Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 7208|Reply: 130
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Mona 始終都有第一次 新人禮之超長篇」慎入

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 31-1-2020 23:27:30 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
上一回寫到面試;與大佬面試過後,驗身報告隨即於翌日有了結果,一切正常! 萬事俱備,只欠東風!好一個欠東風,
令我遲遲未能如願出現新人禮,
可以說是欠天時地利人和,總之就諸事不順。不停翻看行程表,當中日子相撞了,
左度度右度度,究竟可報哪一天活動做我的第一次呢?最後餘下這一天我能出席便立即報名....

話說我是第一個報名這個活動,其實Mona我每天偷偷看著報名人數呢⋯各處鄉村各處例,會規定明不能明示或暗示
出席與否,要忍口不能高呼我已經報名了。每每看到這段時間活動的動後你們提及期待或以為Mona 會出現,
我又何嘗不是多麼多麼想身在其中呢!

整個人都滿心歡喜的,腦海不停浮現畫面,真的真的蠻期待我的新人禮!坦白說,期待同時又帶點忐忑!
經過冬天洗禮,變得胖胖的Mona少了點自信,自信源於身材,連自己也開始嫌棄!
歌都有得唱:「因有自信所以美麗 使我自卑都放低」。

Mona 的爭扎;迫得內心天使和魔鬼都跑了出來 ⋯

天使:「肥肥矮矮 成粒馬蹄 點見人啊!」
魔鬼:「百貨應百客,肥妹都有市場」
天使:「⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯」
魔鬼:「⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯」

天使和魔鬼一輪爭扎過後,Mona清醒道出心中那話兒:

「好了⋯夠了⋯再拖拖拉拉實食齋!齋講唔做無進步!」

最後準備調節一下心情,一邊迎接這一天來臨!社區開始爆發疫症;四處緊急相應措施抗疫,
如是者,日子一天一天過去來到新人禮前夕,本來由忐忑的心情變為矛盾爭扎的心情,
周遭新聞不斷製造心中疑慮!一直晚不停輾轉反側眼光呆滯直到天亮沒有睡⋯

大佬究竟安排了什麼,話說見其他新人禮時大佬會安排新人的性幻想⋯
而等候出席這段日子時間裡面,大佬曾問

「Mona!妳諗住一晚接幾多蕉!」

我心想一直「What the ....奶野啦!我係問卷寫過曾幻想3P但後加括號(但暫時心態不確定自己能否接受)」
究竟係咩呢?!最後和大佬透露不要太刺激!一對一先!驚驚驚⋯

終於來到新人禮當天,下班後前往會場附近心情都本來平靜的,直到大佬出來迎接!
手中接過眼罩並戴上,初戀呀!初戀呀!好似回到初戀時見愛人一樣般心如鹿撞....

砰砰⋯咚咚⋯

這一秒鐘腦海仍不斷浮現

「第一個開門會是誰呢?」

「我的Mentor是怎麼樣的呢?」

「假如被邀請對象不合適/被拒絕如何應對好呢?」

Mona名副其實的鱷魚頭老襯底!又怕死,又要做土匪⋯⋯

煩哪煩哪煩得歇斯底里 煩哪 我煩啊
既然來到這裡還猶豫什麼人生呢⋯
還是別想太多!死就死啦!

兩個字: 「執生!」

敵不動 !我不動啦!

上到床時自然食 情到濃時自然直

叮噹⋯ 大門打開了,帶著眼罩的關係,聽覺觸感放大,一聽到附近有人聲經過,想伸手向前摸摸摸摸...乘機抽抽水

「Hello 你好呀!我係Mona呀」
「Hello 你好呀!我係Mona 呀」

入屋叫人 入廟拜神 入房要含 禮多人不怪式打招呼先!

