Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 1910|Reply: 64
Collapse the left

[Ocean Team] 終於不是在後備席觀看 而是真正的落場...VVD的第一次

[Copy link]
Post time 30-5-2019 21:05:57 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
終於到我打第一次喇... 呢篇文章可能會有D長氣 無聊 或者文筆唔太暢順 但作為第一次出文 所以想紀錄下自己入會既歷程 同第一次既活動 請大家多多包涵... 另外文章甜度應該係少甜

入會篇~~~
一個夜深人靜既晚上 係床度碌黎碌去 眼光光 瞓極都瞓唔著... 唉又失眠 咁就睇下是非卜啦~ (姐係Facebook)
碌碌下見到有個標題寫住:[我們只是誠實面對性慾] 好奇心驅使下就篤左入去睇睇
入到去見到原來係介紹下一個safe sex party 而且仲有名添 其實以前都聽過呢一類既party 都想搵下有冇途徑加入
不過當時冇去深入了解 之後就冇左回事... 但今次比我見到 就緊係要深入研究下啦
睇完報導 再搵到會網 記得個一下既情景就好似動畫入面 主角搵到一個異次元既入口 但入口前有一個守護神係度
佢話:想入去異次元繼續旅程 咁就要睇下你過唔過到考驗喇...
之後就係會網度睇下點先加入到 好快都開左個帳號 係壇度同大家傾計 開頭其實都好怯...
因為以前一直都冇試過係論壇同人傾計 好驚自己會講錯野或者搭唔到嘴 不過大家真係好nice 好照顧新人
所以傾左幾日都開始認識到幾位師兄師姐 係呢度要講句~多謝你地既照顧 VVD無言感激(90度鞠躬)
再過左幾日 懷住一個戰戰兢兢咁心情交表... 之後就係等待 等待 等待...
每日都會上壇傾下計 已經變成一個習慣 之後過左一星期兩星期 都未有回覆 心諗 死啦~ 係咪收唔到我個申請呢
(其實一開頭自己都會諗未必入到會 但都係唔好諗咁多 覺得試左先算 盡左力先對得住自己!)
不過壇上有個位係寫左原因既... 既然冇收到email話唔得 咁就繼續等啦 到第三星期第四星期都係未有消息 我都係打定輸數
期間都病左幾日所以上壇都少左好多~ 當我認為自己都係會沉落海底最深處既時候 奇蹟話黎就黎...
又到左另一個寂靜既夜晚 沖完個涼 睇多陣電腦先瞓... 再篤一篤個電話:[你有1個未接電話] 唔識架啵 但我既習慣係會打返個去 問一問  
嘟嘟...嘟嘟... 喂~係咪VVD丫 依家方唔方便傾電話  我答到:方便~我深呼吸左一下 電話裡沉厚穩重的聲音就係我地既大佬 james 傾左一陣 交帶好事情就收線了
當刻既感覺好奇妙 記得自己笑左出黎 係由心入面出黎 好似傻左咁... 跟手即刻上壇睇一睇 真係有HP丫~~~
距離參加活動只差體檢 有左HP終於可以睇到自拍區(Chris:你記錯了,有了HP未驗身未升為參加者是不會見到自拍區的) 大家身材果然好好丫 睇完之後真係要再努力增肌減脂
係呢一刻 守護異次元既守護神 再次出黎同我講野 佢話:入到黎只係你旅程既起點 能唔能夠係度搵到你想要既 就要睇下你自己既心態同努力... 路途未必平坦 但請你唔咁易放棄 試下刻服佢 祝你成功 順利
回一回魂返黎 就諗 聽日即該去驗身
驗完過左幾日出左報告 好快就變左橙血人...HAHA 呢一刻 終於可以去到活動喇...
之後就睇一睇活動板... 咦~~~~見到標題係寫住 戰.將.教.室. 會唔會係咁丫 呢個正正係我加入S&B既其中一個原因
我一直希望可以學到多D唔同既性技巧 可以令到女性得到舒服既感覺同高潮既快感
咁好既機會冇理由長唔去啦......

