Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 2220|Reply: 76
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Sydney的第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 15-3-2020 16:00:21 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Edited by Sydney at 15-3-2020 16:00

「Sydney,方唔方便傾兩句?唔方便可以收線。」
「你嘅mentor係...」
「輸咗拎隻腳出嚟!」
「就嚟final call啦~」
「走先啦,多謝大家!」

歷史學家發現,人類是先用「語言」交流,再發展到用「文字」記錄。
就讓我從以上的對話,轉化成文字跟大家講一個關於傻小子Sydney的故事。

=================================================

前言:「暫時不予批核」
時間回到2019年尾,傻小子在網上胡亂搜尋,誤打誤撞找到這裡...「Safe Sex Party」?正呀!
一股衝動,加上一股不知哪裡來的自信,便急急申請,留下幾個「灌水」留言,下載表格交表。

「暫時不予批核。」

在交表的第二天早上便收到會長的回覆,會長亦一一列出reject的原因。
事後知道原來我犯了入會最大禁忌-心急,試問即日申請帳戶,即日交表,你會對S&B的文化了解很多嗎?

從此我便展開我的壇上之旅。一開始望著車水馬龍的聊天室確實是有點卻步,剛好遇著大家開始聊起打機的話題。
身為一個機迷,我剛好可以搭上這班順風車,開始在聊天室和大家傾偈了。
同一時間改善自己的飲食習慣和恢復定期做運動,慢慢地在壇上和大家開始認識,身形也開始有改善了。
(其實只要有禮貌,和別人搭話前先打聲招呼,很多人都是願意和你聊天的,但大前提係:有禮貌。)

最後,在壇上大家的鼓勵下,我再次交表。
在這裡特別感謝Edmund, Mona 和 Summer不斷的支持和催促,否則我可能遲遲都覺得自己未準備好而再延遲交表。

就在深夜一個最unexpected嘅時間,我突然「扎醒」,然後十多秒後,電話響起。
世事就係咁奇妙,當你喺最unexpected嘅時候,事情就會發生。

副會長James和我做了一個簡短嘅資料核對和口試,交代一些重要資訊後便收線。
望著壇上的HP值多了一個數字,我就再也睡不著了。
真的...我從那天開始便失眠症發作。

即刻安排體檢日子!...失眠...等報告!...失眠...
然後有天朝早起來我成為了橙色寶寶!...失眠...
報名活動!...失眠...等活動當日來臨!...失眠...

「你嘅mentor係...」
經歷了多晚的失眠,終於到活動當日。
不斷重複檢查有無帶漏物品,不斷重溫活動需要留意的事情,只怕第一次便給別人留下壞印象。
愈臨近集合時間,心情便更加複雜,與其說是緊張,倒不如說心情有點不安。
老實說,自己又唔係無試過網上交友,大不了今次當係一次大型網友見面會吧(?),
但心情依然難以平復下來,也許因為真的期待這一天很久很久了。

到達活動地點,James到樓下接我上樓,一如大家所形容,大佬是有氣場,是有權威,但很友善。
在電梯互相傾了數句,大佬問:

「你估唔估到邊個會做你mentor?」

我突然唔識反應。

「你唔係喺壇上講咗幾個人名咩?」

聽到這裡,我真的唔識反應,因為我唔敢有太大期望...萬一我心目中的答案不是她怎麼辦?我只好回答我估唔到...

「你嘅mentor係Mona。」

那刻我只微笑了一下,然而內心的小朋友已經唔知翻了幾多個跟斗了。
Oh Mona...讚美說話留返下面再講,但我要俾妳知道,我的願望成真了。

戴上眼罩,跨過大門,Mona很快走過來和我打招呼,然後兩個mentor同mentee企係度喺咁震,震到大佬都笑我哋。
Mona先帶我坐下,幫我脫下外套,收電話等,其他人開始走過來向我打招呼...

