Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 4436|Reply: 80
Collapse the left

[Ocean Team] 小伊貝の初見

[Copy link]
Post time 26-2-2020 22:43:51 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
哎呀~ 睇左咁多個post之後 係時候要還喇 .x." 你地或者會以為我睇左咁多"經驗" 一定可以順手沾來啦~
咁就錯喇~ 好明顯我未開始寫就已經再驚緊啦 係度「拖 dum the」啦!

好啦~ 好啦~ 我寫啦~ 我寫啦~

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
の初

Um... 其實我好細好細個果陣已經對自己個body好有興趣 唔知由幾時開始  
發現左比玩具更好玩既野 仲可以一路睇電視一路玩tim 簡直係多重感觀享受 正到呢~?
(好似係我有記憶既時侯 已經有呢個習慣 (掩面) 雖然起因不明 但誘因我係知既
亦同我之後既癖好有關 係呢度就唔講喇 有緣相見既話 先話你知啦!

跟住就gg~ 成日就會係我無無聊聊周圍又冇人見到既時侯
就會將隻手仔放左係下面(~ 梗係條褲既出面啦!) d比小學雞更小學雞既手法
捽下捽下 磨下磨下(~ 講明不設真人示範)
? 幾時冇人米幾時玩 幾耐冇人米玩幾耐囉 ? 玩到累自自然然就訓著啦仲有助促進睡眠tim~
(我諗大佬睇到呢度 應該想直接摙死我算 其實我以為你會問 haha~ 不過我應該都係講唔到出口 係度打出黎都仲得既啦啦啦~)

全賴日子有功~ 好自然就幾時都餓 同點食都食唔飽 就算飽完都好快餓 咁好難搞個喎()
所以話不作死 就不會死 ... (哎呀~ 我想del post得唔得呀 塊面紅到呢~)
E~ ~ 等等先~ 唔通~ 我呢個係糖尿病黎?

糖尿病常見9 大症狀
      1. 食慾增加(多吃) 係呀~ 我認
      2. 不正常口渴(多喝)應該係~
                                                     "多喝"用口喘氣好正常就口渴囉, "不正常"正常就唔會喘氣啦
      3. 排尿次數增加及量多(多尿)係呀~好正常者 飲多左水嘛
      4. 體重不正常減輕Um... 咁要睇玩到飯都唔食? (咁我又未試過既
                                                           正所謂~ 唔食飽 邊有力去減肥呢~ (X)
      5. 視力模糊E... 玩到瞇瞇眼算唔算(搲頭
      6. 傷口癒合慢嘩~ 咁要日日都玩得好激先得喎
      7. 足部有針刺感如上~? 你懂的
      8. 皮膚搔癢係既~ 都幾癢既 會囉囉攣囉 (笑)
      9. 不明原因容易疲倦, 虛弱呢題錯, 唔算"不明原因"
                                                         "容易疲倦"好明顯就係平日冇鍛練啦, "虛弱"唔駛再解釋啦
*以上來源於網上所得 google一Search就見, 真係唔係我吹架 (畫圈圈)

嗱嗱嗱~ 就咁望落~ 9症狀入面, 1條錯, 其餘3條中,
5題因人而異 (視乎你下病得有幾嚴重者 xD") 根據分析所得~
好明顯我呢個只係糖尿病黎者 OK~ 咁好平常者 ()
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
始の

某日~ 我又睇片睇到悶到一個點 就第一次轉到交友平台試下亂tab字黎睇下有咩睇
再到係google亂打字黎Search 無無聊聊左成個下晝之際...

(係呀~ 無無聊聊果陣米做緊我無無聊聊會做既無無聊聊野囉~ 仲要問!)

(咁人大左 就自然多左辦法去解決問題 咁咪有手去玩電話囉~ 離晒題啦喂!)

睇睇下~ 就睇到某報館既訪問就係咁發現左呢個Pandora Box... 一睇之下就比佢深深吸引住
愈睇就愈覺得係我朝思暮想既野~
係~ Pandora既靚眾人皆知 但Pandora既貴亦無人不知(汗) 咁就要問下自己可唔可以afford得起~
係想要奢華享受 定係自家DIY囉~ 每人有每人選擇既自由只要遵從自己個心就得喇!