大佬將我交到Edmund 手上,公認的暖男Edmund緊緊的拖著我前行,沿路細心的提點將我帶到在梳化上除鞋。
大佬在介紹當日我的Mentors,沒錯是Mentors;是複數!個心不禁嘩嘩嘩嘩... 咁咁咁大個禮呀大佬!
我的Mentors — 占面 & Edmund.. 我兩位Mentors都有如左右護法般坐在我身邊閒聊放鬆一下

占面和Edmund 帶我沖身,完完全全被照料著,感覺有如癱妃一樣!過程一直都被蒙蔽雙眼,
我分不了什麼時候是Edmund,什麼時候是占面!我還沒有足夠仔細摸索以我蒙蔽著都可分得到他們!
哈哈...然後帶到我去驗身區;由大佬幫忙驗身,前一分鐘口裡還說著
「當日狀態不好一整夜沒睡,怕慾望都低了小Mona沒反應沒有水」
下一分鐘在驗身時伸手入來檢查時,我已經忍不住發出了呻吟聲,
最後又被大佬摩打脷turn on了 ⋯小Mona都濕濕濕濕了!爭氣D啦Mona!! 下一秒的小Mona打倒上一秒的Mona..

Round 1 - Mentors -Edmund、占面
由沖涼時一路閒聊,穿衣時一個前後反轉;一個底面反轉,加插蝦碌位笑笑開始輕鬆自在多了。
驗身後,第一次的第一次三人行入房了;Edmund 和占面一左一右開始錫我...
慢慢地輕輕的一吻一吻再身上遊走,我又怎能抵受得了⋯⋯開始不理任何事,放聲呻吟⋯不停典來典去.
.眼罩都開始向下移之後更索性除下眼罩,及後我和占面爭著錫小Edmund..... 看著Edmund的反應,再比多兩錢肉緊!

之後我看見占面與Edmund 互錫,

我大一聲一句:「唔俾錫呀!咁我呢?」

兩個聽到後笑著說:「識玩呀!」

最後我又被他們夾攻了... 一個在插時,一個再錫嘴封口... 兩個再交摸接力...後來又講到潮吹問題,我說未試過!
兩個淘氣雙子星又再一輪夾擊底下..占面更說無幾多幾多個高潮不準踏出房門,要開口數!
口硬的Mona不數,占面後來更加強力吸吮舔小Mona...之後我說不行了... 我想要...

占面:「要咩呀你..聽唔到!」

占面其後更恥了Mona..打開房門再問一次:「要咩呀你!」

「我要你插呀!」羞恥中⋯⋯

唔係衰多口 唔洗咁出醜

成個過程三人互動,太多說話不停講⋯嘻嘻哈哈⋯因為完全不知道時間,怕擔誤Mentors與其他美女會員玩樂,
之後他倆追問我下一個想與誰玩,他們幫忙,我輕挑一句回覆:

我當晚不回家!過夜!哈哈哈 ⋯

完事後左擁右抱再攬攬錫錫一會便出廳了。

由剛剛到埗會場得四五人,轉眼就十幾人,好熱鬧,一輪介紹後金魚記憶分不清楚誰還誰…抱歉了!
阿喬的大大擁抱以示歡迎;好溫馨喔!另外在壇上說到遇見時要即來個擁抱的Driven;
與Nina的握手;其後在大廳坐下來占面和Edmund跟我詳細講解會規一次⋯

大佬比足夠時間我玩,將原定工作坊和Briefing 時間推遲了⋯ 占面呢位Mentor真係唔話得…
仍然將Mona好好的照顧著,拿了願望紙來問我想和誰玩樂;他去幫忙撮合;
因為未認識全部其他,所以一直拿著願望紙看看,再逐一介紹這是誰,那個是誰⋯
其後Jacobs坐在我身旁一齊研究⋯

Round 2 - Jacobs
由願望紙大家在研究下填在誰的名字欄列⋯一直與Jacobs閒聊其他話題;善解人意的Nina此時經過助一臂之力,
拖一拖我手說有房喔! 哈哈 ⋯雙眼水汪汪、健碩健碩的Jacobs 都總是怕怕羞羞⋯我倆一直貼著閒聊..要不是Nina幫推...
兩個傻小子還在邊皮將波搓來搓去都唔識帶入禁區,跟手轉身入埋個三分波!

