Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 1858|Reply: 72
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] 小伊貝の夢幻啟航禮

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 28-2-2020 16:54:48 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
序の章

哎~! 之前講到Interview當日 大佬都知我太肚餓? 所以...都即時邀請我出席第二日既活動~
明明...大佬當其時話冇乜人join 我心諗人少少都冇咁驚~ 好啦...咁我join啦~

點知...大佬! 你欺騙我感情! D人多到呢! 梳化7,8個 企同坐又7,8個... 真係超驚囉~!
再加上自己面盲症得好緊要~ 人生最誇張既一次係...
某年第一日開學 我係課室門口排隊果陣~ 同3個女仔傾左超耐 傾得超開心~
跟住...入到課室坐散晒之後~ 我環顧一周 發現個3個人都唔見左仲要唔知點解個個女仔都一樣樣架!!!
果下...我真係心諗自己係米撞邪!? 直到1,2個星期之後 我先開始分得清d人~ 唉!

所以...當晚你地係咁問我~
「你記唔記得我係邊個?」
「你記唔記得會有咩人?」
對我黎講... 簡直係靈魂拷問!

我完全驚到唔知自己做緊咩 同個腦唔知要點比反應 只能遵從身體既本能反應 同係度傻笑~真係失禮晒!
呢個故事教訓我...下次要改返個超長超難記既名等大家都一齊唔記得大家先得~ 講笑!
黎緊...我會好努力好努力咁記住大家個名嫁啦 請大家比d時間我~ 鞠躬!

Um...其實我真係唔係好識寫甜文 而當晚又全程都keep住高甜 我既理智都唔知去晒邊好多細節都唔係好記得喇~ 汗!
正當我諗緊要點寫之際...突然"叮"一聲 覺得自己好似寫食評咁~ 誤!

P.s. 本貝無意詆毀任何人 只想以輕鬆方式記述 如感冒犯 本貝先在此致歉!
好啦~ 好啦! 又(特登)拖左咁耐...我開始寫啦!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
初の踏

當日大佬帶左我到"S&B餐廳"門口 話要比個驚喜我...叫我戴好眼罩 就叫我係門口等陣~
過左陣餐廳度門就打開左 大佬就將我交左比我既mentors Luigi &Kong~ 原來2位都係第一次做mentor...
再加埋我呢位新人睇黎大家都係green鬥green~ 嘻!
當然...2位mentor好溫柔同照顧周到咁帶我坐底幫我放好d野之後 再護送我去浴室~
期間Luigi仲超細心咁話我知地下濕 叫我除左絲襪先入行去~ 讚!
跟住...我地就準備享受呢場饗宴~羞!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
性の宴

1. Soup of the day

可能大家都咁green 所以個氣氛都尷尷尬尬...我聽見2mentors係度討論要點做個陣我就係度傻笑~ !
過左陣...就開始返正常程序 較好水 開始幫我搽梘液~ !   我即刻話不如我都係自己黎啦...mentors當然say no!   仲話~
你成個人震晒喎!
「你唔駛咁驚喎!
「你不如扶住我啦!
咁既情況好難唔驚喎...我仲要feeld好似唔應該feel到既野 好似比人打劫緊~ !
如果話係大佬度沖果個涼係"人生最乾淨既涼" 咁呢個註定會係一個"沖極都唔會乾淨既涼"
直到CoCo幫我檢查既時候 大佬仲要講左句「冇野既~ 濕左者!」喂呀~ 尷尬到呢!
之後大佬問我想唔想同mentors玩? Of course~ Yes~!
同場加映"搵底底事件" 我係房聽住佢地幾個既對答 真係好搞笑~ 哈!

