Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 6789|Reply: 92
Collapse the left

[Ocean Team] edmund - 感受極深的半年

[Copy link]
Post time 12-12-2019 17:01:11 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
在正式入會經歷過〈第一次〉,再出席過後數次活動以後,我在動後感裹面數次寫到感覺 S&B 就像個桃園「山中方一日,世上已千年」。意思是在會內一天讓人的感受、改變甚至進步,已抵得過外間多年。

不覺間望望自己的頭像,發現驗身時候已到,意味着入會至今已經半年。

入會之初說「山中方一日」的感覺,是人處山外往內盼看,如入大觀園般應接不暇;如今身在山中,卻驚覺自己在會內經歷如斯,世間竟只過半載。字面描述不改,感受卻大大迴異。

是誰形容會內的大家都是「最親密的陌生人」,實在太貼切不過。活動之內大家玉帛相見,經過時日互相建立起深厚感情,卻俱止於禮,不逾規;沒有僭越對方生活隱私的暇想,相遇之時反能盡情放開,得以真正面對深深處的自己,並以之相示交換。

「食、色,性也。」外間常常聽人們說教道:「不能控制自己的慾望,那與野獸何異?」外間常以此這說法壓抑人性。但同一語句,在S&B之內的闡釋卻洽好反過來:「正正因為大家可以守禮守規,不逾越,在這個幻想國度才可以盡情面對自己,盡情享受盡情滿足作為人類的本性。」

會內的每一個面孔都真誠可愛,余感激遇上;會長多年盡心盡力為S&B、為大家服務,難以言謝。

多謝大家,這半年來,edmund實在過得很好。

------------------------------------------

以下,容我花點篇幅,向我在會內曾遇上的每一位女士道謝,並借意說些心裏話:

我親愛的 Mentor Nina:
第一次活動入面大佬果把冷冷的聲音我仲記得好清楚:「你嘅 mentor係 Nina。」老實聽到的時候,當時我係緊張上再加緊張,結果真係全程需要你照顧,當日完全冇辦法同你好好交流。之前冇乜在壇上同你點傾偈,當時只記得在其他人的動後入面睇到個個都話「有Nina做mentor係好幸福嘅事」,成為咗你第9號mentee之後,我終於明白咗佢哋的意思。好多謝你冇嫌棄我笨手笨腳,各樣條件都唔好,盡心照顧;之後的活動入面,亦都承蒙你的照顧了。最近有幸當上了新人的mentor,更加明白mentor係畀咗新人入會以後的第一個印象,責任重大。

好多時在活動入面見到cool cool的你,同埋觀察到你所喜愛的玩樂對手類型,我至今仍然唔太敢向你靠近太多,最多只敢在打招呼同埋道再見時討個擁抱。但你係我在會內一個好重要的人,呢篇半年感的入面第一個想道謝的,一定係你。

Ah矇:
已經好一段時間冇在活動遇上你呢,最近我哋亦少咗傾偈。第一次遇上你係在我的第三次活動,當時只著住件長T-shirt從房間出來的你紅紅的笑臉同埋勻稱的身材其實已深深吸引住我。當時我仲未從入會的緊張入面釋放出嚟,連主動講句話都有點困難,最終只在走廊上面打咗一個招呼介紹自己,然後你就被第二位男士捉走咗了。

一直都冇話畀你知,十二週年活動入面仍然超緊張的我拎出咗無比嘅勇氣嚟邀請你,果一次你的欣然接受,其實係一個我在會內的一個轉捩點,令到我夠膽繼續前行。在果次遇上你之前(在動後都有寫),我在活動入面仍然超級不知所措,係你一直以來教識咗我放鬆啲做返自己,先可以漸漸在各方面有所進步過得舒適。之後每一次遇上你的活動都係玩得好開心好開心,每一次的交流我都仍然好深刻。於我而言果種感受唔止係官能上的刺激,而更似係一種與感情最親密的人做愛的感覺,而呢種感覺真係人夾人緣,實在並唔係咁容易遇上。仲有啊,你係唯一個令我可以入一次房射足三轉的女生......(害羞)你每次活動的悉心打扮同埋新意,我都好鍾意好鍾意...

無論點樣都好,你係我在S&B入面另一個好重要的人,過去,將來都會係。矇矇,多謝你。

小姚:
小姚姚姚姚姚姚!好奇妙,雖然我從來冇同你入過房(之前亦唔可以啦),但與你的感覺卻好親密點解嘅呢?多謝你從我在壇上註冊,粗心大意睇錯你個名之後都一直對我愛護有加,而一直以來你畀我的溫韾提示確實係幫助咗我好多,多謝你!雖然唔可以同你入房,但在大廳幫你按按摩,傾下偈的時間,阿文都覺得好開心。不過近來你愈來愈忙,在大廳見到你的時間都愈嚟愈少吖

知道你暫時一排都出唔到活動,等你太空漫遊完返嚟,期待與你再見面!

Alison 小兔大人:
文仔喺呢度向你致以最衷心的感激。文仔自忖各方面條件、技巧等等都唔係出眾,但小兔大人自最初相遇已經對小的青眼有加,小的受寵若驚(鞠躬)。記得第一次與小兔大人入房,返出來的時候我已經驚緊:死喇...睇怕都冇下次...一出房門 Lexi仲要笑住哄上來問點呀點呀咁,記得我果下真係無限滴汗咁苦笑擰頭。好在小兔大人從來都冇嫌棄過我,小的以後會好好繼續努力伺候您㗎!

就如一篇動後入面的改詞咁講「你吃夠嗎?我願能知道,就讓我不必繼續驚怕。」,小的常常害怕未能餵飽(胃口很大的)小兔大人,但偷偷講畀你知,能夠見到小兔大人滿足(到不行)的樣子,係小的嘅最大滿足嚟㗎

知道近來你的現實生活有點忙有點累,要保重哦!

Rees:
好高興可以在會內認識你!而我有種感覺,我哋在會內認識可能係冥冥中最好的安排。想像下如果我哋在現實生活中相識,你認識的我可能只係一個性取向如同一般人的男仔,而我認識的你亦可能只是如同一般先入為主的印象。更加唔好講在活動入面大家都放開自己以後,同你之間即使係輕輕相碰已經互相感受到的交緾。講起嚟,我算係好幸運,第一次活動已經遇上大家閃中閃的你,之後你有出席的活動,咁啱好多次我竟然都在場。

係你到令我更加正視自己性方面的取向同埋喜好,好幾次難得的 FFM 同埋 FFMM 真.全混戰亦都有你的蹤影。感激遇上!

細粒粒:
可愛又怕羞的你,與你漸漸熟悉以後多咗兩分佻皮,更可愛吸引了!最鍾意見到你遇上想玩的對像時果種又想要又怕羞的表情,搞到我好想溫柔地欺負你!亦都多謝你每次都接受我的邀請同我玩,感覺與你在房內,仲有好多空間可以更進一步呢,希望以後繼續有咁既機會。

好多謝你話畀我知有次活動你等登唔走住等埋遲來的我,其實你講我知果下我真係好開心啊。啊,仲有一樣嘢喺呢度要話畀你知,你話係源自_____的口技......其實......真係......不得了㗎...