活動篇~~~
由報左名參加活動開始 心情一直都好複雜 忐忑 期待 興奮... 攪到個情緒都有D波幅 終於到左活動當日 準時到達地點...
一直保持深呼吸 跟住大佬出黎接我 終於見到大佬真人... 大佬對我講左句 真人好過相
就係呢一句 令我心情放鬆左唔少... 之後就係戴上眼罩 入到場地大佬將我交比我既mentor...

可愛的mentor~Alice
[你好 我係你既mentor Alice] 好溫柔既語調 跟住Alice拖實我 帶住我去坐低 除鞋 放低背囊...
當日同場有另一位女新人 佢係阿青 隔住眼罩 簡單打個招呼 然後就去左沖涼 拖住一雙柔軟既小手 已經令我心跳加快
Alice好小心咁將我帶到浴室 跟住就為我寬衣... 一直矇住眼 一邊與一位未見過既女孩子傾計 一齊沖涼 呢種情況一生應該都係得一次機會 真係好奇妙...
其間我地都有傾有講 發現大家都喜愛某個牌子既產品 有共同話題自然就岩傾 所以我心情其實係好放鬆 但身體唔知點解依然好蹦緊
Alice都有問我係咪緊張丫 但其實真係冇... 可能只係身體未適應到啦 沖完後就去左驗身
大佬問 想唔想矇眼同mentor試一次 想丫~ 我即刻答道 之後就係房間入面同Alice慢慢吻起來... 軟軟既兩片嘴唇與我交纏著
之後我終於忍唔住問可唔可以除低眼罩 當除低左眼罩之後 終於可以睇清楚異次元之外 一個可愛臉容就出現係眼前 就好似小天使一樣
之後繼續我地既未完成之事 其間嘗試左我既第一次... 第一次出口為女孩子服務 可能第一次既關係 冇技巧可言 問過Alice意見 希望可以改善自己既不足
等日後有機會再遇小天使既時候 能夠令你再舒服一D
其後Alice用口喚醒左怕醜既小VVD 再為佢穿上球衣 落場比賽 經過不斷來住 攻守互換 一輪激戰後 VVD射出左重要既一球 之後鳴笛完場
完場後好滿足咁同Alice抱住休息 交流多一陣之後 就出房喇...
感謝Alice當日細心既照顧 令我可以放心咁完成第一次 希望將來有機會係活動上再遇我的可愛mentor 些些你喔~~~

出房後 Alice簡單介紹當日既女子組比我初步認識下 之後再講多次會規比我知 仲有寫願望紙 入房程序等等
呢個時候原來戰將教室已經開始左 我都要入去聽下先 入到房同各位戰將打聲招呼 都係初步記下名先
講師就繼續分享 當日係由隊長同Driven做講師分享佢地既經驗...感謝你地既分享
好記得其中一點 係度簡單分享一句
男士入到房有時候力不從心 表現不太好 可能係因為自己期望自己要做到點點點... 令自己唔能夠投入當中享受真正既樂趣
試下放鬆一點 盡情享受大家交流既過程 咁樣 效果或者會比預期既好 著重大家交流可能比技巧更為重要 簡單既一句 足夠終身受用
完左教室之後 就出大廳briefing 期間再次認識各位師兄 師姐
當日出席既師姐包括有alice nina lexi toki stella coco care 阿青 仲有早走既stephy 同稍後時間出場既大V alison danelle
而師兄方面有 雲師兄 mac 隊長 driven 占面 dick edmund madmax daryl 仲有大佬 james 好高興認識各位~ (如有遺漏請見諒~)
跟住同阿青簡單介紹左自己 係一片歡樂聲中完左briefing 之後就同大家傾下計了解下
雲師兄好nice 不斷傳受一D小技巧比我 又幫我去同其他人打開話題 多謝你!
之後同dick傾左兩句 知道男新人好多時未慣而表現未如理想 所以短短既傾談中足夠安慰到我既心靈...
mac同daryl都好鼓勵我去同女士傾多D 見到大家都坐左係枱個邊傾計 咁我都去聽下 嘗試融入當中
其間隊長分享佢既秘技 用左隻透明杯做示範 原來係潮吹奧義丫~~ 大廳即刻變左戰將教室番外篇... 又學到唔少野喇 當晚真係獲益不少~~~
之後同坐係隔離既nina傾左陣減肥經 運動經咁 希望唔會悶親你啦 過多陣madmax帶大家玩左個小遊戲 大家恍惚回到小時候 我亦都樂在其中......

