Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 4045|Reply: 77
Collapse the left

[Sky Team] 兩年感,有妳的蹤跡??

[Copy link]
Post time 17-11-2019 10:14:37 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
兩年感,有妳的蹤跡??沒有,亦不要緊,每位都係我的好會友

今次不是甜故

‘’我係一個感性既男人:‘’
有人講過活動內可以同女性入到房,我又有無諗過,房入面又會搵到d咩呢??

多謝咁多位有相處過,無相處過的女士
(以下有咁多位,曾經俾機會Daryl相處的女士,我都逐一留下點滴的字句,還有幾位雖然無相處過,但平時跟妳們傾計一樣咁開心)
亦多謝咁多位男士都係我學習的對象
由細到大,身邊好多人都話我係一個“對自己有要求的人”………可能係因為人既不完美,所以令我拼命要滿足自己想要的,就是沒可能得到,所以更想得到,對自己既能力,表現,心態更有要求。呢d野一直Support住我係會入面既成長。
我有諗過,若果我18歲時已入會,那多好呢,但我又諗,如果18歲時的我又未必有現在的能耐係會內同咁多人溝通,可能又未必懂得表現自己,突出自己,遇到錯折亦未必懂得堅持而重新站立,亦未懂虛心聽別人意見。所以現在的我算是時機成熟了。

‘’年少多好:”
自小就對性充滿百般的好奇,細個更誤會女性係用屁股來小便的,真係多麼的天真呢。小時候曾幻想,同班同學裡有多位女生跟我同幾位男生係災難中求存,而每一早,一晚,我都會跟不同的女生談情,同攬住,保護佢地,什至做愛,非常有創意。多年來不斷尋找不同方法滿足,可能我亦被不少AV
情節塗毒了,但係只要安全,適量,Sex係一件非常美好既事,對我來講係人生非常重要的一樣野。

“‘’信心”一樣可不容易才維持到建立到的東西:‘’
入會初期都遇到未懂得去turn on自己的時候,相當徬徨,最後都得出一d容易令自己turn on既方法,再一直煅煉,現在,可說是有點方法。
自信心一級一級建立。
跟住,就係各方面的改善,學習,鑽研,當然啦,還有不少師兄的鑽研係神一樣的級數,慢慢再向大家請教。

‘’係大廳:‘’
‘’同心儀的女士傾計,繼而邀約對方進一步的相處‘’
呢件事變得好天荒夜談,但係會內每次活動都發生緊。由其係一位當天第一日相識的女士,由見面數十分鐘左右,到短時間男女雙方進行人生終極相處。係非常令我興奮,有挑戰性,身心靈階得到滿足的,曾對邀約有恐懼,但內心的我引領我去克服佢。

"感想"
其實想多謝咁多位,多過想講好多內心既野,只可以講呢咁多年來拼命去追求的,去尋找的性生活,現在可算是已經找到了,令我的人生觀亦有所轉變

WhatsApp Image 2019-11-17 at 09.37.47.jpeg

‘’多謝妳地:‘’
我的Mentor:
細粒粒
除左大佬,妳就係第一位帶住我進入SnB活動既女士,教識我咩叫做mentor,直至最近才有機會搵妳再次相處。可愛的妳令男士好想照顧到妳更多呢……

Natalie
第一位我邀請入房的女士,第二,第三次活動大家都緊貼住,好warm,令我係活動建立更大既信心。妳最近還好嘛??

Toki
認識兩年了,我同妳應該入房次數係最多了,暫時有27+1次,哈哈,大家逾來逾夾,大家每次都係咁激情,大家都support住對方既信心。同妳傾計,演譯不同的角色都係好Warm既,係有無人陪我玩都好,妳都會Support我同我玩,還接受我玩樂上諸多的要求,多謝妳,Toki。

阿矇
第一位,令我感受到好有熱情好有heart既女士,至今仍然咁有活力。好多時係活動都悉心打扮,帶動整個氣氛。妳在我眼前的cat walk show我好多時都會幻想起呀。

Tofu
一位非常溫柔,慢熱的女士,Tofu教識我咩叫慢,教識我咩叫以柔制剛。同妳同Gina 3人的時光係非常開心的,身心靈都互相照顧的。最近更加入岩玩的男士進行多P的玩樂。同妳傾計,原來可以咁Touch的。見到妳笑,已經令我感到開心安心,喜歡聽到妳微笑的聲音,每次睇到妳頭像,都感覺到妳從心笑了出來。

Adele
一位內心很真的女士,相處中亦表現出激情的一面,除了房內性的表現,我亦喜歡同妳傾訴大小心事。額外欣賞妳善良的內心,同迷人既氣質,妳係第一位係活動飾演我個家庭教師的女士。

Nina
還記得那一次嘛??當時還有抽房入房的環節,我抽中了,急忙找對手,衝忙下找了Nina,而妳非常大方地接受我那秒速的邀請,而那次初入會初哥般的我,讓那次沒有完美的句號,真想親口分享返‘’當時,現在‘’的心情給妳聽呀,額外多謝妳每次都協助照顧我地每位在活動的事務。

Gina
真想不到,那一次妳我坐在疏化的邂逅,會令我地展開如此開心激情的時光,我還記得百力兹,爆炸糖的味道,厨房,大宅浴室的光與影,每次2P多P的歡聚,妳磁性而性感的聲線,打打下字,我好像已有點淚光了,竟然有人如此照顧我。Miss U ,My Gina,,,,,,,幸好,最近活動中仍可以見到妳跟妳相處,,還有機會係活動見到妳嘛??