「果度有房呀⋯」

「無房呀⋯有人用左啦!」

「有呀⋯」

「無呀⋯」

最後誤打誤撞入了一間房原來是Share Room..站在房門前我還再糾結Share Room 我怕我投入不了,
此時Jacobs 的怕羞忽然通通消失了,一句:「唔怕啦,拖我入房了!」在梳化與Jacobs 纏綿的錫錫錫...
到錫小Mona時又忍不住呻吟起來,鄰居原來是Driven.. 聽到鄰里在談話笑笑..真的會害羞起來但又忍不了發聲...
輪到我錫小Jacobs時...錫到我自己都想即刻插呀!哈哈 ⋯時間岩岩好,鄰居遷出⋯我們即轉返床上⋯⋯
入到房後的Jacobs變得多自在⋯無再拘謹⋯ 而我都好喜歡我與Jacobs床上的互動⋯ turn turn turned me on ⋯
由男上換了doggy 之後,我完完全全大大聲放聲叫,越大聲Jacobs 越落力越肉緊⋯
好正好正⋯ 啪啪聲 啪啪聲 ⋯Jacobs不留力每一下都出盡量頂到最入,升了幾次天!最後齊齊woohoo....

攬著錫著又繼續傾計,最後大佬開門溫馨提示仲有八分鐘⋯最後把握餘下時間纏綿⋯

出房門去沖涼之後Briefing....終於來個是日活動出席的全體打招呼...我當日聽得最多是

「你同Coco 好似⋯ 」

「嘩⋯連講野語氣都好似⋯ 」

「你有無姊妹嫁? 」

Coco 呀!大家講到我都好想快D見到你⋯

之後上堂workshop 班整水克菲爾⋯順便抖一抖⋯

Round 3 - 占面mentor與mentee之第二回
時間不早了陸續好多人要走⋯兩位Mentors占面與Edmund在擁抱道別時,衰格的Mentee我又介入加一句,
唔得呀!又得你倆個攬!發覺我死淨把口;我與Edmundgoodbye 擁抱後⋯最後我又與占面擁抱..
. 擁擁下又行行下去了彎位轉角...又攬攬錫錫..有如落吧感覺⋯錫錫下動筆落名入房了⋯⋯
錫錫小占面⋯ 今轉女上.. 正當我以為我可以控制住面前的占面⋯
好好好淘氣的占面... 占面在我耳邊輕輕的說:

「妳以為妳喺上邊就控制到我,其實都仲係我控制緊妳」

OMG....占面再發力向上插

呀⋯⋯ 呀⋯⋯ 呀⋯哎⋯⋯⋯⋯⋯

女上還是徹徹底底的被占面操控著... 最後換了doggy再來...

「想我射邊度」

「射晒係呢度」

嘻嘻⋯一滴不漏的舔乾淨⋯

之後加藤占來了....一日Mentor 一世Mentor...與Mona分享小Mona什麼位置什麼動作最易敏感達致潮吹..

加藤占嘗試成就解鎖⋯因為Mona 一直鬥力忍忍忍忍⋯未能完全放鬆⋯

一隻指 兩隻指 三隻指 係點樣 ⋯逐樣講逐樣分享⋯ 加藤占發力⋯ 我真係完完全全被擊倒⋯

我已經呼叫得死去活來⋯ 呀⋯哎⋯呀⋯

最後被半解鎖⋯

最後又攬住傾計,雙眼乖乖聽著占面說話,雙眼凝望注視他,占面與我分享了很多很多的事,謝謝Mentor占面調教

雙腿發軟的⋯步出房門再齊齊沖身了

無訓過覺出現新人禮⋯個人開始無電了⋯

攤著梳化.... Driven忙碌完,坐下傾下計陪我傾左陣計... 時針偏偏出了錯而錯過了⋯原來大佬原定安排Driven做Mentor;
最後我早了到達會場比他來得早,來一個大大的抱抱同錫錫... 雖然無緣相遇亦無暇相聚仍不忘叮囑一句把握機會捉緊伴同眠!好窩心

Round 4 - Day

坐在大廳梳化上,手腳都很冰冷,Day 把我雙腿放在他大腿上取暖!一邊看電視捉著我手幫我按著手說笑打通我任督二脈!
按兩三下又真的暖身!笑問有何計劃,我反問有什麼選擇!Day古古惑惑提的方案1啦⋯2啦⋯3啦⋯都是同一方案!
播金宵大廈又講下劇情故事⋯首主題歌不停loop

今宵請你多珍重
那日重見 只恐相見亦匆匆

最後落妝與Day 入房同眠...入房時都夜深了...本應都打算稍作休息,兩個攬又不停傾計..
他嘴角總時微微笑,無端端他自己又會甜笑起來,我不停望著他得意的一面。不停攬攬錫錫一輪...又turn on了....
最後瘋狂錫下吸吮下小Day...轉男上;慢慢地抽插再突然加快,呻吟聲不斷...雖然已夜深,但抱歉音量仍然是收不了細...

