Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 4631|Reply: 154
Collapse the left

[Ocean Team] Renna~{遲咗5年嘅第一次+多P}

[Copy link]
Post time 14-7-2019 21:18:42 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

喺睇小妹第一次動後感前,Renna想請大家開咗呢首歌黎聽:Water - BLYNE ,一路聽一路睇,更容易進入意境喔

I've been on the top, but I lay low
Ignoring all the signs, if you say so

終於開始啦,我嘅第一次動後感足足遲咗5年,更加冇諗到係第一次行新人禮就嘗試到我經常幻想嘅多players。先旨聲明,以下內容從M底既Renna出發,希望唔會嚇親大家。

先簡略Renna嘅性愛經驗 - 本人貪玩貪刺激貪新鮮,又經常食得唔飽/冇野食,從來都冇真正好滿足過,好多野冇試過,包括潮吹,亦唔知點係為之係高潮。有日開youtube,見到會長最新嘅直播剪輯片,嗯...其實以前喺網上都聽過呢個會,各項會規、入會準則都好嚴謹同透明,試唔試下好呢?入面既人唔知係點架呢?膽粗粗就註冊左,當時純粹諗住好奇想觀摩下論壇入面既人係點樣先

I don't miss a thing I already know
Say it ain't so

Renna終於番黎啦!
註冊唔夠一日,好快就收到會長wtsapp:「你終於番黎啦!」正當我疑惑呢位係邊位之際,會長話:「你之前註冊已經係2014年啦,我地傾過偈架」 我想起了!原來會長當時持續同我聯絡,睇我有冇興趣正式入會,而我最後礙於各種原因,冇交過表,真係辜負咗會長嘅耐心!

{係,我番黎啦!而且唔止係番黎個壇}傾多幾句,好快下定決心,改左Renna呢個靚名 ,當晚就開始係壇上同大家傾偈認識,即晚影相交表,極速過關之後,第二日就去驗身+體檢,直落新人禮!畢竟遲左5年,今次唔可以再遲啦,3日搞掂!

I've been on the ground, but I stood tall
Button up my lips, if you say so

I don't miss a thing you already know

第二日一朝早就去驗身。。。好快會長就黎接我,佢一下行過黎就拍拍我膊頭,咁就相認左(?),好似一眼就知係我咁!(果然玩S&B既人係有種氣質?)之後好快就踏入面試同體檢環節了

到左目的地坐定定之後,會長開左我既表格,一一細問我各種性喜好、經驗等等,我就化身問題少女:
「驗身報告未有,咁姐係錫唔錫得啊?」
「我帶果條裙仔有啲難著,因間沖完涼著衫會唔會麻煩到mentor?」下刪67條問題

佢都一一仔細解答,釋除我既擔憂

面試環節順利,就去到體檢了,會長便叫我沖一個人生沖得最乾淨既涼。有睇過其它動後感既我,一早就知唔止「目測」咁簡單,可能正因知道會發生咩事,所以唔算超緊張。果然,會長墊好巾後,開住頭燈照左陣,用手指檢查有冇異物同損痕,然後問:「你冇毛既?」
好尷尬好尷尬好尷尬。。。。

「係啊,做開laser嘛。」

正當同會長討論蜜蠟同激光脫毛的話題上講到興起時,佢原來已經熄左頭燈,手指在小Renna外面打圈徘徊,準備慢慢插入檢查…

有一段時間冇開過飯嘅Renna第一下已經忍唔住「啊~」叫左出黎…會長繼續一輪溫柔嘅功勢,慢慢一下一下指插,Renna輕咬手指希望控制自己,唔好太失禮,但卻愈來愈忍唔住不停低聲呻吟,會長問:「檢查下你咋喎,你都叫得咁淫既?」係啊,因為真係好舒服啊!