多多
我一次鼓起勇氣而傻更更的邀請。妳讓我見到我係性方面,可以有無限的能力可發揮。令我感到被重視。另外,欣賞妳的柔情,少少的怕羞,讓妳給我有被重視被尊重的感覺,要Sweet爆妳。近期係活動傾計,更加令我係Sex以外多一份同妳的相處。

Belle
初入會的我,又再出動膽粗粗的邀請,初哥時的我總是手忙腳亂,狀態不穩。到近期,我終於再鼓起勇氣邀請妳了。仲有MMMF的近期熱話,哈哈,我地係現場觀眾,更是現場角色呀。

Gill
妳十分受歡迎,每次都忙到飛起的。最近有幸同妳再相處,而我就非常欣賞阿Gill對會內每個人都咁熱情得來又尊重,又識得哄人。係會內除了外表,內心的表現其實更重要,而妳正正做到呢一樣呢,多謝Gill

Kimon
一位可人兒,靜靜又公開地告訴妳,初入會時的我就是不懂得不夠膽接近同邀請妳,所以那次竟用被妳開光來作入房的請求,多麼可愛又抵死的Daryl,哈哈。多謝妳每次的眼神同幾句的對話。回憶,多好呢

Sammi
只見過一次,但一見到,就已經出了鬼主意的Daryl,係短短幾分鐘我就按奈不住了,雖然只是短暫的相處,都令我深刻留下回憶,還記得沖左個凍水涼嘛???仲要係冬天。

Kitty
愛笑,樂天的妳,聽聞最近回歸啵,好想見到妳呀,有千言萬語要同妳講。記得我地同Gina甜蜜的時光嘛??第一次見妳已經激情FFM。衰野,掛住妳呀!!還記得那個大廳嘛??還記得那個浴室嘛??

Rain
最近活動竟在擦身的一刻再見返,真係好戲劇性,仲要那兩秒,係Focus妳那殺人於無形的雙眼。同妳相處,見面的時光,一直在心中。妳講過話妳係會同係現實的妳係有點出入的,Anyway,妳已創造不少正面的價值給好多會友。期待更出色的妳回歸。

Jordi
外表慢熱,內心竟如此熾熱的妳,妳曾帶給我身心無限既高潮。每次見到妳,都令我內心的熱情引爆出來。還記得第一次見面嘛??那晚上大廳只淨下妳跟我,由我鼓起勇氣一刻開始,原來已經踏上這無盡激情的旅途。妳,,,知道我在掛住妳嘛??幸好,最近我已不再猶疑地跟妳相處,,,多謝妳每一次見面都接受我的邀請,,,

Miu
妳的笑容係好靚既,每次都俾妳既外貌,秀髮吸引住,平時係大廳同大家成班男男女女傾計,還記得幾個男女在疏化著晒絲襪既畫面嘛??哈哈,有時係廳就係咁搞笑先好玩

Rees
最近終於又有機會同到妳相處了,同妳是同一天的新人,第一次當天,初哥的我都未敢主動同妳傾計,轉眼間就兩年了。同妳相處,好Wild,好有一套屬於妳的風格。

Bee
初次見妳時就被妳吸引住,怕羞的妳令我好深刻,我們還坐在靜靜的地方調情。相處多次後,仍是覺得妳係咁好咁靚既,一樣咁少女,一樣咁有腰肢的。讓我來挑起妳的記憶吧,嘻嘻

Alice
初次見妳,係一次mini party的活動中,那種自由自在的自信讓我更加確立自己。相處中,妳那獨有的表現讓連在夢裡也笑了出來。還記得那次大宅我,妳,Stephy三人在大廳中的調情,那個境像係我心入面有個獨有的位置。多謝妳跟我相處的每一刻

Grace
那次活動有幸相遇,係大廳的那個情境,的確幾調情。妳是如此懂得照顧男士的,好舒服的感覺,再三回味,有幸真想多點了解一下對方,讓感覺更完滿。

Athena
係活動中認識一段日子了,係一位慢熱的女神,每次見妳都是有點疲累的樣子,剛好,活動可讓妳抒解日常的壓力。有幸的相處那一次,讓我了解妳多了,其實,每次都被妳吸引著,讓我增添了不少的幻想。

Zidney
第一次見面,同一晚那3次對妳的自我介紹,竟有如此大的威力。再次見面已經按奈不住了,相處中原來係咁好玩,咁夾的。我還記得妳在相處中那投入的神情同身心的表現。仲有FFM的一次,都係一樣咁享受

Twinstar
兩次的相處都不太合時,都係我需要休息之時,但無減大家的熱情。爽朗的妳,讓床上更為升溫,都係一位戰鬥型的女士,有幸的話想多點了解一下妳吧。

Eli
一位清純,可愛的小天使,有幸能同妳相處。在那次見面,短短係大廳的傾談同身體接觸中,好快我地就kiss,再入房,相處中,纖纖幼嫩的Eli係我手中,當下我選擇了溫柔帶點進取的攻勢。對坐時,雙眼凝望對方,好滿足,好想係活動中再見返妳

Bikini
妳係充滿藝術的,充滿浪漫的。第一次見到妳,我已著迷了,第一次還以為要等到下一次,但緣分的安排竟把二人的小天地帶到靜靜漆黑的大廳展開二人的纏綿之旅。多次的相處,還有羅丹的石像令相處更添氣氛。妳還記得嘛??miss u

冬菇
我的第一位mentee,果次的相處中,讓我對潮吹更有成功感,多謝妳成為我第一個mentee。之後的相處,我地更為配合,到到活動最近見面,那短短的傾談邂逅我已好快進入狀態,這是氣氛??這是感覺??這是緣分??更加令我開心的是相處中,深深感受到妳是一位特別感性的女士,在想念妳,,