當我~ 日睇夜睇由"第一次"既P.1睇到P.16所有女仔既分享 睇到身心都飽受煎熬(?)
唉... 我就知自己已經病入膏肓 要去睇醫生大佬喇! 之但係睇醫生真係好驚嫁嘛!
就好似打針抽血 無論你知有幾正常 有幾安全但都係會超驚嫁嘛~
我決定比自己好好咁考慮一晚 一於訓醒先決定book唔book醫生睇啦=(

結果~ 就係名副其實咁諗左成晚諗到頭都痛埋 痛到訓都訓唔到!
係張床度碌黎碌去 碌左5,6個鐘最後覺都唔鬼去訓 終於捨得死去登記睇醫生=)

登記完~ 就例牌要寫吓[自我介紹]出返個新人post先啦
跟住就要開始周圍籌旗去搵醫藥費
聊天區真係有好多善長人翁xD"好快就籌完錢 可以dl3張病歷表(?)
同預備埋相 就睇下醫生大佬決定召唔召見我喇~

の聯

哈~ 正當我準備好晒所有野就岩岩好收到大佬封E-mail
咁就快快手一次過send埋d野過去 叫大佬call我啦 (開心心)

原來~ 大佬仲未返到屋企就搵我
一開始大佬就問我個名係咪"精靈"? 想叫我轉名跟住我解釋完比佢聽 佢先明
我...好似唔覺意發現左d野tim (驚) 再傾左陣大佬話返到去再睇埋d資料先...
過左陣大佬無啦啦只係打左兩個字 "可惜" 我個心即刻離一離
個心情直插左落谷底 心諗唔通我真係咁大鑊 唔通連大佬都覺得我冇得救!? (再下刪千字)
然後~ 大佬再打 "錯左1題"... 大佬你下次可唔可以 唔好分開打呀 想嚇死人咩(嬲) 哼!
到依家諗返起都仲覺得嬲 哼哼哼! 不過個心都即刻定左定 原來只係我諗多左者(哼! 仲嬲緊)
咁跟住就再傾左陣最後就約左聽日見 嘿!

跟住~ 我開始左問問右問問...
素顏得唔得?
四眼得唔得?
我好矮喎!
我冇身材喎!
由問題少女mode 轉到懷疑人生mode
大佬都完全駕馭得到(讚) 最後仲知我路痴
幫我搵埋要搭咩車出黎 窩心到呢~(笑)

當然~ 當晚又係一個註定失眠既夜晚... 一訓落床又開始緊張
有d驚 有d期待仲有少少興奮~ 睇黎床果然唔應該用黎訓教(喂!)

E~ 點解大佬係短頭髮既?                 唔係話有個好標誌性既髮型咩?
E~ 點解大佬個outlook咁穩重可靠?   我一心以為會係個player, 會帶點輕佻
E~ 點解大佬咁man?                    明明佢講野好暖男feel個喎

就係咁~ 我懷住又熟悉又陌生既感覺 就跟住大佬上左去...
大佬同我講野個陣 我個口係有答既 但個腦就hang hang地機囉 都唔係好知自己做緊d()

入到屋~ 大佬餵完貓就入左書房 見大佬大大個mon開我既資料黎睇
又想叫我改名我都未答 大佬就話「E~ 原來你寫埋落去tim!係呀... 搞到我又開始緊張過...

大佬見我企左係度 就拍身邊張櫈叫我坐 我過左陣先夠膽坐住半邊櫈 真係好鬼驚嫁嘛!
跟住大佬開始一路睇一路讀 讀到我頂唔到叫佢唔好再讀喇!
大佬好邪惡咁笑左笑 先冇再讀落去() 我就藉住玩貓分散注意力
大佬再問左我一陣野 同埋話返我知錯邊題 就叫我去沖個"人生最乾淨既涼"!