Toki:
你係我在入會早期就經常在活動遇上的女生。雖然同你入房的次數唔多,但多謝你冇嫌棄我頭兩次與你入房都冇真正完事,都仲願意同我第三次入房。講個秘密你知吖,上次入房時果個我(唔知你記唔記得了)果個面向的程度,我暫時都冇在其他女士身上顯露過。係你召喚咗佢出嚟㗎!

stella:
超級溫柔可愛(仲要身材好到不得了)的 stella,有人告訴過你,帶住溫柔的表情但毫不留情咁欺負人,其實是很turn on很迷人的嗎?你(同隊長)帶咗一課 SM 入門畀初初入會的我,到而家我都仲記得好清楚。仲有一樣嘢好想話你知,你每一次的打扮都係咁恰到好處,密實得嚟但又好性感,很迷人的啦!

Renna:
知性又聰敏的你,自從見到你在壇上自我介紹開始己經好深印象。豈料見面之後,仲要係一位美貎身材都兼備的女生,教人如何不希望接近?入會不久已見你展露性情玩得坦然自在,但你最初的名字和頭像,也是你想給其他人的印象嗎?最初與你的兩次接觸,你我都是剛入會不久的青澀,不知現在又會否有所不同?近來聽說你可能會稍為少出活動,盼望有天可以與你再遇。

Belle:
自從第一次活動中與你見面,已經被你的外表同氣質(我認我膚淺)吸引住,你亦係我在會內第一個成功邀請的女士。進一步認識咗之後,原來 Belle 仲係一位聰明又自信的女生。記得在一篇動後的回覆入面提過,我對女士的 intelligence基本上係無法抗拒,所以當大家每次提起你係女神的時候(上次邊個咁衰話「上屆女神」),其實我心裏面都係非常認同。可能因為咁啦,我對住你都係唔敢放肆。同你兩次的單獨相處都係在我剛入會不久的時候,之後我每次遇上你的活動,其實都非常希望再次邀請你。不經不覺已經半年,希望以後仍有機會,我會繼續期待的。

Tofu:
最近終於有機會同你接觸,Tofu 果然係如豆腐般柔軟,如水溫柔。與你相處的時間總係好平靜舒適,係可以讓人忘憂的寧靜。多謝你畀我一個接近的機會,佔據你的一段小小時間。希望你會內會外都生活愉快啊~

大V:
面對住你,我竟變成咗一個徹徹底底的毒L。在壇上傾起各個話題可以滔滔不絕,在活動入面見面時卻好似泰成見到夏林咁既敬且畏,但另一方面又被深深吸引。好深印象有一次,你在大廳對住三位男士問「你哋邊個想同我入房!」「你?你?」嘅時候,我內心係幾咁想爭先舉手!可惜洧底細胞戰勝咗咻嘿細胞...不經不覺已經半年,希望我的不同細胞強弱又有唔同咗啦!

Twinky:
你知道當我在 Alison 口中聽見,同埋Driven 動後入面見到自己錯過咗你暫別之前的最後一次活動果一刻,係幾咁悔懊嗎。悔懊自己冇出席當日嘅活動,悔懊自己在reading is sexy活動最後一次見你時冇爭取多你相處多一啲。有次你在大廳將被圍S完的感覺轉送我身,衝入嚟浴室灌我酒雷劈我,與及唱K活動臨別前的長長一吻我都非常深刻。你的感應是我遇上的女生當中數一數二的細膩,你知道我其實有多想與你進一步親密相處嗎?

Gillian:
每次見你都是如此明艷動人打扮入時卻,卻總係來去匆匆;你總係對每一位男女笑容滿面,親和友善;遇上有你出席的活動已經不易,要捉到你就更加難。但每次在活動知道你都在場,打個招呼,一個小小擁抱已夠令我開心好一陣子了。Gil,多謝你的溫柔!

BeE:
抱歉咁多次相處都未能讓你見到占面向你介紹的我「你可以試下蹂躪edmund呀」 事關每次見到你躍躍欲試,但又猶䂊不敢,天真無邪少女的表情,都令我好想對你再強勢一啲啊!

Ana:
有幸見證你的第一次呢!你爽朗直接,同你的相處、溝通以至房內的時間都可以好放鬆、無所顧慮。好多謝你常常見面都會想同我玩啊,可惜最近幾次都有點時差。不過最近我見你在活動內都一直在忙碌冇停過咁入房,我諗我要再積極啲咁捉你先得喇!

Alice:
好久不見了呢,我仲好記得果次差點被你玩壞的時間... 有次活動遇上你探班,大家在大廳暢所欲言咁講有關性的話題同會外經歷,原來在活動入面都唔係成日發生的呢!想念你的青春活力,希望你在會外都性福滿滿啦!

小豆:
你幾好嗎?仍舊忙碌嗎?活動內外都冇見好一陣,想念你的傲嬌了。唔知你鍾唔鍾意被人讚你可愛,但在你成日話阿文係傻瓜瓜的時候,這邊箱其實我係覺得阿豆豆好鬼可愛。另一方面,你對自己信念同喜好的執著同埋堅持令我好佩服呢。信念堅定的人最漂亮,阿豆要閃繼續閃閃發亮啊!

多多:
我唔係只記得多多的食物㗎! 雖然多多的食物真係好好食(而edmund真係好為食)!你非常sweet的溫柔體貼,其實我全部都收到㗎。期待與你再遇!

Lexi:
就在我開始慢慢適應出席活動的時候,竟爾就再見唔到你出席活動了...我所認識的 Lexi 活潑動人,外貌身材都係如此吸引,其實我點會唔想接近你?只係我記得有人話自己「唔鐘意瘦的男仔」...當時真係有啲唔敢一時間就接近你(我後悔了!)。多謝你話我知你有留意到我在活動入面某啲細節,當時我其實好開心㗎。好在最後一次與你見面的時候,有過來與坐在梳化上的你goodbye hug。希望你生活一切安好,並且有再見面的一日!

Miu:
開心果 Miu,每次活動見親你係都笑容滿面㗎!雖然我哋之間好似有個咀咒...(呃,好似係咀咒到你)真係唔好意思 但啊,受到咀咒的你都永遠咁好笑容,帶畀大家好多歡樂呢!

Hanna:
好久不見了。直率但又體貼的你,但令我最難忘的係你果份好好的性技!亦好多謝你有次毫無避忌咁同我分享你在會外有關性的經歷。我仲記得當晚我哋在好靚燈火之下...

Smiley:
非常有幸參與你的第一次呢,亦都好多謝你之後都想再同我玩啊!可愛的你,活力、身材同埋在房內的反應都係咁吸引,令人好想完完全全咁征服你吖...