小姚
妳係其中一位最為深入Daryl心的,初次見面已經讓我非接近妳不可,第一次相處已經是世紀級的激情,我地講故事的回憶係最正最甜的。最近妳更成為Miss姚,協助照顧我地會內大小事務,錫返妳,多謝妳,好鍾意妳的熱情妳的用心,小姚,,,,

Pepsi
怕羞的眼神,令我更想接近妳,大宅的那次,記得阿Dick同我講妳的心意,令我刻骨銘心,那次相處前的邂逅已經令我好興奮,如箭在弦,只可惜當下的妳成了橙帶人士,未能開始我們的第一次,好期待再有機會見到妳呀

Auntie
亦都是外冷內熱的妳,令我更為有挑戰性,接近妳來個挑戰膽量的調情,終於可以讓我得呈了,得意忘形的我,當晚來個衝衝忙忙的相處,趕住走,真係失禮了,過程中,係享受的,妳少少的讚賞成為其中一樣我日後係會既動力,,,

Stella
內外都充滿氣質,而選擇低調的妳,每次被妳驗身都有種莫名奇妙的感覺。可愛的笑容更添美感,跟妳相處的幾次,低調而又靜靜地主動的妳,好多微小細節,令我再次回味,妳天使搬的小手令不少男士躍動起來,,多謝Stella

小豆
阿豆係樂天活潑的,笑聲偏地,作為男士總會被妳的熱情吸引到,加上率真的個性更加無械可擊。係房內見到妳的另一面,原來那份溫柔同溫暖,會溶化男士既心的。妳把口亦非常懂得哄人,連男士的口甜舌滑妳都學埋,,,,,

Stephy
同妳的相遇,真係好吊癮的,初次見面,曳曳的Daryl已主動作出調情,再見之後的一兩次,妳話‘’寫左我名‘’我相信呢句話已經令我個心有少少高潮了,只是當時妳身體未支持玩到多一次,所以只可在大廳邂逅。7月之星中,跟妳在大廳的邂逅係世紀級的,記得我吻住妳害羞的樣子。只是期望,係活動仍可見到妳的出現,,,

一位驕嫩的可人兒,幸運地成為了妳的mentor,妳的第一次讓我回味無窮,望見妳纖纖的身子,真讓我熱血沸騰,再次見妳時,相處一樣大家舒服開心,期望有幸再係活動見妳

Dennell
只是見過幾次,但第一次見妳已經產生化學作用了,第一次相處那窄窄的椅,讓我們舒適地享受二人世界,妳的反應係讓我有成功感的,能夠讓妳舒服亦是我的幸運,希望有幸再見啦

Twinky
第一次相處,我的奇怪又衝忙的邀請,那次在大廳的浪漫,係我喜歡的,我記得妳都鍾意在廳調情,當時都令我好快享受其中。妳就是如此受歡迎的,還有幸見住妳在大廳同男士的前戲

Hanna
mentee,妳每次都可令我內心得到放鬆,因為我地實在幾岩傾,可以分享大家的性史。妳的技術係高級的,妳的按摩更加令我身體完全得到放鬆,好開心可同妳傾好多玩樂的經驗,妳係非常出色去照顧別人的,多謝妳

Alison
我成日都諗返我果次唐突的邀請,真係好搞笑,於是,妳就坐在我大腿上一齊等房多P,那個回憶係浪漫的。還有大廳疏化嘗到妳的J后之手,同埋係疏化挨住傾計,感覺好正,有幸真想了解多點呢。

Ar小姐
其他女士都係我心目中的妹妹,而呢位我真係要用姐姐來形容了。絕對領域般的力牆,,應該係話氣牆,但慢慢感到友善起來。見過幾次,竟然係如此的情況下我有幸跟妳相處,每次相處都帶俾我無限的身心刺激,Daryl Dixon都係忙過不停的出現,妳那種氣質正是我需要的,只能講係‘’今生無悔‘’,,,

SmileY
多謝妳呢位咁可愛的mentee,兩次的相處都係咁滿足的,亦見妳幾次在活動都玩得開心滿足,令我都好安慰呀。真想多點機會見到妳,因為最近miss了妳好幾次,望見妳可愛的笑容,會令我想溫柔地進取起來。

Naomi
妳係深藏不露的,見過妳幾次都未能捕獲,終於最近有幸同妳深入了解。較為M屬性的妳燃起我已經熾熱既雄風,係果次妳更加以性感的內衣褲對我進行猛烈的挑逗,這一次絕對係難忘的相處,那感覺已經藏在我心深處,,,定時回味,,,

Ana
幸運地遇到妳的第一次。最近的相處,妳坐係我上面,妳手伸去解開自己的髮飾,簡單呢個動作為當晚添上更多色彩。跟妳相處的每一次都是傳奇的,每一次一接觸就已經喚醒了Daryl Dixon出來,多謝妳俾Daryl機會跟妳相處,多謝妳讓自己跳進Daryl的節奏之中,妳是多麼的獨特啊。

Ada
怕羞的妳,來到活動,總是較難捉摸妳在想什麼的,但幸好,問完妳後,妳話想跟Daryl玩,係多麼的榮幸呀,亦聽妳講過妳的性經驗。跟妳玩樂令我好青春,像回到中學時的感覺,多謝妳。

Uni
跟妳雖未有相處過,但坐在疏化的傾談已經好好的感覺,當晚人非常多,令傾談中間都打斷了,期望有機會再可跟妳了解更多呀。妳的臉容妳的談吐,是我喜歡的,很令我舒服的。