(男聲)「Hello,我係你第二個mentor~你估下我係邊個?」

萬眾期待的Sydney與Edmund見面嘅時刻來臨啦!!!
在壇上不斷支持我,鼓勵我,無論咩話題都可以一齊傾,仲要係咁同人提及我,甚至想密謀一啲計劃?!
親愛的Edmund,雖然活動中無咩機會傾偈,但我真的很感恩在這段時間認識到你,下次再同你傾過。

鏡頭回到Mona準備帶我到浴室沖涼。
聽到大佬係咁叫佢放鬆啲,我知道第一次做mentor一定會緊張,所以入到浴室都盡量同Mona keep住傾偈,希望佢都可以relax啲。
沖涼時我摸着Mona的腰間,正是我喜愛的身形!
(大佬,你為何對我這麼好~)

沖涼後,大佬幫忙驗身,然後問我想吾想同mentor蒙住眼玩,知道mentor願意,我亦都表示願意了。

~Mona
Mona的吻會令人很aroused,她主動得來卻會令人很想把主動權搶過來。
上一秒她還在我身上,下一秒我已反客為主壓住她,Mona甚至問:

「依家好似你係mentor多過係mentee!」

對我來說,為女性服侍才是我的樂趣,更何況,mentee也有責任取悅mentor呀。
我急不及待問可否除下眼罩,只聽到「嗯」一聲,映入眼簾的是一雙動人的雙眼和甜甜的笑容,我們笑了起來,便繼續玩樂。

玩樂過程不長,皆因大家知道臨近briefing時間,而我亦因此有點分心,未能射出彩虹便要退下火線。
我跟Mona說對不起,因為我知道自己未能好好服侍滿足她,但Mona不但沒有怪責,更給我擁吻安慰,謝謝妳。
二人極速到浴室「甩頭甩髻」地沖身,便返回大廳出席briefing。

Mona,從壇上到親身見面,妳給人的印象都是一個傻大姐,但我感受到妳的溫柔和細心。
謝謝妳整晚不斷關心我夠唔夠精神,而我卻沒有去問妳的近況還好嗎。
謝謝妳當日的照顧,it’s my honour to be your first mentee :)
希望下次活動相遇時,大家都是精精神神,開開心心的,掙扎!!!

「輸咗拎隻腳出嚟!」
皆因一個打招呼動作、一句開玩笑的說話和一個小秘密,令到整個briefing於歡樂的心情下結束。
然後整晚在大廳聽得最多的句子就是:

「輸咗拎隻腳出嚟!」

呢句說話不斷在我和大家玩card game時重複再重複,令到遲來錯過了briefing的Alison百思不得其解。
至於點解會有呢句說話嘅出現,容許我在這裡賣個關子,有興趣知道可在活動向本人查詢 :D

多謝Edmund & Alison教大家玩食物鏈card game同魔力橋,而我亦得到一個新稱號:最好的「上家」~

「就嚟final call啦~」
玩過幾轉card game,喬邀請我到梳化傾偈(謝謝妳在魔力橋教我點出牌)
喬問我當晚作為新人的感覺,大家亦互相分享了自己的一些玩樂喜好。
喬,謝謝妳的關懷,和在我不知所措時的協助,我會努力調整自己的。

和喬繼續聊天,突然望望時間,喬跟我說:

「差唔多就嚟final call啦~」

沒有想過能在第一次活動便成功邀請,在喬的鼓勵下,我鼓起勇氣邀請Nina進房,
也許Nina也被我突如其來的邀請嚇親,呆呆地答應我的邀請。

~Nina
雖然和Nina在壇上只有對話過兩三次,在當日活動中更甚少交談,
但二人進房後卻可以不斷打開新話題,聊著聊著愈坐愈近,聊著聊著邊抱在一起。

玩樂時間稍為充裕一點,也可按着習慣的節奏玩樂。
我們的嘴唇好像裝了磁石一樣,遊走到別處一段時間便會吸回對方嘴上,
而我也盡我所能好好地服侍Nina小妹,卻令小妹高潮後麻痺了?!