知道Renna從來冇試過潮吹,所以會長決定向難度挑戰,出動埋個口同條脷,試下我有幾難搞。會長開始出力舔,一輪手和口嘅交替,搞到Renna典床典,撐直哂個身

Renna下面已經完全失守,會長一邊指插,一邊開口道:「你濕到咁嘅?你想點啊?你講啊」

「我有咩可以揀啊?」

會長:「你可以揀 一 沖涼,二 食飯,三 抽插」

「之前啲女仔係咪大部份都揀 三?」

會長:「冇比佢地揀,有啲會開口話想要」
「咁我揀沖涼 哈哈」雖然好想要,但我就係想瀟灑啲,等我反高潮開番次聖人mode先 嘻

會長:「好」然後我地就起身沖涼了刷背背了哈哈哈哈

之後攤抖左陣,同可愛貓貓訓左一陣之後(癡到成身貓毛haha),我終於食到我全日第一餐 (亦係唯一一餐),為接下來既漫長一夜做好準備,並同會長動身出發去場地了。

Story lines keep running on beggin' for it
But I can't help lookin' for something more

由壇上註冊直至新人禮既進展,可以話係光速咁快,因為成個過程係唔超過三日,亦難免會有緊張!由於新人禮需要蒙眼,但又未有好多人到,所以去到之後,Renna要在房間等候一陣,心情超忐忑但又好期待,唔知大家會係點呢?唔知我既新人禮會係點呢?隱約聽到會長話試下安排多p比我,真的嗎?

終於我的mentor - Mac入房了。佢輕輕捉住我雙手叫我唔洗驚唔洗太緊張,慢慢扶我入去浴室沖涼,一路好溫柔地提我小心地下階級,幫我退去衣裙,紮起頭髮,開住暖水問我會唔會太熱/凍,然後緩緩幫我洗淨每一吋肌膚,令我心情放鬆左唔少。洗到下面時,Mac仔細地用手輕捽,但係就搞到我差啲舒服到想嗌出聲,耳邊聽到佢溫暖的呼氣,令我更加忍唔住想喘氣。其實果下已經好難忍好想攬住佢,但係我又怕醜醜,嗯 都係做埋正經野先

Mac幫我抹身,著上帶黎既衫裙後,我地又番到去房間,會長幫我再一次驗身確定Renna妹妹乾淨,就帶左我出去做briefing。

I'm running in circles, keep coming back to you
Fortunate keep moving on

When we could be water
We could be water
When we could be water
We could, we could be water

會長帶住蒙眼的Renna行出房間,聽到旁邊一陣陣打鬧聲笑聲嬉戲聲,會長同各位大大介紹左Renna後,娓娓道來我5年前曾經同佢傾過偈既經歷,又話我有啲似某男歌手(事實上好似冇乜邊個同意喎 嘻)聽到大家都好歡樂 哈哈!

完左briefing,便進入到另一間房間。冇耐,我感覺到入黎既有幾把男人聲,馬上原來我的新人禮是多P!我張表格入面填到嘅性幻想,當晚就實現啦!

由於蒙住眼,我完全唔知入左黎既係邊個,呢個夢寐以求嘅情節在現實中發生,但我都不禁有啲緊張。(事後先知佢地身份既)Mac、EdmundRandolph包圍住我,慢慢錫我既四肢、胸、腰頸,搞到我好鬼享受,已經忍唔住攤係度低吟,但又有點緊張同驚驚地,唔係太識反應,唯有又好肉緊咁捉住佢地同張床單

好快我已經分唔到我錫緊既係邊個,左手捉住既係邊個既下體,同埋下面比邊個指插緊。我淨係諗緊好爽,好正,好想要,唔好停。低吟一輪後愈來愈不能自控,呢個時候,開始抽插了,好似身體入面既性慾完全釋放出黎咁,真正進入放縱地呻吟嘅時候,眼罩被除下,我終於見到Mac、Edmund和Randolph真人,好似被人強姦咁,有把男聲講道「我地岩岩開始咋,當晚你有排受啊」搞到我更加high

Shouldn't be so hard, but you'll never know

不停易位不停出入,一段時間後,Edmund和Randolph似乎離開了,有人重新為我帶上眼罩,又突然聽到有開門聲,原來係Mustard加入,正當我想休息回下氣,佢地突然幫我套上頸圈,用繩綁住我雙手,命令Renna乖乖地服侍佢地,佢地又開始加入言語侮辱既元素,大大力拍打我patpat,但就令到我更加想服從,仲愈黎愈想要 (究竟有幾M底?Renna自己都仲未知。。)

