Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

More

View: 5048|Reply: 11
Collapse the left

2019 會長有話兒 EP4 (會內常用術語)

[Copy link]
Post time 14-3-2020 08:30:21 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
https://vimeo.com/383832485

通過會規和批選下而能夠成為參加者的,大都比較溫文有禮,
在一群有素質的人相互交流下產生的獨有文化,到底是怎樣的,
這片也許能讓大家了解多一些。

訂閱Vimeo(犯題材)和Youtube(較大眾的題材)頻道,
支持一下本會未來的精心制作。

Post time 14-3-2020 16:58:57 | Show all posts
前幾日睇完哩一集,其實會長講左好多個人心得,大家相處嘅故事,內容系遠超標題所講嘅「會內常用術語」。
好多謝會長嘅分享,令我哋哩啲未能入會嘅人,都可以提早對會內文化有更多的認知。
睇左幾集影片,有個感覺,會長系一個溫和嘅人,講野有條不紊,鉅細無遺。[同女士們面試系列入邊嘅會長相當不一致,可能mode唔同嘅關係啩]
 Author| Post time 15-3-2020 08:35:41 | Show all posts
Diego replied at 14-3-2020 16:58
前幾日睇完哩一集,其實會長講左好多個人心得,大家相處嘅故事,內容系遠超標題所講嘅「會內常用術語」。
...

謝謝你的觀賞,希望你能訂閱Vimeo和Youtube,正在儲人。

[同女士們面試系列]是什麼來的?
Post time 18-3-2020 01:35:54 | Show all posts
Chris replied at 15-3-2020 08:35
謝謝你的觀賞,希望你能訂閱Vimeo和Youtube,正在儲人。

[同女士們面試系列]是什麼來的?

唔算正式系列喇 就系閱畢散落系各位女士入會面試的動後感,之後generate出來嘅一個會長的形象:紳士中帶有古惑。
同直播中會講故事,有感慨的會長感覺相當唔同。
Vimeo已訂閱,但是youtube搵唔到,麻煩會長分享個channel出來。多謝晒。
 Author| Post time 18-3-2020 07:44:09 | Show all posts
Diego replied at 18-3-2020 01:35
唔算正式系列喇 就系閱畢散落系各位女士入會面試的動後感,之後generate出來嘅一個會長的形象:紳士中帶 ...

暫時在床上調情和面對朋友、同事,甚至公開講話,我未能修練到使用同一的態度,
不知道那會是什麼樣子,有待思考。

謝謝你的支持,下面是youtube其中的一條片,未來會更努力制作。
https://youtu.be/bWzwKmk6-9s
Post time 18-3-2020 17:21:06 | Show all posts
睇左會長條片,認識了很多術語
(原本只是飲牛奶、點知而家開左農場)
Post time 30-3-2020 20:23:59 | Show all posts
Note: The author has been banned or deleted.
Post time 6-8-2020 13:49:18 | Show all posts
新人必睇!
Post time 26-10-2022 22:17:08 | Show all posts
睇左呢條片真喺會學到好多terms,完全能夠滿足到我旺盛嘅求知慾。最後亦都多謝彌海砂,會長同埋喺會裡面幫過手嘅人,先可以俾咁多人了解到S&B嘅文化同事。
Post time 8-9-2023 04:11:17 | Show all posts
睇完好感動, 感謝幕前的Chris和幕後的每位工作人員, 當中包括Rimmi, Stephy, Toki和James, 此片提到S&B的起源故事, 歷史發展, 術語文化和Chris的心路歷程, 能讓我了解S&B更多一些, 特別感謝彌海砂, 沒有妳就沒有S&B.
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 19:43 GMT+8 , Processed in 0.077821 second(s), 21 queries .