Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 3349|Reply: 64
Collapse the left

[Sky Team] ~~Ana的第1次~~

[Copy link]
Post time 19-10-2019 18:21:11 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
「究竟我係度做緊乜野?」
站在會長給我的秘密門牌前面,鄰居是1對白髮老夫妻,秋高氣爽開著大門,電視正在做"愛.回家"。
傾前細聽木門後的聲音,有眾人的談話笑聲,也輕鬆得像熊家飯廳1樣。
「究竟我係度做緊乜野?」我問自己,活像偷偷出席父母絕不會簽回條准許的課後活動,緊張得滴汗了。
10日前有幸YouTube大神 randomly 彈出《全身濕之娃》會長的訪問 (點解唔早幾年彈出黎
T.T),還未看到1半,咸咸濕濕的我已經身處會網四周圍游了。
Rules / Guidelines / Handbook / 第1次 / 大祠堂...等等,連賞罰機制都有?
頓時像感受到50 Shades of Grey內 Anastasia 細閱合約時的驚訝。
「唔...」我抿1抿咀,感到底底內的濕度正慢慢攀升,心想:唔知點先可以入會呢?
第1天 想新名字 + Register
第2天 會長和我聯絡 + Download Forms
第3天 交表 (個test all pass wow! 人生難得的all pass hohoho~)
第4天 到診所抽血驗身
第5天 等待
第6天 等待
第7天 和會長Interview + 體檢
﹝當日會長授予人生哲理1則;體檢期間隨了1般的清潔度和 (死去活來的!? X.X) 敏感度測試外,也以手指進行了簡單而隆重的西隧通車儀式,是第1次耶~〕
第8天 驗身報告出爐 All pass 趕得及參加當晚的活動 yeah~
在活動進行前2小時收到會長訊息知會地址,放工後也放下現實身份和壓力,快快前去伊甸園了。

踏進伊甸園
Aiya,不要再想啦,聆聽自己身體的呼喚吧。無論如何當日我都想做完愛才回家。
「您企係度,我出黎接您。」電話傳來會長命令。
他拿著眼罩出門,要我帶上,幫我拿著手袋,扶我進入屋內。好緊張哦
會長讓我坐在客廳sofa上,同時將我的手交到Mentor Mac的手上。仲係好緊張
眾人向帶了眼罩的我介紹自己的網名,我憑聲音逐一向他們握手。都仲係好緊張...
沒有了視覺,其他感觀快速運轉...
Mentor Mac有力的手捉緊我的手 / 電視播著西片 (是Spiderman)
他們的名字都感到熟悉,不枉我這幾天1有時間就上SnB Landmark看看
Mentor Mac開始和我談話,告訴我屋內房間數量,原來我們正在等沖涼房 (我又不小心抿1抿了咀仔~)

Mentor Mac 扶我踏進洗手間,細心又似前奏的沖涼方式,我禁不住在這個陌生人面前輕輕叫了好幾聲...和我成功摸到Mentor Mac喇(yesss!),Mac的背肌好厚好大隻呀...
他幫我穿上我準備好了的白色恤衫,扣好鈕,帶我走出洗手間經過客廳進房坐在床上,蒙眼下心跳得勁快呀....
聽到會長和小姚的聲音進房,小姚讓我平躺在床架起雙腿接受下體檢查,會長在我右邊躺下,問我想不想和Mac進行第1次? 還是想來個MMF的3P? 他熟悉的手已經伸進我衣服內在bra前打圈....他訴說著3P會有多舒服哦! 我的理智也被會長的手打著圈(好舒服...),但我也成功把自己拉回來說:我只想和Mac進行第1次。下體檢查完畢 (Thank you 小姚)

以下片段好像電影快轉般1節1節的,所有事情來得很快很高漲也很舒服,我被1波又1波的衝擊弄至來不及save底感受進記憶,就又要抵擋下1波的攻擊了(抖大氣中) 記憶力被減弱了很多...

Mac
- 好唔好?
Mentor Mac 從1開始是非常溫柔的,kiss我 和我的妹妹也是在溫柔中進行,我非常舒服地叫了出來。但當我蒙著眼口中含著Mac Mac時,我feel到他的手伸進我後腦頭髮內,手指抓著我的頭髮,開始1下1下的拉推,像把我的咀當成1件工具,1件可以令Mac Mac變得更巨大的工具,他的腰也配合在推深,速度加快了他低聲呻吟(好好聽~),佢好粗魯呀,但我妹妹又不爭氣地更濕了...
Mentor Mac 成功解鎖我個潮吹掣,原來是這種感覺的,thank you 給我第1次(&第2次) 哦~
Mac像教BB說話般「Mentor大人 我想見到您呀,好唔好?」、「Mentor 大人我想狗仔式呀,好唔好?」、「Mentor大人打我PatPat,好唔好?」次次我都心願達成...
玩樂過後和Mac大人躺下抱抱,Mac講解多1點SnB的運作,我們就穿衣出房間,讓其他人使用房間,不小心沖了個凍水涼(haha~)
我很滿足舒服,但我應該還未能滿足到Mentor Mac T.T 我下次會更努力的 :P

