Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Return to list New
Author: Daryl
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] 兩年感,有妳的蹤跡??

[Copy link]
61Floor
 Author| Post time 20-11-2019 16:59:01 | Show the author posts only
Twinstar replied at 20-11-2019 01:47
在兩年感中能找到我小小的一席位,真的非常感動。
每次我們相處總是刺激而難忘, 希望有一天我們能戰鬥一番 ...

好呀,每次活動都期待住妳們幾位少出現的美女
不過真係有緣先見到,我每次都在活動等下妳們的出現先
62Floor
 Author| Post time 20-11-2019 17:05:29 | Show the author posts only
多多 replied at 20-11-2019 06:40
猶記得第一次在西服夜見面,你體貼的行為已偷偷留在我心入面,直至第二次的Bring your own light再遇上,大 ...

多謝多多一直把片段放係心,真係好有共鳴,原來西服的一次妳已深刻記住
第一次相處後,令我身心完全升lvl了

係呀,我會記住每次活動跟邊個女士相處小黃書
63Floor
 Author| Post time 20-11-2019 17:14:31 | Show the author posts only
Rain replied at 20-11-2019 10:38
學長學長~~~你嘅努力大家都有目共睹
雖然你唔係我嘅第一次,但你有係我第一次入面出現啊!
第一次你就有 ...

多謝Rain,妳的第一次,當晚跟妳調情,好鬼正
講起吊帶襪我當然記得原來當時妳個心係咁諗
好,等我參考下,努力多點呢類調情,直到最近活動見返搞到好有衝動
64Floor
Post time 22-11-2019 23:12:49 | Show the author posts only
Yeah Daryl超正嘅回憶錄,我都好開心認識你,可能我比較沉默寡言,成日發夢,又快閃,無咩同大家交流,但每次出活動Daryl都給我一種回到另一個家庭見到兄弟姊妹嘅感覺,感謝遇上你
65Floor
Post time 22-11-2019 23:24:13 | Show the author posts only
睇完後好感動,寫得好好,時間過得真快
希望你能繼續發光發熱,好好愛錫每一位女士   
66Floor
 Author| Post time 23-11-2019 13:16:38 | Show the author posts only
Negan replied at 22-11-2019 23:12
Yeah Daryl超正嘅回憶錄,我都好開心認識你,可能我比較沉默寡言,成日發夢,又快閃,無咩同大家交流,但每 ...

你係有不少女士的擁躉,我也有點羨慕
有時我都會沉左落來,,,有時hyper完無電果下
Anyway, 我地一齊努力,relax開心玩
67Floor
 Author| Post time 23-11-2019 13:18:20 | Show the author posts only
Mac replied at 22-11-2019 23:24
睇完後好感動,寫得好好,時間過得真快
希望你能繼續發光發熱,好好愛錫每一位女士 ...

多謝Mac,最近少見你,少左你威風的氣息添不過我都想趁最近人少少,抖下
68Floor
Post time 23-11-2019 19:18:44 | Show the author posts only
Daryl 呀,
多謝你, 你俾左好多第一次的難忘給我, 能在你文章內出現, 也是小姚的幸運 幸福.
多謝你, 每次都給我驚喜, 你也陪住我長成, 多謝你!
一粒一粒地睇, 感受到你找到自己, 你也越來越成熟, 內心也有熱淚流出, 替你開心.
你由白紙去到分享, 睇得出你背後對自己的要求而努力的付出, 你的成績大家有目共睹.
欣賞你! 支持你! 我愛你!

69Floor
Post time 23-11-2019 22:29:34 | Show the author posts only
Daryl replied at 23-11-2019 13:16
你係有不少女士的擁躉,我也有點羨慕
有時我都會沉左落來,,,有時hyper完無電果下
Anywa ...

Daryl真比面,我諗大家玩上來夾吧,擁躉就真係未稱得上,感謝你。
70Floor
Post time 24-11-2019 03:07:24 | Show the author posts only
這個回覆是為Daryl而留的。
想不到連我也有份,謝謝你。
我只出席了兩次活動,與你只見過兩次,但我永遠都記得與你短暫相處的感覺,相信你都記得。
在我小小記憶中,你是個用心耹聽的人,無論同你吹水定玩樂,你也絕無冷埸。多謝你成為我記憶中的一部份。
其實同你玩樂時,我都無發揮最好表現,可惜你再無機會見。
我要消失在汒汒人海中,只留下這小小回憶比你。
71Floor
 Author| Post time 25-11-2019 15:12:04 | Show the author posts only
小姚 replied at 23-11-2019 19:18
Daryl 呀,
多謝你, 你俾左好多第一次的難忘給我, 能在你文章內出現, 也是小姚的幸運 幸福.
多謝你, 每次都 ...

多謝妳,最近少見妳,感覺少左一點野咁,多謝小姚呢一年對Daryl的支持呀,我要期待一下再見面先得
原本都無諗到咁多女士都寫得到。但寫寫下,每一位都俾過我獨一無異的回憶
72Floor
 Author| Post time 25-11-2019 15:16:00 | Show the author posts only
Ada replied at 24-11-2019 03:07
這個回覆是為Daryl而留的。
想不到連我也有份,謝謝你。
我只出席了兩次活動,與你只見過兩次,但我永遠都 ...

多謝Ada的回覆,
短短的兩次相處,都好令我回味
Anyway, 係活動就是除了Sex,還有這種人的連繫,好窩心,好sweet
73Floor
Post time 1-12-2019 18:18:31 | Show the author posts only
謝謝你提我去睇你既兩年感,好有心既文字紀錄,好感性。
謝謝你在腦海中留左個小回憶,我都好驚訝自己既M被發掘。

74Floor
 Author| Post time 2-12-2019 17:45:34 | Show the author posts only
naomi replied at 1-12-2019 18:18
謝謝你提我去睇你既兩年感,好有心既文字紀錄,好感性。
謝謝你在腦海中留左個小回憶,我都好驚訝自己既M被 ...

多謝妳最近的相處
好滿足,也希望妳滿足
75Floor
 Author| Post time 2-1-2020 23:45:41 | Show the author posts only
JorDi replied at 18-11-2019 22:39
My Daryl
感激你 在S&B 裡對我的照顧
好多次活動都感恩能遇見你

妳快要驗身了,我掛住妳的,期待驗身後的妳,希望有幸要在活動再次見到妳my Jordi
76Floor
Post time 4-1-2020 14:23:34 | Show the author posts only
Daryl replied at 2-1-2020 23:45
妳快要驗身了,我掛住妳的,期待驗身後的妳,希望有幸要在活動再次見到妳my Jordi
...

吾該哂你提我驗身
我Feel到一種温暖
77Floor
Post time 4-1-2020 16:43:26 | Show the author posts only
謝謝你,
兩年感內有我的份兒,
有你做我mentor 是我的褔氣,
我倆總有說不完的話題
你總有令我每

Add post (4-1-2020 16:45):
每次都展現不一樣的我
和你相處
滿滿的甜蜜

Add post (4-1-2020 16:46):
次都展現出不一樣的我
和你相處
滿滿甜蜜
78Floor
 Author| Post time 6-1-2020 18:42:28 | Show the author posts only
HannA replied at 4-1-2020 16:43
謝謝你,
兩年感內有我的份兒,
有你做我mentor 是我的褔氣,

Hanna, 好耐無見妳喇,多謝妳欣賞呢篇兩年感
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

20-4-2024 02:56 GMT+8 , Processed in 0.092952 second(s), 16 queries .