Adele:
雖然只係有幸與你見過一次面交流過一次,但你的溫婉又直率令我印象好深(反而很抱歉,老實說對於Adele你的面容已有點模糊了,原諒我...)。在我的印像中你就像一陣和暖的風,善解人意又體貼,同你相處得好舒服。

Ada:
我的第一位 Mentee,知道你其實一直好努力咁面對自己所需,去勇敢追尋自己想要嘅嘢。有時事情未必定如人願,或者結果同期望有所落差。但唔好放棄啊,只要正視,繼續堅定而勇敢,總有一日會搵到㗎!

Jessica:
親愛的 Mentee,你係如此的得人鍾意!(又再講多一次)活潑爽朗、外貌身材、與新朋友新環境相處溝通的能力你統統都有,統統都做到晒,我真係一啲都唔擔心你!以後在活動要發熱發亮,玩得盡情開心啊!(然後有幸見到妳第一次活動時果個緊張到彊硬的你,我真係好幸運,嘻!)

阿喬:
多謝你在我剛入會之時,以至不久以前都咁友善同我傾偈,畀咗好多建議同提示我。其實都係多得你的建議同提示,我在活動入面先開始慢慢適應得好一啲。

Alexa:
歡迎你!有幸見證到你出席第一次活動,在活動後段亦見你開始變得自在。慢慢嚟吖,出席多幾次活動就會慢慢習慣,前面仲有好多美好風景等你去探索㗎!希望以後慢慢可以見到你不再怕羞,認識到你真正的一面!

Kitty:
在一次活動入面,我見識到各位舊人不論男女,都係咁期待你嘅出現。好在當日我都等得到你到場見到你一面,果然一係位好樂天爽朗的女生!難怪大家都咁掛住你啊~希望以後再有機會在活動遇上你,等我有機會認識你多啲啦。

阿青:
講起嚟我同你係同期新人呢,已經冇在活動入面見過你,唔知你近況如何呢?雖然同你相處過的時間只係短短一陣子,但我仍記得你好可愛,好好錫。無論以後有冇機會再見都好,希望你生活愉快啊~

Stephy:
與我在上面同Lexi講嘅嘢一樣呢,在我開始慢慢知道自己在活動入面做緊乜嘅時候,就唔見咗你的蹤跡了。最近會內都有啲人事變動,會員們來來去去,一位你可能好想再見的會員都已經離開咗S&B。但人生、緣份就是如此吧?但願我同你都有再見面的一日,雖然與你冇接觸過,但你係我入會頭幾次活動經常遇上嘅人,因此都好深刻,好想有機會與你再遇,分享下呢段時間入面的光景。

Cara:
哈,最後我都係無咁嘅幸運入到你個分會。祝你在會外幸福快樂啊!

CoCo:
開心果Coco,有你地方就有歡樂啊好深印象有一次你在(被)大廳play, 我坐得好近,果日係我第一日見你。大家叫我捉住你,果刻我係幾咁洧底。當日亦係我第一次知道咗咩係「密碼」。到咗後來,我先至發現原來你係dislike「大廳play冇觀眾」啊下次我會識做㗎喇!

Danelle:
早晨!得閒要上水冒下泡啊!!記得你就在我的不久以前入會,唔知你而家生活如何呢?仲有冇再遇上你口中果啲令人滴汗的故事?可以的話,冒泡冒埋出活動吖嘛!

Naomi:
好難得在一次活動入面遇上你,我仲記得你好fit好fit的身型,同埋平易近人嘅氣質。印象入面嘅你嘅優雅,但又與人毫無距離感。再有機會的話,一定要與你好好認識!

Silvia:
我無法欺騙自己對你的第一個印象係...偉大啊!!!!但其實你的熱情先係你的最大吸引力!你唔記得我個名,但又以為有同我玩過好有趣啊~

Uni:
記得遇上你的時候,各位男士雙眼都閃閃發亮呢!來去匆匆的你,知道其他男士們有多渴望分佔點你的時間嗎?遠遠的排在隊尾的edmund上。

Nicole:
與你遇上的一次,亦係唯一的一次。多謝你在我到場不久,你卻要離開的時候給我一個親切的擁抱,關懷仍然新入會,不知所措的我。這點友善,多少都成為我希望繼續出席活動的動力。你我的相遇雖然短暫,但仍希望藉此機會謝謝你!

冬菇:
在裇衫夜與你相遇,你當晚的造型與你予人的感覺很相襯呢,一般的高貴、溫文。未有機會與你認識更多,希望以後能夠再遇上吧!

Gina:
從其他會員口中聽說你會暫時離開 S&B,藉此機會祝你生活愉快,一切順利!

Bikini:
熱情奔放的Bikini,有次活動當中竟有緣和妳與大佬share bed。你在激情之間伸手來抓我的頭髮,雖然我在另一邊進行正事當中,但那刻你的激情從妳的手上傳過來之際,我也心中一動感到那份激蘯!多謝你為我帶來了這小小的深刻片段!

Yammie:
歡迎你回歸!當天有幸認識了溫暖親切的你,既然難得回來,要多點出席活動啊!

妹豬:
歡迎你加入!每次活動都可以是很不同的經驗,以後不妨多點出席幾次活動啊!

Twinstar:
兩次見面,都沒有怎樣與你正式打過招呼,也許你對我也沒甚印象。我對你的記憶,就是你親切的來問候傻傻在廚房洗碗的我(多謝你!),與及一次shareroom之際,被你和隊長在下格床把我被差點玩壞的樣子......希望有機會再見哩!

Athena:
兩次與你見面,你的樣子都是累累的呢!S&B有能為你帶來一點relive嗎?

Jordi:
與你在十二週年活動僅有一面之緣,但不時都有在其他會員口中聽到你的名字。你好嗎?希望以後有機會再加認識妳吧!

Kimon:
教主的大名,實在是久仰了。 有次你來探班,終於得見傳說中的大美人。以後有機會的話,或許......我會主動申請入會......

Vanee:
真正來去如風的你,在十二週年活動中你來探班那個時尚的造型,加上你把帶來的芝士蛋糕細心切好逐件餵到每人的口中,我的印象深刻得很呢!說起來已好一陣子沒有見面,你好嗎?

Yvonne:
唔知仲有冇機會同你見面呢?房內房外你果份冷冷的表情下面的躍躍欲試(呃,可能只是我的想像),令人好想溶化你吖...

Pepsi:
娘娘,雖然與你在活動只有一面之緣(真的只有一秒一面!)多謝你常常在壇上和我打招呼。間中出席活動我都有想像會否遇上你,可否至今仍未發生。希望有天這一面之緣可以發展多那麼一點點吧!