Renna
話說回來,我是一位講感覺的男人,跟妳見面好幾次,逐一的跟妳了解得多了,外表不用多講,總之天使般的樣貌,魔鬼般的身材。除此,我更會去欣賞一下妳的內心,,內心的有待進一步去了解,,額外欣賞妳的是,妳每次都為活動悉心設計的衣著,還有妳自設的角色,絕對係turn me on,,

Coco
最近跟妳多了傾計,多了探討大家在活動的心態,的確係大廳除了調情邀請,這些都是好重要的,我近來好開心妳寫的願望紙,讓我們有機會,可以了解得更深,更Touch,我正期待著,並會主動的接近先來個傾計,,多謝妳

喬的氣質亦係非常獨特的,雖跟妳未有過深入的相處,但感覺是Warm的。較為深刻既係同妳傾計既每一次,都讓我目不轉睛的專注跟妳傾談,係感覺上與眾不同的,,,亦額外多謝妳每次係活動協助照顧我地每一位的大小事務

大佬James
多謝大佬,讓我有機會係呢個天堂尋回真正既自己。感激大佬的提醒,俾我的嘗試,讓我係性方面有所成長,你係我人生中其中一位伯樂,兩年多至三年前,一位在youtube節目出現的一位神秘人,現在竟成為了我一位良師益友

係會係活動,的確需要不斷令自己進步,對自己來講係挑戰,但我選擇迎接呢個挑戰。
   ‘’強風不是要令我吹倒,相反,是要讓我學習如何站得更穩‘’
這兩年係活動係會入面:
有過失落,有過啟發,有過反思,有過學習,有過從新出發!!!
無限的歡樂!!
顛峰似的興奮!!
現實世界找不到的被尊重,被認同!!
有過用心的分享,用心的連繫!!
有過不捨的離別!!
有過姐姐,妹妹悉心既照顧同相處!!

我好想係來緊的日子,係活動中找到更多Sex方面的價值同埋人生的意義,用心連繫到更多的你們。

Post time 20-11-2019 10:38:36 | Show all posts
學長學長~~~你嘅努力大家都有目共睹
雖然你唔係我嘅第一次,但你有係我第一次入面出現啊!
第一次你就有份照顧我同........照顧埋小雨
不過唔知學長仲記唔記得,我最深刻最浪漫嘅一次
係學長幫我著吊襪啊!
雖然好似係著件衫咁,無咩大不了
但係我心入面,又怕醜又面紅,偷偷望住你認真嘅樣
等你幫我扣好每一個扣,幫我調整好對襪
我其實個下.......好想要學長偷偷對我毛手毛腳的~~
點知......你扣完錫左我一啖話搞掂啦.......
學長無微不至嘅照顧仲有好多
多謝你一直以來嘅幫忙
我都入左會年半有多.......不過大部分時間都唔係會度 = =
我個一下見到你,幾萬隻小鹿亂衝想抱你
可惜係外邊 /_\ 唔可以犯規的.......忍住左
好在你有u turn返黎 T_T
希望有緣再聚,再同學長e泣
Post time 19-11-2019 18:20:00 | Show all posts
你呢篇兩年感寫得好好,作為男士都被你感動了~
早我一個活動正式參加的你,我幾時諗起都好,
都好慶幸我既第一次有你係度,陪我適應、度過如此重要難忘的一晚
平時你總會帶好多歡樂俾大家,令活動每個角落充滿氣氛,男女士們都被你的熱情感染~
同你經歷過好多的小細節,我都銘記在心;
你一直都係我既好榜樣,雖然我地既玩樂風格好唔同,
但你係有好多值得我學習既地方,尤其欣賞你不斷求進既精神
希望係未來既日子,你繼續在會內發掘體驗更多,照顧更多的女士們吧!
Post time 18-11-2019 13:30:37 | Show all posts
親愛的Daryl , 在我心裡已有一格位置擺放了我跟你的回憶, 回憶總是美好的...
還有三個人的天搖地動, 三個人温馨的磨沙浴, 電梯中的性幻想...還有三個四個的懷蛋偷情故事...我閒來就會偷偷拿出來回味...

上天安排我們與某些人相聚是有原因的
上天若又安排他們離開我們
那是因為有更好的原因
請珍惜每一刻相處的時光
因為我們不知道
哪一次再見
會變成再也不見
我也希望那一次...不是我們的再也不見

慶幸遇上你...還有他與她 ...  

Post time 20-11-2019 06:40:19 | Show all posts
猶記得第一次在西服夜見面,你體貼的行為已偷偷留在我心入面,直至第二次的Bring your own light再遇上,大胆的大廳挑逗,才發現你是壞壞的。
到後來一次臨走前的一客驚喜快餐,餘下每次的接觸每次都有不同的體驗,能在S&B遇上是一種緣份,希望能在這裡延續下去,縱然他朝分別也有一角記憶不滅。

P.S. 好奇你係咪有本小黃書會記底每個交手嘅女會員下面寫「正」字
Post time 24-11-2019 03:07:24 | Show all posts
這個回覆是為Daryl而留的。
想不到連我也有份,謝謝你。
我只出席了兩次活動,與你只見過兩次,但我永遠都記得與你短暫相處的感覺,相信你都記得。
在我小小記憶中,你是個用心耹聽的人,無論同你吹水定玩樂,你也絕無冷埸。多謝你成為我記憶中的一部份。
其實同你玩樂時,我都無發揮最好表現,可惜你再無機會見。
我要消失在汒汒人海中,只留下這小小回憶比你。
 Author| Post time 18-11-2019 18:27:00 | Show all posts
GinA replied at 18-11-2019 13:30
親愛的Daryl , 在我心裡已有一格位置擺放了我跟你的回憶, 回憶總是美好的...  
還有三個人的天搖 ...