狀態依然不在,嘗試過幾次插入還是不行,最後仍是需要退下火線。Nina說:

「唔駛介意,重點係過程唔係結果呀。」

為了報答Nina,我給她多一個豆豆高潮作回禮~
玩樂後二人繼續在床上擁抱著傾偈,傾到要離場便雙雙到浴室沖身。

Nina,一直在壇上對妳的印象只停留於常常要兼顧驗身環節同孤nini去沖涼,
有時我在聊天室見到妳,想搭話卻不知如何加入。
當日有幸和妳相處,我並沒有感覺到有氣場,反而能見到妳可愛的撒嬌樣子。
謝謝你接受我的邀請,下次有機會相遇我們再傾偈吧~

「走先啦,多謝大家!」
臨走前大家幫忙執拾場地,而我自動波走到廚房洗碗去(果然係洗碗部門...)。
換衫時Mentor Mona繼續關心我的狀況,更講咗個小秘密俾我聽,讚我叻仔?!
沒有啦...只是幸運然而......但聽到仍然覺得開心的。

「走先啦,多謝大家!」

和大家道別後便先行離去。走在街上,突然一下鼻酸的感覺,也許我尚未習慣這樣的「goodbye」。
在壇上大家嘻嘻哈哈,在活動中大家玩成一塊,在日常生活大家卻變成陌路人,
更別遑論能知道下次活動中是否可以遇上他和她。
當然這樣的措施是必須的,而我作為第一次新人,我想這種感覺不會散去,但會習慣的,
學Edmund話:

「只要一日係會入面,都會有機會相遇的。」

而這也是S&B的吸引之處,因為大家都會珍惜在這裡每一刻相處的美好時光。

謝謝Chris & James,謝謝你們勞心勞苦地經營S&B,有些感謝的說話未能在當日活動同你們說,希望下次能親自答謝你們

謝謝my mentor Mona,謝謝妳在活動中的照顧,說好的壇上夜話呢

謝謝Nina,謝謝妳接受了我的邀請,希望妳當晚最後沒有著涼

謝謝Edmund,謝謝你一路而來的鼓勵和支持,好開心能在第一次活動見到你

謝謝喬,謝謝妳與我聊天,希望下次活動能再和妳分享心得

還有,謝謝小豆,謝謝探班的妳和我解釋一些活動注意事項,下次唔好淨係探班啦

還有還有,謝謝Alison,謝謝妳教我玩魔力橋,希望妳的腳腳會盡快康復

還有還有還有,謝謝當日有出席活動的每一位,謝謝你們讓我在活動中感到融洽,恕我未能逐一記下大家的名字,因為Sydney出名記性差的

PS:給在考慮入會的你和妳,和S&B的大家
這篇《Sydney的第一次》沒有高甜,重點放在我的入會前和後的心路歷程。
除了在<前言>的反面教材外,我並沒有隱瞞自己在第一次活動中的狀態不佳,因為我並不覺得需要隱瞞。
很多前輩都說過在活動不在狀態是人之常情,而最重要是找出不在狀態的原因,是精神不足?是緊張?還是其他客觀因素?
當然,我仍然會因為當日的表現不佳感到有愧於對手而失落,
但既然對手都不介意,和你分析原因甚至願意再給予機會你,那你又為何需要鑽牛角尖呢?

Sydney只是一個上壇數個月和出席了一次活動的傻小子,確實不敢在各位前輩面前班門弄斧,指指點點,
我只希望能用自己的經歷和準備申請入會或未來準備出席活動的新人分享,希望大家不要固步自封。
被rejected不是什麼醜事,會長會明確告訴你需要改善的地方,有心的誰都可以突破自己;
不在狀態也不是什麼醜事,性愛不只是一場陽具和陰道的遊戲,人類的神經線佈滿整個身體,人人都總會在某處找到屬於自己的一塊小天地。

以上說話對大家說,也是對自己說。
終於走進大門口了,又怎會這麼輕易放棄呢? :)

各位下次再見吧~

*謝謝大佬幫忙校閱

Add post (16-3-2020 09:40):
註:文中所提及到Edmund是我的第二位mentor,只屬開玩笑成份。
First
Post time 15-3-2020 16:16:17 | Show the author posts only
嘿~ 搶頭香~
w0w 恭喜你呀~ Sydney
歡迎你正式加入我地呀~!
竟然可以比你一日之內就遇齊Mona同Edmund
3Floor
Post time 15-3-2020 16:34:18 | Show the author posts only
歡迎氣Sydney~~~