當中還有一位不能在壇上描述的女士,雖然一直未敢與你接觸,但想在這裏說的是:你是如此的耀目。

-----------------------

還有會內的各位男士們,edmund 亦想借此半年感想向你們道謝。

尤其是Driven、隊長同埋Dick,你們從首天認識以來對我的關顧,無以言謝。多謝 Daryl、Mac、占面常常與我一起玩樂;還有其他男士們在活動內對我的友善,請恕edmund未能在此一一道謝。

最後,一定一定要感謝 會長Chris 和 副會長 James,你們成立S&B,多年來用心用力,不辭勞苦的維繫這個桃源,讓這裏的男男女女得以在現實生活以外,來到這個比現實更要真實的可愛世界。就此 edmund無以為報,只望在能幫得上忙的地方略盡棉力。有甚麼能幫得上忙的,便請儘管吩咐。

-----------------------

誠如文首所述,這半年來,edmund 感受極深,也過得很快樂很快樂。
謝謝在S&B內遇上過的每一位,讓edmund在這裏,向每一位再次送上最衷心的感激。

Post time 12-12-2019 21:10:29 | Show all posts
Note: The author has been banned or deleted.
 Author| Post time 13-12-2019 12:04:23 | Show all posts
Nina replied at 12-12-2019 18:04
好榮幸可以做到你Mentor~
你係會內嘅暖男,一直都好照顧所有人,感性又敏感

「恭喜發財」我唔小心笑咗出嚟

唔駛覺得對唔住啊,好在最初有你,我今時當日先仲可以生歐歐喺度。

會長講過,Mentor 的責任係只帶領新人進場安頓,沖涼,仲有在開眼之後briefing,責任就已完成。
當日你好用心咁執行呢個任務去帶領我,一切都妥妥貼貼,我係感受到㗎。

最後想話:你估想人蝦你都咁易㗎有人願意蝦自己,其實係種幸福嚟㗎.....

多謝你嘅祝福,親愛的mentor,我會努力的!你都要開開心心啊!

Author| Post time 13-12-2019 12:14:13 | Show all posts
小姚 replied at 12-12-2019 18:57
edmund文文文文文文文,
竟然有小姚個名出現在你半年感,我睇到有些眼濕濕!
妳與我有些相似,有明白你感受 ...

小姚姚姚姚姚姚!

你對我好重要㗎,除咗一直以嚟嘅照顧之外,你仲係我在S&B第一個認識嘅人嚟。
在新人區冇你的友善回覆,我諗我唔會咁容易在壇上同大家開始溝通。
好明白新在論壇注冊時果種期盼但又無助的心情,呢個亦係我而家都常睇新人自我介紹區的原因。

多謝你仲話要一睇再睇我的長文...
小姚,阿文好掛住你。等你返嚟啊!
Post time 12-12-2019 18:04:59 | Show all posts
好榮幸可以做到你Mentor~
你係會內嘅暖男,一直都好照顧所有人,感性又敏感

我一直覺得對不起你, 照顧你養大你嘅都係其他人~ 那幾位,你文中都有提及了⋯
你好乖,好溫柔,好貼心~
而家見你係會內揾到定位,魚魚得水,咁好艷福⋯替你高興!!

你有樣更勁嘅優點係⋯⋯⋯有災難危機感應~ 我這種衰女人,係會蝦你架!
上次見你時,已經想讚吓你⋯你有自信,自在多了~~ 忙到呢!
我有Cool 住留意的⋯ 反正我長期係廳haha~

祝你繼續發揮潛力,揾到更多樂趣,性福繼續滿滿呀

Add post (12-12-2019 18:14):
「有XX做mentor係幸福嘅事」呢句説話⋯其實同「恭喜發財」無咩分別呢~ 大家不要認真啦!!
 Author| Post time 16-12-2019 15:29:50 | Show all posts
CoCo replied at 14-12-2019 00:44
我個dislike係大佬改架
無人鐘意羞恥play啊
同你接觸較小,原來話咁快就半年了,時間過得 ...

唔通係我的錯覺嚟?明明睇落去就......我一直都覺得你有道氣場覺得可能會被欺負得體無完膚(其實CoCo 根本和藹可親吖你說對不對)
所以一直都唔係好敢同你接觸吖 ...希望以後會有個好契機啦

酸味嚟講...其實我都唔想畀人一個咁的感覺㗎
最初幾篇的動後係原本係打算留低忠實的印象同埋對大家的欣賞,同時激勵下自己...
估唔到最後會令你留底一個咁深嘅酸味印象

Post time 12-12-2019 22:55:54 | Show all posts
Hi,文!
以前覺得you are what you read,依家越來越覺得you are what you write。看一個人的文字,的確很能夠了解一個人。
會網上的動後、第一次、甚至自拍,都是風格迴異,有人三兩句草草了事,也看出有人出盡全力執筆,可惜作品仍是僅僅可讀。文兄的帖,可說是永無冷場,從來都是鋪陳有序,少咸多趣。
讀你的半年感,好像看著一圈畫軸,看著你半年來經歷的點滴,煞是感人。
加油!願我們在活動中、動後上,都可以繼續進步!

Author| Post time 13-12-2019 12:37:01 | Show all posts
Solar replied at 12-12-2019 22:55
Hi,文!
以前覺得you are what you read,依家越來越覺得you are what you write。看一個人的文字,的確很 ...

Solar,實在過譽了!

多謝你每次都細讀我的文字!失禮了。
想來你應能同樣體會有人從文字中閱讀、理解自己之時的喜悅,因此容許我向你衷心致謝。

過往在活動內相遇總有時差,冇乜機會多傾幾句。然而早在我未正式入會開始,閱讀你的文字已讓我感到很親切。
實在係好高興認識你!
 Author| Post time 14-12-2019 09:30:30 | Show all posts
stella replied at 14-12-2019 00:37
記起我既頭半年都係出好多活動
溫柔細膩又勇於嘗試既你
更加容易體會到唔同女士既優點同玩法

stella! 真的呢,每次見到你都一係監場,一係橙帶,我都期待緊可以同你好好咁玩的時間呢!
估唔到同隊長果一次都係你的SM入門課啊點解你咁熟手㗎!仲記得有一次,被你在房入面鞭的時候,我仲諗住你係慣犯....吖唔係係好慣玩先真添!

可以令你願意欺負我,其實係我嘅榮幸嚟㗎

Author| Post time 14-12-2019 09:18:04 | Show all posts
Kimon replied at 13-12-2019 23:45
哈哈,沒想過可以有一面之緣,可見到你
半年內一定出了不少活動才有如此深感受
希望你未來長玩長有...