2. Chef's Cheese  Platter

過左陣...Luigi就入黎帶左我去第2間房 話果度間房大d~
當Kong都入埋黎之後Luigi就開始親吻小貝 而Kong雙手就開始係我身上游走...
  ~ 到大佬霸氣登場!
「你地係度做咩呀! 就咁摸下摸下叫3P!
~ 係既~ 對唔住大佬!
之後...Luigi就開始進攻小貝 而我就用青澀既技巧去追擊小Kong~ !
可能2個mentors彼此都有d尷尬 過左陣房入面就得返我同Luigi喇!

Luigi幫我除左眼罩之後 話抖抖先~ 咁大家係就床上面傾下計 傾傾下...
Luigi開始手多多 搞到我又開始濕過~
「喂呀~ 你又話抖抖!」
Luigi笑一笑就開始Round 2~ 正當我就黎舉白旗既時候...
登登登~ 大佬駕到!
「哦~ 你地繼續啦!」
哈哈哈~ 我地對望左一眼 Luigi嘆左口氣我就係度喪笑!
Cool down左一陣我地就去左沖涼~

沖涼既時候...Luigi好自然咁盡返mentor照顧新人既責任~
之但係好明顯我係妹仔命黎 完全唔慣比人服侍啦~
大家都知我又一向好敏感架啦 跟住就好唔小心咁黎左個Round 3~
當然...呢個moment又點可以少左大佬呢
「嘩! 沖個涼者 洗唔洗咁肉緊呀!」
(啪! 關門~)
我呆左呆... 我又好似做錯左d野~ 汗!

到沖完涼出黎...Luigi就開始認真(?)講解S&B既rules同流程比我知啦~
「喂呀~ 你認真d啦!」
「喂呀~ 你可唔可以唔好愈坐愈埋呀!」
「喂呀~ 你隻手想點呀!」
就係咁... 當Luigi好認真(?)咁講到一半既時候我頂唔順就閃左去toilet 我唔想整濕人地張坐墊囉~ 哎!
幾經艱辛終於講解完~ 我見有吉房 現場又冇其他人 我就同大佬講我想訓陣...
「如果一陣有人要用房就叫醒我啦!」
「吓! 你入去訓教?」
「係呀! 我呢幾日都冇乜點訓呀!」
跟住... 好似係... 應該係... 係我衰囉... 走去問Luigi
「你攰唔攰呀? 不如一齊訓陣?」
跟住... 我mentor好身體力行咁再一次話比我知 "床~ 真係唔係拎黎訓教既!"
呀~ 救命呀~! Round 4 !!!! 我錯啦... 我下次唔敢啦~ 鳴!

當我食完呢個"芝士四重奏"之後 我覺得自己好似食醉左~
個腦都開始hang hang地機 好多片段都開始唔記得喇!
唔通我中左mentor既毒~ 死喇!
呀... 差d唔記得左tim 希望之後有機會可以見識下你d"私伙"喇~ 羞!

3. Special Day Selections

a. Hammer
送走左mentor之後... 咁岩Hammer都得閒 就邀請左我入房喇!
嘩... Hammer 真係名副其實既Hammer~ 驚!
你走左之後... 我就攤左係梳化度郁都唔想再郁喇!
係~ 經過深刻既教訓 我已經唔敢入房訓喇 我訓廳得喇~ 汗!

b. DC
哈... 你個嘴真係好暖好滑 好舒服~ 嘻!
再加埋d鬚鬚吉吉下 又係另一種特別既感覺~
我覺得你會係個有故事既人 希望之後會有多d時間傾下計~
呀... 我真心唔明點解會入面d男仔無論係個嘴 定係隻手 都可以咁滑 真係好過份囉~ 嬲!

4. Main Course

係briefing完左之後 Summer好主動咁問我可唔可以一齊玩?
我見你有d怕醜 又有d興奮個樣好可愛 反正我又未試過 所以就應承左你喇~ 嘿!
跟住...你就捉埋Rees同SunnyB入黎 比我試左人生第一次既FFFM~
原來...我都幾鍾意~ 哈!

雖然我都未試過MMMF 但感覺咁樣會冇咁緊張 其實我都好鐘意女仔架~ 哈哈哈!!!
對比起你迷人既叫聲 我覺得自己叫到好似劏豬咁 d吸引力都冇~ !