好開心得到你嘅邀請! 謝謝你

其實你當晚各方面嘅表現都好好! 真係要比叻叻你!!
謝謝你對我咁有耐心,有機會再互相探索

你文筆好好啊,整篇都寫得好好,好有參考價值!
4Floor
Post time 15-3-2020 16:47:15 | Show the author posts only
支持支持
你在行新人禮時我也在,下一次再好好同你打招呼
5Floor
Post time 15-3-2020 16:58:07 | Show the author posts only
恭喜你呀Sydney!終於守得雲開入到會!
希望你之後都玩得咁開心
6Floor
Post time 15-3-2020 17:18:54 | Show the author posts only
同樣我今次有一個寶貴既經驗,謝謝接納一位新手上任既Mona 做你Mentor!
認真好好休息啦! 可以放下心頭大石啦! 好好訓一覺! 唔好再失眠! 深宵壇上我唔要見到你訓唔到要上線...

其實我都打緊動後,見你要賣關子你既秘密.. 好啦...我修改我同你房中一d 事

再一次恭喜正式加入S&B大家庭! 希望你往後更Enjoy
7Floor
 Author| Post time 15-3-2020 17:25:23 | Show the author posts only
小伊貝 replied at 15-3-2020 16:16
嘿~ 搶頭香~
w0w 恭喜你呀~ Sydney
歡迎你正式加入我地呀~!

小伊貝 謝謝妳
係喎估唔到可以一次見到晒佢哋兩位
仲有好多人我想見同認識
希望會係活動都見到妳啦
8Floor
 Author| Post time 15-3-2020 17:28:49 | Show the author posts only
Nina replied at 15-3-2020 16:34
歡迎氣Sydney~~~

好開心得到你嘅邀請! 謝謝你

Nina

No, again the honour is mine :)
沒有啦...仍然有好大進步空間...我會努力的

妳唔厭我慢就得啦有機會再互相交流啦
9Floor
 Author| Post time 15-3-2020 17:30:30 | Show the author posts only
Class replied at 15-3-2020 16:47
支持支持
你在行新人禮時我也在,下一次再好好同你打招呼

Class!!

說話唔知邊個時間點我聽到有人離開,睇番願望紙我都諗緊係咪你
好!下次見面再好好打聲招呼
10Floor
 Author| Post time 15-3-2020 17:33:17 | Show the author posts only
JessicA replied at 15-3-2020 16:58
恭喜你呀Sydney!終於守得雲開入到會!
希望你之後都玩得咁開心

Jessica

謝謝妳啊,妳都係最初有喺壇上同我傾偈嘅其中一員
我仲記得妳話我嘅文字令妳直覺覺得我係斯斯文文

近況還好嗎?希望未來有機會喺活動上見面啦
11Floor
 Author| Post time 15-3-2020 17:39:52 | Show the author posts only
MonA replied at 15-3-2020 17:18
同樣我今次有一個寶貴既經驗,謝謝接納一位新手上任既Mona 做你Mentor!
認真好好休息啦! 可以放下 ...

Oh my dear mentor Mona
Having you to be my mentor is the best opening I could ever have imagined...(謝謝大佬)

如果妳喺深宵壇上見到我,證明妳都係無去訓啦

妳咁樣提起...我又想知道從妳角度點樣睇呢個秘密...寫啦寫啦,S&B無嘢係唔講得嘅

但講真,多謝妳:)
12Floor
Post time 15-3-2020 19:35:09 | Show the author posts only
Finally!!! Glad to see you had such an amazing experience Agree that it felt like crossing two different dimensions when coming out form S&B and back to the real world. But the memories here always cross my mind and did make me smile and laugh in reality . Hope to see you sooooonnnnnn~~~

13Floor
Post time 15-3-2020 21:07:52 | Show the author posts only
Sydney replied at 15-3-2020 17:39
Oh my dear mentor Mona
Having you to be my mentor is the best opening I could ever have i ...