換過好多次體位,甚至有啲姿勢係我從來冇試過,玩左一輪之後,佢地又重新指插我,誓要睇到Renna頂唔順個樣。同Mac和隊長輪住交流,我感覺到入面洪水氾濫緊,身體已經忍唔住。。。最後Mac捉實我被綁住既雙手加速。。。

雖然報告未出,未有得用口,但呢次多p必定會係我好難忘既一次經歷,第時可以用埋口口,我相信只會更好。開燈後,終於可以開眼同Mac和隊長傾下偈,然後我地就一齊去沖涼,期間佢地都好友善好照顧我,又安慰我唔洗太緊張

出廳後陸續同各位相認+認識,你地每一個都非常Nice,經常照顧我嘅需要,真係好似大家庭咁好溫暖,好感激,終於比Renna搵到個可以釋放自己,開發自己既地方啦!相信下一次Renna出現喺活動既時候,驗身報告已經出左,到時一定更加好玩了!

利申:由於Renna係極睇感覺既人,如果未到時機而拒絕左任何大大既邀請,希望大家唔好太介意喔,我信感覺,亦信緣份,有緣就會再會

Story lines keep running on beggin' for it
But I can't help lookin' for something more

I'm running

會長 - 唔洗講咁多,知道你會繼續好照顧我同埋大家,識左5年又好似係岩岩識咁,多謝你為個會同每次活動付出咁多,多得你既新片,喚醒番我既記憶,先咁快交到表入會!入會既決定真係一啲後悔都冇~
Mac - 喺新人禮前後+過程都咁錫住我既mentor,謝謝你!
隊長 - 教識我講好唔好既dom,有緣繼續傾
Edmund - 識貨啊中意條裙仔
Randolph - 暗(定明?)M人士
多謝你地四位比左Renna咁難忘既第一次,又咁照顧我
Jeremy - 唔好諗太多 要把握每一次機會啊
Dick - C cup(?) 長跑手 聽聞撩起左你條根~
Calbee - 蝦叔 車震事件 幾時交代
Fallen - 有你陪我做新人,係緣份啊
Toki - 恤衫jeng啊!
阿喬 - 好窩心問我有冇野需要 羨慕你身形
小姚 - 第一個相認既人,好好味既麵包
Alison - 如果我地有緣見既話,唔知⋯會唔會⋯可以⋯
Twinky - 另一位m女(?)得閒講下m心得
Ah矇, Coco, Sandman, Stella, 大V, Nina - 當晚未有機會傾到偈,甚至未有機會打招呼,希望有機會可以再認識下大家

接下來既日子,Renna期待以後慢慢卸去緊張既心情,可以盡情享受同比人享受!再次感激各位大佬照料,有緣再聚

隨第一次附上Renna既BDSM Test Result,謝謝收看
97% Rope bunny
95% Degradee
94% Primal (Prey)
84% Boy/Girl
82% Non-monogamist
75% Pet
70% Submissive
69% Experimentalist
60% Ageplayer
50% Slave
45% Exhibitionist
43% Vanilla
37% Brat
36% Masochist
32% Owner
31% Switch
28% Voyeur
26% Master/Mistress
8% Dominant
4% Daddy/Mommy
2% Primal (Hunter)
2% Brat tamer
1% Degrader
1% Sadist
0% Rigger

Post time 14-7-2019 21:41:10 | Show all posts
我地又多左個靚女新人
五年仲耐過我啊 我都三年幾~
三個choice居然唔揀插太可惜啦
唔計隊長你三個mentor都係m底好欺負既人
我第一次黎既時候都好緊張 慢慢就會習慣
希望你享受s&b 大家庭
Post time 14-7-2019 22:01:41 | Show all posts
遲左5年,好遲呀~要玩返5年份量!