第一次發出邀請 Nina
歡樂既時間的確過得好快 去到夜深既時段 見到擁有傲人身材既nina自己一個 咁我就膽粗粗過去再同nina傾下計
其間嘗試左好重要既第一次邀請 而nina亦都答應我 真係一個感動既時刻~ 沖完涼 我地就入左房 關上門後 就同nina抱抱 係床度傾左陣 之後就開始動起來
親吻了一會 我開始往下遊走 去到小nina既位置 當然要侍候下佢 今次係第二次出口 感覺開始知道應該點做 而小nina都湧出了泉水... 滋潤著我~ 知道nina享受著呢一刻 我亦都繼續努力
之後調轉角色 nina既舌功亦都非常利害 恐怕佢唔放過我 好快會敗陣於佢口中~~~
隨後立即上馬 大戰幾個回合 到最後衝刺既時間我地互相抱緊 nina雙腳緊緊將我夾實 急速既呼吸 身體顫抖著 而我都全數將能量釋放出黎
大家一齊到達頂峰...  大戰過後大家都有D攰 我地抱著 休息左一陣就回到大廳中... 隨後同nina一齊沖身清潔 為第一次出席活動劃上一個完美既句號

感受~~~
首先要多謝會長同大佬比我有機會入會同埋黎到參加活動 但係過程中我都犯左幾個錯誤 多謝你地既指正及包容 希望將來我會做好D 唔好再犯錯...
感謝兩位一直默默既付出 令S&B成為一個足滿歡樂同愛既大家庭~
回望入會既過程 再到出席活動 係當時的確係幾漫長 但一砌等待都係值得既 等待同刻服難關就係教會我珍惜現在 明白所擁有既都係得來不易
最後再次感謝壇上對我 提點過 教導過 同陪我渡過呢段時間既每位 亦都多謝活動入面鼓勵我既師兄師姐們 仲有我既可愛mentor alice對我好悉心既照顧 以及nina給予我既一點信心
希望VVD呢粒小星星 可以隨年月時間洗禮 出席多D不同活動 吸收覺種經驗後 最終可以係S&B發出耀眼既星光
感謝大家觀看~~~~

Post time 30-5-2019 21:30:59 | Show all posts
VVD,小姚支持你粒小星星。。。你的動後很特別,特別小標點符號。。。!讚!有個人風格!!!

好想認識你位守護神,把你由海底深處帶你上夢幻樂園。。。

對!心態同努力很緊要,心態好的話,做事都積極正面好多。。。
恭喜您有Alice 做你mentor ,她好好攬的,會越攬越舒服的。。。
你哋場球賽好精彩。。。
。。。應同,有時落場,交流緊要過大戰。。。
雲師兄係好好人的,好肯照顧新人的。。。
隊長也好好的,在他的動後也有分享教潮吹的技巧。。。
Driven 係一等一的暖男,他在房外內都好照顧女士的。。。
你好叻仔,能邀請Nina入房,而且雙方狀態大勇。。。
我要大力祈求,活動見VVD!活動見WD!活動見MD!

Add post (30-5-2019 21:31):
你通知大佬,串錯Daryl
Post time 30-5-2019 21:32:30 | Show all posts
終於睇倒VVD嘅第一次啦
大佬一句真人好過相絕對係一個肯定
第一次就成功邀請倒女仕入房好叻啊
能夠成為你答出嘅3個名其中一個我好榮幸
Welcome to the wonderland! Enjoy!
Post time 30-5-2019 21:37:16 | Show all posts
恭喜你Van Dirk!希望你來緊喺會入面可以玩得開心!第一次用口係好事啊!今後唔會學壞姿勢嘛
可能好快我地可以直接稱呼你做「雲」迪克呢!

