Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Author: edmund
Collapse the left

[Ocean Team] edmund - 感受極深的半年

[Copy link]
 Author| Post time 15-12-2019 16:08:40 | Show all posts
Gillian replied at 15-12-2019 00:36
Edmund
好有心啊
估唔到有我

上次活動遇見你的時候偷偷留意你,你的身型好似靚咗喎

我時常都有期待再見到你㗎,亦都好多謝你從我剛入會到而家對我都咁友善。
如你所講,會互相感激互相欣賞,兩人之間的距離之前都會近咗,感覺都會更多。

Gill,多謝你!
 Author| Post time 15-12-2019 16:11:31 | Show all posts
多多 replied at 15-12-2019 10:54
Edmund何嘗不是一個溫柔細心的人,短短半年可以用溫馨細膩的筆觸記下女會員的獨特,雖然每次遇到你都只能說 ...

多多 你真係好溫柔啊~~
溫柔到漸漸被你融化

上次果個潤唇膏,係我百厭呢明明好地地goodbye kiss都要來討你便宜,好在你唔介意咋
Post time 15-12-2019 23:19:45 | Show all posts
edmund replied at 14-12-2019 09:09
多謝你入嚟留言啊Mac

遇上你都好幸福㗎如果我真係認錯你係占面,你就驚喇

依家你千奇唔好認錯我係占面
Post time 16-12-2019 15:04:13 | Show all posts
多謝你同我玩喔
我幾鍾意隱藏版嘅你
 Author| Post time 16-12-2019 15:29:50 | Show all posts
CoCo replied at 14-12-2019 00:44
我個dislike係大佬改架
無人鐘意羞恥play啊
同你接觸較小,原來話咁快就半年了,時間過得 ...

唔通係我的錯覺嚟?明明睇落去就......我一直都覺得你有道氣場覺得可能會被欺負得體無完膚(其實CoCo 根本和藹可親吖你說對不對)
所以一直都唔係好敢同你接觸吖 ...希望以後會有個好契機啦

酸味嚟講...其實我都唔想畀人一個咁的感覺㗎
最初幾篇的動後係原本係打算留低忠實的印象同埋對大家的欣賞,同時激勵下自己...
估唔到最後會令你留底一個咁深嘅酸味印象

Author| Post time 16-12-2019 15:32:04 | Show all posts
Toki replied at 16-12-2019 15:04
多謝你同我玩喔
我幾鍾意隱藏版嘅你

哎呀我都有啲鍾意隱藏版的自己
不過真的唔係經常出現咁解

多謝你引咗佢出嚟先真

Post time 16-12-2019 16:16:36 | Show all posts
Thx for sharing Edmund.
Post time 17-12-2019 05:04:05 | Show all posts
edmund replied at 15-12-2019 15:56
Alice!

見到你覆我好開心啊,講起就掛住當日被你玩壞的感覺

睇黎你好鍾意比我玩壞喎依啲就係人同人之間嘅chemical,係得你先令我咁dom
應該暫時都唔驗身住啦,但放心未捨得離開大家住,相信有緣就會再見

Author| Post time 17-12-2019 12:17:47 | Show all posts
Alice replied at 17-12-2019 05:04
睇黎你好鍾意比我玩壞喎依啲就係人同人之間嘅chemical,係得你先令我咁dom
應該暫時都唔驗身住 ...

都....鍾意㗎,而家諗起都仲有啲回味你係好少數令我可以有呢種狀態的女士

嗯,有緣的話,一定會再見㗎!要一切安好啊
Post time 17-12-2019 19:10:26 | Show all posts
Edmund 我記得你㗎,仲好有印象的。希望我們有機會深入多多了解下
 Author| Post time 18-12-2019 12:02:08 | Show all posts
Twinstar replied at 17-12-2019 19:10
Edmund 我記得你㗎,仲好有印象的。希望我們有機會深入多多了解下

多謝你啊Twinstar我哋明明冇乜交流過,對上一次見面仲要係好耐以前,好開心你話對我仍有印象。
希望以後有機會再見啦!
Post time 18-12-2019 13:58:34 | Show all posts
edmund replied at 16-12-2019 15:29
唔通係我的錯覺嚟?明明睇落去就......我一直都覺得你有道氣場覺得可能會被欺負得體 ...

我有氣場你唔好咁大聲同人講啊,大佬呀 madmax Mac果d...我幻想到佢哋會話:「下 傻既都有氣場」
咩印象都唔怕啊,最重要係日後嘛
 Author| Post time 18-12-2019 15:05:40 | Show all posts
CoCo replied at 18-12-2019 13:58
我有氣場你唔好咁大聲同人講啊,大佬呀 madmax Mac果d...我幻想到佢哋會話:「下 傻既都有氣場 ...

哎呀!你一講,我好似聽到佢哋把聲咁!
人與人之間就係咁奇妙,與唔同人的之間嘅關系同感覺可以好唔同。

啱呀!希望在明天吖嘛! 俗語都有云,行咗出去就唔好望返轉頭....

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 08:37 GMT+8 , Processed in 0.088910 second(s), 14 queries .