然後... 要多謝Rees 你真係好正(已經講左n)
無論係你條俐定手指都一樣咁靈巧 令到我超舒服
唔知我幾時先可以有你咁既功架呢~ !

同時... 都要多謝SunnyB 會係我load緊要做咩好既時候 去比指示我~
... 唔知點解我覺得你係帶住任務而黎既~ !
當然... 你都好care 就算我冇講出聲 你都留意住我手既動作 去作出調整~ !

5. Featured Dessert & Special Drink

作為... dessert真係特別識製造氣氛~!
Daryl 一入到房就係我耳邊細細聲講野 開始角色扮演 又係另一種體驗 都幾好玩!
中間佢問我比佢射未~? 我係咁話~
「唔比!
「唔比!
「唔比!
作為有Q嘜認証既Daryl 絕對唔係浪得虛名啦!
當然... 係我投降認輸~ !
之後... 亦都試埋DarylSpecial Drink!?
... 雖然冇真係飲 但個味其實唔差 如果真係要飲都應該ok~
! 我講緊d~ 掩面!
最後... 有雙重Q嘜保証既Daryl 再幫我真真正正咁開左次水掣!
~ 原來我係冇咩特別感覺既~ 哈哈哈!
可能係我由頭到尾都好大反應 所以冇再有咩更特別既反應?
唔知呢~ 可能要試多幾次先知~ !
Anyway~ Thank you so much!

終の章

當晚訓係張床既時候 我覺得個人仲係度飄下飄下...
我諗我有少少暈船浪~ !
同時...訓左一個 成個星期以黎 最好訓既教~
...訓醒之後 兩邊膊頭緊晒郁唔到~ !

謝の章

多謝大佬! 一直好關心我既狀態 又驚我會凍襯 又驚我唔識say no~
多謝咁多位partiers! 包容同guide住我要點做~
多謝當晚出席既每一位! 原諒我呢個有認人障礙既人~

~ 真係好開心可以加入你地呢個大家庭~!
期待下一次既活動~

First
Post time 28-2-2020 17:13:04 | Show the author posts only
wao didn't notice  you have so many rounds before the main course!
you must have starved for long!
good time with u ladies , lets have some private session as well later
3Floor
Post time 28-2-2020 17:14:33 | Show the author posts only
it will be fun looking back your first time in club yearsssss later
4Floor
 Author| Post time 28-2-2020 17:18:44 | Show the author posts only
SunnyB replied at 28-2-2020 17:13
wao didn't notice  you have so many rounds before the main course!
you must have starved for long!
...

喔~ 我一向好大食xD"
我去食buffet都係由頭食到落尾 (汗

SunnyB~ 我仲有小半未show到出黎 知唔知要點整(?
5Floor
Post time 28-2-2020 17:23:13 | Show the author posts only
應該係你之後個個字打錯,令到你剩下的都show吾到!

只要你改左個字就得架啦!
你可以係留言到打返。
之後同大佬講,佢會幫你整返好一篇
6Floor
 Author| Post time 28-2-2020 17:24:58 | Show the author posts only
細粒粒 replied at 28-2-2020 17:23
應該係你之後個個字打錯,令到你剩下的都show吾到!

只要你改左個字就得架啦!

喔~ 原來個"目及"字出唔到 Thx"
7Floor
Post time 28-2-2020 17:27:48 | Show the author posts only
好抱歉俾唔到個難忘既第一次俾你
我到而家仲內疚緊
8Floor
 Author| Post time 28-2-2020 17:30:37 | Show the author posts only
Kong replied at 28-2-2020 17:27
好抱歉俾唔到個難忘既第一次俾你
我到而家仲內疚緊

哈哈~ 傻啦~ 就咁都已經好難忘喇!
再多d會出事架 haha~
9Floor
Post time 28-2-2020 17:33:23 | Show the author posts only
SunnyB replied at 28-2-2020 17:13
...