終有一日,係活動中見返面,真係唔知會有咩既心情呢,好開心有妳像我一樣熱情的伙伴呀,一起燃燒過青春,燃燒完,妳更青春,還有未達成妳的咀角的願望啊,請妳放在心,我在期待著
 Author| Post time 25-11-2019 15:12:04 | Show all posts
小姚 replied at 23-11-2019 19:18
Daryl 呀,
多謝你, 你俾左好多第一次的難忘給我, 能在你文章內出現, 也是小姚的幸運 幸福.
多謝你, 每次都 ...

多謝妳,最近少見妳,感覺少左一點野咁,多謝小姚呢一年對Daryl的支持呀,我要期待一下再見面先得
原本都無諗到咁多女士都寫得到。但寫寫下,每一位都俾過我獨一無異的回憶
Post time 23-11-2019 19:18:44 | Show all posts
Daryl 呀,
多謝你, 你俾左好多第一次的難忘給我, 能在你文章內出現, 也是小姚的幸運 幸福.
多謝你, 每次都給我驚喜, 你也陪住我長成, 多謝你!
一粒一粒地睇, 感受到你找到自己, 你也越來越成熟, 內心也有熱淚流出, 替你開心.
你由白紙去到分享, 睇得出你背後對自己的要求而努力的付出, 你的成績大家有目共睹.
欣賞你! 支持你! 我愛你!

Author| Post time 20-11-2019 17:14:31 | Show all posts
Rain replied at 20-11-2019 10:38
學長學長~~~你嘅努力大家都有目共睹
雖然你唔係我嘅第一次,但你有係我第一次入面出現啊!
第一次你就有 ...

多謝Rain,妳的第一次,當晚跟妳調情,好鬼正
講起吊帶襪我當然記得原來當時妳個心係咁諗
好,等我參考下,努力多點呢類調情,直到最近活動見返搞到好有衝動
 Author| Post time 20-11-2019 17:05:29 | Show all posts
多多 replied at 20-11-2019 06:40
猶記得第一次在西服夜見面,你體貼的行為已偷偷留在我心入面,直至第二次的Bring your own light再遇上,大 ...

多謝多多一直把片段放係心,真係好有共鳴,原來西服的一次妳已深刻記住
第一次相處後,令我身心完全升lvl了

係呀,我會記住每次活動跟邊個女士相處小黃書
 Author| Post time 18-11-2019 16:49:33 | Show all posts
ToFu replied at 17-11-2019 18:22
同你相處係舒服 自然,你既第一次我都在場,都有種睇住你大既感覺,哈哈
記得有段時間覺得大家唔太適合, ...

係呀,仲記得第一次時妳都已經好斯文怕羞的
同妳再次擦出火花,係那門陝望住妳心思思地走入來
我的轉變,變好變壞,應該妳們知得最多,好想自己變得更壞
 Author| Post time 23-11-2019 13:16:38 | Show all posts
Negan replied at 22-11-2019 23:12
Yeah Daryl超正嘅回憶錄,我都好開心認識你,可能我比較沉默寡言,成日發夢,又快閃,無咩同大家交流,但每 ...

你係有不少女士的擁躉,我也有點羨慕
有時我都會沉左落來,,,有時hyper完無電果下
Anyway, 我地一齊努力,relax開心玩
 Author| Post time 25-11-2019 15:16:00 | Show all posts
Ada replied at 24-11-2019 03:07
這個回覆是為Daryl而留的。
想不到連我也有份,謝謝你。
我只出席了兩次活動,與你只見過兩次,但我永遠都 ...

多謝Ada的回覆,
短短的兩次相處,都好令我回味
Anyway, 係活動就是除了Sex,還有這種人的連繫,好窩心,好sweet
 Author| Post time 20-11-2019 16:59:01 | Show all posts
Twinstar replied at 20-11-2019 01:47
在兩年感中能找到我小小的一席位,真的非常感動。
每次我們相處總是刺激而難忘, 希望有一天我們能戰鬥一番 ...

好呀,每次活動都期待住妳們幾位少出現的美女
不過真係有緣先見到,我每次都在活動等下妳們的出現先
Post time 18-11-2019 01:45:16 | Show all posts
Hello Daryl

有幸在我的第一次活動遇上你。

還記得我們在大廳傾談,當你聽到我在活動內的疑惑時,你無私的對我分享自己的心得,我很感激。

希望你這動後能延續落去,繼續為我們分享你在會內的活動花絮,分享你心中對他們想表達的說話和感恩。
 Author| Post time 18-11-2019 17:47:43 | Show all posts
Nina replied at 17-11-2019 20:52
完美⋯不完美也好, 也是一個寶貴的經歷,令我們改進,令自己變得更好!
一篇好有心的兩年感,多謝你讓我佔 ...

因為這地方,方可令我完全分享自己的內心,性還有人同人之間的情對呀,每一次都給我經驗令自己進步
 Author| Post time 18-11-2019 16:44:15 | Show all posts
Toki replied at 17-11-2019 18:04
兩年時間真係話長唔長
我最鍾意你真係「認真如初」
我地玩左足足兩年

可能係我每次都不安份,必定想出鬼主意出來,目的就係要Sweet親女士們
對呀,時間過得超快,我享受於這種熱情,直頭可以話係我力量既來源
 Author| Post time 18-11-2019 16:40:33 | Show all posts
Pepsi replied at 17-11-2019 15:12
我當日變左橙帶都唔記得啦。
見到你,同你有限度的交流已經好開心
我本身見到男士會好驚,好怕醜( 心儀的 ...