沒想過見到短短只有一面之緣的Kimon嚟留言畀我,多謝你咁有心,多謝大佬通知你。

剛入會的時候我的確有特登盡量出多啲活動,同大家盡量認識多啲。多得大家咁友善,呢半年嚟我先過得咁開心。

從其他會員口中知道你唔能夠經常出現,希望有天有緣再見!多謝你!
 Author| Post time 13-12-2019 12:27:22 | Show all posts
AlisoN replied at 12-12-2019 21:10
小可愛就是小可愛,最可愛的小可愛~
並唔係由最初相遇開始想照顧你,
亦唔係一種心血來潮,

小兔大人

我記得你講過:「想我蝦你就蝦你架?求我都未必啋佢㗎。」
有你待我咁好,仲要在回覆度咁樣讚我法,文仔覺得好幸福,感動到眼濕濕...(真㗎)

聚散有時, 在S&B入面更係變幻無常。
我會好好珍惜過去將來每一段與小兔大人相處過的時光㗎

再次多謝你啊小兔大人

Author| Post time 13-12-2019 23:02:40 | Show all posts
ToFu replied at 13-12-2019 19:52
轉眼間就半年,用左好一段時間至開始跟你深入交流
你耐心地用你既細心,讓慢熱既我一點一點的接受,被你既 ...

豆腐,多謝你!

我都好喜歡同你相處的時間,真係有種寧靜忘憂的感覺。
記得上次遇上時從後靜靜抱住你輕撫輕吻,感覺無需刻意激情,已經覺得好充實好愉快。

多謝你接受我最初誠惶誠恐的靠近,畀我可以感受到你嘅溫柔。期待在活動再遇上的時候!
 Author| Post time 13-12-2019 12:45:09 | Show all posts
Virginia replied at 13-12-2019 09:51
好有心機嘅感謝文,真係太有心喇你,估唔到明明無入過房都有提及我,仲要寫啲只有我先睇得明嘅野,我地兩個 ...

大V,多謝你的reply 同埋祝福!
雖然冇入過房,但你都係我在會內一位好珍惜的人嚟。正如你所講,同你傾偈係好多嘢都好有同感,真係好開心可以識到你。
雖然在S&B入房才是正經事,但大家之間絕對唔止入房咁少㗎嘛。

Author| Post time 13-12-2019 12:08:54 | Show all posts
JessicA replied at 12-12-2019 18:43
多謝貼心既Edmund
見到你呢篇咁用心既感受,老實講都真係幾感動
欣賞你對S&B既熱誠,欣賞你待人 ...

「恭喜發財!」

多謝你啊 Jessica,有你做我mentee,講恭喜發財果個係我先真!
好似文章入面咁講,你所有最好的條件都已擁有了,S&B有你,絕對係男士們嘅福份。

以後要多啲出席活動啊!好希望你每次都可以玩得盡情盡興!
 Author| Post time 14-12-2019 09:25:35 | Show all posts
阿喬 replied at 14-12-2019 00:22
時間真係過得好女快
眨眨眼就過,每次活動見完唔知幾時再見
而你既半年感紀錄了跟你擦身而過既會員,男的女 ...

喬,多謝你!
你一直以嚟的友善關顧,我都有放在心中的,近來少了在活動遇上你呢...

啊,估唔到我畀你的印象係每次都匆匆而去啊(亦係第一次聽其他人咁講)
我自己反而感覺幾乎每次出席活動都係完整而且滿足的呢~
 Author| Post time 14-12-2019 09:47:30 | Show all posts
Belle replied at 14-12-2019 01:39
嚇死人喇 我冇樣冇身材點可以用外表黎吸引你
最多係性格唔趕客咋

Belle 多謝你!首先,果啲唔係kind word嚟,我真係覺得你好靚好有氣質好吸引,所以先一直都咁希望邀請你。
邊個咁大膽話你冇樣冇身材?

呢半年嚟我的確過得好開心,雖然同你在房內交流不多,但呢份開心,其中絕對都因為有你㗎。
以後,仍請多多指教哩!
Post time 12-12-2019 18:57:05 | Show all posts
edmund文文文文文文文,
竟然有小姚個名出現在你半年感,我睇到有些眼濕濕!
妳與我有些相似,有明白你感受,見面詳談吧!
你文章好溫暖,也寫出對每位的感受,又係會一睇再睇的文章!
「熟悉的陌生人」自從入會後,我在其他書籍都見到,很奇妙的感覺。
緣份讓我們遇上,人事物讓我們繼續交流,這份「愛」「情」暫只在SnB會內深深感受到。
加油!
 Author| Post time 15-12-2019 15:56:27 | Show all posts
Alice replied at 14-12-2019 15:10
哇!咁用心寫咁長嘅文真係好warm
隱身嘅咁耐嘅我都真係比你感動到
嗰次見你咁大反應,就 ...

Alice!

見到你覆我好開心啊,講起就掛住當日被你玩壞的感覺
(細聲講:已經好耐冇再感受到了)

你上返壇先發現原來你已經一早變咗vacation...
印象中有聽過你話考慮再驗唔驗身,有冇同大佬傾下?

好想再次在活動入面見到你呢
 Author| Post time 15-12-2019 15:50:28 | Show all posts
Ana replied at 14-12-2019 13:18
我相處最舒服的Edmund
諗諗下 您係我唯1會開口問"您等陣得唔得閒ar~"既男會員黎ga >.<

啊啊啊...你咁講我真係受寵若驚,如何敢當?

不過我同你相處的時間真係好自在,唔太認形容
即係好似溝通可以不假思索都毫不擔心咁。

你入會時間比我仲要短都咁有同感,即係在會內過得很好的證明
係開心嘅!
 Author| Post time 13-12-2019 23:08:04 | Show all posts

嘩!Bikini,不得了!多謝你你唔咁樣整合一次,都唔知原來前後用咗咁多形容詞。

確實會內的每一位女士(同男士)都係如此的出眾同埋獨特,各有令人欣賞之處。
大佬都不只一次提過呢一點,經你一回覆先至再睇得咁清楚。

大家可以在S&B相遇,真係難得的緣份嚟!
 Author| Post time 14-12-2019 09:21:44 | Show all posts
RennA replied at 13-12-2019 23:53
同期新人
最初的名字和頭像,
不是有點像表面上/剛入會的我嗎?

Renna,是啊,正是有點像表面/剛入會的你。
兩個你都係咁迷人,咁吸引。

我都祝你繼續在會內玩得開心盡興,亦希望你現實生活上事事順心開開心心

再有機會在活動入面見到你,佔你少許時間傾幾句的話,我已經好滿足了

Post time 13-12-2019 09:51:13 | Show all posts
好有心機嘅感謝文,真係太有心喇你,估唔到明明無入過房都有提及我,仲要寫啲只有我先睇得明嘅野,我地兩個真係死毒L黎,面對住你,有好多共嗚同講不完話題,好似個老朋友咁,好開心遇上你。

我都好記得你當初怕怕醜醜同不時表現出無信心一面,原來唔經唔覺半年,仲有過咁多好對手,祝你繼續玩得開心啊!
 Author| Post time 13-12-2019 15:26:25 | Show all posts
KittY replied at 13-12-2019 13:40
上一上黎就見到你寫我,真係心甜,雖然只有一面之緣,希望之後有機會相遇 ...