首來一回合,後來叫Day反轉趴在床上幫他按摩按摩,按得舒服就好了。嘻嘻⋯

好喜歡被Day的大大力相擁著,我的口不停講話,他將我緊緊的攬著,我頭在他緊緊的懷抱可以說是完全透不過氣,
他還笑說似將我turn off..即是我似一部播音機不停講話,緊緊的抱著令我再講不到說話。
他氣力大到完全可以壓著令我反抗不了,無意地發現了他死穴,成就解鎖!哈哈哈⋯

看見他開始疲態出現需要睡覺,我說好啦⋯你快快睡啦!都好攰了!

我看著他很快進睡了,不久⋯ 我又不停手多摸摸小Day ,我喜歡含醒人,原來Day都好喜歡這樣,他說無試過⋯
內心爭扎,好想讓他好好休息一下,但又想..最後不忍心弄醒他⋯

其後我口乾,咳了兩聲,超級窩心的Day聽到後爬了起身走出大廳倒水給我⋯ 大佬就在這時間入進了我房⋯

個感覺令我有如街邊的執笠倉錄音廣播著:

「行過 !路過 !唔好錯過!唔洗去深水埗! 唔洗上淘寶!」
他就似那路人⋯然後捐入了我被窩中⋯OMG...摩打脷啟動....又令我不斷發出呻吟....Day拿著水杯回來..
睡眼惺忪的樣子看著我呻吟起來... 大佬 turn on完小Mona走了...

Day的眼神反應GG了... 他內心有如大佬啊 姐係又唔洗訓啦!

又一輪與Day Day 攬攬錫錫⋯turn on 了⋯ 一路傾計...之後我地傾到一個話題⋯講放屁!
兩條友仔講講下有畫面出來,好啦好啦⋯成功將我turn off..

哈哈哈大笑出來了...他越來越眼訓...雙眼開始成一線..

但此時此刻..我同Day有好大反差... 我好精神... 我又笑笑笑著說:

「你好似尿袋⋯被我充完電⋯你無晒電⋯到我充滿電⋯」

好啦⋯真係唔忍心再唔比佢訓⋯我就在旁攬住看住Day睡⋯好像十幾分鐘後的事⋯
窗簾內透天光⋯嘩⋯咁快天光啦!我竟然兩晚無訓過覺⋯ 殘死啦⋯⋯殘死啦⋯

Day每一次轉身又會蒙蒙朧朧的再吻一吻我,他總是令人窩心的⋯哈哈⋯又一輪攬攬錫錫⋯
又捐入被窩中錫錫小Day... 之後到他吸吮小Mona...又再忍不住發出呻吟聲..

呀.....開始典來典去... 向著Day說:「我要你插啊!」

早上早起做個愛 鍛練身體補補鈣

男上⋯半邊⋯Doggy...換了幾個姿勢⋯精選全餐⋯大滿意了⋯再互相攬住依偎著...
不停說好滿足..嘻嘻.... 不久..大約估計早上十時多,大佬又推門入房,他每次入房總有令我驚訝!

「Mona!妳唔趕住走啦可!我安排左個生力軍依傢黎緊!」

「What? 生力軍!邊個黎嫁!」

「靚仔黎嫁!睇你都仲食得落啦!」

「我飽啦!我飽啦!我被Day Day餵飽飽晒啦!」

「妳大食既!都入左五轉啦」

就係咁我滿頭黑人問號仲食!攬住Day我飽飽飽飽了⋯齊齊再沖個好熱好熱既熱水涼⋯
實在太凍⋯沖完涼⋯又想攤返上床... 之後出廳食真,早餐.. ..我真係真係勁肚餓…
話事我工作太忙無食到午餐收工太趕晚餐又無食⋯就來了會場,多謝阿喬煮早餐!
最後真係要多謝Day ⋯全晚捱眼訓⋯ 真想好好給你一個一個大大大大擁抱充心多謝!可惜你走時我不在廳⋯

Round 5 - Laputa
差不多食完早餐⋯叮噹⋯門一開 !生力軍來了!極速沖涼驗身,再坐我旁看看戲!
我在收拾時,眾人又造就機會⋯Laputa 從後攬著我⋯亙錫一輪,拖入房了!