心儀的男士更明顯呢個反應都幾正
令到男士都好有被需要的感覺
那有限度的接觸好吊癮。好想又吊下癮
Post time 20-11-2019 00:45:29 | Show all posts
好有心既兩年感~~
我覺得會內既大家都總是性感又感性
活潑既Daryl~係活動總係見你周圍跳黎跳去
成日做埋d奇怪表情,希望日後有機會入房唔會笑到咩都做唔到
我都有幸聽你講好多內心感受,嘉許你咁體貼照顧每一位女士
未來繼續要有你架,加油
 Author| Post time 18-11-2019 18:39:10 | Show all posts
edmund replied at 18-11-2019 13:19
好有心的一篇兩年感啊 Daryl,睇得我好感動好感動,亦回想返入會到現在的自己。

真誠對待每一位相遇的人, ...

好呀文,我地要繼續,加油
你都係一位好榜樣,每次都見你悉心準備小食飲品給大家,多謝你呀
Post time 18-11-2019 01:02:12 | Show all posts
hey, 講個秘密你知,其實我都感性:
能成為你漫長生命中的一小段,這感覺很微妙。
遇上世上每個人都是獨特的緣份,真的,入會前,誰會想得到會遇上這麽多、經驗這麽多、學會這麽多..
我也會記住,我漫長人生中,也有一小段是有你的足跡
 Author| Post time 19-11-2019 23:31:19 | Show all posts
Driven replied at 19-11-2019 18:20
你呢篇兩年感寫得好好,作為男士都被你感動了~
早我一個活動正式參加的你,我幾時諗起都好,
都好慶幸我既 ...

呢兩年對於自己真係傳奇一樣
多謝你一直同行一齊係會內成長呀
你我都要開心地玩下去
Post time 18-11-2019 13:19:06 | Show all posts
好有心的一篇兩年感啊 Daryl,睇得我好感動好感動,亦回想返入會到現在的自己。

真誠對待每一位相遇的人,世界就會變得漂亮。你真係大家一個好好的榜樣啊!
好高興認識到你(仲同你入過唔只一次房!)要繼續加油啊!

Author| Post time 18-11-2019 16:38:32 | Show all posts
占面 replied at 17-11-2019 13:17
daryl兄你太有心了。
呢篇兩年感我差d睇到喊!
繼續長做長有、會內男士不可缺或的好榜樣 ...

過獎了,我打呢篇時,內心都有不少感動
對,我地要長做長有,人生只有一次真想好好活好每一刻
 Author| Post time 18-11-2019 18:13:21 | Show all posts
Auntie replied at 18-11-2019 11:11
勇敢的Daryl 估唔到我都有份, 一定要支持下 (多謝大佬通知)

祝願你在S&B找到更多不同的經歷, 創 ...

多謝祝福,係活動真係令人無悔呀,妳當然有份呢,哈哈,還記得我劣質的approach
 Author| Post time 18-11-2019 18:41:07 | Show all posts
Hammer replied at 18-11-2019 17:57
你好受歡迎呀 Daryl 哥哥.......

"若果我18歲時已入會,那多好呢".....我每一次上會網都係度諗呢句...

Hammer, 好想又見到你一齊研究下男人野
雖然少見,但感覺你為人易相處,好岩傾
Post time 17-11-2019 18:22:14 | Show all posts
同你相處係舒服 自然,你既第一次我都在場,都有種睇住你大既感覺,哈哈
記得有段時間覺得大家唔太適合,後來多得Gina,終於打破隔膜,接觸一個已經改變既你

總係覺得你寫漏左兩個人,占面同Edmund 呢?

Author| Post time 19-11-2019 12:17:20 | Show all posts
Virginia replied at 19-11-2019 00:54
仲記得第一次見你嘅場地同畫面呀,大佬話介紹新人我識,我地仲握左手,原來咁快就兩年。
好用心嘅一篇文! ...

那個畫面,那個大廳,都仲係我腦海
原來大佬有咁講
多謝大V
 Author| Post time 19-11-2019 12:16:09 | Show all posts
Ah矇 replied at 19-11-2019 09:55
多謝你, 比左個位我係呢度位置亦好好, 係一個講吾上好多身體接觸既對手黎講, 實在感到意外地高興  ...

矇梗係有位置啦
妳親民既形象令我好深刻,
係呀,要keep住熱情
 Author| Post time 18-11-2019 18:11:03 | Show all posts
Kimon replied at 18-11-2019 01:55
Daryl 我也記得toki 說第一次見面的西服夜,
沒想到兩年後仍有機會對話。
當時既你同現在一樣真誠,亦多謝 ...

我都沒想到,妳們咁多位都捧場支持呢篇兩年感,令我好感動呀
 Author| Post time 20-11-2019 16:57:16 | Show all posts
CoCo replied at 20-11-2019 00:45
好有心既兩年感~~
我覺得會內既大家都總是性感又感性
活潑既Daryl~係活動總係見你周圍跳黎跳去

多謝COCO
多謝細味這一篇,知道的,已經放左上心
多謝妳嘉許我的少少表現
 Author| Post time 19-11-2019 12:18:20 | Show all posts
Mustard replied at 19-11-2019 00:48
兩年了Daryl !我地識了咁耐,覺得你真的成熟咗好多!
各方面都越嚟越進步,所以大廳傾計嘅時間就越來越少 ...

多謝隊長或多或少的提點呀咁耐以黎,都好耐無見你了
 Author| Post time 18-11-2019 18:02:37 | Show all posts
Twinky replied at 18-11-2019 01:02
hey, 講個秘密你知,其實我都感性:
能成為你漫長生命中的一小段,這感覺很微妙。
遇上世上每個 ...

