Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Author: 小伊貝
Collapse the left

[Ocean Team] 小伊貝の初見

[Copy link]
 Author| Post time 28-2-2020 00:34:11 | Show all posts
Belle replied at 28-2-2020 00:26
小貝大家應該load唔到 都係暫時叫返小伊貝先
竟然MMMF會驚過FFFM?  我覺得MMMF唔使用腦 但FF ...

Um... MMMF會好忙 應該會抖都冇得抖 (汗) FFFM會有時間停一停 可以load一load自己要做d咩(?)

停一停 諗一諗 米冇咁驚囉 xD"
Post time 28-2-2020 09:38:41 | Show all posts
小伊貝 replied at 27-2-2020 00:56
HI~ SunnyB

當晚多謝你...

anything as long as  you are comfotable and happy
hahahahhaa

Post time 28-2-2020 09:55:38 | Show all posts
歡迎你加入呢到!
係呢到要食飽d啊
 Author| Post time 28-2-2020 10:03:14 | Show all posts
細粒粒 replied at 28-2-2020 09:55
歡迎你加入呢到!
係呢到要食飽d啊

HI~ 細粒粒

當晚飽到 訓左落床都覺得...
自己好似人地岩岩落船咁 係度飄下飄下 (汗
Post time 28-2-2020 15:42:39 | Show all posts
小伊貝 replied at 27-2-2020 19:14
hi~ hammer
喂呀... 你問大佬啦... 唔好問我!
我咩都唔知架 (鳴

下次你做黎睇下嘛。。。。
Post time 28-2-2020 16:32:23 | Show all posts
Belle replied at 28-2-2020 00:23
咁啱喇 edmund都係鍵盤戰士嚟架
你哋可以瘋狂喺壇度交流 hahaha

做咩講我壞話

雖然你講的都是事實...
Post time 28-2-2020 16:34:23 | Show all posts
小伊貝 replied at 28-2-2020 00:29
哈... 咁可能我同 edmund 見面既時候~
唔通要傳紙仔先溝通到 xDDD?
P.s. 電話比大佬沒收左 就唯有傳紙仔  ...

當日我有同你打招呼㗎...都有(夾硬)搭嘴㗎

而除咗會入面大家的共同興趣之外,我同你都有共同興趣唔駛傳紙仔嘅!(我諗)
Post time 29-2-2020 23:33:42 | Show all posts
真係名付其實的一個可人兒,眼前一亮

看見後動如看真人,可愛、攪笑、性感

認識後再睇返你動後…特別得意Ha Ha

Have fun... Cheer

Post time 22-5-2020 11:50:11 | Show all posts
Hello,小伊貝 體完你噶文筆 我估你應該係一個幾有趣噶人 有個有趣噶靈魂
 Author| Post time 23-5-2020 19:52:02 | Show all posts
DailY replied at 29-2-2020 23\"\"
真係名付其實的一個可人兒,眼前一亮

看見後動如看真人,可愛、攪笑、性感

哈... 依家再睇多次你既留言...
就諗起阿花話要搵下有冇人係我動後話我靚女
我話又好似真係冇人咁講過
係可愛, 搞笑同性感(?)呀 但唔靚女 haha~
 Author| Post time 23-5-2020 19:56:49 | Show all posts
Lenard replied at 22-5-2020 11:50
Hello,小伊貝 體完你噶文筆 我估你應該係一個幾有趣噶人 有個有趣噶靈魂

Hi~ Lenard歡迎你加入Snb 同埋 多謝你既留言
我諗我係個自kai既傻人多d啦
Anyway歡迎你去聊天室同大家say個hi 傾多d計 比大家都認識下你呀
Post time 25-5-2020 20:21:34 | Show all posts
小伊貝 replied at 23-5-2020 19:52
哈... 依家再睇多次你既留言...
就諗起阿花話要搵下有冇人係我動後話我靚女
我話又好似真係冇人 ...

Hi Hi 小伊貝

你唔靚女點會吸引到我呢,你你...你實在太吸引人啦
Post time 29-5-2020 03:45:08 | Show all posts
咦~~~~~小伊貝
我終於有時間可以睇睇你嘅第一次
就俾我發現左一樣野~
點解我地兩個連呢樣嘢都咁似架
我又係好細個 兩歲幾就自己摸到自己好興奮 好舒服
而且我地嘅手法係一樣架
加上由細習慣左 e+自慰都係咁先可以高潮 自己插自己無乜feel呢
終於俾我搵到個一樣隔住底褲 磨下磨就高潮嘅女仔啦
我一路都以為自己唔正常
 Author| Post time 29-5-2020 11:18:58 | Show all posts
PearL replied at 29-5-2020 03:45
咦~~~~~小伊貝
我終於有時間可以睇睇你嘅第一次
就俾我發現左一樣野~

哈... 愈聽你講野就覺得 大家係sex呢方面似到十足十呀~
最多就係你大膽過我 同埋索過我囉 haha~
呀... 因為我隱約知道某件事 所以我又唔覺得自己唔正常~ 呵!

Post time 29-5-2020 15:52:12 | Show all posts
小伊貝 replied at 29-5-2020 11:18
哈... 愈聽你講野就覺得 大家係sex呢方面似到十足十呀~
最多就係你大膽過我 同埋索過我囉 haha~
呀... 因 ...

先唔係呢 我覺得你body好吸引 好吸引我
加上果日你件衫透視 若隱若現~ 我記憶猶新
如果我咁樣小伊貝你覺得尷尬 你要話我知吖 我會收斂下
 Author| Post time 29-5-2020 16:38:42 | Show all posts
PearL replied at 29-5-2020 15:52
先唔係呢 我覺得你body好吸引 好吸引我
加上果日你件衫透視 若隱若現~ 我記憶猶新
如果我咁樣 ...

呀… 果件係我即晚買黎準備第二日新人禮既衫...
成間鋪頭唯一 一款岩我身材既衫
點會呢
Post time 29-5-2020 17:57:22 | Show all posts
小伊貝 replied at 29-5-2020 16:38
呀… 果件係我即晚買黎準備第二日新人禮既衫...
成間鋪頭唯一 一款岩我身材既衫
點會呢:0fbbf48 ...

好好睇 fit晒你身形
Post time 15-12-2020 05:47:23 | Show all posts
原來伊貝係有糖尿病 怪唔得知成日話餓
全身內外都係糖, 由內甜到出外, 都唔怪得你
睇左好多篇第一次, 發現到唔少回憶 HAHA
 Author| Post time 15-12-2020 10:09:27 | Show all posts
月藍 replied at 15-12-2020 05:47
原來伊貝係有糖尿病 怪唔得知成日話餓
全身內外都係糖, 由內甜到出外, 都唔怪得你
睇左好多篇 ...

哈哈… 一早起身就上黎爬文
冇計~ 我個糖尿病係天生既
Post time 15-12-2020 15:04:46 | Show all posts
其實咩叫「唉! 我又做多左啦」??好奇寶寶想知,會長HI
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 21:49 GMT+8 , Processed in 0.088234 second(s), 14 queries .