攬著傾計,笑問他為何一朝早被召喚來!他又道出整件極速傳說,
說說笑笑了解下又分享下!之後又入戲肉啦⋯⋯
親親小Laputa...他又錫小Mona... 又再turn on...最後Doggy 衝衝衝線...來了第一回合;
壇上我從沒接觸過Laputa,以極短時間就入房,但第一次見面相處好舒服⋯
攤抖一輪,又再傾計;其他要再慢慢深入摸索⋯ 攬攬錫錫,大家心想著第二回合...
但知道時間不多,要執拾交場!

另外我經過一整夜無數高潮,開始無乜態⋯Laputa同樣地被時間所限,
大家相擁著⋯我說他下次不要再這麼遲來!要早一晚來!
大家以各因素正當有憾地打算作結,齊齊起身沖涼了!

恰巧地遇上任何一位都同Mona一樣好受熱水,調較水溫後,
Laputa雙手塗滿了沐浴露為我沖涼,他雙手放在我身上遊走,勁敏感,
我不停扭來扭去,我用雙乳body massage 還擊,

最後⋯⋯最後⋯

大家齊齊turn on... 腎上腺飆升...

「我出去拎dum 入黎插你好無呀!」

「好呀!」

「未試過係浴室插!」

「嗯⋯試下啦⋯」

我頭向花灑裝置方⋯ 花灑長開熱水淋著身體⋯⋯ 保持體溫,
Laputa就從後入,一下一下加力推⋯ 好正⋯⋯ 個感覺⋯

「呀⋯⋯⋯好舒服⋯呀⋯呀⋯⋯⋯⋯呀」

每一下叫聲,每一度力,夾雜水聲、叫聲、碰聲⋯⋯聽覺上⋯觸覺上⋯感覺上⋯ 我好享受⋯
不斷張開口放聲叫⋯最後最後Laputa 臨尾一百米衝齊齊衝線,通通都射晒比我!

呢個時刻,因爲張開口不斷叫,花灑淋著,係齊齊衝線果刻我飲左好多啖生水!
我永遠都有攪笑野發生,我個人又膠膠地!
好彩今趟唔係同面試果次咁「我個鼻塞左!抖唔到氣!」唔係我又做終極破壞皇!哈哈

就係咁⋯無心插柳柳成蔭⋯ 鴛鴦戲水就來了第二回合和Laputa作結,同時結束了我這位遲來的馬拉松放題式新人禮!

回到大廳執拾行裝,透支了! 兩日無訓覺、開始疲態盡現,沒有好好與Ana、阿喬、粒粒交談一下,下次見面再聊聊,之後極速回家!

Mona感受篇
呢篇超長文第一次花了一個晚上⋯

原諒我的故事會走甜,但所寫都是真心切切實實的感受⋯我手寫我心來一個記錄....

高潮停不了⋯ 經過一晚上無間斷放題⋯高潮迭起⋯高潮太多出現記憶斷片⋯我無飲過一滴酒!但都出現酒醉斷片情況... 或許細節甩漏⋯但你地每一位給Mona的,Mona都很享受⋯希望你們都是!

年 又過年 共慶歡樂綿綿

開年呀啦

飽到滯啦

新人禮 一黎就過夜 其實真係咁岩咁橋

不要太驚訝!不要誤解我! 我實情無咁進擊嫁!

動後見大家好時灰姑娘 要快閃

Mona只係唔想太趕 所以選擇第一次活動便過夜

多謝個半月前天有不測風雲,霎時之間身痕既自己⋯唔係身痕就唔會令Mona接觸到S& B....

多謝大佬一直照料,由Mona註冊到翌日聯絡,種種因素遲來了,係足足遲來了個半月的新人禮;
多謝大佬一直都在寵我!Mona都知道的!但依然會做可能激死你但最真最直接既Mona我自己!哈哈哈

多謝兩位淘氣雙子星Mentors 占面及Edmund為我帶來新人禮;照顧仲係成舊蕃薯既Mona

多謝活動上與我深入接觸過的男主角:
Mentors Edmund &占面 、Jacobs、占面、Day、Laputa
(排命依據邀請入房次序)

或許我口水多過浪花,太鍾意講野,希望無悶到你你你你你!
下次嫌我嘈的話,不妨可以考慮用條J塞住我個口啦.....哈哈哈哈哈

一代天蕉 萬丈光芒

多謝活動上其餘靚仔靚女會員;抱歉未能好好交流⋯⋯
或者在大廳時未係好自在做返Mona本性而發呆!