每人一小段,已經為係活動的生活添上色彩,為別人創造價值,多謝妳
Post time 23-11-2019 22:29:34 | Show all posts
Daryl replied at 23-11-2019 13:16
你係有不少女士的擁躉,我也有點羨慕
有時我都會沉左落來,,,有時hyper完無電果下
Anywa ...

Daryl真比面,我諗大家玩上來夾吧,擁躉就真係未稱得上,感謝你。
 Author| Post time 23-11-2019 13:18:20 | Show all posts
Mac replied at 22-11-2019 23:24
睇完後好感動,寫得好好,時間過得真快
希望你能繼續發光發熱,好好愛錫每一位女士 ...

多謝Mac,最近少見你,少左你威風的氣息添不過我都想趁最近人少少,抖下
 Author| Post time 18-11-2019 18:08:18 | Show all posts
RennA replied at 18-11-2019 01:05
Daryl,估唔到兩年感會有我啊!!
有幸入會不久就可以同你咁岩傾
真係好有心好感人 ...

我都覺得寫到個心好感動,係囉,傾了幾次先熟落左d咋
好耐無見大家了
Post time 22-11-2019 23:12:49 | Show all posts
Yeah Daryl超正嘅回憶錄,我都好開心認識你,可能我比較沉默寡言,成日發夢,又快閃,無咩同大家交流,但每次出活動Daryl都給我一種回到另一個家庭見到兄弟姊妹嘅感覺,感謝遇上你
 Author| Post time 18-11-2019 18:00:48 | Show all posts
冬菇 replied at 17-11-2019 23:17
有幸成為你回憶的一部份、
有幸成為你第一個Mentee、
掛念與你的時光

其實一次比一次想跟妳相處,,。還有最近有一次午間晚間交接的傾談,真係好戲劇性
 Author| Post time 2-12-2019 17:45:34 | Show all posts
naomi replied at 1-12-2019 18:18
謝謝你提我去睇你既兩年感,好有心既文字紀錄,好感性。
謝謝你在腦海中留左個小回憶,我都好驚訝自己既M被 ...

多謝妳最近的相處
好滿足,也希望妳滿足
Post time 17-11-2019 18:04:14 | Show all posts
兩年時間真係話長唔長
我最鍾意你真係「認真如初」
我地玩左足足兩年
你對我依然好似我地第一次西服夜見嗰時一樣咁sweet 咁細心黎tum 我
我知道係呢度要做到呢件事一d都唔容易
多謝你
 Author| Post time 2-1-2020 23:45:41 | Show all posts
JorDi replied at 18-11-2019 22:39
My Daryl
感激你 在S&B 裡對我的照顧
好多次活動都感恩能遇見你

妳快要驗身了,我掛住妳的,期待驗身後的妳,希望有幸要在活動再次見到妳my Jordi
Post time 17-11-2019 20:18:08 | Show all posts
上了Daryl 的「感想榜」?

像看著奧斯卡得獎者
手拿著一張稿紙
讀出感謝名單一樣

台下聽著
眼角隱約泛著
感動的淚光

千分感謝Daryl 的真摯
祝你往後在S&B的
賞花嘗花之旅
越見精釆

Bikini
 Author| Post time 18-11-2019 16:53:09 | Show all posts
阿喬 replied at 17-11-2019 19:51
謝謝你

陽光暖男~ 你既形象一直無變

多謝阿喬,係會入面更真實反影我的內心
心情更加奔放咁投入活動,我諗有6成活動係超開心,有驚喜地走
 Author| Post time 18-11-2019 17:23:35 | Show all posts
Bikini replied at 17-11-2019 20:18
上了Daryl 的「感想榜」?

像看著奧斯卡得獎者

‘’感動的淚光‘’
‘’真摯‘’
都係我喜歡的字詞
妳跟我一樣……都會有無限的幻想
Miss u
Post time 18-11-2019 01:05:03 | Show all posts
Daryl,估唔到兩年感會有我啊!!
有幸入會不久就可以同你咁岩傾
真係好有心好感人嘅文章啊。。。
(睇完好擔心你係咪要離開呢,
雖然每人亦有聚有散之時,
好好珍惜
 Author| Post time 19-11-2019 23:30:36 | Show all posts
TerrencE replied at 19-11-2019 17:36
睇左一半,寫得好好呀,給每人經曆都有具體的描述,感受你的用心和尊重。慢慢睇埋下半場,細心品嘗

多謝捧場
對呀,用心好緊要
 Author| Post time 18-11-2019 17:18:23 | Show all posts
Natalie replied at 17-11-2019 22\"\"
雖然沉潛咗好耐了, 好開心仍能讓我佔一席位仲記得當時同你相處嘅感覺
我很好, 亦非常掛念大 ...

每一位我都會記在心
妳生活得好,咁就好了
Post time 17-11-2019 20:52:00 | Show all posts
完美⋯不完美也好, 也是一個寶貴的經歷,令我們改進,令自己變得更好!
一篇好有心的兩年感,多謝你讓我佔了一段篇幅

希望你繼續玩得開心,發掘更多樂趣!!
Post time 18-11-2019 22:54:36 | Show all posts
Daryl replied at 18-11-2019 18:27
終有一日,係活動中見返面,真係唔知會有咩既心情呢,好開心有妳像我一樣熱情的伙伴呀,一起燃燒過 ...

Baby, I really miss you
Post time 19-11-2019 09:55:41 | Show all posts
多謝你, 比左個位我係呢度位置亦好好, 係一個講吾上好多身體接觸既對手黎講, 實在感到意外地高興

而我都會繼續保持呢份熱情

希望好快再有機會同大家見面吧
Post time 4-1-2020 14:23:34 | Show all posts
Daryl replied at 2-1-2020 23:45
妳快要驗身了,我掛住妳的,期待驗身後的妳,希望有幸要在活動再次見到妳my Jordi
...

