Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Author: Blackman
Collapse the left

[Sky Team] Blackman 邱比特的第一次

[Copy link]
Post time 24-7-2020 10:58:33 | Show all posts
嗰刻我真係好Cool ~ 個冷氣吹正我個頭成晚呢

再一次歡迎你Blackman!
預祝你性福滿滿,尋找到更多樂趣~
 Author| Post time 24-7-2020 11:38:53 | Show all posts
Nina replied at 24-7-2020 10:58
嗰刻我真係好Cool ~ 個冷氣吹正我個頭成晚呢

再一次歡迎你Blackman!

多謝Nina

其實我睇得出你係外冷內熱嘅

記得每次你做人Mentor,都會有人留言恭喜果個會員,話有Nina做Mentor好幸福

Nina一定係好對手
 Author| Post time 24-7-2020 11:41:01 | Show all posts
ToFu replied at 23-7-2020 17:49
恭喜你,開心愉快既第一次
我唔算高挑啦,咁遠隔空都睇到滑唔滑,真識講野
...

多謝Tofu

既然我咁識講嘢,下次見到面可唔可以唔好淨係睇滑唔滑先

我會主動邀請你入房㗎,希望有機會啦
 Author| Post time 24-7-2020 11:41:58 | Show all posts
Kyu replied at 23-7-2020 19:14
Thanks for sharing that fantastic experience!

Thanks Kyu

Looking forward to see you soon

Author| Post time 24-7-2020 11:44:20 | Show all posts
Zzzz replied at 23-7-2020 23:25
你好。blackman
很高興能看見你的第一次
從你的字裡間

多啲Zzzz
我真心覺得用心好重要,你都加油,擺多啲心入嚟個會,就會有回報

Author| Post time 24-7-2020 11:47:32 | Show all posts
Humble replied at 24-7-2020 01:49
Hi Blackman, 完全體驗得到你講嘅投入感,我第一次了解S7B嘅時候都花咗好多時間去聽同睇,哈哈!
好開心原 ...

你好Humble

我好鐘意你個名哈哈

多啲睇多啲上壇,就會更投入㗎喇

加油!希望未來响活動見!
 Author| Post time 24-7-2020 11:51:13 | Show all posts
MonA replied at 24-7-2020 10:53
耐無蒲頭上上水先... .
YO BLACKMAN!!!! 恭喜你呀喂.. 成功入會... 出埋第一次!!
願你在S&B  ...

係我其中一個偶像金句王Mona呀

你終於上水喇,明明無得去玩水上活動點解你潛左水咁耐呀

快啲浦多啲頭啦

我啱啱上壇時全靠你地咁熱鬧咋

期待活動中見到你呀

Post time 24-7-2020 20:06:48 | Show all posts
S&B是世外桃源,美女如雲,是人間樂土﹗識貨啊﹗
Post time 24-7-2020 20:18:57 | Show all posts
Blackman replied at 24-7-2020 11:51
係我其中一個偶像金句王Mona呀

你終於上水喇,明明無得去玩水上活動點解你潛左水咁耐 ...

浮誇呀你⋯ 偶像金句王⋯⋯⋯ 係咪你既嘔吐對象呀講緊
係呀 真係好耐好耐無上水 點會無水上活動
我曬到似你呀 人如其名 Blackman
有緣活動上見啦
 Author| Post time 24-7-2020 21:49:34 | Show all posts
Simpson replied at 24-7-2020 20:06
S&B是世外桃源,美女如雲,是人間樂土﹗識貨啊﹗

世外桃源都要用心經營,同好好珍惜先可以繼續存在

大家也要愛護S&B
 Author| Post time 24-7-2020 21:52:09 | Show all posts
MonA replied at 24-7-2020 20:18
浮誇呀你⋯ 偶像金句王⋯⋯⋯ 係咪你既嘔吐對象呀講緊
係呀 真係好耐好耐無上水 點會 ...