多謝 Kitty 特登上來回覆啊~果一面之緣的印象我都好深刻㗎。當日tofu 等咗你好耐都等唔到,最後依依不捨咁走咗,令到我好想點都等埋你見你一面先走。好在有見到你

見到你變咗 vacation 等你變返橙色字啊

Author| Post time 14-12-2019 09:13:32 | Show all posts
細粒粒 replied at 13-12-2019 23:22
多謝你這篇半年感中有我!
多謝你咁中意粒粒,
亦多謝你願意花時間花心機去

多謝你入嚟呢篇長文留言,
多謝你畀我咁鍾意你,多謝你成日都畀機會我照顧你!(雖然實質都冇照顧到啲乜

好開心喺度認識到你,有我一到場地見到你開門畀我果時個樣咁開心。
以後還請多多指教哦!
 Author| Post time 13-12-2019 15:32:24 | Show all posts
Athena replied at 13-12-2019 15:12
因為我真係好累吖.... 如果放假可能會好d,希望將來比大家見到我活力嘅一面。估唔到我名都有份出現 ...

Hello Athena,
兩次見到你都只係僅僅打咗一個招呼但我都記得你㗎。
生活逼人,好多時我出席活動都係想暫時離開現實,忘一忘憂。

都希望下次再見的時候,你會精神滿滿啦~!
 Author| Post time 18-12-2019 15:05:40 | Show all posts
CoCo replied at 18-12-2019 13:58
我有氣場你唔好咁大聲同人講啊,大佬呀 madmax Mac果d...我幻想到佢哋會話:「下 傻既都有氣場 ...

哎呀!你一講,我好似聽到佢哋把聲咁!
人與人之間就係咁奇妙,與唔同人的之間嘅關系同感覺可以好唔同。

啱呀!希望在明天吖嘛! 俗語都有云,行咗出去就唔好望返轉頭....

Author| Post time 15-12-2019 16:08:40 | Show all posts
Gillian replied at 15-12-2019 00:36
Edmund
好有心啊
估唔到有我

上次活動遇見你的時候偷偷留意你,你的身型好似靚咗喎

我時常都有期待再見到你㗎,亦都好多謝你從我剛入會到而家對我都咁友善。
如你所講,會互相感激互相欣賞,兩人之間的距離之前都會近咗,感覺都會更多。

Gill,多謝你!
 Author| Post time 13-12-2019 12:48:07 | Show all posts
SmileY replied at 13-12-2019 12:23
原來你只係黎咗半年,我都唔覺添
你嘅溫柔體貼都深深吸引住我,期望有緣同你再玩多啲唔同嘅嘢:11 ...

Smiley!
係啊其實我仲好新㗎咋

多謝你嘅讚賞啊!除咗新人禮以外,兩次遇上你都好不自覺咁「正常」玩。我都好期待可以同你嘗試多啲唔同玩法!

Author| Post time 14-12-2019 09:50:09 | Show all posts
naomi replied at 14-12-2019 02:22
好多謝Edmund記得我,我居然可以响你嘅半年後感出現。
更驚訝你驚人嘅記憶力,將我地女仔嘅名記住 ...

Namoi,多謝你特登嚟留言!
我當然記得你果份親和又爽朗。我的感想能勾起你心中的小小感受,係我嘅榮幸。
希望有日再見,可以互相認識更多!
 Author| Post time 15-12-2019 16:11:31 | Show all posts
多多 replied at 15-12-2019 10:54
Edmund何嘗不是一個溫柔細心的人,短短半年可以用溫馨細膩的筆觸記下女會員的獨特,雖然每次遇到你都只能說 ...

多多 你真係好溫柔啊~~
溫柔到漸漸被你融化

上次果個潤唇膏,係我百厭呢明明好地地goodbye kiss都要來討你便宜,好在你唔介意咋
 Author| Post time 13-12-2019 13:11:31 | Show all posts
小豆 replied at 13-12-2019 12:50
EDMUND~
阿豆實在好感激, 好開心亦好多謝你, 因為可以係你心入面佔一小小位置, 著實係我最大嘅榮 ...

小豆,我都好多謝你一直以來都在我身邊支持我,其實edmund 都算係比較慢熱的類型...
最近見返你,實在係好開心。我都好期待同你慢慢互相認識更多啊...

Post time 14-12-2019 00:37:15 | Show all posts
記起我既頭半年都係出好多活動
溫柔細膩又勇於嘗試既你
更加容易體會到唔同女士既優點同玩法
雖然我地都仲未有機會完整地玩,但其實一直期待著

欺負你真係好好玩
令人忍唔住路過都挑逗下你既....又夠m又夠敏感
上次既sm速成班我都係第一次上 感謝你給了機會我做我想做的事
 Author| Post time 13-12-2019 22:50:26 | Show all posts
Lexi replied at 13-12-2019 17:54
見你開始適應就好了
Lexi好掛住你地啊

都過咗好一段時間,我在活動先至自在返一啲。

唔單止我,大家都好掛住你。
男士們就唔駛講,連Alison都有講過話同你玩得好夾,好掛住同你一齊玩的時候呢...

如果現實容許的話一定要回來啊!
 Author| Post time 17-12-2019 12:17:47 | Show all posts
Alice replied at 17-12-2019 05:04
睇黎你好鍾意比我玩壞喎依啲就係人同人之間嘅chemical,係得你先令我咁dom
應該暫時都唔驗身住 ...

都....鍾意㗎,而家諗起都仲有啲回味你係好少數令我可以有呢種狀態的女士

嗯,有緣的話,一定會再見㗎!要一切安好啊
Post time 18-12-2019 13:58:34 | Show all posts
edmund replied at 16-12-2019 15:29
唔通係我的錯覺嚟?明明睇落去就......我一直都覺得你有道氣場覺得可能會被欺負得體 ...

我有氣場你唔好咁大聲同人講啊,大佬呀 madmax Mac果d...我幻想到佢哋會話:「下 傻既都有氣場」
咩印象都唔怕啊,最重要係日後嘛
Post time 12-12-2019 18:43:03 | Show all posts
多謝貼心既Edmund
見到你呢篇咁用心既感受,老實講都真係幾感動
欣賞你對S&B既熱誠,欣賞你待人處事既態度同埋你既時常感恩
你做任何事情都會顧及別人既感受,溫柔再加上同理心令你如此受眾會員既愛戴
有Edmund做mentor係幸福既事!
Post time 17-12-2019 05:04:05 | Show all posts
edmund replied at 15-12-2019 15:56
Alice!

見到你覆我好開心啊,講起就掛住當日被你玩壞的感覺

睇黎你好鍾意比我玩壞喎依啲就係人同人之間嘅chemical,係得你先令我咁dom
應該暫時都唔驗身住啦,但放心未捨得離開大家住,相信有緣就會再見

Author| Post time 15-12-2019 15:45:15 | Show all posts
JorDi replied at 14-12-2019 11:21
一面之緣都記得我 好開心
雖然我們暫時緣份薄弱 日後一定機會遇上
半年就認識咁多女士 恭喜 ...