出到黎~ 大佬叫我等佢準備好晒d野先 期間一直講解會點做
同點解咁做之類~ 明明應該係件會令人放鬆既事
但偏偏我一聽見佢把聲就再驚d 對腳夾到實一實() 直到大佬唔再講野我先放鬆開對腳...
唔通呢個就係傳聞"性感"聲線既威力? 我可唔可以求收聲 求放過() !!!!!!!!
忽然feel到大佬掂左小貝一下 我即刻震左震 到大佬正式檢查果陣我已經完忍唔住嗌左出黎()

之後~ 大佬開始用佢身上所有儀器(其實係武器囉!) test我身體每一吋肌膚
去睇我每一個反應 再再再用唔同既手段 test我既接受能力...
唔好問我大佬做左d 我只係知我由小大佬出場果刻開始我已經完全無晒理智
只係識得一直嗌 嗌到人都癲埋~ 我好似唔小心係大佬耳邊大嗌左一聲超大聲
大聲到我自己都呆左呆 希望你唔會有職業性失聰啦 haha~
最後以Doggy既進階版為終結 係我試過最激烈既姿勢 唔知點解會覺得自己好似隻蟹xD"
但真心正! 聽到大佬話「好啦~ 就咁放過你先啦!」我都即時鬆左口氣
再繼續我驚我唔止hang 直頭連部腦都要換過()
大佬好懊惱咁講左句「唉! 我又做多左啦!
我緊係扮聽唔到 之後再係度偷笑啦~()

跟住~ 大佬話要抖抖先可以沖涼 就叫我趴係佢大脾上面...
一面覆電話一面打我patpat(呢個就係我頭先講既癖好(細聲)
佢時摸時打時揑之後再邪惡到係度研究手既拍落點 同聲音既關係...
喂呀! 我又濕晒啦~ 咁落去又唔洗走啦~ 睇黎小伊貝要諗方法自救啦() !
我開始做"氣氛終結者"同大佬討論吓牆紙問題xD"(咁我面前只有呢樣嘛!)
等大佬個腦又要覆電話又要同我講野 已經唔得閒再去控制隻手 Ya~ 得左!

當然~ 件事唔會就咁就完啦! 大佬點好蠟燭 開埋暖爐 就叫我入黎沖涼喇~
大佬叫我坐底 我話「吓! 一坐底就好大鑊個喎!
大佬又好懊惱咁講左句「唉! 都叫佢地唔好寫得咁詳細啦! 搞到冇晒驚喜喇!
哈哈哈哈~ 我笑住咁坐底左 大佬就開始幫我刷身 正當我以為刷完身 過緊水之際
大佬突然用佈滿泡泡既手 快速係我後花園擦向大口門 嘩! 嚇到我成個人差d飛左出去!!
~ 係我知你會做d 但我唔知你會幾時做同點樣做嫁嘛! 嚇死寶寶了!
跟住大佬就開始清洗花園既工程 洗到我連櫈都唔坐唔穩哎呀呀~ 真係超舒服!
唔知大佬做左d 我只係知道我花園d菊花 好似比佢轉晒做薄荷葉咁囉(樂樂轉)
果種清涼既感覺仲要last到第2就好似係咁提住我 我當日到底做左d咩咁!

最後~ 就去驗身 準備第2日同大家見面啦~()

後の感

多謝大佬冇叮走我 同埋話我知我其實唔差(應該係!?) 仲咁辛苦提高返我既敏感度

係啦~ 係啦! 知啦~ 知啦! 我會戒啦~ 我聽你話咩都戒喇!
我平日會修心養性 留返比你地喇~ 因為真係會返唔到轉頭(畫圈圈)

早知真係聽你講搭車 唔好行路啦~ 我行過你要10mins 係你度走就要行20mins () 我明明冇當失路架!

の後

如果妳/你已經係呢個Forum 睇左好多篇分享 好有興趣 心思思好想試吓~

其實根本唔洗再猶豫 直接註冊成為我地既一份子啦~ 因為你根本唔滿足 否則你都唔會搵到過黎呢度啦 right~?

既然係咁~ 請忠於自己個心 去做自己最想做既事~ 呢份體驗 我絕對肯定你睇幾多次睇幾篇分享 都絕對唔會得到既!

小伊貝好期待同你地大家見面呢~!

Post time 26-2-2020 23:16:42 | Show all posts
Hello 小伊貝⋯歡迎你加入S&B
祝你黎近以後都性福滿滿⋯ 有緣活動上見
Post time 26-2-2020 23:39:26 | Show all posts
Hello 小伊貝
妳嘅文筆好搞笑,又係一篇會一路睇一路笑嘅sharing
點會有人搵糖尿病症狀嚟比喻自己...haha

謝謝妳的sharing
Post time 26-2-2020 23:56:53 | Show all posts
welcome to the family!!!!!!!
 Author| Post time 27-2-2020 00:41:02 | Show all posts
MonA replied at 26-2-2020 23:16
Hello 小伊貝⋯歡迎你加入S&B
祝你黎近以後都性福滿滿⋯ 有緣活動上見 ...

