Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 1804|Reply: 59
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] DeaN既第一次(走甜)

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 16-12-2019 00:41:27 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
大家好,我係DeaN! 多謝各位花時間去睇我既第一次,小弟既文筆唔好,可能有好多錯字,請見諒
如果你一心係諗住睇甜故,哩編文章應該唔啱你睇。

我搵到S&B既原因同大家一樣,都係睇到會長既訪問,detail野唔多講啦。
而我點解會join?我鹹濕,性慾強,鍾意做愛咯,你入得嚟睇應該都係一樣(唔應該為此感到羞恥)!
心急既我係會壇註冊完既同一日已經交表交相。過左大概兩個星期,我已經收到消息。

多謝ah矇,小姚,edmund,driven,GDragon等係短短既兩個星期同我傾咁多計!

To 所以未收到消息既朋友們,快批唔係一件好事(繼續睇落去就會明),
係壇識多d人,對你會有好大幫助。

活動當日我係心裡面同自己講,用平常心就ok了。
但我既平常心,係踏入會場個刻,已經變左"不平常心",個心跳到就黎甩咁。
但我同自己講,男人老狗你唔係怯啊嘛(真係重緊張過番新工/面試)。

大佬出黎接我,問我有冇帶齊野,遞個眼罩比我,然後就同我講細粒粒係我mentor!
細粒粒拖住我隻手放低野同沖涼,佢問我緊唔緊張,我答因為矇住眼所以有小小,
但身體已經出賣左我,因為我行到好似企鵝/殭屍咁,腳又震。
驗完身,沖完涼,細粒粒就係床上攬住我安撫我既情緒,兩個有鼻敏感既人傾左一段時間,
然後就做"正經野"了。題外話,細粒粒,沖涼沖咁熱對身體唔好架!

出到大廳,就再次同大家打招呼。然後坐低睇戲。
當晚真係有d眼瞓,但為左掩飾我既緊張,我擺出一副"精神"同"淡定"既樣。
好快就有幾個人走埋黎問,"你好緊張啊?"。睇黎我d戲真係屎到不得了
坐左一段時間,發現大家都好close,而我就完全搵唔到位入。

哩個就係快批既唔好處,我係會壇上既時間太少啦。
當晚占面同Daryl好好人,係咁鼓勵我去主動邀請女士入房。
Ana都主動坐係我旁邊同我傾計,超多謝你。
但最後都要大佬同我訓話先有勇氣去邀請非常照顧我既Ana。
入到房,傾左一d超有營養野,就去做正經野~

係短短既時間,我已經學到超多野,同埋Ana你真係好敏感,d反應搞到我好turn on

打哩篇文章既時候諗起某個訪問中會長同主持既對答:
主持:Sex party同免費召妓有咩分別?
會長:召妓時你係性工作者面前係最叻,但係S&B你係要同人比較。

參加完活動對會長既答案特別有感受。
本人需然有性經驗,但自己識既野只係冰山一角。比起其他男會員,我更加係微不足道。
正所謂,神以前都係人,不過佢做到人做唔到既野,之後佢就係神啦。
正面d諗,S&B既男神本身都係普通男人一個啫!
同其他人比較難免會有一點自卑感,但係哩段學習同進步過程中,
學到既人生道理係可以終身受用。

而你能夠/想係S&B學到d咩,就留番你自己去體會啦。

再一次多謝你地睇晒我篇走甜既第一次,同多謝會長批我入會。
需然活動當日我既表現並不如意,亦比大佬訓話,
但正正就係個種挫敗感,令我更有決心去改善自己既弱點。
我唔會放棄,被reject/未批/想入會既朋友們,你地千祈唔好放棄,
因為哩個會係值得我地哩班鹹濕仔去努力既。大家一齊加油!

First
Post time 16-12-2019 01:09:36 | Show the author posts only
歡迎你DeaN~~
有細粒粒做mentor 好幸運啊,佢好可愛架!!
預祝你性福滿滿
3Floor
Post time 16-12-2019 05:20:47 | Show the author posts only
Hello DeaN
歡迎你加入
咁快出埋第一次了
加油
Kong
4Floor
Post time 16-12-2019 11:01:16 | Show the author posts only
Dean 你好歡迎加入 , 多謝你分享你嘅第一次
細粒粒同Ana 都非常吸引, 有粒粒做你mentor 真係幸福
希望你鍾意呢度 有機會見面一齊加油
5Floor
Post time 16-12-2019 11:49:41 | Show the author posts only
Dean, 再次歡迎你加入!

恭喜你順利完成第一次,仲要同咗 細粒粒同埋 Ana玩,佢哋兩個各有各吸引,幸福啊你!
記得我第一次(以至好多次活動以後)都係 超。級。緊。張,多啲出席活動,多啲同大家溝通,慢慢就會適應㗎喇!