最後最後真心衷心 多謝大家 為Mona所做及成就性福滿滿的Mona

腦海留下美好回憶
身上留下做愛痕跡

今個月休漁期⋯下月有緣再會!

此時此刻感受非千言萬語所能形容

若閣下花了長時間閱讀我篇的第一次的話,恭喜你! 夠鐘可以訓啦.. 睇完一篇六千幾字但唔到位既故事

人日!祝各位 生日快樂!

Love u all
Mona

First
Post time 31-1-2020 23:39:53 | Show the author posts only
哇好好好好豐富既新人禮
仲要有佢兩個做mentor omg
Mona 你真係黎岩地方 呢度真係好岩你
期待見面
3Floor
Post time 31-1-2020 23:44:45 | Show the author posts only
Note: The author has been banned or deleted.
4Floor
Post time 31-1-2020 23:50:35 | Show the author posts only
你有呢兩個Mentor好幸運,好細心好體貼架
你今年實行大運喇,出門遇到咁多貴人
如果Driven做埋你Mentor 既話,不得了啊,唔得架唔得架,太幸福會遭天譴架
期待見面,同埋你以後每一個動後
5Floor
Post time 31-1-2020 23:54:34 | Show the author posts only
Note: The author has been banned or deleted.
6Floor
Post time 1-2-2020 00:01:25 | Show the author posts only
嘩救命 點解 Mona你嘅動後咁好睇㗎

生動詳細得嚟仲要好搞笑,笑死我喇救命

認真返先(咳咳),見你第一次玩得咁開心盡興我都好替你高興呀!
原來第二朝仲有 Laputa fatfatla ching! 你真係唔駛人扶你出門口?

到底你會唔會係有史以來入會第一次玩的最多轉的新人呢?

7Floor
Post time 1-2-2020 00:05:07 | Show the author posts only
睇完我都腳軟軟的第一次
不過Mona應該好sporty,玩多多幾轉都唔腳軟的
太好了,終於見妳出第一次了,恭喜你呀,可惜Daryl未有空親身見証
8Floor
Post time 1-2-2020 00:14:32 | Show the author posts only
難怪妳已被封金句王

「上到床時自然食 情到濃時自然直」
「入屋叫人 入廟拜神 入房要含」
「馬拉松放題式新人禮!」
下次嫌我嘈的話,不妨可以考慮用條J塞住我個口啦」

點解你篇動後可以寫得咁鬼好睇!
好話啦、請參閱小占舊動後、我的確係鷹流指法、跟本人偷師取經㗎!
你應該、係繼twinky後新人禮玩最多轉既一位女士!估唔到第二日仲有靚仔laputa來招呼你!
erhemm...作為你半個mentor、我真心替你高興啊!人日快樂、今年同往後幾年都要性福滿滿、豔福無邊啊!
9Floor
Post time 1-2-2020 00:17:08 | Show the author posts only
Mona,恭喜恭喜~
連Negan只係睇動後都感覺到好飽好滿足,
感謝動後,期待期待
10Floor
 Author| Post time 1-2-2020 00:54:51 | Show the author posts only
Rees replied at 31-1-2020 23:39
哇好好好好豐富既新人禮
仲要有佢兩個做mentor omg
Mona 你真係黎岩地方 呢度真係好岩你

係呀... 豐富到呢... 嚇親人呀.. 馬拉松放題式新人禮

點解食緊都仲未完嫁..

兩位Mentors 太好了....

期待跟你見面Rees
11Floor
Post time 1-2-2020 00:57:44 | Show the author posts only
CoCo replied at 31-1-2020 23:50
如果Driv ...

笑左呀~Coco BB,甘誇張
12Floor
 Author| Post time 1-2-2020 01:04:41 | Show the author posts only
AlisoN replied at 31-1-2020 23:44
果然又係爆金句嘅一篇!!!!!
好鬼死正呀你,情到濃時自然直  
救命呀我睇到就 ...

咁真係情到濃時自然直無錯嫁

淘氣的占面,真係係咁叫我數、口硬唔數..
真係點解最開初壇上接觸又未見到我真身.. 你都覺得似Coco

係呀.. Day個口都真係幾正呀佢仲要鎖死我,反抗唔到呀真係
飽呀真係飽呀..你果句飢餓者放監咁呀痴線.. . 飽到想講粗口
I can’t wait tosee u too.