吾該哂你提我驗身
我Feel到一種温暖
 Author| Post time 18-11-2019 18:09:49 | Show all posts
Kong replied at 18-11-2019 01:45
Hello Daryl

有幸在我的第一次活動遇上你。

你出席了第二次活動,亦聽聞你都活躍左,主動左,有機會又一齊傾下男人經
Post time 17-11-2019 15:12:55 | Show all posts
我當日變左橙帶都唔記得啦。
見到你,同你有限度的交流已經好開心
我本身見到男士會好驚,好怕醜( 心儀的男士更明顯)
而家去做活動後好好多。
 Author| Post time 19-11-2019 12:24:22 | Show all posts
JorDi replied at 18-11-2019 22:39
My Daryl

真難形容呢種心情,跟妳完全係身,心融合一起

Post time 18-11-2019 17:57:14 | Show all posts
你好受歡迎呀 Daryl 哥哥.......

"若果我18歲時已入會,那多好呢".....我每一次上會網都係度諗呢句...

多謝你的兩年感分享.....我都好榮幸認識你...
 Author| Post time 6-1-2020 18:42:28 | Show all posts
HannA replied at 4-1-2020 16:43
謝謝你,
兩年感內有我的份兒,
有你做我mentor 是我的褔氣,

Hanna, 好耐無見妳喇,多謝妳欣賞呢篇兩年感
Post time 19-11-2019 14:23:13 | Show all posts
Daryl replied at 19-11-2019 12:16
矇梗係有位置啦
妳親民既形象令我好深刻,
係呀,要keep住熱情

對住我, 仲係咁識賣口乖

好難對你冷莫既
Post time 20-11-2019 01:47:57 | Show all posts
在兩年感中能找到我小小的一席位,真的非常感動。
每次我們相處總是刺激而難忘, 希望有一天我們能戰鬥一番, 來個翻天覆地相處。
Post time 19-11-2019 00:54:41 | Show all posts
仲記得第一次見你嘅場地同畫面呀,大佬話介紹新人我識,我地仲握左手,原來咁快就兩年。
好用心嘅一篇文!祝你繼續玩得開心~
Post time 19-11-2019 00:48:17 | Show all posts
兩年了Daryl !我地識了咁耐,覺得你真的成熟咗好多!
各方面都越嚟越進步,所以大廳傾計嘅時間就越來越少!
希望有緣再見啦
Post time 1-12-2019 18:18:31 | Show all posts
謝謝你提我去睇你既兩年感,好有心既文字紀錄,好感性。
謝謝你在腦海中留左個小回憶,我都好驚訝自己既M被發掘。

Author| Post time 18-11-2019 17:13:33 | Show all posts
Simpson replied at 17-11-2019 20:00
師兄心思很細,人人有一個感想,厲害﹗

係活動,性之外,還有不少人與人之間的情
Post time 18-11-2019 01:55:47 | Show all posts
Daryl 我也記得toki 說第一次見面的西服夜,
沒想到兩年後仍有機會對話。
當時既你同現在一樣真誠,亦多謝你的照顧。
Post time 18-11-2019 11:11:15 | Show all posts
勇敢的Daryl 估唔到我都有份, 一定要支持下 (多謝大佬通知)

祝願你在S&B找到更多不同的經歷, 創造更多屬於你們故事
Post time 17-11-2019 19:51:41 | Show all posts
謝謝你

陽光暖男~ 你既形象一直無變
好贊同Toki說的認真如初,希望你在會內會外可繼續堅持下去
繼續玩得開開心心

Author| Post time 18-11-2019 18:19:04 | Show all posts
ELi replied at 18-11-2019 14:18
嘩嗚⋯提到我⋯有啲驚訝
謝謝你還記得我!

梗記得雖玩過一次,但感覺好夾玩
Post time 19-11-2019 17:36:51 | Show all posts
睇左一半,寫得好好呀,給每人經曆都有具體的描述,感受你的用心和尊重。慢慢睇埋下半場,細心品嘗

Post time 19-11-2019 18:29:28 | Show all posts
Daryl 多謝你
你哋大家都咁錫我
我當然都好錫你地啦
俾多啲信心自己
你要知道其實你係好正㗎
Gillgill
Post time 22-11-2019 23:24:13 | Show all posts
睇完後好感動,寫得好好,時間過得真快
希望你能繼續發光發熱,好好愛錫每一位女士   
Post time 4-1-2020 16:43:26 | Show all posts
謝謝你,
兩年感內有我的份兒,
有你做我mentor 是我的褔氣,
我倆總有說不完的話題
你總有令我每

Add post (4-1-2020 16:45):
每次都展現不一樣的我
和你相處
滿滿的甜蜜

Add post (4-1-2020 16:46):
次都展現出不一樣的我
和你相處
滿滿甜蜜
Post time 18-11-2019 22:39:15 | Show all posts
My Daryl
無論身&心都被你溶化了
我愛你
Post time 17-11-2019 13:17:14 | Show all posts
daryl兄你太有心了。
呢篇兩年感我差d睇到喊!
繼續長做長有、會內男士不可缺或的好榜樣
Post time 17-11-2019 23:17:12 | Show all posts
有幸成為你回憶的一部份、
有幸成為你第一個Mentee、
掛念與你的時光
Post time 18-11-2019 14:18:08 | Show all posts
嘩嗚⋯提到我⋯有啲驚訝
謝謝你還記得我!
Post time 17-11-2019 20:00:55 | Show all posts
師兄心思很細,人人有一個感想,厲害﹗
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 15:49 GMT+8 , Processed in 0.218136 second(s), 26 queries .