我都要多謝Jordi只有一面之緣,都特登嚟留言畀我

我都信只要大家仍在S&B,都總會有機會相遇嘅。

再次多謝你!
 Author| Post time 18-12-2019 12:02:08 | Show all posts
Twinstar replied at 17-12-2019 19:10
Edmund 我記得你㗎,仲好有印象的。希望我們有機會深入多多了解下

多謝你啊Twinstar我哋明明冇乜交流過,對上一次見面仲要係好耐以前,好開心你話對我仍有印象。
希望以後有機會再見啦!
Post time 13-12-2019 19:52:01 | Show all posts
轉眼間就半年,用左好一段時間至開始跟你深入交流
你耐心地用你既細心,讓慢熱既我一點一點的接受,被你既溫暖溶化
同你相處真係好舒服,愉快

願你會內繼續性福滿滿,生活事事順心

話說我都未有靈感去出我既週年po呢,哈哈
 Author| Post time 14-12-2019 09:09:42 | Show all posts
Mac replied at 13-12-2019 23:18
能夠遇上咁多美人實在幸福,要繼續好好享受,好好照顧女士們  

還記得你新人禮,我哋個個都 ...

多謝你入嚟留言啊Mac

遇上你都好幸福㗎如果我真係認錯你係占面,你就驚喇
Post time 15-12-2019 10:54:58 | Show all posts
Edmund何嘗不是一個溫柔細心的人,短短半年可以用溫馨細膩的筆觸記下女會員的獨特,雖然每次遇到你都只能說上幾句,但亦感受到你溫暖待人的態度,最後的一次goodbye kiss,謝謝你讓我給你抹上潤唇膏
 Author| Post time 15-12-2019 16:02:50 | Show all posts
Uni replied at 14-12-2019 19:42
嘻,估唔到連我都有份LoL
時間係過得好快,咁就半年Lu
祝你繼續性福滿滿:D ...

當然有你份啊,遇見你當日來去匆匆,好在都有機會同你打個招呼。

好多謝你特登入嚟留言畀我呀
 Author| Post time 13-12-2019 22:52:48 | Show all posts
HannA replied at 13-12-2019 17:07
有幸見到我個名,即刻醒神哂呀
多謝你還記得我呢!哈!
謝謝你暖男文

當然記得好多謝你當晚主動行埋嚟我身邊呢
同你相遇當晚仲要係我咁大個人,第一次望住窗外風景做愛...

Post time 13-12-2019 18:42:42 | Show all posts
可愛
怕羞
溫柔
聰敏
奔放
知性
自信
平靜
友善
活力
親和
天真
爽朗
青春
溫婉
堅定
時尚
勇敢
傲嬌
體貼
動人
直率
樂天
優雅
熱情

Edmund
你形容得好貼切
眾美女優秀的特質
生動呈現眼前

而我
也佔了一少段
很驚喜呢
感謝你
Post time 13-12-2019 19:30:04 | Show all posts
edmund replied at 13-12-2019 15:26
多謝 Kitty 特登上來回覆啊~果一面之緣的印象我都好深刻㗎。當日tofu 等咗你好耐都等唔到,最 ...

其實真係好甜架,你地話要等我,你地個個都咁抵錫
好,希望遲d再相遇
Post time 13-12-2019 12:50:53 | Show all posts
EDMUND~
阿豆實在好感激, 好開心亦好多謝你, 因為可以係你心入面佔一小小位置, 著實係我最大嘅榮幸~
除咗你原有嘅溫柔溫暖, 亦慢慢開始感覺到你嘅自信, 你要好好加油哦~
期待認識你其他更多更不同嘅一面~
 Author| Post time 13-12-2019 15:17:55 | Show all posts
MiU replied at 13-12-2019 13:16
係呀,唔知點解,每次同你之間都有個咀咒,就係"冇貨'',每次都相逢恨晚

下 ...

連 Miu 都特登上壇回覆我,多謝你啊!

係囉係囉! 搵個機會試試佢冇事嘅!!!
Post time 14-12-2019 15:10:18 | Show all posts
哇!咁用心寫咁長嘅文真係好warm
隱身嘅咁耐嘅我都真係比你感動到
嗰次見你咁大反應,就忍唔住想整蠱你,希望你個敏感制未壞啦
見到你係會到慢慢改變,越黎越淡定,真係好叻啊
Post time 14-12-2019 00:22:53 | Show all posts
時間真係過得好女快
眨眨眼就過,每次活動見完唔知幾時再見
而你既半年感紀錄了跟你擦身而過既會員,男的女的都被你寫得好細膩
雖然每次你都匆匆走,原來你確實心思細密的
Post time 13-12-2019 23:22:42 | Show all posts
多謝你這篇半年感中有我!
多謝你咁中意粒粒,
亦多謝你願意花時間花心機去
了解我們每一個性格
記住我們的喜好
欣賞你有份精神
願你日後繼續在會內照顧著我們,延續暖男之稱
 Author| Post time 15-12-2019 15:58:05 | Show all posts
Alexa replied at 14-12-2019 16:04
想不到你有記得我,希望如你所想。[code][/code]

點會唔記得你喎

當日我趕住要走,都特登搵個機會攝過嚟同你day goodbye㗎

期待再見哦!
Post time 14-12-2019 00:44:30 | Show all posts
我個dislike係大佬改架
無人鐘意羞恥play啊
同你接觸較小,原來話咁快就半年了,時間過得好快啊
從你文章好似見唔到以前頭幾次果種酸味喇
玩得開心就好,繼續盡情享受
 Author| Post time 13-12-2019 15:28:19 | Show all posts
silvia replied at 13-12-2019 13\"\"
我嘅健忘都應該係出曬名
不過好多謝你欣賞我有時候都會想人注目係我嘅內在而唔係外在
我 ...

健忘有時都好可愛㗎

!好啊我會好好咁期待的
Post time 14-12-2019 02:22:55 | Show all posts
好多謝Edmund記得我,我居然可以响你嘅半年後感出現。
更驚訝你驚人嘅記憶力,將我地女仔嘅名記住
希望有機會同你拉近距離 too。我不多言,謝謝你感覺到我感動。
 Author| Post time 13-12-2019 12:29:43 | Show all posts
CK replied at 12-12-2019 22:39
冇想到區區半年,你已同不少女士有咁多認識實在令小弟 佩服。。。
...

多謝CK大駕光臨!

小弟不敢。要向各位學習的地方實在還多著哩....

Author| Post time 13-12-2019 12:40:08 | Show all posts
Kong replied at 13-12-2019 00:51
暖男edmund果然很感性
祝你會內會外繼續發光發熱

我差啲睇錯咗好「性感」

多謝 Kong!你都要多啲出席活動,發熱發光啊!