HI~ MonA

喔... 新人禮當晚都真係飽晒 (汗
希望下次可以見到你~
Post time 27-2-2020 00:42:22 | Show all posts
恭喜晒小伊貝, 你既 INTERVIEW 動後好得意好好睇下

好多少女內心戲, 好似睇緊少女漫畫咁

期待你既活動動後喔
 Author| Post time 27-2-2020 00:51:07 | Show all posts
Sydney replied at 26-2-2020 23:39
Hello 小伊貝
妳嘅文筆好搞笑,又係一篇會一路睇一路笑嘅sharing
點會有人搵糖尿病症狀嚟比喻自己 ...

哈哈哈~ 你地睇得開心就得喇 xD"
唔知點解寫寫下 就諗起糖尿病既人 都係食極唔飽...
一搵之下~ 發現完全中晒咁滯 就係度傻笑 haha~
獨樂樂 不如眾樂樂~ 咁就寫埋出黎一齊笑囉 .0.+
 Author| Post time 27-2-2020 00:56:13 | Show all posts
SunnyB replied at 26-2-2020 23:56
welcome to the family!!!!!!!

HI~ SunnyB

當晚多謝你...
係我唔知要點做既時候 去比指示我  .0.b
哈 唔知下次會係隻揪隻 定隻揪圍呢 xDDD"
Post time 27-2-2020 01:00:41 | Show all posts
Hello 小依貝,,等我慢慢欣賞呢個初見先
 Author| Post time 27-2-2020 01:05:19 | Show all posts
LibeR replied at 27-2-2020 00:42
恭喜晒小伊貝, 你既 INTERVIEW 動後好得意好好睇下

好多少女內心戲, 好似睇緊少女漫畫咁

多謝收看 xD?

不過大佬話叫我試下改風格 (思
不過內心戲應該會keep到既 haha~

Author| Post time 27-2-2020 01:06:21 | Show all posts
愛喵男 replied at 27-2-2020 00:44
直男回應

有機打返場交

直女回應

ok 冇問題 xD"
Post time 27-2-2020 02:03:39 | Show all posts
小伊貝 replied at 27-2-2020 01:08
嘻~ 咁下次你要比我慢慢欣賞你d靚,咪就係靚囉先 xD"

哈哈,好呀,見面再慢慢研究
寫得好仔細呀妳的面試,好正
Post time 27-2-2020 02:07:50 | Show all posts
Hello 小伊貝
寫得很特別的一篇第一次動後
再次歡迎你
希望你享受這裡
 Author| Post time 27-2-2020 02:31:27 | Show all posts
Kong replied at 27-2-2020 02:07
Hello 小伊貝
寫得很特別的一篇第一次動後
再次歡迎你

Hi~ kong
話說我仲未見到你既蘆山真面目喎!!
下次再重新認識xD"
Post time 27-2-2020 02:42:24 | Show all posts
helo~
見妳當晚都玩得好開心下~ 唔知妳飽唔飽呢
 Author| Post time 27-2-2020 02:53:20 | Show all posts
DC replied at 27-2-2020 02:42
helo~
見妳當晚都玩得好開心下~ 唔知妳飽唔飽呢

飽啦~ 飽啦~
再食就返唔到屋企喇 (汗
Post time 27-2-2020 07:46:15 | Show all posts
Welcome to the club!
I am waiting for more lol (the blindfolded part for the event)

Sounds like you had a great time with big bro!!!
Post time 27-2-2020 08:06:33 | Show all posts
Hi my beautiful mentee. 我超鍾意你個interview post. Next time I will be more S
 Author| Post time 27-2-2020 10:00:42 | Show all posts
Luigi replied at 27-2-2020 08:06
Hi my beautiful mentee. 我超鍾意你個interview post. Next time I will be more S

Thank you~
呀! 我有d腦閉塞唔知點寫個第1次啦 (汗
又要轉風格 又要keep到內心戲...
但實際係我自己都唔知自己做過d咩 .x."
Post time 27-2-2020 10:01:15 | Show all posts
感謝小伊貝第一次,好快手⋯⋯
小伊貝是文章高手,好好睇,
當天第一次見面,多多指教
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 21:23 GMT+8 , Processed in 0.098739 second(s), 23 queries .