哇~~沖涼後見到大家了,終於有畫面了,向大家正式的自我介紹,之後由Mac帶領在廚房和 Gensan(也是這次的男新人) & Daryl 進行細 Briefing :D

Daryl
- 俾晒我
細Briefing後由廚房出去廳sofa坐坐,電視播著"向西聞記:台北的港男港女",他們正在寫天燈呢~
Daryl 來到我的左邊坐下,說著我在新人自我介紹時的那句話:"SnB是1個安全,又令我覺得咸濕其實係無問題的地方"...我也告訴他我選擇名字的由來...
肚餓 >.< 枱面上有糯米滋哦,細心Daryl幫我將糯米滋切開,我選了紅豆口味,先給Daryl 吃1口吧!
突然,右邊有人說 "依...間房無人用既,不如您地2個入去慢慢傾啦!" (我想房間無人用在SnB應該是很不吉利的)
Daryl 已經站起身,用眼神在問我同意 (但我仲未食完哦~ haha)
"Errr...好呀!" 我接受了SnB內的第1個邀請
好鍾意Daryl 的膚色,我說第1眼幻想到您應該是1個從事某類形職務。
亦好鍾意Daryl個咀,好好錫之餘充滿甜言蜜語(sweet);他亦是SnB內今年度的口交亞軍呢 (認証~~ 實至名歸呀~~掌聲)
在我還Fully Dress的時候,Daryl把我的底底拉開了少少插進來(>.< 呀~好high哦~)
Daryl step by step地告訴我他喜歡的次序;也像教BB說話般教我如何用說話turn him on...
面對面抱緊著我,我在他耳邊語帶呻吟"Daryl 我 想 您 射 晒 D 精 俾 我",野獸般他下身的動作更快更深入,伴隨著他的低嚎(好好聽~),他在我入面射了(帶著套),隨著他兄弟在我體內1跳1跳,我身體也1跳1跳地高潮了...
(廣告時間)
Daryl把我寫進他的動後感,鉅細 無 遺,比我的記憶還要清楚 (面紅! Thanks Daryl~ *hug hug)

會長James - 一半定係入晒?
沖涼後出來,見到會長給我買了豬骨粥 (Thanks T.T 我真的肚餓了) Daryl 要走了 *HugHug 下次見 ;D
電視播著周星馳的鹿鼎記
食完Dinner幫手執下廚房野先,見Gensan幫女士們把梨子削皮切開,是暖男哦~
再幫忙小姚清潔1下房間,會長在房內床上YouTube著大紀元睡著了...
記得Rules內話要獨自離開活動場地的,眼見時間都夜了,食飽飽係時候換衫走人
走進沒人用的房間,燈還亮著,還未脱衣,突然有人從後把我抱起,下1秒我已經被lock死在某人身上,胸和妹妹都開始受到刺激「點呀?Mac同Daryl你覺得點呀?」耳邊傳來會長的問話 (咁樣俾食評?放心會長They are all pass with flying colours ar >.<)
上下都在被襲擊的情況下,我口中説著1些沒意義的詞語。但我突然清醒地問:「你會不會又好似體檢咁,把我攪到㷫烚烚之後放我返屋企?如果係咁既話我會唔諗嘢,開始背乘數表haha」會長:「hahaha地鐵站名之類..」把我推開站起來「等我1下」啪1聲關燈出房,半掩的房門正好讓在抖大氣我和在客廳的小姚對視了1下,我仲見到佢偷笑O.O,會長又回來了,手中拿著必須品膠盒,關門,房內全黑。他雙手1邊在帶套子,1邊在吻我的妹妹,沒有浪費任何1秒。插進來1下2下,我聽到自己叫得好大聲...「你想我入1半定入晒?」(吓?) 貪心的我答「入晒呀...」但30秒過後,我必需要撤回這個方案,不拖泥帶水地「唔得唔得,1半唔該」我覺得這次的討價還價是失敗的,因為強弱太懸殊了,反對聲音説「但你頭先話入晒ga wow」(震震震) Arrr~~You are killing me 會長 >.<"
終...........於會長開始無插咁入,但速度好像加快了。我亦開始感受到寵物貓平時被約制,身體不由自主時的無助感。如果把腿抬高到這個高度,動不了腿我只能配合順著他的抽插頂到隧道盡頭,狂震。如果把hip這樣被抬高1吋,我就feel到會長能進入多2吋開闢更深領域。最愛的狗仔後入已經爽死,但我好像feel到會長把手放在我後腰位按下去,哇哇哇~加上急的感覺1下衝出來...我的呻吟volume 1直加大,到後期出現求饒短句「我唔得啦 會長」、「我夠啦 我飽ga啦」、「我就黎壞啦 會長」

會長放我出房時,原來小姚、 Mentor Mac & Bee (我有無錯? :P) 已經換好晒衫,坐係sofa等我了。(...咁頭先D聲未...)