又靚女又M底,前途無可限量,歡迎加入
Post time 14-7-2019 22:04:44 | Show all posts
我唔知可以同你講m心得,仲可以同你一齊講唔飽同快餓心得
Post time 14-7-2019 22:05:34 | Show all posts
D Cup
虛名黎姐,你一定無聽過亡命15分鐘既故事啦....
無錯,有緣再見啊~

Post time 14-7-2019 22:19:53 | Show all posts
非常精彩的「五年前」!
m女遇著⋯⋯嘿嘿嘿
Post time 14-7-2019 22:20:13 | Show all posts
Note: The author has been banned or deleted.
Post time 14-7-2019 22:34:20 | Show all posts
甜美可人兒:
下删67條問題。。。有無咁多呀⋯⋯哈哈!
。。。妳太型,揀第一 沖涼。。。
戥妳開心第一次活動已滿足遲了5年的心願,
嚟緊相信好似出奇蛋咁,打開後有更多驚喜!
Post time 14-7-2019 22:41:22 | Show all posts
歡迎你加入  
又多個感覺協會成員

正如我所講: 我哋啱啱先開始咋,有排你受呀!
不過係享受嘅受,肚餓記得嚟食多幾餐呀!  

希望有機會補番過1對1俾你啦
Post time 14-7-2019 22:43:43 | Show all posts
stella replied at 14-7-2019 21:41
我地又多左個靚女新人

我S底呀!
 Author| Post time 14-7-2019 22:45:02 | Show all posts
stella replied at 14-7-2019 21:41
我地又多左個靚女新人

我呢五年都食唔飽 所以終於加入了!
唔揀插唔會可惜啊~入到會大把機會
m底男人都唔錯帶比女人們歡樂謝謝你啊Stella  我都相信會愈黎愈好
Post time 14-7-2019 22:46:06 | Show all posts
歡迎你Renna。其實你舊名都幾有意思,small and white, clean and bright...點都好,既然你改左新名,以後就用尼個身份全情享受會內既活動啦!
 Author| Post time 14-7-2019 22:47:17 | Show all posts
Virginia replied at 14-7-2019 22:01
遲左5年,好遲呀~要玩返5年份量!

又靚女又M底,前途無可限量,歡迎加入 ...

咁真係要不眠不休日插夜插先補到數了
謝謝你大V

Author| Post time 14-7-2019 22:49:05 | Show all posts
Twinky replied at 14-7-2019 22:04
我唔知可以同你講m心得,仲可以同你一齊講唔飽同快餓心得

我地好似啊
M底 唔飽 快餓 中哂
 Author| Post time 14-7-2019 22:50:53 | Show all posts
dick replied at 14-7-2019 22:05
D Cup
虛名黎姐,你一定無聽過亡命15分鐘既故事啦....
無錯,有緣再見啊~

邊有咁大係度講cup數我未夠班咁Dick dick幾時講故事我聽?

Post time 14-7-2019 22:51:07 | Show all posts
歡迎你RennA~~

祝你係到揾到更多樂趣⋯無限性福啊!
有Mac嘅照顧,係幸運嘅開始呢~~~
 Author| Post time 14-7-2019 22:51:36 | Show all posts
Legoland replied at 14-7-2019 22:19
非常精彩的「五年前」!
m女遇著⋯⋯嘿嘿嘿

遇上S男就。。。
 Author| Post time 14-7-2019 22:53:13 | Show all posts
AlisoN replied at 14-7-2019 22:20
你放心,一定有機會再見。到時。。。

At your orders~Ma'am
Post time 14-7-2019 22:54:41 | Show all posts
RennA replied at 14-7-2019 22:50
邊有咁大係度講cup數我未夠班咁Dick dick幾時講故事我聽?

嗯,搵日我地可以再探討下哩個cup數既問題
故事呢幾時都可以講,只要你想聽
當然,我認為攬住聽氣氛會更好

Author| Post time 14-7-2019 22:55:53 | Show all posts
小姚 replied at 14-7-2019 22:34
甜美可人兒:
下删67條問題。。。有無咁多呀⋯⋯哈哈!
。。。妳太型,揀第一 沖涼。。。

其實可能唔係67條問題啊
可能係49?52?38?唔記得左了嘻
女性自主嘛,當然唔可以比佢地輕易得逞
第一次已經好似出奇蛋啦,好期待之後呢!

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 13:43 GMT+8 , Processed in 0.109694 second(s), 19 queries .