你在文章入面提到:

//打哩篇文章既時候諗起某個訪問中會長同主持既對答:
主持:Sex party同免費召妓有咩分別?
會長:召妓時你係性工作者面前係最叻,但係S&B你係要同人比較。

//

除咗會長嘅答案之外,我自己仲有另一個睇法:

「在會入面與其他女士的交流,雖然初次接觸以前可能素未謀面,每次交流亦可能係最後一次,大家以後再冇機會見面。但係S&B呢度,大家會拎個心出嚟做愛,在交流的一刻全心全意咁接納對方同埋交出自己。雖然現實入面大家互不相認,慢慢你都會感覺到好多會員們在會內都係好好朋友,好珍惜大家。會長寫的本會statement其實講得好啱:『這裡集合了一群友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人』,而唔係純粹為求宣洩慾望的人。」

我覺得呢個,先係訪問入面果位主持人以會外人角度去睇的問題,(對我而言)嘅真正答案。

Dean,嚟緊要多啲出活動呀!
祝你在會內盡快適應,玩得開心!
6Floor
Post time 16-12-2019 15:04:47 | Show the author posts only
welcome and wish you having good time here in the club
7Floor
Post time 16-12-2019 15:23:58 | Show the author posts only
哇~您咁講我好開心呀

加油哦 睇好您ga!
無論在那1個領域,可以進步都是件好事哦

PS: 您既錫錫其實係好舒服的
8Floor
Post time 16-12-2019 16:10:46 | Show the author posts only
Enjoy your time in the club, hope I can join you in the future.
9Floor
Post time 16-12-2019 17:43:52 | Show the author posts only
好啦, 見你咁有誠意去解釋, 解畫... 最後仲咁有火想去繼續同埋改善

你知道嘛, 呢度最欣賞同埋接納呢種人, 不過呢, 又好現實同埋實在咁要得人地至會真正咁接受你, 講白D, 姐係同你入房, 或者有下一次同你入房...etc

放心喎, 只要你仲未拍死, 我就會係度鞭策你

小惡魔

Add post (16-12-2019 17:44):
吾記得留返句: 歡迎你加入!!
10Floor
Post time 16-12-2019 17:57:14 | Show the author posts only
大家心靈同肉體既交流...
11Floor
Post time 16-12-2019 18:50:27 | Show the author posts only
其實我每星期都會係YOUTUBE睇會長既訪問,好好睇又學倒野,估唔到你都係睇片知道S&B﹗
12Floor
Post time 16-12-2019 20:43:40 | Show the author posts only
歡迎你Dean
當晚人少少,個氣氛希望令你會容易投入係活動啦,有機會一齊研究下,傾多d計
13Floor
 Author| Post time 16-12-2019 21:39:19 | Show the author posts only
Nina replied at 16-12-2019 01:09
歡迎你DeaN~~
有細粒粒做mentor 好幸運啊,佢好可愛架!!
預祝你性福滿滿 ...

謝謝你啊Nina!我都祝你繼續性福滿滿!
14Floor
 Author| Post time 16-12-2019 21:42:17 | Show the author posts only
Kong replied at 16-12-2019 05:20
Hello DeaN
歡迎你加入
咁快出埋第一次了

謝謝你啊Kong!我編第一次同你個編相比真係差天共地。我似寫自我反思咁
15Floor
 Author| Post time 16-12-2019 21:44:58 | Show the author posts only
Pollux replied at 16-12-2019 11:01
Dean 你好歡迎加入 , 多謝你分享你嘅第一次
細粒粒同Ana 都非常吸引, 有粒粒做你mentor 真係幸福
希望你鍾 ...

謝謝你啊Pollux!多謝你賞面睇我既第一次就真~

細粒粒同Ana都比到好特別嘅感覺我! 有機會活動見!

16Floor
 Author| Post time 16-12-2019 21:52:58 | Show the author posts only
edmund replied at 16-12-2019 11:49
Dean, 再次歡迎你加入!

恭喜你順利完成第一次,仲要同咗 細粒粒同埋 Ana玩,佢哋兩個各有各吸引,幸福啊 ...

謝謝你啊edmund!你既回覆總係比到一分安心我,真係要頒個親善大使獎比你 會多d出活動架啦!
你既回覆就黎長過我編第一次haha。你指出既野我都好認同,只係我暫時未埋到堆,未能享受會既全部野。但未來一定有大把機會!

你好似看破紅塵咁,其實我都係有機會大家交流下人生哲理

17Floor
 Author| Post time 16-12-2019 21:53:44 | Show the author posts only
Toki replied at 16-12-2019 15:04
welcome and wish you having good time here in the club

Thank you Toki!
18Floor
 Author| Post time 16-12-2019 22:00:53 | Show the author posts only
Ana replied at 16-12-2019 15:23
哇~您咁講我好開心呀  

加油哦 睇好您ga!

睇好我?我既第一個活動已經衰左喔

會出多d活動啦,真係好多謝你當晚陪我!有機會再錫鍚(從來冇人咁讚我
19Floor
 Author| Post time 16-12-2019 22:06:03 | Show the author posts only
mankindjoe replied at 16-12-2019 16:10
Enjoy your time in the club, hope I can join you in the future.

Thank you mankindjoe! Your name is kinda long Can I just call you Joe?

Good luck to you and never give up! Don't be afraid to chat with us, everyone is really friendly here
20Floor
Post time 16-12-2019 22:14:35 | Show the author posts only
歡迎你!!!完成第一次
希望你下次會無咁緊張
可以放鬆D
期待你既進步
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

20-4-2024 08:50 GMT+8 , Processed in 0.090164 second(s), 18 queries .