Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Return to list New
Author: Daryl
Collapse the left

[Sky Team] 兩年感,有妳的蹤跡??

[Copy link]
 Author| Post time 20-11-2019 16:59:01 | Show all posts
Twinstar replied at 20-11-2019 01:47
在兩年感中能找到我小小的一席位,真的非常感動。
每次我們相處總是刺激而難忘, 希望有一天我們能戰鬥一番 ...

好呀,每次活動都期待住妳們幾位少出現的美女
不過真係有緣先見到,我每次都在活動等下妳們的出現先
 Author| Post time 20-11-2019 17:05:29 | Show all posts
多多 replied at 20-11-2019 06:40
猶記得第一次在西服夜見面,你體貼的行為已偷偷留在我心入面,直至第二次的Bring your own light再遇上,大 ...

多謝多多一直把片段放係心,真係好有共鳴,原來西服的一次妳已深刻記住
第一次相處後,令我身心完全升lvl了

係呀,我會記住每次活動跟邊個女士相處小黃書
 Author| Post time 20-11-2019 17:14:31 | Show all posts
Rain replied at 20-11-2019 10:38
學長學長~~~你嘅努力大家都有目共睹
雖然你唔係我嘅第一次,但你有係我第一次入面出現啊!
第一次你就有 ...

多謝Rain,妳的第一次,當晚跟妳調情,好鬼正
講起吊帶襪我當然記得原來當時妳個心係咁諗
好,等我參考下,努力多點呢類調情,直到最近活動見返搞到好有衝動
Post time 22-11-2019 23:12:49 | Show all posts
Yeah Daryl超正嘅回憶錄,我都好開心認識你,可能我比較沉默寡言,成日發夢,又快閃,無咩同大家交流,但每次出活動Daryl都給我一種回到另一個家庭見到兄弟姊妹嘅感覺,感謝遇上你
Post time 22-11-2019 23:24:13 | Show all posts
睇完後好感動,寫得好好,時間過得真快
希望你能繼續發光發熱,好好愛錫每一位女士   
 Author| Post time 23-11-2019 13:16:38 | Show all posts
Negan replied at 22-11-2019 23:12
Yeah Daryl超正嘅回憶錄,我都好開心認識你,可能我比較沉默寡言,成日發夢,又快閃,無咩同大家交流,但每 ...

你係有不少女士的擁躉,我也有點羨慕
有時我都會沉左落來,,,有時hyper完無電果下
Anyway, 我地一齊努力,relax開心玩
 Author| Post time 23-11-2019 13:18:20 | Show all posts
Mac replied at 22-11-2019 23:24
睇完後好感動,寫得好好,時間過得真快
希望你能繼續發光發熱,好好愛錫每一位女士 ...

多謝Mac,最近少見你,少左你威風的氣息添不過我都想趁最近人少少,抖下
Post time 23-11-2019 19:18:44 | Show all posts
Daryl 呀,
多謝你, 你俾左好多第一次的難忘給我, 能在你文章內出現, 也是小姚的幸運 幸福.
多謝你, 每次都給我驚喜, 你也陪住我長成, 多謝你!
一粒一粒地睇, 感受到你找到自己, 你也越來越成熟, 內心也有熱淚流出, 替你開心.
你由白紙去到分享, 睇得出你背後對自己的要求而努力的付出, 你的成績大家有目共睹.
欣賞你! 支持你! 我愛你!

Post time 23-11-2019 22:29:34 | Show all posts
Daryl replied at 23-11-2019 13:16
你係有不少女士的擁躉,我也有點羨慕
有時我都會沉左落來,,,有時hyper完無電果下
Anywa ...

Daryl真比面,我諗大家玩上來夾吧,擁躉就真係未稱得上,感謝你。
Post time 24-11-2019 03:07:24 | Show all posts
這個回覆是為Daryl而留的。
想不到連我也有份,謝謝你。
我只出席了兩次活動,與你只見過兩次,但我永遠都記得與你短暫相處的感覺,相信你都記得。
在我小小記憶中,你是個用心耹聽的人,無論同你吹水定玩樂,你也絕無冷埸。多謝你成為我記憶中的一部份。
其實同你玩樂時,我都無發揮最好表現,可惜你再無機會見。
我要消失在汒汒人海中,只留下這小小回憶比你。
 Author| Post time 25-11-2019 15:12:04 | Show all posts
小姚 replied at 23-11-2019 19:18
Daryl 呀,
多謝你, 你俾左好多第一次的難忘給我, 能在你文章內出現, 也是小姚的幸運 幸福.
多謝你, 每次都 ...

多謝妳,最近少見妳,感覺少左一點野咁,多謝小姚呢一年對Daryl的支持呀,我要期待一下再見面先得
原本都無諗到咁多女士都寫得到。但寫寫下,每一位都俾過我獨一無異的回憶
 Author| Post time 25-11-2019 15:16:00 | Show all posts
Ada replied at 24-11-2019 03:07
這個回覆是為Daryl而留的。
想不到連我也有份,謝謝你。
我只出席了兩次活動,與你只見過兩次,但我永遠都 ...

多謝Ada的回覆,
短短的兩次相處,都好令我回味
Anyway, 係活動就是除了Sex,還有這種人的連繫,好窩心,好sweet
Post time 1-12-2019 18:18:31 | Show all posts
謝謝你提我去睇你既兩年感,好有心既文字紀錄,好感性。
謝謝你在腦海中留左個小回憶,我都好驚訝自己既M被發掘。

Author| Post time 2-12-2019 17:45:34 | Show all posts
naomi replied at 1-12-2019 18:18
謝謝你提我去睇你既兩年感,好有心既文字紀錄,好感性。
謝謝你在腦海中留左個小回憶,我都好驚訝自己既M被 ...

多謝妳最近的相處
好滿足,也希望妳滿足
 Author| Post time 2-1-2020 23:45:41 | Show all posts
JorDi replied at 18-11-2019 22:39
My Daryl
感激你 在S&B 裡對我的照顧
好多次活動都感恩能遇見你

妳快要驗身了,我掛住妳的,期待驗身後的妳,希望有幸要在活動再次見到妳my Jordi
Post time 4-1-2020 14:23:34 | Show all posts
Daryl replied at 2-1-2020 23:45
妳快要驗身了,我掛住妳的,期待驗身後的妳,希望有幸要在活動再次見到妳my Jordi
...

吾該哂你提我驗身
我Feel到一種温暖
Post time 4-1-2020 16:43:26 | Show all posts
謝謝你,
兩年感內有我的份兒,
有你做我mentor 是我的褔氣,
我倆總有說不完的話題
你總有令我每

Add post (4-1-2020 16:45):
每次都展現不一樣的我
和你相處
滿滿的甜蜜

Add post (4-1-2020 16:46):
次都展現出不一樣的我
和你相處
滿滿甜蜜
 Author| Post time 6-1-2020 18:42:28 | Show all posts
HannA replied at 4-1-2020 16:43
謝謝你,
兩年感內有我的份兒,
有你做我mentor 是我的褔氣,

Hanna, 好耐無見妳喇,多謝妳欣賞呢篇兩年感
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 02:55 GMT+8 , Processed in 0.094233 second(s), 16 queries .