係嗰日男士們都好turn on我。
雖然嗰日我每次玩完都要抖下,但係男士們都好有耐心等我。
我又成日嗌攰,但係每次都真係好舒服同enjoy㗎。
而活動之後嗰日我都真係腰啊腳啊勁痛,證明我真係要拉多啲筋同做多啲運動..

最後多謝當日活動嘅史力奇,Laputa,Class,Mouse,Boyson,Daily,Sato,小伊貝,
Ana,Nina,阿喬,Shadow,Daryl,Pollux,Sunnyb,Dino,阿吉~

你地都好nice同friendly,雖然嗰日我都冇機會同全部人傾計了解下,但係希望下次再見到大家啦~

First
Post time 5-8-2020 00:04:55 | Show the author posts only
wow~ 恭喜你終於知"人生第一次覺得飽係咩感覺"
之但係~ 飽左幾成先~?
我第一次活動完 第2日訓醒 唔止腰痛腳痛 搏頭都勁痛
不過第2次已經冇野lu 所以出多幾次就好
成日有人將CoCo同Mona認錯 唔知會唔會有人認錯我同你呢

Add post (5-8-2020 00:05):
膊頭*
3Floor
Post time 5-8-2020 00:08:08 | Show the author posts only
我見到我個名喎 一定要黎留言
你明明仲有笑 哈哈
4Floor
 Author| Post time 5-8-2020 00:12:52 | Show the author posts only
霍斯 replied at 5-8-2020 00:04
多謝Niko既分享。睇嚟你真係好滿足啦,仲要玩到腰酸背痛。我同你前一晚既心情一樣,又係瞓唔返,第二日仲要 ...

真係好滿足,都要多謝有咁多人邀請我玩
5Floor
 Author| Post time 5-8-2020 00:14:22 | Show the author posts only
小伊貝 replied at 5-8-2020 00:04
wow~ 恭喜你終於知"人生第一次覺得飽係咩感覺"
之但係~ 飽左幾成先~?
我第一次活動完 第2日 ...

8成左右啦,好可惜嗰日要早走
6Floor
 Author| Post time 5-8-2020 00:17:14 | Show the author posts only
Mouse replied at 5-8-2020 00:08
我見到我個名喎 一定要黎留言
你明明仲有笑 哈哈

有同我玩嘅一定有名嘅~
我都唔係好記得有冇笑,但係講完之後好後悔,嗰時嘅我真係太天真

7Floor
Post time 5-8-2020 00:37:01 | Show the author posts only
又多一位實力女將
8Floor
Post time 5-8-2020 00:45:53 | Show the author posts only
好期待可以有機會見到Niko
9Floor
 Author| Post time 5-8-2020 00:58:52 | Show the author posts only
Jet replied at 5-8-2020 00:37
又多一位實力女將

冇乜實力㗎咋
10Floor
 Author| Post time 5-8-2020 01:00:25 | Show the author posts only
PearL replied at 5-8-2020 00:45
好期待可以有機會見到Niko

我都好期待見到Pearl!
本身仲以為新人禮可以見到你添
11Floor
Post time 5-8-2020 01:15:51 | Show the author posts only
Welcome Niko :) 我第一次出活動 入2轉房已經覺得好飽
你真係胃口好大呀
12Floor
 Author| Post time 5-8-2020 01:18:43 | Show the author posts only
Belle replied at 5-8-2020 01:15
Welcome Niko :) 我第一次出活動 入2轉房已經覺得好飽
你真係胃口好大呀 ...

飽完抖一陣就會好似有啲餓返
13Floor
Post time 5-8-2020 01:41:11 | Show the author posts only
8成左右啦................... wa....wa...... , next time u need to some earlier and stay longer !
see u soon !
14Floor
 Author| Post time 5-8-2020 01:51:05 | Show the author posts only
SunnyB replied at 5-8-2020 01:41
8成左右啦................... wa....wa...... , next time u need to some earlier and stay longer !
se ...

我講8成係因為今朝起身又餓返少少咋

疫情之後就可以留耐啲啦~ 希望下次有機會見啦~
15Floor
Post time 5-8-2020 04:35:52 | Show the author posts only
Hello Niko! 睇到你啲文字都feel到有幾開心、有幾滿足啊
16Floor
Post time 5-8-2020 06:48:21 | Show the author posts only
Welcome to SnB Niko.

It was so great to be part of your first time. Btw I was the one who choked you gently wahaha
17Floor
Post time 5-8-2020 08:45:12 | Show the author posts only
有幸成為你0.33個mentor
亦都係我第0.33次做mentor
同係壇上面一樣,你係一個爽快、唔怕羞嘅一個女仔。
好開心你第一次活動咁滿足。
希望下次有機會可以同你1vs1,可以慢慢同你傾一計。
18Floor
Post time 5-8-2020 09:18:02 | Show the author posts only
支持Niko~
很好既第一次!希望妳係到得到更多既第一次
19Floor
Post time 5-8-2020 09:34:13 | Show the author posts only
Jocelyn replied at 5-8-2020 04:35
Hello Niko! 睇到你啲文字都feel到有幾開心、有幾滿足啊

Hi Jocelyn, please read the club's info and find out more about us. We can only meet after you join us.
20Floor
Post time 5-8-2020 09:59:11 | Show the author posts only
恭喜Niko

又多一個女戰神加入,是你也是大家的性福

不隱藏自己的需要,盡情地享受

才是真我

希望未來有機會見到你啦

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

20-4-2024 17:11 GMT+8 , Processed in 0.092325 second(s), 18 queries .