You know what sunnyb
I am happy we are the main course in her day!
Lol

10Floor
Post time 28-2-2020 18:04:27 | Show the author posts only

唔怪之你係梳化到抖左一陣我就到走個時先再見到你
原來食得咁飽
玩得開心最緊要
11Floor
 Author| Post time 28-2-2020 18:08:24 | Show the author posts only
SummeR replied at 28-2-2020 17:33
You know what sunnyb
I am happy we are the main course in her day!
Lol

哈哈哈~ 如果你地都唔算 main course...仲有邊次可以稱得上 haha~
12Floor
 Author| Post time 28-2-2020 18:10:59 | Show the author posts only
Beckett replied at 28-2-2020 18:04
唔怪之你係梳化到抖左一陣我就到走個時先再見到你
原來食得咁飽
玩得開心最緊要

我地就係一開始先有時間傾左陣...
再見已經係briefing同走果陣 (汗
13Floor
Post time 28-2-2020 18:11:05 | Show the author posts only
Hi 小伊貝。第一次好緊要㗎,所以我都有啲緊張,如果唔開心我都唔知點畀返你嘅第一次! Well glad u were happy!

It was my pleasure to be your mentor and thank you for giving me your first time. Welcome to the family
14Floor
Post time 28-2-2020 18:12:00 | Show the author posts only
小伊貝 replied at 28-2-2020 18:08
哈哈哈~ 如果你地都唔算 main course...仲有邊次可以稱得上 haha~

終於睇哂啦

呀,第一次就full day仲食到咁飽
仲同到咁多會員玩,好幸福呀您

我相信仲有好多機會同會員都等緊您

多謝您接受我邀請吖,alison都好中意同女仔玩架!唔好錯過
15Floor
 Author| Post time 28-2-2020 18:18:21 | Show the author posts only
Luigi replied at 28-2-2020 18:11
Hi 小伊貝。第一次好緊要㗎,所以我都有啲緊張,如果唔開心我都唔知點畀返你嘅第一次! Well glad u were ha ...

哈哈哈~ 希望唔會嚇襯你 (汗
16Floor
 Author| Post time 28-2-2020 18:20:02 | Show the author posts only
SummeR replied at 28-2-2020 18:12
終於睇哂啦

呀,第一次就full day仲食到咁飽

haha~ alison大人都好似好玩得下...
希望可以好快遇到 xD"
17Floor
Post time 28-2-2020 18:20:37 | Show the author posts only
小伊貝的動後仍然係咁好睇吖!

見到你的第一次玩得咁盡興,仲咁快試埋FF(FM)添 替你高興!

以後都要多啲出活動呀 期待在活動入面再次遇上你呀!
18Floor
 Author| Post time 28-2-2020 18:33:05 | Show the author posts only
edmund replied at 28-2-2020 18:20
小伊貝的動後仍然係咁好睇吖!

見到你的第一次玩得咁盡興,仲咁快試埋FF(FM)添 替你高 ...

哈哈哈~ 有時間就會出黎架喇 !
都話我 返唔到轉頭 (汗
19Floor
Post time 28-2-2020 22:15:03 | Show the author posts only
嘩⋯原來比mentor不斷重複行新人禮! 唔怪得一出廳就訓啦~

歡迎你小伊貝~
有你嘅加入,男士們有福了! 有緣再見
20Floor
 Author| Post time 28-2-2020 22:21:57 | Show the author posts only
Nina replied at 28-2-2020 22:15
嘩⋯原來比mentor不斷重複行新人禮! 唔怪得一出廳就訓啦~

歡迎你小伊貝~

HI~ Nina

因為... mentor係做足功課 有備而黎~知我太餓?  (掩面
當晚冇咩機會認識你 下次我地再傾過~
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

20-4-2024 02:10 GMT+8 , Processed in 0.094512 second(s), 18 queries .