真客氣同好抵錫
希望之後活動會再見到你⋯要大大啖錫你
最近都好少深宵上線⋯日更時間多d
好啦! 徵詢你同意 我先講你的咪咪⋯
盡快出動後啦我
14Floor
Post time 15-3-2020 23:41:02 | Show the author posts only
歡迎你加入大家庭!
開心能夠有機會認識到你
見到好有動力做運動,戒口,係非常令人鼓舞的事。
我地日後再係活動到見啦
15Floor
Post time 15-3-2020 23:44:52 | Show the author posts only
歡迎你加入呀Sydney!
當日你未到場我已經走左,無機會見證你新人禮添,可惜!
細細聲話你知,你未到時,我同你mentor傾左陣,佢好緊張好重視呢個任務,相信你喺過程中都會感受到她的熱誠。有機會你要再大大力多謝你mentor啊!
16Floor
 Author| Post time 16-3-2020 00:19:27 | Show the author posts only
Beckett replied at 15-3-2020 19:35
Finally!!!  Glad to see you had such an amazing experience Agree that it felt like crossing ...

Beckett Thank you~ I did have an amazing first-time experience
I suppose this is the phrase where everyone here has to get used to,
like to fully embrace the concept that the two dimensions should be separated,
but it doesn't mean we can't get the best of both worlds

Looking forward to seeing you soonnnnnn

17Floor
 Author| Post time 16-3-2020 00:28:33 | Show the author posts only
細粒粒 replied at 15-3-2020 23:41
歡迎你加入大家庭!
開心能夠有機會認識到你
見到好有動力做運動,戒口,係非常令人鼓舞的事。

Hello 細粒粒 妳好呀

謝謝妳~
其實呢段時間有呢種動力,喺生活上都幫咗我好多好多
起碼個人有目標,人生路上見到前面有checkpoint等緊我
能夠加入到大家庭,認識到大家,我已經好感恩
能唔能夠有深入交流,對我嚟講已經係bouns

當日活動都未有機會同你傾偈同自我介紹
希望日後喺活動相遇時可以同妳傾偈啦~

(見到妳生活上好像有點憂愁,希望妳可以一切安好
18Floor
Post time 16-3-2020 00:34:44 | Show the author posts only
Awwww sorry that I have missed your first time :”(

Was thinking to join, but got occupied :/

Woooo lucky you!! Having two great mentors!!!
I am sure it was fun and wild?? :p (how come you skip that part :0 )

So jealous of you to have the chance to play rummikub!!

Ohhh right,,,, Welcome to S&B :)
19Floor
 Author| Post time 16-3-2020 00:37:20 | Show the author posts only
Solar replied at 15-3-2020 23:44
歡迎你加入呀Sydney!
當日你未到場我已經走左,無機會見證你新人禮添,可惜!
細細聲話你知,你未到時,我 ...

Hello Solar

謝謝你!無嘢需要可惜的,你只係miss咗一個傻小子戴著眼罩坐喺大廳嘅畫面啫

也謝謝你願意同我分享呢件事
對,當晚深深感受到mentor Mona的細心和熱誠,感激她帶給我一個完美的開幕
傻mentor都有同我講話驚佢做得唔好,第一次嚇壞我我就唔會再嚟活動
「大大力」我懂的有機會我會好好報答她的

謝謝Solar!有機會在活動見面時再詳談!

20Floor
 Author| Post time 16-3-2020 00:46:32 | Show the author posts only
SummeR replied at 16-3-2020 00:34
Awwww sorry that I have missed your first time :”(

Was thinking to join, but got occupied :/

Heyyyy Summerrrr

Oh please don't be sorry, you can still be there for me in upcoming different activities, right?

Wait, were you talking about my 2nd mentor as Edmund? Were you thinking I was crazy and wild with him?????? XD
Well if you want to know how crazy and fun it was with Mona and Nina, you better ask me in person next time
And were you implying you were way too busy in rooms so you didn't have the chance to play Rummikub? XD

Thank you Summer :) Looking forward to seeing you in activities soon and our thank-you big hug
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

20-4-2024 07:56 GMT+8 , Processed in 0.112036 second(s), 18 queries .