13Floor
 Author| Post time 1-2-2020 01:14:20 | Show the author posts only
CoCo replied at 31-1-2020 23:50
如果Driv ...

Mona 真的太幸運了... 一個細心體貼仲唔夠... 仲要打孖咁黎細心體貼咁黎.. .既Mentors話比大家聽... 今年鼠年我行緊大運

Driven 都出現做埋Mentor的話,條命會唔會生得太好! 變左人生勝利組,嬴左起跑線

我比任何人都更期待見你呀,,coco

14Floor
 Author| Post time 1-2-2020 01:21:37 | Show the author posts only
edmund replied at 1-2-2020 00:01
嘩救命 點解 Mona你嘅動後咁好睇㗎

生動詳細得嚟仲要好搞笑,笑死我喇救命

多謝支持啦!

生動係因為安排得太精彩... 只係簡單陳述都已經夠多姿色彩.. ..

真係真係難忘的... 多謝Mentor...

係呀.. 第二朝既安排.. 真係不得了.. 當日一直都係以為新人禮都係一日完啦..
我既新人禮行左兩日呀.. .. 咩事.... Mona 既野都係打孖黎...
雙Mentor.. & 孖Day新人禮

希望唔會係我入房最多的新人...
15Floor
 Author| Post time 1-2-2020 01:27:04 | Show the author posts only
Daryl replied at 1-2-2020 00:05
睇完我都腳軟軟的第一次
不過Mona應該好sporty,玩多多幾轉都唔腳軟的
太好了,終於 ...

睇完都腳軟.. 我依傢回憶打緊諗返都軟晒成個人
再玩多幾轉,我真係嘔啦... 唔腳軟把聲都拆、唔拆個嘴臉都變左O嘴...

有緣活動上見
16Floor
 Author| Post time 1-2-2020 01:33:41 | Show the author posts only
占面 replied at 1-2-2020 00:14
難怪妳已被封金句王

「上到床時自然食 情到濃時自然直」

係唔止今年同往後幾年咁少呀!!! 係真到我THE end 都要性福滿滿
大佬派了Laputa 黎! 我真係今生今世 做左太多好事... 積落黎既福

係呀. .. 我會再睇返晒你既文 我會記得睇頭三篇睇嫁啦

多謝Mentor 為我帶來新人禮序幕
17Floor
 Author| Post time 1-2-2020 01:36:16 | Show the author posts only
Negan replied at 1-2-2020 00:17
Mona,恭喜恭喜~
連Negan只係睇動後都感覺到好飽好滿足,
感謝動後,期待期待 ...

同Negan 無緣啦...
有人向Mona 讚話Negan 好靚仔嫁

係呀.. 睇返當日我都仲飽緊...  咩事呀Mona 咁拆得
18Floor
Post time 1-2-2020 01:41:30 | Show the author posts only
MonA replied at 1-2-2020 01:33
係唔止今年同往後幾年咁少呀!!! 係真到我THE end 都要性福滿滿
大佬派了Laputa 黎! 我真係今生 ...

放心、你仲未係一夜插最多男士既女新人。紀錄保持者係一位叫twinky既女士
19Floor
Post time 1-2-2020 01:43:41 | Show the author posts only
MonA replied at 1-2-2020 01:36
同Negan 無緣啦...  
有人向Mona 讚話Negan 好靚仔嫁

緣份未到吧,
Negan同Virginia係會網傾左一年先遇見,第二年先有幸得到Virginia 錫錫,
但仲未入過房,
當然有好多都係會網上傾完就不停遇上,
靚仔與否都係個人標準,係Negan有幸得到大家照顧吧
Mona拆得係好事,可以食多好多好野,恭喜恭喜
20Floor
 Author| Post time 1-2-2020 01:56:06 | Show the author posts only
占面 replied at 1-2-2020 01:41
放心、你仲未係一夜插最多男士既女新人。紀錄保持者係一位叫twinky既女士
...

夠嫁啦 夠嫁啦.. ..
我唔想返到屋企 .. .

紀錄呢家野,我用黎睇.. 唔係用黎破

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 23:06 GMT+8 , Processed in 0.124604 second(s), 22 queries .