Post time 15-12-2019 00:36:15 | Show all posts
Edmund
好有心啊
估唔到有我
因為我成日早閃
所以好少同你傾到計
你玩得開心就好喇
呢到大家都係唔知幾時再見
懂珍惜感激
呢個愛都做得有feel
Haha
Gillgill
Post time 14-12-2019 01:39:11 | Show all posts
嚇死人喇 我冇樣冇身材點可以用外表黎吸引你
最多係性格唔趕客咋

點解你嘅記性咁好 拍得住driven
知度呢度俾到好好嘅經歷你
咁就好了
多謝你嘅kind words
Post time 13-12-2019 13:16:09 | Show all posts
係呀,唔知點解,每次同你之間都有個咀咒,就係"冇貨'',每次都相逢恨晚

下次我哋一見到面,應該唔好講咁多,即刻埋牙入房,先至試到真張
 Author| Post time 16-12-2019 15:32:04 | Show all posts
Toki replied at 16-12-2019 15:04
多謝你同我玩喔
我幾鍾意隱藏版嘅你

哎呀我都有啲鍾意隱藏版的自己
不過真的唔係經常出現咁解

多謝你引咗佢出嚟先真

Post time 13-12-2019 14:55:48 | Show all posts
edmund replied at 13-12-2019 13:11
小豆,我都好多謝你一直以來都在我身邊支持我,其實edmund 都算係比較慢熱的類型...
最近見返你,實 ...

好呀~ 一言為定~
Post time 13-12-2019 18:44:33 | Show all posts

太過獎啦

比你咁樣讚真係有啲唔好意思,期望太高好易令到其他男會員失望架
祝你以後有更多艷福
 Author| Post time 13-12-2019 12:21:19 | Show all posts
Simpson replied at 12-12-2019 20:06
恭喜師兄在眾帥姊鼓勵下在樂園練成九陽神功,此乃天下美女之福﹗

多謝 Simpson!幸福果個係我先真啊!
Post time 15-12-2019 23:19:45 | Show all posts
edmund replied at 14-12-2019 09:09
多謝你入嚟留言啊Mac

遇上你都好幸福㗎如果我真係認錯你係占面,你就驚喇

依家你千奇唔好認錯我係占面
Post time 13-12-2019 13:36:14 | Show all posts
Note: The author has been banned or deleted.
Post time 14-12-2019 13:18:56 | Show all posts
我相處最舒服的Edmund
諗諗下 您係我唯1會開口問"您等陣得唔得閒ar~"既男會員黎ga >.<

您的山外、山中感受十分認同oh~
Post time 13-12-2019 23:45:35 | Show all posts
哈哈,沒想過可以有一面之緣,可見到你
半年內一定出了不少活動才有如此深感受
希望你未來長玩長有...
多謝大佬James 提醒文有我
 Author| Post time 13-12-2019 23:09:06 | Show all posts
Yammie replied at 13-12-2019 20:20
多謝你呀估唔到有我份XD有機會要再見見面

我都要多謝你之前在聊天室記得我期待再見!
Post time 13-12-2019 23:18:42 | Show all posts
能夠遇上咁多美人實在幸福,要繼續好好享受,好好照顧女士們  

還記得你新人禮,我哋個個都話自己係占面
Post time 13-12-2019 23:53:53 | Show all posts
同期新人
最初的名字和頭像,
不是有點像表面上/剛入會的我嗎?
當然,識耐左就開始知我咩料啦...
珍惜每一刻,開心就好
Post time 13-12-2019 13:59:27 | Show all posts
我嘅健忘都應該係出曬名
不過好多謝你欣賞我有時候都會想人注目係我嘅內在而唔係外在
我講錯嘅野下次就令佢成真啦
Post time 13-12-2019 17:07:42 | Show all posts
有幸見到我個名,即刻醒神哂呀
多謝你還記得我呢!哈!
謝謝你暖男文

最近忙到暈
只要一日未離開,就唔會怕遇不上
 Author| Post time 13-12-2019 15:21:22 | Show all posts
AlisoN replied at 13-12-2019 13:36
仲有,你話邊個大食?
未死過?

呃...呃...
死過㗎喇,死過㗎喇...

(被發現了...)(逃)

Post time 13-12-2019 13:21:04 | Show all posts
edmund replied at 13-12-2019 12:29
多謝CK大駕光臨!

小弟不敢。要向各位學習的地方實在還多著哩....

U have a gift..
Post time 13-12-2019 15:12:20 | Show all posts
因為我真係好累吖.... 如果放假可能會好d,希望將來比大家見到我活力嘅一面。估唔到我名都有份出現
Post time 13-12-2019 12:23:59 | Show all posts
原來你只係黎咗半年,我都唔覺添
你嘅溫柔體貼都深深吸引住我,期望有緣同你再玩多啲唔同嘅嘢
Post time 14-12-2019 11:21:26 | Show all posts
一面之緣都記得我 好開心
雖然我們暫時緣份薄弱 日後一定機會遇上
半年就認識咁多女士 恭喜你
 Author| Post time 13-12-2019 12:20:38 | Show all posts
Rees replied at 12-12-2019 19:38
Thank you for being you

Thank you for letting me be me!!

miss you
Post time 13-12-2019 13:40:39 | Show all posts
上一上黎就見到你寫我,真係心甜,雖然只有一面之緣,希望之後有機會相遇
Post time 14-12-2019 19:42:16 | Show all posts
嘻,估唔到連我都有份LoL
時間係過得好快,咁就半年Lu
祝你繼續性福滿滿:D
 Author| Post time 13-12-2019 15:18:46 | Show all posts

Thanks to everyone's kindness...
Post time 12-12-2019 20:06:57 | Show all posts
恭喜師兄在眾帥姊鼓勵下在樂園練成九陽神功,此乃天下美女之福﹗
Post time 12-12-2019 22:39:50 | Show all posts
冇想到區區半年,你已同不少女士有咁多認識實在令小弟 佩服。。。
Post time 17-12-2019 19:10:26 | Show all posts
Edmund 我記得你㗎,仲好有印象的。希望我們有機會深入多多了解下
Post time 13-12-2019 13:32:20 | Show all posts
肛明會成員眾多,你仲有大好前途架~~~唔好咁快放棄啊
Post time 14-12-2019 16:04:31 | Show all posts
想不到你有記得我,希望如你所想。[code][/code]
Post time 13-12-2019 00:51:49 | Show all posts
暖男edmund果然很感性
祝你會內會外繼續發光發熱
Post time 13-12-2019 20:20:48 | Show all posts
多謝你呀估唔到有我份XD有機會要再見見面
Post time 13-12-2019 17:54:06 | Show all posts
見你開始適應就好了
Lexi好掛住你地啊
Post time 16-12-2019 15:04:13 | Show all posts
多謝你同我玩喔
我幾鍾意隱藏版嘅你
Post time 12-12-2019 19:38:57 | Show all posts
Thank you for being you
Post time 16-12-2019 16:16:36 | Show all posts
Thx for sharing Edmund.
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 00:55 GMT+8 , Processed in 0.259432 second(s), 22 queries .