再一次、歡迎你
Post time 30-5-2019 22:12:31 | Show all posts
終於等到你既第一次喇
再次歡迎你~
Post time 30-5-2019 22:24:04 | Show all posts
恭喜你! 出左第一次活動

有Alice 做你mentor 真好呢,仲可以成為Nina既對手,真係好幸福呢
Post time 30-5-2019 22:47:17 | Show all posts
世界第一中堅!
Post time 30-5-2019 23:24:14 | Show all posts
犀利,第一次就已經表現得咁好
我要多多學習
Post time 30-5-2019 23:30:33 | Show all posts
期待你表演雲迪克嘅防守能力……以一敵二
 Author| Post time 31-5-2019 00:22:49 | Show all posts
小姚 replied at 30-5-2019 21:30
VVD,小姚支持你粒小星星。。。你的動後很特別,特別小標點符號。。。!讚!有個人風格!!!

好想認識你 ...

多謝小姚支持 見到你成日幫助新人 就會諗起初初既自己
就算到依家都係好幫到我架(已通知大佬修正錯處 原來仲有一個低級錯誤)
alice的確好好攬丫 軟綿綿的  

有機會真係要再認識大家多D 初次見面時間不太多~
呢句真係夠用一生 直頭係武林秘笈最高既內功心法

我都係盡力一試 能夠邀請nina都係我既榮幸

一定有機會見到 比你見哂佢地
Post time 31-5-2019 00:25:20 | Show all posts
終於等到你出第一次啦
出左房之後,就急急腳走左,冇幫到你同其他人真正break ice
見到你同nina入房,真係替你開心啊
Post time 31-5-2019 00:27:27 | Show all posts
來多d活動,加油呀
 Author| Post time 31-5-2019 00:32:48 | Show all posts
Lexi replied at 30-5-2019 21:32
終於睇倒VVD嘅第一次啦
大佬一句真人好過相絕對係一個肯定
第一次就成功邀請倒女仕入房好叻啊 ...

多謝夜喵既支持

個一下好似放低左舊大石咁 亦都比返個信心我 要謝謝大佬丫

成功蹈出第一步 希望之後繼續努力

點會唔記得小夜貓   你仲記得呢個環節 我都好滾動丫

Author| Post time 31-5-2019 00:39:50 | Show all posts
占面 replied at 30-5-2019 21:37
恭喜你Van Dirk!希望你來緊喺會入面可以玩得開心!第一次用口係好事啊!今後唔會學壞姿勢嘛
可能好快我地 ...

多謝你~占面 終於見到大家 感覺真係好溫暖... 覺種技巧都要再係活動度請教大家 希望學到更多...
雲字意義重大丫 暫時真係不敢當 不過可以用黎做一個目標
Post time 31-5-2019 00:40:05 | Show all posts
Hello vvd!
你好鬼大隻呀
嗰日我同alice 都喺度睇你個自介,等你仲話自己冇6舊
點知咁鬼大隻
希你喺呢度玩得開心

Add post (31-5-2019 00:40):
希望~~
 Author| Post time 31-5-2019 00:43:20 | Show all posts
DanellE replied at 30-5-2019 22:12
終於等到你既第一次喇
再次歡迎你~

多謝你danelle 下次要再問多D乳清蛋白既智識 原來你係專家黎既
 Author| Post time 31-5-2019 00:48:17 | Show all posts
Ah矇 replied at 30-5-2019 22:24
恭喜你! 出左第一次活動

有Alice 做你mentor 真好呢,仲可以成為Nina既對手,真係好幸福呢  ...

絕對係幸福至極~ 一位可愛動人 一位身材傲人 同一日遇到佢地 少D體力都唔得
 Author| Post time 31-5-2019 00:51:24 | Show all posts
Hendo replied at 30-5-2019 22:47
世界第一中堅!

多謝軒隊支持~~~ 期待與你活動見面 傾下利記~~~
 Author| Post time 31-5-2019 00:55:27 | Show all posts
Pi仔 replied at 30-5-2019 23:24
犀利,第一次就已經表現得咁好
我要多多學習

hello pi仔 要加油丫 入會過程或者會有等待既時候 只要唔放棄 成功就會好快來臨 努力努力
Post time 31-5-2019 00:56:40 | Show all posts
Note: The author has been banned or deleted.
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 22:59 GMT+8 , Processed in 0.156222 second(s), 19 queries .