(我需要跪地鞠躬個emoji) 多謝會長俾我加入SnB呢個Club,我真係應該5年前就入會,咁就唔使餓咁耐了~ haha
多謝Mentor Mac既帶領,下次見面我唔會再咁緊張ga la~
腳震震地回家途中已經諗緊下次出活動著既衫啦~ Thanks for everything
下次見~ (*kiss kiss)

日本手撕糖廣告
https://youtu.be/_3mKZMYV4Ko

Post time 19-10-2019 18:48:03 | Show all posts
再次歡迎妳,
替妳開心有MAC做妳mentor.
妳鍾意背肌, 講你知, 我都好鍾意架, 攬住摸到結實既背肌就唔想放手.
第一次就入三次房, 我在門口見到妳咪暗笑咗一吓.
妳和大佬James嗰part [討價還價失敗][強弱太懸殊]笑咗出聲.

Post time 19-10-2019 18:55:40 | Show all posts
Welcome Ana, 上一個活動大佬有形容過你.
 Author| Post time 19-10-2019 19:00:07 | Show all posts
ToP replied at 19-10-2019 18:55
Welcome Ana, 上一個活動大佬有形容過你.

Hello Top :D

真既!? 可唔可以透露ga :P
Post time 19-10-2019 19:06:07 | Show all posts
Ana replied at 19-10-2019 19:00
Hello Top :D

真既!? 可唔可以透露ga :P

見到面既話會講

(提我, 老人家無記性)
 Author| Post time 19-10-2019 19:09:24 | Show all posts
ToP replied at 19-10-2019 19:06
見到面既話會講

(提我, 老人家無記性)

好的 我捉住你問 :D
Post time 19-10-2019 19:45:08 | Show all posts
Ana 歡迎你!

當晚有Mac做你mentor 仲要加埋Daryl同大佬,不得了!
祝你之後在會內都性福滿滿!

當晚匆匆的只見咗你一面,希望在之後活動上可以再遇啦!
Post time 19-10-2019 19:56:40 | Show all posts
Welcome Ana!
你寫Mac既一啲畫面,好似好似曾相識咁...
諗定著咩衫,咁就岩啦,大把男士等緊你架
Post time 19-10-2019 21:47:30 | Show all posts
Hello Ana
有對答
有曬畫面

正啊
Gillgill
 Author| Post time 19-10-2019 23:03:00 | Show all posts
小姚 replied at 19-10-2019 18:48
再次歡迎妳,
替妳開心有MAC做妳mentor.
妳鍾意背肌, 講你知, 我都好鍾意架, 攬住摸到結實既背肌就唔想放手 ...

多謝小姚真係好耐無寫作了

引到你笑好開心呀 :D

Post time 19-10-2019 23:06:22 | Show all posts
Ana replied at 19-10-2019 23:03
多謝小姚真係好耐無寫作了

引到你笑好開心呀 :D

我欣賞妳寫作就真,我經常返到屋企,開心到咩都唔記得,只記得好high嗰段時間。
點呀。。。腳仔適應未。。。

Add post (19-10-2019 23:07):
有時間去新聊天室繼續傾。
Post time 19-10-2019 23:14:48 | Show all posts
ana 你講野好有趣啊期望見到你
講過秘密你知你mentor好m嫁
我成日宣揚呢個秘密
 Author| Post time 19-10-2019 23:21:10 | Show all posts
Gillian replied at 19-10-2019 21:47
Hello Ana
有對答
有曬畫面

Hello Gillgill多謝鼓勵

Author| Post time 19-10-2019 23:30:39 | Show all posts
小姚 replied at 19-10-2019 23:06
我欣賞妳寫作就真,我經常返到屋企,開心到咩都唔記得,只記得好high嗰段時間。
點呀。。。腳仔適應未。 ...

我諗要黎多幾次先適應到bor XD

當晚我都係開心到D記憶撈埋一碟
(用Fxxk my brains out黎形容都唔過份X.X)
中住眼瞓都要drop低D notes 先去沖涼
如果唔係真係怕寫唔到第1次

Author| Post time 19-10-2019 23:34:12 | Show all posts
stella replied at 19-10-2019 23:14
ana 你講野好有趣啊期望見到你
講過秘密你知你mentor好m嫁
我成日宣揚呢個秘密 ...

Ahhahaah Stella you are so cute~I wanna meet u in person too~
Post time 20-10-2019 00:38:28 | Show all posts
So happy to know your first time was so much fun. Welcome to S&B Ana
Post time 20-10-2019 01:15:29 | Show all posts
Hello Ana
恭喜你加入了S&B
祝你在這裡生活愉快
Kong
Post time 20-10-2019 01:20:59 | Show all posts
剛睇晒妳第一次,再次歡迎妳先
我仲回味緊當晚,哈哈,我坐係疏化欣賞了兩次呢篇
Post time 20-10-2019 03:08:47 | Show all posts
Ana 歡迎妳

鞠躬可以用呢個

雖然唔係90度
Post time 20-10-2019 11:27:09 | Show all posts
Ana 好受歡迎㗎
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 23:58 GMT+8 , Processed in 0.091054 second(s), 19 queries .