你當我是浮誇吧

你唔會黑過我嘅,一係咁啦,如果你黑過我,就你捉我入房

如果我黑過你,就我捉你入房

一於咁話
Post time 25-7-2020 00:16:15 | Show all posts
哈... 最鍾意呢句... 有好的性格, 也是入會的要求...
係... 我都信...
你係第一個我真正期待出現既男新人...
Um... 當晚我搵左你2次架... 不過都撞你唔到...
第1次係你同Hanna玩完 我見開左門 但我行到入去 你地已經沖緊涼...
第2次係你同Toki玩緊 我睇房板見你岩岩入左去半個鐘...
之後... 我係房聽到有人講時差... 知係你... 所以我就出左黎同你say個hi啦...
希望下次唔止剩係得一個hi bye既時間啦~
 Author| Post time 25-7-2020 06:46:24 | Show all posts
小伊貝 replied at 25-7-2020 00:16
哈... 最鍾意呢句... 有好的性格, 也是入會的要求...
係... 我都信...
你係第一個我真正期待出現既男新人. ...

多謝小伊貝

有時差先顯得出席活動嘅珍貴嘛

有緣嘅總會响活動遇上,就好似我地遇上S&B一樣

當日我都見到板上有好多小伊貝個名囉

下次要捉實你呢隻小精靈

Author| Post time 25-7-2020 12:22:15 | Show all posts
霍斯 replied at 25-7-2020 10:28
Blackman,雖然時差既關係,你同小伊貝緣差一面。原來小伊貝期待見你,你將會性福滿滿啦。下次你一定遇到 ...

入得S&B,大家都要性福滿滿,我覺得自己响Sex方面,真係真正嘅新人

要好好學習,先可以同大家都得到滿足

見到咁多動後嘅精彩內容,期待嘅又點止我一個呢

我都好期待各位女士

至於小伊貝,我嘅精……靈球,已經準備就緒
Post time 25-7-2020 20:02:18 | Show all posts
你好,你嘅稱號很有趣喎,
不其然聯想起果位
口頭禪係「戀愛的感覺」的YouTuber呢

Post time 25-7-2020 22:45:47 | Show all posts
歡迎你加入Blackman 看來你很快已經融入大家
我同你感覺好似 很興幸能夠加入SnB
祝你以後有更多精彩嘅體驗

有Hanna 做你Mentor 真係好幸福啊
Post time 26-7-2020 02:56:31 | Show all posts
Blackman replied at 24-7-2020 11:47
你好Humble

我好鐘意你個名哈哈

haha! Why? 我好好奇忍唔住問點解鐘意我個名?
Post time 26-7-2020 05:49:40 | Show all posts
再次歡迎你正式開始奇妙之旅
希望你無時無刻都能享受

當中說道「大家也對性充滿渴求與慾望,但會先在床上聊天了解,情到濃時,彼此抒解需要,
完事後相擁聊天,好好交流,然後期待下一次。」真係大家入會既初衷⋯⋯寫得好好呀!

如果找對人又找到情到濃時的一刻,就會遇到難忘的經歷
相信會內每一位都想擁有,要珍惜每一次機會啊~
 Author| Post time 26-7-2020 08:53:57 | Show all posts
Bikini replied at 25-7-2020 20:02
你好,你嘅稱號很有趣喎,
不其然聯想起果位
口頭禪係「戀愛的感覺」的YouTuber呢

給我打分數,有小數點的

然後做一場友情互動

哈哈,我覺得佢好偉大呀

把緣份,再拉近一點

你好,Bikini

第一次同你打招呼,多謝你支持
 Author| Post time 26-7-2020 08:55:54 | Show all posts
Pollux replied at 25-7-2020 22:45
歡迎你加入Blackman 看來你很快已經融入大家
我同你感覺好似 很興幸能夠加入SnB
祝你以後有更多精彩嘅體驗

多謝你Pollux

我响不同動後都有睇到你個名

我記得你都係高手之一,見到面要向你好好學習

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 21:46 GMT+8 , Processed in 0.104144 second(s), 14 queries .